Alle innlegg Sukkerforum

Damer se hit littegrann!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tellus ma. 1 feb. 2010 10:53

Har et spørsmål til dere damer..

Jeg er en seriøs fyr, profilen min her inne får mange klikk og brevene strømmer inn fra søte hyggelige damer.. men jeg er bundet med hensyn til bosted, og har ikke de beste erfaringer med avstandsforhold.. så da tar det lenger tid å finne den jeg vil ha. Satser på å finne den store kjærligheten, og helgesjekking på byen er uaktuelt.

Men mens jeg venter på at lynet slår ned kunne jeg tenke meg å ha en veninne/elskerinne, kan jeg tørre å sette dette i profilteksten, eller skremmer jeg unna de seriøse da? Vil jo ikke ødelegge mitt tydeligvis brukbare image, men kunne godt tenke meg litt kos i ventetiden! :-)

Hva tror dere?

Skjult ID med pseudonym MrSpiff ma. 1 feb. 2010 10:58

Hva tror du?

Skjult ID med pseudonym El9 ma. 1 feb. 2010 11:14

@tellus: kinkig den der.
1. Dine ønsker / behov er fullt forståelige. Og det er stilig med de som er såpass ærlige i forhold til hva de tenker / er ute etter. Slik sett vet den andre parten hva man har å forholde seg til.
2. Ved å informere om dette i profilen din vil du muligens endre "dametilfanget" slik at den spesielle ene tar enda lengre tid før hun dukker opp. En annen ting er jo også hva dette gjør med din åpenhet / innstilling i forhold til det å sense en potensiell livspartner.
Følelser og sex har en egen måte å blandes i hop slik at det gjerne ikke blir like ryddig og avgrenset som det i utgangspunktet var når idéen fødtes i teorien.

Noe entydig svar fra min side? Nope.....

Skjult ID med pseudonym zanchine ma. 1 feb. 2010 11:22

Tror kanskje du vil få ulike svar fra ulike aldersgrupper, så jeg ville ha antydet din alder.

Om jeg leste det i en profil, ville jeg nok skygget banen ja. Jeg hører til den seriøst søkende delen.

Skjult ID med pseudonym Hermione ma. 1 feb. 2010 11:24

Hm... Jeg har tidligere skrevet i profilen at jeg er ute etter både noe midlertidig og noe langvarig, men min erfaring er at det blir vanskelig å styre i praksis. Jeg har fått noe sex, men ikke mannen jeg vil ha. Noen ganger når jeg har bestemt at denne mannen skal være en "elsker", vil han være kjæreste, og så ender han med å bli såret. Andre ganger når jeg tror jeg har funnet en elsker, finner jeg ut at jeg gjerne vil noe mere, men så har man kanskje allerede ødelagt det, fordi feil signaler er blitt sendt ut (typisk "useriøse" signaler, og man ligger sammen for tidlig), og misforståelser gjør det umulig å fortsette mot et lengere forhold.

Gjør enten det ene eller det andre. Hvis du er klar for en kjæreste, så se alle du dater i det lyset. Kanskje er hun som du trodde skulle være elskerinnen din, i stedet din kommende kjæreste? På hvilken måte ville du gjøre daten annerledes, hvis det var tilfellet?

Skjult ID med pseudonym R ma. 1 feb. 2010 12:19

@TS - Jeg tror relativt få damer synes noe sånt er ok i en profil. Jeg vet ikke hvor interessert jeg hadde blitt, ettersom jeg aldri har sett det, men så er jeg også en av de som er seriøse. En annen ting du burde tenke på er at de fleste (ja, jeg generaliserer) ikke er i stand til å ha elskerforhold over tid. Færre menn enn kvinner. Som oftest ender det med at en av partene får følelser, eller at en av partene blir dritlei, uansett blir det ofte noe amputert etter en stund. Tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym go ma. 1 feb. 2010 12:31

Selv tror jeg at det er like bra å ikke skrive noe sånt. Få jenter går på sånt og du skal vente mye lengre enn du tror på å finne deg den rette. Og spørsmål om hun blir den rette, da? En jente som vil ta serist en mann som har elskerinne er ikke særlig seriøs da.

Skjult ID med pseudonym 1978 ma. 1 feb. 2010 17:44

Hvis du på ønsker å finne deg en kjæreste her på f.eks Sukker så bør du forholde deg til det her inne, å reklamere for en elskerinne vil nok skremme vekk flere av de som er i din egentlige målgruppe.
Foreslår at du heller ordnet deg med en "elskerinneprofil" i tillegg, eventuelt på et annet møtested.

Skjult ID med pseudonym pike ma. 1 feb. 2010 18:19

Sorry klarer ikke være seriøs... hva tror du selv... sikkert mange som biter på den gitt... jotakk jeg vil gjerne være den du bruker og kaster når drømmedama dukker opp... makan....

(kvinne 34 år fra Akershus) ma. 1 feb. 2010 19:48 Privat melding

Hadde skygga unna om du skrev det i profilen..

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 1 feb. 2010 20:03

Ja, hva skal jeg da tro om du legger an på meg? At du liker meg og legger opp til forhold, eller at du vil ha sex mens venter på noe bedre? Du har liksom helgardert deg ved å søke begge dele. Tror jeg heller ville valgt den seriøse varianten, og ikke SØKE sexpartner, men dersom du fikk god kjemi med noen (men som av ulike grunner ikke var aktuelle og det virket gjensidig, går det jo an å si: Det blir ikke oss, men jeg har lyst på deg... Hva sier du?) Kan godt tenkes jeg hadde slått til på det om du var en OK fyr. Bare spill med åpne kort!

Skjult ID med pseudonym Salander ma. 1 feb. 2010 20:36

Tror jeg er enig med de ovennevnte her jeg. Hvis du vil finne deg en elskerinne, bør du lete andre steder på nettet. Du trenger ikke nevne det for potensielt seriøse kandidater. Jeg tror alle har sex innimellom, særlig hvis det går årevis mellom hvert seriøse forhold. Men folk snakker ikke om det liksom.

Jeg tror at i din situasjon kan man lett falle i fella og ha sex med en kvinne fordi hun liker deg og vurderer forholdet som potensielt seriøst, mens du innerst inne har vraka henne - men hun er tilgjengelig og du er lysten. Pass deg for den...

Skjult ID med pseudonym tulla ti. 2 feb. 2010 10:48

Noen ganger kan en lure på hvor kynisk det går an å bli.. Herregud, alt for mange menn på sukker av den kategorien som TS er. Løs på tråden menn vil ikke jeg ha!!

Skjult ID med pseudonym Lille My fr. 5 feb. 2010 11:46

Ikke mye seriøs, syns jeg hvis du tror at damer er noe du kan bruke til din egen nytelse for å at ventetiden skal bli lettere. Har du ikke 2 friske hender da? Eller ta deg en tur på kondomeriet og kjøp deg lekesaker der, det finnes mye morsomt for menn også.

Skjult ID med pseudonym lillemjau fr. 5 feb. 2010 17:50

....amen.... vil du ha ei seriøs skikkelig dame så ta deg sammen og se med begge øya - svært få ønsker å bli brukt som pausemusikk.... det finnes selvfølgelig noen:de som selv trenger pausemusikk.. men my guess is.. det er neppe de du vil ha, og i mellomtiden skremmer du bort alle de flotte damene/jentene som ellers ville tatt deg også, seriøst. :) skal du på død og liv ha en flørt kun for flørtens skyld så får du nok heller pine deg en tur på byn og finne ei likesinnet. ;) løkke tell...pis aot.... ;)