Alle innlegg Sukkerforum

Hva er vanlig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frago to. 4 feb. 2010 21:11

Jeg er ganske ny her på siden og jeg har kjøpt meg et suberbruker-medlemskap.
Spørsmålet mitt er: Må man gi respons dersom personer setter en som interessant og dette kanskje ikke er gjensidig?
Er det da akseptabelt å forholde seg passiv til dette?
Ønsker bare ikke å bryte med normen og være uhøflig mot noen..

(mann 54 år fra Oslo) to. 4 feb. 2010 21:17 Privat melding

Jeg er selv ny her på Sukker. Jeg svarer alle som tar kontakt med meg. Det er normal høflighet å svare selv om man ikke er interessert. Ett avslag er bedre enn ikke noe svar spør du meg.

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 4 feb. 2010 21:22

Du kan forholde deg passiv, eller blokkere vedkommende. Begge deler er fullt akseptabelt, men ved sistnevnte alternativ trenger ikke vedkommende å forholde seg til profilen din lenger, og slipper å lure på om det er noe vits i å sende melding til deg. Faren for at noen blir skuffet vil være der uansett, og det er en del av dating/sjekking generelt.

Skjult ID med pseudonym Clueless to. 4 feb. 2010 21:22

Du er selvfølgelig ikke programforpliktet til å kontakte noen som har merket deg som interessant ved å gi deg et hjerte.

Skjult ID med pseudonym wintermute to. 4 feb. 2010 21:23

Får du derimot en melding, som det tydelig er lagt litt arbeid i, bør du gi vedkommende ett svar. I det aller minste autoavslaget.

(mann 51 år fra Oslo) to. 4 feb. 2010 21:28 Privat melding

Det er hyggelig å gi ett avslag.

Men det verste jeg opplever er jenter som jatter med og har en samtale med meg, men de har aldri tenkt på meg som kjærestematerialet eller treffe på meg i det virkelige livet. Da er det mye bedre at hun er "uhøffelig" og ikke svarer.

Skjult ID to. 4 feb. 2010 21:35

synes at alle skriftlige henvendelser bør man svare på....
Er da forsatt litt vanlig høflighet igjen i denne kroppen :)

Men hører jo også om de som får kjeft fordi de sender ett høflig avslag, så det å blokkere etterpå hvis du ikke er interessert er bra for begge parter. Ingen grunn til å se profiler som man ikke er interessert i.....

Skjult ID med pseudonym seriøs fr. 5 feb. 2010 00:52

Jeg gir alltid et svar hvis jeg får en hyggelig og seriøs melding selv om jeg kanskje ikke er interessert, men det sier jeg også. Ufine eller intetsigende meldinger får aldri svar. Meldinger som " Hei", " Hei sexy ", " wow " osv. er eksempler på intetsigende meldinger. Det står med store bokstaver i profilen min at jeg foretrekker meldinger fremfor gule/røde hjerter og jeg ignorer bare de hjertene. Jeg kan nok ta en titt på profilen deres, men jeg sender de ikke en melding utifra at de faktisk aldri tok seg tid til å lese profilen min. Enkelte går fra rødt til gult hjerte hvis jeg da ikke sender de en melding, men man bør faktisk lese en profil ikke bare anta at alle liker de hjertene. Finner du noen av interesse TS så send de heller en melding fremfor å kun sette et hjerte, men det kan være at noen her inne liker bedre at du setter hjerte på de. Det finner man ut ved å lese profilen.