Alle innlegg Sukkerforum

Til dere gutta med fokus på utseende

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym oppgitt fr. 5 feb. 2010 20:30

Jeg har vært på sukker en stund nå.. og er mer enn en smule oppgitt over mange av profilene her inne..! Jeg kan finne en gutt/mann med bra match og et sjarmerende ytre -og bli turned off av profilteksten! Ærlig talt.. jeg har kommet over ting som "jeg liker og vil ha tynne damer" og "du må være glad i å trene og ta godt vare på kroppen din".. Er det virkelig nødvendig å skrive slikt? Jeg er alt annet enn tykk, men når en gutt skriver slikt så vil jeg ikke vurdere å sende han en mail en gang.. for selv så skal jeg innrømme at det ytre teller (ja, klart det gjør), men da går det på hele pakken.. om karen er litt for tynn eller har noen kg ekstra er meg fullstendig likegyldig så lenge jeg finner han attraktiv ellers. Og uansett.. det er vel ikke nødvendig å skrive hvordan en jente må se ut når vi har bilder??

Hilsen en som ikke har beskrevet drømmemannen utifra kroppsfasong.

(mann 46 år fra Østfold) fr. 5 feb. 2010 20:33 Privat melding

Hei oppgitt må bare si at det er det sånn for oss gutta også mange kvinner som krever det samme.
De finner sikkert hverandre :)

Skjult ID med pseudonym pike fr. 5 feb. 2010 20:33

Men et spørsmål: er det ikke like akseptert å ville ha noen som tar vare på kroppen, dvs er slank som å si at jeg vil ha en som har humor??

Har aldri tenkt på det som noe negativt at menn vil ha jenter som tar vare på kropp og sjel og som trener...

Internett ER og BLIR vanskeligere enn IRL uansett... man må liksom prestere mye mer enn man gjør på byen... thanks god for sukkerfesten hahaa

Skjult ID med pseudonym blondine fr. 5 feb. 2010 20:35

Personlig er jeg møkk lei av slike tråder.
Dersom det er profiler du ikke liker - så la vær å svar.

Hold forumet positivt!

Skjult ID med pseudonym fysen:-) fr. 5 feb. 2010 20:58

internett er helt klart ikke noe lettere greie enn irl..

Det er bare en annen arena, men mange føler/tror det kan være lettere da de tross alt kan sitte hjemme i godstolen med et glass vin og tro at den hvite ridderen skal komme seilende inn pr mail

mulig de finner hverandre som petern sier.. det er jo tross alt noe i ordtaket like barn leker best...

Men ja vi alle skriver nok mye rart på profilene vår, og jeg er helt sikkert en av de.. ikke at jeg krever setter noen kroppslige krav, men det henger nok litt med at jeg er rundere i kantene på alle måter..

@blondine dette er da et forum så hun har da rett til å uttale seg mer eller mindre slik hun vil, så lenge hun holder seg til lover og regler.. men skal være enig i at det er litt søkt å komme med en slik uttalelse og huke den av som seriøs..

Sist men ikke minst ikke heng dere opp i alt mellom himmel og jord av ting som folk skriver eller gjør..
Prøv heller å bli kjent med de, kanskje du oppdager at det faktisk bor en uslipt diamant i de..

Personlig mener jeg det er en av de største tabbene vi mennesker gjør i livet.. vi setter folk i båser altfor fort isteden for å la folk få en mulighet.. De mest interresante menneskene jeg kjenner er de som er litt utenom det vanlige..

@oppgitt Snu det rundt, og heller si til deg selv, de går glipp av den beste i verden...

Så til sist en liten oppfordring til dere alle:
1. Prøv å bli kjent med en person du "normalt" sett ser på som anderledes
2. Ta vare på folk rundt deg, alle trenger en god venn fra tid til annen..

"When you see a worthy person, endeavor to emulate him. When you see an unworthy person, then examine your inner self" - Confusius

Skjult ID med pseudonym Veteran fr. 5 feb. 2010 21:12

TS
Er du ute etter å finne noen eller er du her for å bedømme og fordømme andres profiler? Alle skal vel ikke passe for deg? Hopp over de du ikke liker og let videre etter noen som passer bedre, og la folk få ha ønskene sine i fred!

Skjult ID med pseudonym bra fr. 5 feb. 2010 21:33

""du må være glad i å trene og ta godt vare på kroppen din".. Er det virkelig nødvendig å skrive slikt? Jeg er alt annet enn tykk, men når en gutt skriver slikt så vil jeg ikke vurdere å sende han en mail en gang.."

Bra, da har vel han som skrev dette fått det som han ville. Går ut fra at du ikke trener og tar godt vare på kroppen din, siden du ikke vurderer å sende mail. What's the problem?

Skjult ID med pseudonym mandu76 fr. 5 feb. 2010 22:02

Jeg vet har en jeg six-pack under all den gode smeltde osten jeg har spist. Trener og spiser nok til det!

(mann 46 år fra Østfold) fr. 5 feb. 2010 22:39 Privat melding

@Stimula ser vi har dårlig match men fra bilde ditt så ser du like søtt ut.
Som kari jaquesson har sagt alle har six pack bare at noen av oss velger å være litt mer beskjeden :)

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 5 feb. 2010 22:52

Stimula: Flott bilde du har her!! :)

Skjult ID fr. 5 feb. 2010 22:59

Rart at det skal være så vanskelig å forstå at folk har preferanser til kropp og utseende. Jeg personlig holder meg langt unna de som hevder at dette er uviktig. Jeg vil automatisk tenke at den jenta driter i hvordan hun selv ser ut, og det er veldig lite attraktivt.

Skjult ID med pseudonym Speedy fr. 5 feb. 2010 23:20

@konge
@Veteran trenger ikke være idiot fordi om han ikke er enig med deg, snarere tvert imot

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 5 feb. 2010 23:30 Privat melding

Folk som driter i alt som har med kropp og utseendet sitt å gjøre blir ikke riktig for min del. Men jeg kan heller ikke klare en som er for fiksert på kropp og utseende....
Er noe med å være den man er, og være det på en måte som viser at man faktisk ønsker å være den man er :) At man ikke gir helt faen, men samtidig kan leve "det gode liv" og nyte en del "utskeielser" i løpet av uka :P

Jeg tenker som så at dersom jeg treffer noen, så må jeg tenke at jeg også kan like den personen og være fysisk tiltrukket dersom han legger på seg eller går ned ti + - kilo. Og sånn burde også en mann tenke, for kvinner går generelt fortere opp/ned i vekt. Spesielt med tanke på dem som fortsatt er i den alderen at man ønsker barn.

Jeg tror at for dem som virkelig bryr seg om kvalitet, så har det indre mest å si. Men man må likevel ha et ytre man kan like å "kose seg med". For hvis den fysiske delen forsvinner, så vil det gå utover resten av forholdet.....og omvendt.
Ikke at man skal gi opp fordi om man ikke er "tiltrukket" av den man er sammen med i noen uker..... Men slike ting er viktig å tenke over, og dermed være klar på når man søker noen. Slik sett skåner man jo flere for det et brudd fører med seg, og det i seg selv er jo alltid positivt.
Så derfor kan man ikke klandre noen for å sette kriterier ved det fysiske. Føler man at det blir feil, ja, da er man jo rett og slett ikke den rette for den personene. Og da søker man jo selv noe annet......enkelt og greit :)