Alle innlegg Sukkerforum

Useriøse tittere!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym snop sø. 31 jan. 12:36

Ja jeg er lei dem!.... Synes det veldig slitsomt og utrolig teit med ALLE de useriøse titter`ne inne her .. di som IKKE har BILDE og IKKE har skrevet NOE på profilen sin..GRRR! Hva er vitsen med det lissom..... Om man er ute etter en kjæreste vil man jo bli tatt seriøst fra første stund...blir provisert av at folk er slik jeg.... at folk er inne på min profil , leser , ser på bilder og kanskje er fra mitt distrikt... å er av den typen som melder seg inn for å tilfredstille sin nyskjerrighet å "SPRE" rykter ... Slike har jeg lyst å blokkerer.....
Jeg bare spør HVA ER VITSEN med en slik profil?????

Skjult ID med pseudonym powergirl sø. 31 jan. 12:43

kunne ikke sagt meg mere enig....de uten bilder og tekst blir blokket her i gården,så den saken er biff!!
sagt det mange ganger her nå:er FOR mange useriøse her inne...de lever i sin egen lille verden og venter på noen skal bite på så de får levd ut fantasiene sine.....eier sikkert ikke selvtilitt og da trenger de uansett ikke oppsøke meg:)

Skjult ID med pseudonym Chatata sø. 31 jan. 12:43

Her inne må en finne seg i å bli betrakete etter alle nettkunstens regler! Derfor det finnes en blokkefunksjon..bruk den!

Om du skal ergre deg over slikt, så bør du ikke være her...for tomme profiler blir du ikke kvitt..fordi du ergrer deg ;-)
Bare å blokke de du ikke vil ha inne på profilen din det, og heller konse på fulle profiler som er i flertall her inne !

Skjult ID med pseudonym pike sø. 31 jan. 12:48

Blokker .... sitter noen ganger med pc foran meg og ser på film og bare blokkerer... hehe

har faktisk opplevd en gang siste uken at en gutt laget seg en ny profil etter at jeg blokkerte han... og skrev til meg på den nye.... hmmm HALLO...fritidsproblemer eller hva?

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 31 jan. 12:48

Ganske enig med deg @snop! Men har ikke kommet dithen at jeg hopper av irritasjon enda - har ikke blokka noen av den grunn. Er vel kanskje fordi jeg er mann og ganske mange kvinner her inne har veldig lite på profilen generelt!! Så til alle damer som vil bli tatt seriøst av meg - skriv fyldig i profilen!!

Skjult ID med pseudonym tellus sø. 31 jan. 14:29

Jeg er vel en av de få her inne som bare har én eneste profil....

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 31 jan. 14:49

blokkerer og blokkerer og blokkerer.

Skjult ID med pseudonym chill sø. 31 jan. 15:17

Spre rykter om hva da? At du er singel og på utkikk etter kjæreste?
Hvis man er såpass langt inni "skapet" så bør man kanskje ikke opprette profil på et nettdatingsted i utgangspunktet.

Skjult ID med pseudonym s sø. 31 jan. 16:02

Ha fokus på deg selv, og ikke på andres intensjon med tekst- og bildeløse profiler, så blir hele Sukkeropplevelsen så mye bedre.

(kvinne 36 år fra Hordaland) sø. 31 jan. 16:53 Privat melding

er utrolig irriterende med dem som ikke har bilde osv ..jeg har et par ganger gått" på og ligge dem til på msn ,med lovnad om at de skal sende bilde der..for grunnen til at de ikke har bilde er at dem har en spesiell jobb som gjør at dem ikke vil "eksponere" seg selv på en side som dette...vel disse par gangene så har det bare blitt tull.. ikke noe bilde ,bare fjas.. hmm hva er vitsen da?

Skjult ID med pseudonym s sø. 31 jan. 17:16

Det er nyttesløst å bruke masse energi på å irritere seg grønn, blå og kufiolilla over bildeløse profiler. Ikke fordi det er positivt at de finnes, men de vil alltid være der.

En kan selvfølgelig gruble i det vide og brede over hvorfor noen velger å ha den type profiler, men ærlig talt: Hva er poenget? Vi lever i en fri verden, vi er prisgitt muligheten til å ikke ha tekst og bilder - og i den anledning har vi alle to valg:

1) Godta at de er der, og bruk det _ene_ sekundet det tar å overse de / bla videre til neste, fine profil MED bilde og tekst.
2) Fortsette å være frustert på noe dere ikke kan gjøre noe som helst med.

Spør dere meg, er valget klokkeklart, enkelt og greit.