Alle innlegg Sukkerforum

Magedans?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym So-low ma. 10 des. 2007 17:56

Jeg må bare spørre dere alle...

Hva er det med dere damer og fasinasjonen for magedans?

Hva er det jeg ikke skjønner her? :)

-SL.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 10 des. 2007 19:45

Vår egen følelse av å dyrke sens / seksu - alitet. Bare for oss selv :)

Skjult ID med pseudonym aprikos ma. 10 des. 2007 19:46

Enkelt og greit! Morsom trening, til fengende musikk hvor du også finner igjen elementer fra salsa og andre latinske danser! God coretrening hvor du får løsnet opp og styrket rygg og bekken muskulaturen. Og ikke minst; du føler deg veldig kvinnelig!!

Skjult ID med pseudonym lady35 ti. 11 des. 2007 00:03

Har ikke peiling.
Liker best å svette når jeg trener og danse når jeg danser.
Men synes det er morsomt at folk gjør akkurat det de har lyst til. Skjønner heller ikke poenget med fluefiske eller afrikansk trommekurs.

(kvinne 44 år fra Oslo) ti. 11 des. 2007 00:05 Privat melding

..dere damer.. som om vi er like.
Det finnes ikke den premie i verden som skulle få i gang med med magedans!

Skjult ID med pseudonym So-low ti. 11 des. 2007 01:44

Hehe. :)

Magedans, afrikans trommekurs, tupperwareparty, syklubb (Orginal forstand) og ja som nevnt over fluefiske.. Alt havner i en merkelig kategori. Det havner vel også i samme kuriose kategori som rafting i en alder av 60..

Jeg ser poenget i magedans ved å trene evt.. Men jeg blir mer fasinert hvor rart det er.. Hmm.. Jeg likte det en gang.. magedansen i Flåklypa grand prix når jeg var 7 år... *ler*

-SL.

Skjult ID med pseudonym Nerdinator ti. 11 des. 2007 02:14

Samme grunn som at han fantastiske lille karen her ikke trenger en sukker profil for å få seg dame :P

http://youtube.com/watch?v=ySnp4YXU6JQ

(kvinne 51 år fra Rogaland) ti. 11 des. 2007 12:52 Privat melding

Jeg henger meg på:

En fantastisk kjekk måte å holde seg i form på, spennende musikk med mye rytmer og deilig vokal, du blir bevisst din kvinnelighet, deilig å kunne være så ultrafeminim, pynte seg med strass og annet dilldall... Det mange av mine elever sier som er aller kjekkest er at det er såpass vanskelig å få til, at timen med magedans i uka er "fritimen fra alle bekymringer", for man må være helt til stede i det man gjør.

Så er det også mange som elsker å danse, men ikke har en mann å danse med, eller har en mann som ikke vil danse, da er magedans en velsignelse, for her trenger man ingen partner.

:-)

Skjult ID med pseudonym kvinne33 ti. 11 des. 2007 17:24

danser det ikke, men hadde jeg hatt tid, skulle jeg gjerne gjort det.

Herremin for en kroppskontroll de får de som blir flinke i magedans!!
Har danset i mange år, andre ting, og den kontrollen og evnen til å bevege en og en muskelgruppe, både separat og sammen i bølger... WOW!!
MENN burde få sine damer på dette, jeg vil tippe at man kan få ett bevegelsesmønster vi andre ikke engang er i nærheten av! *ler*

Skjult ID med pseudonym El Rico to. 13 des. 2007 02:49

Hei en av to, enten er det for å få ordentlig kontakt med sine kvinnelige former i en form av sensuelle bevegelser eller så kan det være det nærmeste de kommer en ordentlig stor black boy eller lem

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 13 des. 2007 04:06

åja, det må være en av de to, ja... De var ganske dype, du, spesielt den siste. Den er det nok ikke mange som hadde klart å resonnere seg til. Skjønner det er mange fra mensa her...

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 13 des. 2007 04:14

synes forresten det er veldig tøft av de som driver med det. Kjenner et par stykker (en av dem er en gammel eks) og ikke bare burde mennene ønske at kjæresten sin drev med det, som kvinne33 sier ;) , men det er også ganske frigjørende og bra for selvtilliten, vil jeg tro. Er veldig inhabil i forhold til å kommentere det, men det går vel litt an å sammenligne med teatersport (som forøvrig også faller inn under denne "rar hobby" - kategorien i og med at man må slippe løs hemninger og tørre å stå foran eller sammen med andre iført "kostymer" og vrikke og leke. Det kreves både selvinnsikt (eller mangel på sådan, hehe), mot og en evne til å frigjøre seg for å tørre det. Kudos til de som gjør det! Og spesielt til de som ikke er særlig proffe!