Alle innlegg Sukkerforum

Opptatt - hva gjør dere med profilen imens?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Marikåpa on. 3 feb. 2010 20:46

Jeg vil bare skrive med én mann om gangen, og synes det er dumt at jeg fremstår som "ledig" når jeg, som nå, er i kontakt med en.

Prøver å svare de andre som sender hjerter eller meldinger imens, men det blir jo bare avslag, og det er ikke særlig oppbyggelig verken for dem eller meg.

Er det noen som har råd om hvordan man på en enkel måte kan få signalisert at man er "opptatt" for øyeblikket?

Skjult ID med pseudonym mannigata on. 3 feb. 2010 20:49

Skriv nettopp det da. Fjern teksten din og legg inn ei linje om at du faktisk er opptatt akkurat nå. Håpet er vel at du ikke skal trenge å ha profil her?

Skjult ID med pseudonym Skippern on. 3 feb. 2010 20:51

Jeg har fått melding med at: Jeg skriver med en annen en akkurat nå. Kommer gjerne tilbake til deg senere..

Det holder for meg.

Tenkte bare... Fillern at jeg ikke skrev til vedkommende tidligere..

Jaja....

Og sånn går nu dagan vettu...

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 3 feb. 2010 20:54

Mariakåpa:

Det er jo ikke så vanskelig å svare på.
Dersom du og han fortsatt bruker Sukker som kommunikasjonsmiddel, så skriver du på profilen at du har pause for tiden og ikke kommer til å svare på meldinger som kommer på profilen din . Dersom du ønsker å ta vare på den teksten du hadde opprinnelig på profilen, så bare kopierer du den og lagrer den som et worddokument.
Dersom dere har kommet så langt at dere ikke lenger bruker Sukker som kommunikasjonsmiddel så er det jo bare å deaktivere profilen din, du kan aktivere den igjen når som helst...

Så enkelt er det...

Skjult ID med pseudonym snøball on. 3 feb. 2010 20:59

eller fjern bildet ditt...det pleier å hjelpe på interessen :)

Skjult ID med pseudonym so what on. 3 feb. 2010 20:59

Så enkelt er det definitivt ikke nei. Om man skriver noe sånt i profilen er det garantert å gi den man mailer med kalde føtter. Synd men sant veldig mange her inne er redd for å binde seg.

Skjult ID med pseudonym lashes on. 3 feb. 2010 21:11

Jeg har byttet ut all tekst med sangtekster, får ikke en eneste mail.. Men burde kanskje bytte jeg da, siden jeg ikke er opptatt, hehe:P

Skjult ID med pseudonym Marikåpa on. 3 feb. 2010 21:11

Takk til dere. Kommer til å bruke et eller flere av rådene deres :-)

@som what
Tar sjansen likevel, får han kalde føtter er han uansett ikke noe for meg ;-)
Selv hadde jeg tatt det som et kompliment om min samtalepartner hadde prioritert meg på det viset at han sa seg uinteressert i andre så lenge vi hadde kontakt

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 3 feb. 2010 21:30

so what:

Sant nok, om man er redd for at den utkårende kan få kalde føtter av at en selv setter profilen sin på hvil, så må man også forholde seg til de som sender meldinger til en samtidig som man egentlig bare er opptatt av den ene person man allerede har truffet. Ser absolutt poenget ditt!!

Skjult ID med pseudonym gråtass on. 3 feb. 2010 21:36

Kan ikke skjønne at du ikke er opptatt enda Lash :P Men helt sant snakker du da ikke om mailboksen din ;)

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 3 feb. 2010 21:36

Marikåpa:

Jeg har altså et par ganger fått litt hetta fordi mannen mente at nå kunne han endelig slette profilen sin fordi han har funnet meg...mens jeg løp så fort jeg kunne med halen mellom bena. Men dersom han ikke hadde vært så direkte og "proaktiv" kunne det kanskje blitt noe mellom oss på sikt.

Så er mulig at jeg helst kunne tenke meg å slette meldingen jeg kom med kl. 20.54...

Skjult ID med pseudonym so what on. 3 feb. 2010 21:46

@frøkna. Jeg bøyer meg i støvet og kysser dine tær. Endelig en kvinne som tør innrømme totalt irrasjonell og destruktiv meningsløs oppførsel. Jeg har etterhvert desverre funnet ut at det værste man kan si til en kvinne her inne er at man liker henne. Man må for guds skyld heller ikke fremstå som seriøs, empatisk og ansvarsfull heller.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 3 feb. 2010 21:57

so what:
øhhhh... vet ikke helt om det var det jeg mente... men la meg i hvertfall få lov til å vaske føttene mine før du kysser tærne, da :-D

Ting skal helst gå i et tempo man selv er konfortabel med, og om den andre er mer ivrig enn en selv, så blir det gjerne litt vanskelig å forholde seg til :-)

Skjult ID med pseudonym Marikåpa on. 3 feb. 2010 22:25

@frøkna
Skjønner hva du mener og kunne nok fort reagert likt som deg - og nå tenker jeg ikke på fotvasken, men innlegget et hakk lenger opp ;-)

Men det vil jo være forskjell om han bare skriver i profilen sin at han er opptatt for øyeblikket - eller om han bombastisk sletter hele greia fordi han har erklært deg eller meg som sin eneste rette - før vi eventuelt er på samme stadiet i forholdet selv.

@so what
Ville gjerne hørt det, av den riktige mannen selvsagt - og ikke med en gang, virker lite troverdig viss man ikke har blitt litt kjent først

Skjult ID med pseudonym Pastill on. 3 feb. 2010 22:47

Jeg hadde nettopp kontakt med ei som var opptatt av at "han" bare har kontakt med ei om gangen.. Greit nok det, fordi jeg tilfeldigvis er den som bare har kontakt med ei om gangen....Hun var selv rimelig aktiv på sukker hver dag, og treg på å svare på sms...Dette har pågått i over en ukes tid, så jeg sendte en hyggelig avsluttende sms nå. :) Noen vits å gjennoplive en død hest? I think not. ;) Hun var den første jeg har hatt kontakt med på lang tid, men det startet dårlig...motivasjonen er iallefall på topp for neste. :)

Skjult ID med pseudonym lashes on. 3 feb. 2010 22:47

@tassen, nei det hender jo jeg får en mail av deg:P

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 3 feb. 2010 23:06

Takk @Marikåpa, og jeg tenker nok mye likt som deg.

Kanskje det er like greit å la profilen være som den er så lenge man ikke vet hva som skjer videre i forhold til den man dater. Man kan alltids lage seg en slags standardmelding til andre som tar kontakt i den tiden. Jeg er vel ikke så fan av den varianten om å ta kontakt igjen dersom det viser seg å ikke bli noe ut av den man dater i øyeblikket... jeg synes den er litt brutal. Men en annen variant, kanskje :-)

Skjult ID med pseudonym bangalter on. 3 feb. 2010 23:08

Hei på deg :-)
Jeg treffer for øyeblikket en annen og ønsker å finne ut av det først. Vi kan eventuelt kontaktes senere hvis det ikke fungerer...

Sukker har jo lagt inn denne som en av to standardfraser. Du kan jo bare bruke den. Ganske crazy å tenke på at dette er en reell problemstilling for noen.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 3 feb. 2010 23:12

bangalter:

Jeg har aldri skjønt hvorfor Sukker synes den autotilbakemeldingen er en god frase å bruke...

Skjult ID med pseudonym bangalter on. 3 feb. 2010 23:20

Det vet jeg ikke om Sukker mener, men det er nå iallefall et forslag. Og i dette tilfellet beskriver den jo trådstarters situasjon helt perfekt. Det må være bedre å sende av gårde den meldingen, istedet for å gruble seg grønn over hva man skal skrive.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 3 feb. 2010 23:34

bangalter:

det er den biten om å ta kontakt igjen på et senere tidspunkt dersom den man for øyeblikket er opptatt av ikke viser seg å føre til noe, som jeg reagerer på.
Men det er jo eventuelt bare flisespikkeri fra min side :-)

Men, dersom jeg skulle fortsette å spikke fliser, derimot, så ville jeg aldri i verden skrevet til noen at jeg tar kontakt igjen senere dersom det ikke fører til noe med han jeg har kontakt med nå. Dersom jeg virkelig hadde ment det, så hadde jeg klokelig holdt kjeft om det, memorert profilnavnet hans og tatt kontakt senere dersom det var aktuelt...

Aldri i verden om jeg ville ha skrevet til noen som jeg i utgangspunktet kunne tenke meg å bli kjent med, at jeg tar kontakt igjen senere dersom det ikke funker med han jeg har kontakt med for øyeblikket.
:p

Skjult ID med pseudonym Fideline on. 3 feb. 2010 23:53

Men Frøkna, hvorfor ikke? Det er jo dypest sett en ærlig sak hvorfor vi er her. Og ofte kan det være tilfeldigheter som leder til hvem man først kommer i snakk med. Selv om det er, på en måte, brutalt formulert, så er det likevel bedre enn å si "sorry, uaktuelt, jeg snakker med en annen". Tenker nå jeg. Må vel være hakket bedre å formidle at den andre ikke er uinteressant, i og for seg, og at det kun skyldes at man skriver med en annen.

Skjult ID med pseudonym Pastill to. 4 feb. 2010 00:00

Jeg er enig med @Fideline, men jeg gjør allikevel som @Frøkna i denne situasjonen. ;-) Blir jeg satt på "hold", så tar jeg aldri kontakt med hun igjen. Jeg forstår at hun kan ha god kontakt med en allerede, men jeg vil ikke være noens reserve uansett grunn. Det er ett hav av andre å velge imelllom her...

Skjult ID med pseudonym Fideline to. 4 feb. 2010 00:05

Hav og hav, fru Blom... Men joda, skjønner at følelsen av å bli satt på hold kan være skikkelig turnoff, og har ikke opplevd den selv, så kan ikke uttale meg fra den siden. Tenker bare at hvis det (at man skriver med en annen i øyeblikket) helt ærlig er den eneste grunnen til avvisning, så må det likevel være bedre. Skrive med en annen kan jo fort løpe ut i ingen ting, og trenger virkelig ikke bety at man er reserve.

Oh well, vanskelig kan det fort bli, uansett :-)

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 4 feb. 2010 00:09

Fideline:

Jeg ser hva du mener :-)
Det er bare jeg som opplever det som en tom frase uten egentlig noe innhold. Og siden jeg ser på det på den måten, så opplever jeg heller ikke at det er en god melding å gi til noen.

Hvor mange er det egentlig som søker opp "gamle" meldinger etter at det ikke funket med den de har hatt kontakt med?

"Hei,det var meg du prøvde å kontakte for to måneder siden. Jeg skrev tilbake den gang at jeg var opptatt fordi jeg hadde kontakt med en mann som jeg ønsket å bli bedre kjent med. Nå viste det seg at han likevel ikke var den rette for meg, og da lurer jeg på om du fortsatt er interessert?"

Funker det??

Skjult ID med pseudonym somnians to. 4 feb. 2010 00:12

Funker vel heller dårlig. Er vel ingen som vil være andrevalget, det vil hvertfall ikke jeg.

Skjult ID med pseudonym Fideline to. 4 feb. 2010 00:15

Vet ikke, ha'kke prøvd!

Men, jeg vet at jeg har begrenset meg selv i forhold til hvor mange jeg tør å vise en eller annen for for interesse for på samme tid, akkurat som du ikke byr på to leiligheter samtidig. Og når én viser seg å ikke like trynet på meg, så kan jeg sende en melding til en annen, som kanskje hele tiden har vært like interessant.

De gangene jeg har stått i fare for å ha for mange løse tråder på en gang, har mirakuløst nok én eller to av dem plutselig blitt stille helt av seg selv, uten at jeg trengte si noe.

Så... Bottom line: Liten erfaring, mye meninger, skjønner problemstillingen, men har en kanskje overdreven tro på at ærlighet varer lengst? See where it got me... :P

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 4 feb. 2010 00:25

Fideline:

hehe... ingen her i singelsukkerverdenen kan gi noen garantier på hva som funker best, så vi får vel bare prøve oss fram som best vi kan, hele hurven ;-)

Skjult ID med pseudonym Fideline to. 4 feb. 2010 00:34

Frøkna: Så sant, så sant! Akkurat nå, fortsatt litt furten over den daten som aldri ble noe av i går, litt for seint ute med leggetid - og dermed dårlig tid til tidlig møte i morgen - skal jeg krype til køys i en alt for stor seng. Natta!

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 4 feb. 2010 00:45

Natta, Fideline, sov godt :-)