Alle innlegg Sukkerforum

Gjenta sin interesse?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Grutle fr. 5 feb. 2010 00:08

Er det noe poeng å skrive til samme dame en gang til flere uker etterpå, når du ikke får svar? Eller etter hun plusselig slutter å skrive til deg?
Noen ganger har damen svaret like etterpå jeg har skrevet, og brevene går fortløpende, bare forsiktig koseprat, ikke spørmål om msn eller date. Men, så neste dag........... ingen ting og det blir helt stille.

Jeg er ny her, vet ikke om det er noen uskrevne nettregeler.

Skjult ID med pseudonym MaryMary fr. 5 feb. 2010 00:26

Move on. Da er ikke dama interessert om hun ikke svarer. Desverre!

(mann 36 år fra Akershus) fr. 5 feb. 2010 00:35 Privat melding

Mange damer her inne som har sagt på forumet tidligere at man FAKTISK kan sende en ny mld, så lenge man gir seg etter det om man fortsatt ikke får svar!! Har selv ikke prøvd den teorien, men man veit jo aldri.

Men uansett, det er flere fisker i havet!!

Skjult ID med pseudonym jente fr. 5 feb. 2010 00:36

Ja, det kan være et poeng å skrive på nytt.

"Da er h*n ikke interessert", er noe som går igjen som råd, Men det er jo grenser for hvor interessert man blir i noen man bare har lest profilen til! Så i blant er det fint å gi det en sjanse til. Og virkelig vise at du tenker på henne fortsatt.

Men om du stiller et helt konkret spørsmål som skal vi treffes og du ikke får svar, da er det nok et dårlig tegn. (Eller bra, for du vil kanskje ikke ha en som svarer med å bli stille... jeg vil ikke det!)

Skjult ID med pseudonym Vianaldo fr. 5 feb. 2010 00:39

@jente: nei det vil man jo faktisk ikke, men man føler seg vel litt som en stalker om man mase enda en gang for å få kontakt en gang til. Så derfor, de jentene som plutselig slutter å svare, bare fordi det sto "noe feil" i en mld eller noe, de kan fort gå glipp av en bra kar. Vice verca på andre siden selvfølgelig, selv om jeg ikke tror det skjer like ofte.

Skjult ID med pseudonym Nåja fr. 5 feb. 2010 00:41

Tenker du at dere må skrive hver deres gang for å holde kommunikasjonen i gang? Og at du ikke sender henne mail hvis det er hennes tur til å skrive? Det betyr ikke nødvendigvis at hun ikke er interessert. Jeg er selv dame og synes at det er utrolig hyggelig å få mail selv om det var han som skrev sist. Men innholdet i mailen er jo også viktig. Om du stiller spørsmål som du forventer å få svar på og ikke får svar, så kan grunnen til at hun ikke svarer være at hun ikke har lyst til å svare på de spørsmålene så tidlig. Og da kan du godt sende en mail til for å se om du får svar på den. Men om du ikke får svar på neste mail, så kan du regne med at hun ikke er interessert:)

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 5 feb. 2010 00:46

Vianaldo

Tro meg - det skjer hele tiden den andre veien også. Dessverre.

Skjult ID med pseudonym Vianaldo fr. 5 feb. 2010 00:48

selvfølgelig, men sånne spørsmål sender man jo som regel ikke så tidlig, og skulle man ha formulert et sånt spørsmål så ville man jo sjekket om det var derfor hun ikke svarte!!

Skjult ID med pseudonym Marikåpa fr. 5 feb. 2010 17:21

Jeg fikk en ny, høflig og hyggelig melding fra en mann flere uker etter at jeg hadde gitt ham avslag, og det funka for ham for å si det sånn =D

Avslaget mitt var riktignok ganske hyggelig fordi jeg syntes om profilen hans, men det var et helt klart avslag (fordi jeg da var opptatt på annet hold, og jeg skriver aldri inn såkalte åpninger i avslagene, for av en eller annen grunn virker det bare teit på meg)

Dette ble ikke helt likt det TS spør om, men konklusjonen kan kanskje brukes likevel: Ja, vi er noen som synes det er greit å få en, og jeg understreker en, melding til selv om vi har gitt avslag/ ikke svart/ sluttet å skrive. Her som det er så mange å velge i, er det tiltalende at en mann har festet seg så mye ved profilen min at han fremdeles er interessert i kontakt flere uker etter at han fikk avslag =D

Skjult ID med pseudonym fredag fr. 5 feb. 2010 17:28

Jeg synes det er helt ok å "prøve en gang til", særlig hvis man allerede har skrevet litt og det rant ut i sanda av en eller annen grunn. Men som andre her sier, hvis du DA ikke får svar, bør du gå videre :)

God helg, folkens! :)

Skjult ID fr. 5 feb. 2010 17:31

jeg skriver ofte til damer igjen etter noen uker. Gjerne samme meldingen. Man får da faktisk oftere svar ett man skulle tro.
Om det samme gjelder når man skriver til menn aner jeg ikke....

Skjult ID med pseudonym frøkna fr. 5 feb. 2010 17:45

Av og til har det vært slik at det har blitt stille fra meg fordi jeg ikke helt vet hvordan jeg skal svare. Det har kanskje vært lite å ta tak i ut ifra hans siste melding og jeg prøver å knote fram et slags svar men finner ut at det ikke helt funker, så jeg blir heller stille.
Forsiktig koseprat uten noe særlig innhold, mål eller mening synes jeg det er utrolig vanskelig å holde på med over lengre tid ;p

Jeg tror det kan funke bra å sende en ny melding til de som har blitt stille, jeg. Enten så får man kontakt igjen, eller så får man kanskje et endelig svar om at den andre ikke lenger er interessert :-)