Alle innlegg Sukkerforum

Dama har type

Vis siste innlegg
(mann 29 år fra Rogaland) sø. 31 jan. 2010 18:03 Privat melding

Hei!

Jeg rota meg borti ei dame på jobb som har type. Det hele begynte med at hun kom bort til meg en dag på jobb og begynte å snakke med meg. Det viste jo seg at hun hadde type da. Men det fant jeg ikke ut før noen måneder siden.

Det har seg sånn at typen hennes bor 3 timer fra der jeg bor og det virker som hun er på jakt etter noe spennende!

Det som irriterer meg er at jeg prøver å snakke med henne om hva jeg føler for henne, men hun nekter å snakke om det. Jeg sa hva jeg følte for henne og at jeg måtte bare kunne henne ut siden hun har type, så når hun svarte meg, så svarte hun på noe helt annet og vridde seg vekk fra det jeg spurte/sa til henne.

Det som irriterer meg enda mer er at jeg var på samme fest som hun for noen helger siden, så tenkte jeg at jeg måtte bare komme meg vekk så fort som mulig så når hun gikk på do, fikk jeg kompisen min til å kjøre meg på en annen fest. Det hadde ikke gått ett kvarter og jeg hadde fått 20 meldinger på mobilen. Iløpet av en time hadde jeg fått 5 telefoner og godt over 60 meldinger fra henne.

HJELP

Skjult ID med pseudonym El9 sø. 31 jan. 2010 18:10

Kjære du: er ikke annet å gjøre enn å kutte henne ut så godt som er. Vet jo at det er vanskelig når det er en kollega, men hva feks med å gi beskjed om at telefonering og sms'er er uaktuelt? Det er iallefall en start.
Lykke til!

Skjult ID med pseudonym s sø. 31 jan. 2010 18:11

På meg virker det som om hun trenger mye, mye mer hjelp enn deg.

Hvis du ikke innser det, har jeg jeg ingen videre kommentar.

(mann 29 år fra Rogaland) sø. 31 jan. 2010 18:11 Privat melding

haha tror du ikke jeg har prøvd? :P
Blokkert henne på msn, sletta telefon nummeret hennes, sagt til henne at jeg ikke vil ha noe å gjøre med henne. Allikevell prøver hun å snakke med meg slik hun alltid har gjort. Og blir sur på meg fordi hun vet ikke hva hun har gjort gale siden jeg er sånn.

Skjult ID med pseudonym Acelezz sø. 31 jan. 2010 18:13

..og husk en ting til..

Så lenge hun er kapabel til å drive på slik hun gjør nå... så er faren stor for at hun vil gjøre det igjen senere i neste forhold...

Run Howi..Run!!

Skjult ID med pseudonym mannigata sø. 31 jan. 2010 18:14

Det du gjør er følgende: sier rolig til henne at hvis hun ikke slutter videresender du alle meldingene til typen hennes.

Skjult ID med pseudonym El9 sø. 31 jan. 2010 18:14

Bytting av tlfnr er kanskje en mulighet? Ellers finnes det værre ting her i livet enn at damer blir sure på en. Det er i det hele tatt et spørsmål om hvor mye du er villig til å godta å utsettes for. Hva fortjener du?

(mann 29 år fra Rogaland) sø. 31 jan. 2010 18:26 Privat melding

Vel, hun har sikkert gjort dette før mannigata fordi alle meldingene hennes var "Kom da." "Kom tilbake" "hvorfor kommer du ikke tilbake?" osv osv.

Skjult ID med pseudonym tellus sø. 31 jan. 2010 20:53

1 godt råd som sparer deg for masse problemer: be henne skygge unna.

Skjult ID med pseudonym snikkerboa sø. 31 jan. 2010 21:06

Haha, kjipt med psykotiske jenter gitt:) Du gjør lett som mannigata foreslår.. Send alt til typen hennes. eller så gir du henne en tvangstrøye og f. eks tilbyr deg og kjøre henne til et rehabiliteringssenter.

(mann 29 år fra Rogaland) sø. 31 jan. 2010 22:26 Privat melding

Tellus:
Jeg har prøvd det, men er ikke så lett når jeg ser henne hver dag på jobb :P

Skjult ID med pseudonym Minney sø. 31 jan. 2010 22:56

Vis henne denne tråden! :P

(mann 29 år fra Rogaland) sø. 31 jan. 2010 22:56 Privat melding

haha bør vel nesten gjøre det :P

Skjult ID med pseudonym speedy sø. 31 jan. 2010 22:59

Du har ikke drømt hele greia da?

(mann 29 år fra Rogaland) sø. 31 jan. 2010 23:00 Privat melding

nei jeg er ganske så sikker på at hun er ekte :P Jeg kan legge ut facebook profilen hennes men hallo, jeg er ikke ute etter å gi henne ett dårlig rykte, bare få henne til å holde seg vekke. For hun begynner å gå meg på nervene.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ti. 2 feb. 2010 11:00

Jeg stemmer i med Ace her:

Run Howi! Run!!

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 2 feb. 2010 19:45

Hørt om å rapportere trakassering på arbeidsplassen? Om du har bedt henne slutte (og gjerne har bevis i form av SMS/jobbmail osv på det, og det fortsetter, er det bare å si fra til ledelsen. De plikter å rydde opp. :)

Skjult ID med pseudonym LB ti. 2 feb. 2010 20:06

Jeg vil råde deg til å i alle fall ikke gjøre som Binders sier. Da vil du lage både deg og henne til problemansatte i ledelsens øyne, noe som ikke gagner noen av dere.

Vis litt handlekraft og fiks dette selv. Gi klar beskjed om at du ikke vil ha noe med henne å gjøre, ikke svar på sms, ikke ta kontakt, og kun forhold deg til henne profesjonelt på jobb når kontakt er absolutt nødvendig. Over tid er det sannsynlig at hun da vil gi opp og la deg være i fred.

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 2 feb. 2010 21:51

LB - du gjør rett i å tenke at det ikke er en god løsning. Men du ber ham si klart fra selv. Det sier han jo at han har gjort....

Mente jo ikke dette som førstevalg til løsning - men dersom han har prøvd alt og ikke kommer noen vei, så er det en mulighet... Men for all del - best om man kan ordne opp uten å blade inn flere... Jeg ville likevel spart på SMS osv. i tilfelle det blir en sak den andre veien. Når folk ikke er helt gode, kan det meste skje... Bare ment som et godt råd fra en som kjenner en som var veldig ei for å ha slettet alt når saken fikk motsatt fortegn. Plageren klaget før han fikk klage og fikk sparket henne ut av jobben.

Men dette har sikkert ikke sånne dimensjoner får vi håpre.