Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym berta sø. 31 jan. 2010 15:29

det mange gutter/menn her inne som rett og slett sitter og tenker..nei hun var for pen og får sikkert maaange brev,derfor gidder ikke JEG og skrive?!? det føles sånn på meg ivertfall.. er ikke det litt merkelig tankegang da? jeg får mange brev men hva betyr det egentlig? såvidt jeg vet så er dette ikke noen konkuranse i og få mest komplimenter og brev sendt til seg.. skjerpings gutter,ser dere en jente dere finner atraktiv så send for guds skyld et brev og spør om hun er interesert i og prate mer med dere.. !

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 31 jan. 2010 15:35

Ja, jeg tenker slik noen ganger. Men også at de peneste sansynligvis ikke er min type jente.
Les forøvrig et nypostet artikkelsammendrag ang bilder og respons.

Skjult ID med pseudonym Jeno sø. 31 jan. 2010 15:41

Jeg tenker akkurat det samme, men da gjelder det menn. Mange menn jeg har sett her inne som er alt for kjekke for meg.

Skjult ID med pseudonym kit sø. 31 jan. 2010 15:41

Nei.

Hvis ett bra bilde har en effekt for meg, er det andre veien. At det øker sannsynligheten for at jeg sender melding.

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 31 jan. 2010 15:48

I begynnelsen sendte jeg melding til absolutt alle jeg syntes var tiltrekkende. Nå, etter at man har erfart hvor få det er som svarer så gidder jeg sjelden sende ut melding til de svært attraktive jentene lengre, det er bare sløsing med energi.

(kvinne 38 år fra Hordaland) sø. 31 jan. 2010 15:50 Privat melding

jeg syns det er rart at man ikke skal sende et brev til en som man liker ,det er ikke så mye "bortkasting" av tid er det det da?
trenger jo ikke skrive hele livshistorien sin heller :)

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 31 jan. 2010 15:54

Hvorfor kan ikke dere jenter som tror dere ikke får meldinger fordi dere er "for pene", sende oss gutter mail da? Er dere for gode for det kanskje? Jeg tror ikke det er vi som må skjerpe oss her. Jeg sender meldinger til de jeg tror har interesse for å bli kjent med meg, ikke de som trenger å booste egoet med mange meldinger i innboksen.

Skjult ID med pseudonym Diem sø. 31 jan. 2010 15:55

Ja, jeg dropper å sende til de som er mest attraktive. Stort sett har jeg ikke fått noe svar, og innser rett og slett min begrensning :-)

(kvinne 38 år fra Hordaland) sø. 31 jan. 2010 15:57 Privat melding

men tror du ikke pene jenter gjør det da? jeg kan ikke svare for alle men seriøst så tror jeg det er lite sansynlig at folk sitter på sukker og venter på "ego boosting" eller hva mener andre? er det også bare enda en måte og "dømme" folk på?

(mann 33 år fra Oslo) sø. 31 jan. 2010 15:57 Privat melding

Sender jeg melding til en jente som er veldig attraktiv får jeg svar, gjerne noe som gjør at jeg må tenke litt....sender jeg melding til en jente som er helt normal får jeg ikke svar eller som oftest lykke til videre osv osv...så for meg er det motsatt TS :)

(kvinne 38 år fra Hordaland) sø. 31 jan. 2010 15:59 Privat melding

men enda en ting foresten...har lest litt her i forumet og det er mange som klager på at de ikke får svar,men hva med når jeg svarer høflig..er ikke interesert..noen blir jo regelrett "sur" jeg bestemte meg for og svare alle men nå har jeg bare gidd opp,for ender jo opp med og blokkere enkelte da det hele blir så ufint! :-(

(kvinne 38 år fra Hordaland) sø. 31 jan. 2010 16:01 Privat melding

huff da tror jeg mange går glipp av mye .. ;(

Skjult ID med pseudonym jeppe sø. 31 jan. 2010 16:01

Jepp, det gjør jeg som regel. hehe, enda verre er det på byen. Får jeg øyekontakt med en pen jente på byen så tenker jeg, "jeje, hun har sikkert type". En seriøst vanvittig pen jente av typen jeg aldri ville ha vurdert kom en gang bort til meg på et utested rett før hun dro derfra, og sa: "du har utrolig bra profil på sukker". Selv da tenkte jeg: "jeje, hun skal sikkert hjem til typen"...

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 31 jan. 2010 16:02

Kjipt det du sier noldus1, det ødelegger for alle de andre som gjerne vil ha et høflig avslag, Har vennet meg til at intet svar betyr ikke interessert.

Skjult ID med pseudonym Acelezz sø. 31 jan. 2010 16:07

Hadde jeg vær "litt" yngre hadde jeg sikkert sendt en melding til noldus1 :)

Hadde en mailtest her for en stund siden, med en ganske morsom mail. Sendte den til bl.a til de fineste damene på listen min for å sjekke hvem som svarte, og ikke.

Tror i snitt 8 av 10 svarte på den. Men svaret var stort sett bare kommentar på mailen, og ikke meg :)
Så ta kjangsen, men regn med at du må sende en mail litt utenom det vanlige så den vekker interesse.

(kvinne 38 år fra Hordaland) sø. 31 jan. 2010 16:09 Privat melding

ja men det tror jeg gjelder alle,både menn og kvinner i alle aldre og utseende.. jeg finner ivertfall et brev med en morsom komentar mye mer interesant enn : hei har du en bra dag.. er liksom ikke så mye og svare på det.. :)

Skjult ID med pseudonym himitsu sø. 31 jan. 2010 16:33

For å vente et par dager på et svar som aldri kommer? Tar litt tid å finne på noe som kan sjarmere og skape nysgjerrighet også.

(mann 46 år fra Østfold) sø. 31 jan. 2010 16:37 Privat melding

Jeg pleier å sende meldinger til de damene jeg syns ser pene ut uavhengig om de har et par kilo for mye eller lite. Men jeg pleier ikke å sende melding til de som i profilen sier at de er veldig opptatt av trim og utsende. Regner med at to trenings økter på en time annenhver uke ikke duger for dem. Noe jeg syns er rart i forumet er at man ikke står frem med bilde eller profil navn ikke lett å fine ut hvem som har skrevet noe da. Vet ikke om det hjelper uansett å være aktiv i forumet har ikke noen flere som tar kontakt om jeg er aktiv her eller ikke.

(kvinne 38 år fra Hordaland) sø. 31 jan. 2010 16:46 Privat melding

ja men det er jeg enig i ,at man bør jo lese profilen til folk og tyde så godt man kan om man "passer" inn litt med interesser osv..
personlig er det viktig for meg at en eventuell partner trener en god del,dette ikke bare pgr av flott muskuløs kropp men også med tanke på fremtid ,trene sammen for eks.. og/ eller optatt av et "sundt" kosthold ..er så mange måter og vinkle på.. men det betyr jo ikke at en (eller 100) andre folk som trener MASSE mener det samme som meg...vi har alle forskjellig smak ang en partner..og takk for det.. :)

Skjult ID med pseudonym go sø. 31 jan. 2010 16:52

Jepp, @Ace, dere gutta har ikke noe kløfte å imponere med, så dere er nød å være enten morsomme eller intelligente :))

Skjult ID med pseudonym kit sø. 31 jan. 2010 16:54

go, så dere jenter med kløft slipper å være morsomme eller intelligente :P

Skjult ID med pseudonym Acelezz sø. 31 jan. 2010 16:56

go - er litt verre for menn på den måten ja, så for oss som ikke rennes ned pga bildet må finne andre finurlige måter å lure damene på :) (bare holde oss unna baderomsbilder i bar overkropp)

Skjult ID med pseudonym dogman sø. 31 jan. 2010 16:58

Når ikke de "vanlige" jentene svarer, så gjør i allefall ikke de skikkelig pene det. :p

Skjult ID med pseudonym Acelezz sø. 31 jan. 2010 16:58

Kit - spørs om "intelligensen" er kunstig eller ikke :P

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 31 jan. 2010 16:59

Jeg har ett skikkelig bra bile av kløfta i profilen, også svarer jeg om jeg får mail:P

Skjult ID med pseudonym go sø. 31 jan. 2010 17:04

Yess, @Ace, på badet skal man dusje, ikke stripe :)

@kit, he he, intelligensen sitter andre steder, men det er faktisk godt å ha flere atributer å støtte seg til :)

(mann 46 år fra Østfold) sø. 31 jan. 2010 17:10 Privat melding

Kvinner har en annen fordel selv om de har henge pupper så fins det alltids bh som dytter ting på plass.

Skjult ID sø. 31 jan. 2010 17:10

ikke for å være sur og gretten, men hvis damene hadde vært flinkere til å svare og ikke kreve en lang avhandling med mange flotte kommentarer om innholdet i profilen deres ved første gangs kontakt så kansje fler hadde tatt seg tid til å skrive.

For min egen del så har jeg ihverfall gått lei å av bruke mye tid på å skrive meldinger som uansett ikke blir besvart.....
Så det skjer stadig det at jeg dropper å skrive til noen for at det blir for mye ork
(og det blir etterhvert ett ork når man må skrive 100 meldinger for å få kansje 7 svar, hvorav 4 av disse igjen er høflig avslag)

og noldus...du bør blokkere etter høflig avslag. Ikke bare slipper du eventuelle negative kommentarer, men du gjør faktisk begge en tjeneste. Ingen grunn til at dere skal være på hverandres lister hvis man ikke er interessert...

(kvinne 38 år fra Hordaland) sø. 31 jan. 2010 17:13 Privat melding

ja kansje det.. :)

(mann 46 år fra Østfold) sø. 31 jan. 2010 17:14 Privat melding

Enig med kommentaren er like effektiv eller lite effektiv så sende en melding som kommentere ting i profilen dere enå bare si at de ser hyggelig ut. Tror det er som med lotto mann må ha flaks.

Skjult ID med pseudonym reality sø. 31 jan. 2010 17:18

Morsom debatt, men så langt har ingen dratt frem det jeg mener er den mest interessante problemstillingen knyttet til "pene jenter med sukkerprofil":

Først av alt, det stemmer at mange gutter ikke skriver til pene jenter, og jeg gjør det en del ganger selv også - men ikke alltid! Problemet for pene jenter er nemlig som følger: De signer opp på sukker, legger ut et bilde og skriver en enkel profiltekst, eventuelt ingen. Som de fleste andre av oss gjorde. Forskjellen er derimot at meldingene begynner å renne inn. Pene jenter får mye meldinger.

De pene jentene synes dette er spennende, og trenger ikke oppdatere teksten. Dog får de MASSE kjedelige meldinger, og gidder ikke svare. Men hvorfor får de kjedelige meldinger? Fordi profilteksten deres er så kjedelig at med mindre man finner på en helt urelatert vits/innlegg, så vil mailen gutten skriver til jenten bli kjedelig. Selv skriver jeg ALLTID til en smellvakker jente her inne hvis hun har gitt noe av seg selv i profilen. Og får nesten alltid svar (hvor lenge dialogen varer er en annen sak;-). Men dem som har platt og kjedelig tekst har jeg gitt helt opp, fikk aldri svar fra dem.

Konklusjonen er vel at pene jenter får mange meldinger, men at det er mange som ikke skriver til dem. Spesielt dem som har vært på sukker mer enn en måned. Enten har man gitt opp kampen, eller så gidder man ikke svare dem fordi man vet meldingen vil bli oppfattet som kjedelig.

(mann 41 år fra Oslo) sø. 31 jan. 2010 17:21 Privat melding

Jeg gjør det sånn ihvertfall. Jeg ser på bildet og leser teksten og klikker litt rundt og finner ut etterhvert at det har ingen hensikt å prøve engang.
Jeg antar at min tid på sukker går mot slutten.

"Trying is the first step towards failure."
Homer Simpson

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 31 jan. 2010 17:42

Ja, jeg kan noen ganger droppe å sende meldinger til de "superdupergrisefine", men noen ganger gjør jeg det alikevel ;-D

Men jo mindre/dårligere tekst jo mindre sannsynlig er det - hva kan man egentlig skrive til ei pen jente med 2 linker tekst som ikke allerede er nevnt 817 ganger før? Hvis det ikke finnes noen "personlighet" der, en eller annen detalj jeg kan kommentere er det lite poeng, med kun et bilde som utgangspunkt regner jeg med at det er like sannsynlig med et svar som om jeg skulle prøve å sjekke opp reklameplakaten til Gina Tricot...

Skjult ID med pseudonym reality sø. 31 jan. 2010 17:48

@mannigata: Hehe, exactly! Det ironiske er at jeg er rimelig sikker på at Gina Tricot-plakatene her inne kjeder seg og lurer på hvorfor alle guttene på sukker er så kjedelige..:)

(kvinne 38 år fra Hordaland) sø. 31 jan. 2010 18:37 Privat melding

hehe det er jammen mange måter og se ting på ja.. alle mulige vinkler..interesant faktisk :)

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 31 jan. 2010 18:45

Jeg for min del kan finne på å sende en melding på ren impuls til ei jente som ser flott ut, MEN da må det være en innholdsrik profil med en bra tekst! Mange attraktive jenter her inne med morsomme profiler. Da blir jeg inspirert til å sende avgårde en melding basert på et bra poeng i profilen!! Ikkje verre!:)

(mann 58 år fra Oslo) ma. 1 feb. 2010 00:50 Privat melding

Tja, man har vel speil man kan se seg selv i. Er vel noen som kunne trenge briller der, eller skylapper kan man si generelt. Men så enkelt er det ikke. For noen kan en som flertallet ikke synes er attraktiv, være veldig attraktiv, også selv for en som flertallet synes er en kjønnhet og ikke oppnåelig. Det er det som er så fint med oss mennesker, at vi er så like, men alikevel så ulike. Attraktiv personlighet behøver heller ikke følge det vi generelt kaller attraktivt utseende. Gjelder også motsatt vei. Finnes mye vandrende kunst, for meg er det nok å finne det ene kunstverket, som vil få sin plass i mitt hjerte.