Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID lø. 6 feb. 2010 00:55

En del jenter skriver "Klem" i slutten av meldinger og sms'er... og for meg faller det meg sjelden naturlig å skrive "Klem", synes det blir litt rart, veldig for syns skyld.. omtrent som "How are you? Fine, thanks."
En klem er en klem, og den er fysisk, ikke tekst.. "God klem" er jo bare enda mer håpløst..?

Men føles jo litt uhøflig ikke å gjengjelde klemmen.. så da skriver jeg det med fingrene krysset bak ryggen! :-)

Hva synes dere om en ikke-gjengjeldt "klem"? Og hva synes dere om å skrive Klem? Er det koselig å få en tekstklem? Og en klem som svar på en klem? :-)

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2010 00:58 Privat melding

Man reagerer på så mye. Jeg reagerer på "Kyss" hvis det er en helt fremmed fyr eller en jeg har nøytrale følelser for. Klem gjør meg ingenting. Jeg skriver det selv til folk jeg liker...
Men da vet jeg at jeg ikke skal skrive "klem" til deg....

Skjult ID med pseudonym himitsu lø. 6 feb. 2010 01:01

Er du ukomfortabel med smileys og "hehe.." også eller?

Hvordan er en virtuell klem annerledes en et virtuelt smil? Det myker jo opp meldinger, og viser jo litt mer hva du legger i det.

(mann 49 år fra Vestfold) lø. 6 feb. 2010 01:03 Privat melding

Alltid hyggelig med en klem da, enten den er skrevet eller fysisk ;)

Skjult ID med pseudonym mandu76 lø. 6 feb. 2010 01:06

Helt enig med TS her. Jeg skriver iblandt "klem" hvis det er til en nær venn som jeg ville gitt en klem i den aktuelle situasjonen/samtalen om vi var i samme rom... men skjelden da også...
Men jeg svarer jo oftest klem tilbake for høflighets skyld.
: ) synes jeg derimot er nyttig.

Skjult ID med pseudonym Salta lø. 6 feb. 2010 01:14

Greit å skrive klem , men ikke fjortisfakter som klemzzz og kozzz av jenter i 20- 30 åra og eldre .

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 6 feb. 2010 01:43

Jeg skriver "klem" til de jeg har skrevet med en god stund, og som jeg er trygg på at jeg vil møte en dag. Det første jeg gjør når jeg endelig treffer dem, er da også å gi dem den klemmen på ordentlig.

Skjult ID med pseudonym snikende lø. 6 feb. 2010 01:44

klemzz og kozzz fra meg ;)

Skjult ID med pseudonym dansekoa lø. 6 feb. 2010 01:48

En elektronisk klem gjør uansett ikke samme nytta som en ordentlig bamseklem...

Skjult ID med pseudonym snuppa lø. 6 feb. 2010 08:22

Er enig med TS, men sånn har det blitt idag. Føler vel at å skrive klem til slutt ikke betyr en verdens ting. Reagerte litt i førsten da jeg fikk mail fra menn jeg ikke kjente med klem til slutt, men nå gjør det meg ingen ting.

Skjult ID med pseudonym Speedy lø. 6 feb. 2010 09:53

Big deal! Denne går nok helt til høyesterett!

Skjult ID med pseudonym Marge sø. 7 feb. 2010 14:40

Enig med trådstarter her.. Jeg er jente på 23 som også syns det er rart å skrive klem i sms'er. Jeg skriver generelt sett lite sms ettersom dette er en kommunikasjonsmåte som er helt strippet for retorikk og er lett og misforstå. Korte beskjeder-OK, ikke noe mer. (Jeg vil understreke at jeg ser anderledes på epost ettersom man har større muligheter for å uttrykke seg i en mail!..mere plass blandt annet..)

Klem/koss/suss, ja gud vet, blir vel rart i en sms men det føles litt ekkelt å ikke gjengi den om man først får den i en sms eller mail, det blir litt avvisende på en måte. Jeg vil si at dersom man bruker det for å gi mottakeren beskjed om at en er interessert så burde man heller tenke på å flette det inn "mellom linjene". Det burde være den minste sak!

Skjult ID med pseudonym Clueless sø. 7 feb. 2010 17:50

Har det "motsatte" problemet! Synes nesten alle menn som har tatt kontakt med meg her inne har avsluttet mailer og sms med "Klem"! Selv synes jeg det er litt klamt med voksne menn som bruker denne frasen, eller hva dere vil kalle det. Total turn-off!

Bruker det ikke selv til venninner engang, såfremt det ikke har skjedd noe kjipt i livet deres og de trenger en klem over eteren..

Skjult ID med pseudonym Eventyrlig ma. 8 feb. 2010 11:21

Jeg har samme problem som Clueless. Jeg blir faktisk litt satt ut av dette "klemmebestyret" av vesentlig ukjente menn. MEN det er bedre med en "klem" i slutten av en sms enn å få mms av snurrebassen deres..! Det skjer det også og det er garantert turn-off!