Alle innlegg Sukkerforum

Matchtall - hva er vanlig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym svale lø. 7 okt. 2006 11:47

På min "Topp 100"-liste er det bare ca ti som har meg på sin. Hva er vanlig? Hva har dere andre?

Det hjelper jo egentlig veldig lite dersom jeg kan se en potensiell kjæreste i alle hundre, og 90 av disse absolutt ikke vil ha meg.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 7 okt. 2006 12:03 Privat melding

Matchsystemet og hvorvidt en potensiell partner vil ha deg henger ikke sammen i det hele tatt!

Løsning:
Du får speed date alle som har deg på sin topp 100 liste!
Statistisk sett er det kun 2 av disse 10 som vekke nok interesse til at du får lyst til å møte dem igjen.

Lykke til! :)

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 7 okt. 2006 12:10 Privat melding

Du og den andre parten vil jo alltid ha samme matchtall med hverandre.
Om vedkommende er på din Topp 100 liste eller ikke forteller jo bare hvor mange andre som har lik eller høyere match. Samme gjelder jo for den andre parten.
Noen markerer kanskje mange som uinteressante og du rykker da automatisk oppover på deres liste, mens noen ikke fjerner noen fra lista si i heletatt. Da kan det gjerne være mange over deg på lista uten at de nødvendigvis er større favoritter hos den andre av den grunn.
Komplisert? :-)

(kvinne 50 år fra Vestfold) lø. 7 okt. 2006 13:05 Privat melding

Hei Baktus.

Komplisert? Bare fornavnet. Dette skjønte jeg ganske enkelt ikke.

Min "topp 50"-liste inneholder folk med alt fra 95 til 90 poeng. Bare de ti øverste av disse har meg på sin topp 100-liste, altså folk med 95 og 94 poeng. De jeg har 93 poeng med, har ikke meg på sin liste i det hele tatt. Vil det si at lista til disse er fylt opp med folk som har 94 poeng eller mer?

Jeg kan heller ikke se at de jeg har markert som uinteressante rykker nedover på listen. De befinner seg der like fullt. De blir jo ikke fjernet.

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 7 okt. 2006 13:20 Privat melding

Dersom folk med 93 poeng ikke har deg på sin Topp 100 liste er det fylt opp med andre med høyere match ja, eller de er tidligere i alfabetet med samme match tall, bare for å gjøre det hele ennå mer komplisert... hehe.
Dersom du markerer noen som uinteressante skal de forsvinne fra din liste, og du fra deres. Dermed rykker andre "frem i køen".

Skjult ID med pseudonym Heldig? lø. 7 okt. 2006 14:59

Dette er jo egentlig ett stort regnestykke, som i seg selv går i "null".

Jeg stiller helt omvendt her enn deg svale. Jeg er nr. 1 på listen til 3 stk, nr. 10 (eller "høyere") på 26 stk, og nr 25 (eller "høyere") på 27 stk. Jeg er ikke blandt topp hundre til 13 stykk av dem. (Resten på 50 og 100)
Disse har jeg matchtall fra 97-94.

Dette går jo da dessverre utover noen andre. Men har du sjekket de neste 100, og neste 100 deretter. Kan jo være du er på listen til mange av dem.

Spm er om jeg er noe mer heldig enn andre. For meg er det få av de 100 som er av interesse. De fleste jeg har hatt kontakt med har matchtall fra 90-94 (dette er veldig røft regnet, - mer for å illustrere saken).

Det viktiste for meg når det gjelder dette matchsystemet, er å finne ut hva de søker når de gjelder varighet på forhold, om de vil ha barn, ryddighet, og noen andre elementer. Deretter er det friteksten som egentlig avgjør for min del.

Så får vi se i kveld da, om disse gutta er noe tess i virkelig liv... hehe