Alle innlegg Sukkerforum

Første melding...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym narf ma. 1 feb. 2010 22:21

Hei på dere.

Begynner å bli litt små frustrert her jeg... Har vært medlem her i snart et år, i begynnelsen så var det på et "lavt nivå", men i vinter så ordna jeg meg Superbruker, har etter det prøvd å komme i kontakt med jenter som jeg finner interssante og kunne tenke meg å bli bedre kjent med.. Men det er ikke så lett som man kan få inntrykk av når man leser litt rundt på forumet.
Jeg har prøvd ganske mange forskjellige framgangs måter, med tanke på hvordan jeg skriver den første meldinga.. samt de hurtig flørtene som noen hater som pesten.. :)
Men i 90 til 95% av gangene jeg sender en melding, så er det stille som i graven fra mottakeren...
Så jeg lurer jo litt på hva jeg gjør "feil" kan man si... Vil vel beskrive med selv som en ganske normal person, med tanke på utseende, kropp osv...

Noen som har noen tips.. :)

Skjult ID ma. 1 feb. 2010 22:38

du gjør ikke så mye feil. Det er ikke så langt unna det som er vanlig svarprosent her....desverre :)

Men prøv deg frem med ulike bilder og profiltekst.
Få gjerne en venninne til å kvalitetssjekke profilen din også . Det vil nok hjelpe en del....

Skjult ID med pseudonym MarleneM ma. 1 feb. 2010 22:45

Kan det ha noe med hvem du sender melding til? Hvis det er de meste populære jentene så er det sannsynlig at de får så mange meldinger at de ikke orker/gidder å svare på alle. Eller kanskje de "nestmest" populære jentene ;), fortsatt får de mange meldinger og svarer ikke på alle.

Ellers vil jeg anbefale deg å bruke humor, det er ihvertfall jeg svak for, og sende en melding som både får mottageren til å le og gjør henne nysgjerrig på deg. Blir hun nysgjerrig nok klarer hun kanskje ikke å la være å svare deg ;)

Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Ørnen ma. 1 feb. 2010 22:45

Det er garantert ikke noe galt med deg. Alle andre har samme problem her inne. Lager du en sånn tråd fjerner Sukker den raskere en lucky Luke.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 1 feb. 2010 22:51

Hei, dette er faktisk veldig enkelt: Dessverre er det slik at de fleste sender meldinger til de mest attraktive. Disse orker ikke å svare alle. Vi har en egen liste med Sukkerbiter som garantert svarer: Matchlister -> Besøkende og topplister -> Nederst.
Send noe hyggelig til dem :)

Skjult ID med pseudonym go ma. 1 feb. 2010 22:59

Hallo Sukker !
Det føles nesten sånt at Sukker har laget noe fake profiler med attraktive tekster og bilder for å narre oss normale.

Skjult ID med pseudonym brand ti. 2 feb. 2010 17:57

Hei folkens..
Dette kan bli ett litt ubehagelig innlegg, men her er sannheten... dere gjør noe feil. (ikke sukker:) dere har en flott tjeneste:)
Hvordan skriver dere meldingene dere sender ut? Hvordan er profilen deres? har dere bilde? Det er de vanlige spørsmålene, og vel.. de er viktige, men hva med dette: hvilke jenter kontakter dere? hvorfor kontakter dere dem?
Videre.. Tør å vise der du skiller deg ut fra de andre?
Jeg slet minst like mye som dere for ett år siden, men så bare tok jeg meg ett avbrekk og bare nøt livet. Jeg fant ut hva jeg vil med livet og jeg gikk ut og gjorde det, og har ikke stoppet siden.
Jeg vet hva jeg liker i en jente og søker etter nettopp det. Så når jeg faktisk tar kontakt er jeg genuint interessert i svarene på mailene jeg sender ut.
Kom tilbake hit for ett par uker siden og sliter overhodet ikke med å få svar nå. av hver tiende mail som ble sendt ut får jeg vel 6-8 svar hvis dere skal være så tallfokusert. Jeg har en liten pause nå etter en suveren date med en utrolig jente jeg vil gjerne bli kjent med så har ikke sendt ut melding på en stund nå, men sjekker da forum til tider:)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 2 feb. 2010 18:22

Nå utgjør vel ikke svargarantilista noe reelt garanti for svar, da, skal man tro enkelte tråder...

Skjult ID med pseudonym narf ti. 2 feb. 2010 20:46

Hei igjen.

Takker for mange svar. :) For de som har spurt litt lenger opp her om hvilke jenter/damer jeg ser etter, så er det ikke godt å si om det er de som er mest "populære".. Vill vel heller påstå at de som jeg sender til er tilsynelatende ganske normale.. Sånn i korte trekk så ser jeg etter ei som har tilltalende utsende, litt felles interesser og er på en måte på samme sted i livet, skal ikke ramse opp alt nå men...
Men jeg føler "brand" er inne på noe veldig vesentlig... Jeg har nok muligens sendt meldinger som kan likne den "grå massen", tror nok grunnen til det har vært at jeg har prøvd å skrive meldinger med litt mer sjel i inni mellom, men når du snakker til veggen lenge nok så orker man ikke å sitte prøve å formulere seg så altfor mye. Da er det mye lettere å bare sende en melding om hei å hå, hvordan står det til... bare for å sjekke om det er snev av liv i andre enden.. (Må bare beklage til de som føler seg støtt).
Spørs om jeg ikke skal få ordnet med en liten kvalitets kontroll av det motsatte kjønn.. :)