Alle innlegg Sukkerforum

å sende en mail eller ikike sende en mail. det er spørsmålet...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym paranøtt sø. 31 jan. 2010 17:49

i mars traff jeg en fyr fra nettet to ganger i våres. en fyr jeg ikke så som en jeg kunne bli forelsket i. men en jeg fint kunne ha som elsker intill noe annet dukket opp. noe annet dukket opp en periode.
for noen uker siden kontaktet herr nettdate meg igjen, og vi ble enige om et nytt treff.

jeg avlyste, og argumenterte med at jeg ikke trodde jeg orket å ha kun sex, men akkurat da trengte en som bare kunne holde rundt meg pga litt kjipe ting med min xmann, så fikk jeg svar hvor han sa at vi trengte ikke ha sex, vi kunne drikke rødvin og prate i sofaen,det var fint det og.

det takket jeg ja til. var spent hadde jo ikke sett ham på 8 mndr. og tilogmed den dagen før han kom tenkte jeg at det er så greit med elskere man vet man ikke blir forelsket i.ukomplisert.

han kom.og både kommunikasjon og sex (haha for det ble jo det, men godt å ikke kjenne at det var noe press)var helt fantastisk. jeg ble litt slått i bakken. forventet jo ikke det. og merker at jeg har lyst til å se ham masse igjen. endel av meg vil spørre om det er totalt uaktuelt å se at dette på sikt kan utvikle seg til noe mer. en annen del tar det helt easy og ser for seg en uforpliktende relasjon med max sexuelt utbytte.han har sendt meg sms hvor han sier at han også syns det var utrolig bra kjemi. faktisk skrev han dette"vi har så bra kjemi at vi bare må møtest ofte. det bare må vi"

igår fortalte at han skal på ferie en mnd etter et intenst jobb år. har så lyst til å spørre ham om hva han tenker om vårt møte. men skal virkelig ikke gjøre det. gi det litt tid. men tenker på alle datetips som sier at sex tidlig er en no go.stemmer det alltid?

når jeg vet om jeg er kun aktuell til elskerinnestatus, eller om han og ser en åpning til noe mer, ja da vet jeg hva jeg har å forholde meg til. og kan ta stilling etter det.

tror nok jeg vil treffe ham kun for sex og, for det var virkelig bra. men på veien må jeg jo beskytte mitt lille akk så overfølsomme hjertet også....

nå har jeg så usigelig lyst til å ringe ham å prate. eller skrive en mail og spørre ham om hva han vil. men jeg vet jo at det kan være ett dårlig sjakktrekk...

hva mener folk?

Skjult ID med pseudonym paranøtt sø. 31 jan. 2010 18:25

jeg leste noen av Preben sine svar til forvirrede kvinner som meg.
uten at Preben er en av mine store guruer til vanlig.

jeppjepp...og holder en knapp på isen i magen.
"for en mann som er interessert, glemmer ikke å ringe. det skjer bare ikke!"

så nå må jeg bare belage meg på en måned i spenning...

dere kan gjerne krysse fingrene for meg!!
-takk som byr.

Skjult ID med pseudonym Suislier sø. 31 jan. 2010 18:42

Det er bedre å satse og risikere å bli såret, enn aldri å satse.

>"for en mann som er interessert, glemmer ikke å ringe. det skjer bare ikke!"
Hvis dere begge tenker slik så ringer ingen. Ring han du. :)

Skjult ID med pseudonym paranøtt sø. 31 jan. 2010 18:47

hmmm...ja det var jo også en tanke....
takk for forslag. uten at jeg blir noe klokere av den grunn. det beste er vel bare å gjøre det som er best for seg selv. men jeg er SKIKKELIG dårlig på is imagen.

elle melle elle melle...
haha og jeg som var så fornøyd med min Preben konklusjon.

(kvinne 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 31 jan. 2010 23:57 Privat melding

Jeg synes at du skal ta kontakt. Kan jo være det løsner av seg selv som at han f.eks. tar opp ting. I alle fall...prøv deg fram og så tror jeg du finner ut av hva du skal gjøre. Tvi tvi

Skjult ID med pseudonym sunny3 ma. 1 feb. 2010 11:16

Jeg ville ikke nøle med å ta kontakt.
MEN - før du gjør det - vet du selv hva du vil?
En dag var du ikke interessert - nå er du plutselig v e l d i g interessert..
Dersom hans følelser svinger like mye - vel - da er det ikke lett å planlegge fremtiden :-)
Og passer uttykket : "Man vi ha hva man ikke kan få"... til deg?

Hva om han sier:
a) "Jeg vil ha deg kun som elskerinne - og til den bruken er du fantastisk" eller
b) "Du er min sjelevenn - jeg vil ha deg for alltid"

Vil du endre dine følelser?

(mann 40 år fra Østfold) ma. 1 feb. 2010 12:35 Privat melding

Jeg synes du skal bestemme deg for hva DU vil jeg, og så spørre han om han er klar for det du har bestemt deg for!!

Skjult ID med pseudonym paranøtt ma. 1 feb. 2010 16:57

@sunny og Reval og alle dere andre
har tatt kontakt allerede. skal jeg bruke sukker sin formuleringsmåte er jeg ute etter "en flørt som kan utvikle seg til noe mer" men om han ikke vil det syns jeg det er helt ok å ha ham som elsker inntill en annen dukker opp. jeg har et ganske avklart forhold til mitt eget sexbehov, og gidder ikke fly rundt etter halvveis sex.

han har hele tiden tatt kontakt med jevne mellomrom i disse 8 mnd. jeg har vært opptatt. og ja jeg er tatt på senga over at ting forandret seg ifht mine følelser. men slikt skjer.

har vært gift og samboer før. alle var sjelevenner på sin måte. min problemstilling, om det kan kalles det dreier seg om å vite hva jeg skal forholde meg til. for om han kun vil ha meg for sexen, så stopper jeg om jeg en dag kjente at jeg forventet noe mer. uansett så drømmer jeg ikke om en å dele hverdagen med eller å få en samboer. har behov for mitt eget jeg. men det hadde vært perfekt med et forhold som ikke kun var basert på sex. en som var min venn, ga meg god energi, en som jeg kan gjøre andre ting med, og som er der for meg når det trengs.
men tusen takk for råd, hvor allesammen ga meg tips om å ta kontakt. så får det heller briste eller bære. tross alt føler jeg ikke akkurat at jeg har vrengt ut hjertet mitt på et fat ennå.
men moralen får være å ta kontakt hvis man føler for det.

god mandag allesammen