Alle innlegg Sukkerforum

Ikke realistisk 2

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym q-li sø. 7 feb. 2010 19:40

Denne går til jentene på forumet. Det virker som de fleste har et helt urealistisk bilde av sin egen attrakvititet, og svarer derfor bare de aller kjekkeste guttene. Dere er ikke superdeilige bare fordi dere får mye respons fra gutter her inne. Dere får mye respons fra kjekke gutte her, fordi de kjekke guttene ikke får svar fra jenter som er like pene som dem selv. Er ikke rart folk er her i månedsvis uten å komme seg av flekken. På tide å stikke fingeren i jorda, slik at folk kan begynne å bli kjærester.

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 7 feb. 2010 19:42

DENNE kommer i hvert fall fra en som er skuffet over lite respons...

Skjult ID med pseudonym superb sø. 7 feb. 2010 19:44

og??? det er bare de desperate som satser nedover, vi som er klare for å vente på noe godt satser oppover, yes!

Skjult ID med pseudonym q-li sø. 7 feb. 2010 19:49

zoid, klart man er skuffet når man ikke får noen respons. Er det egentlig så rart? Er jo her med et mål for øyet, men dette målet ser ut til å være umulig å nå med mindre man vil gå for noe man i utgangspunktet ikke er interessert i.

Skjult ID med pseudonym Marge sø. 7 feb. 2010 19:50

Hmm.. dette var jo noe krasst. Men likevel ikke usant! Jeg prøver å svare de jeg finner interessante uavhengig av bilde. Har man en interessant profil, ja da svarer jeg og. De som bare skriver noe bittegranne på sin profil og alikevel forventer å bli sett på som interessante kan tro om igjen. Dessuten er : "hei søta" "står til a' ikke særlig spennende å få i innboksen sin. Man må kunne gjøre bedre enn som så.

Skjult ID med pseudonym q-li sø. 7 feb. 2010 19:53

Marge, tro meg, det er ikke så veldig spennende med tom postkasse heller. Du kan jo selv tenke etter hva som er verst av "hei søta, står til" eller å aldri få noe mail. Det sier egentlig alt når jentene kan sitte og klage over lite fantasifulle åpningsinnlegg. Har aldri sett noen gutter gjøre det. Hvorfor? Er det fordi jenter er så mye flinkere med åpningsreplikker?

Skjult ID med pseudonym q-li sø. 7 feb. 2010 19:55

¤%654, er ikke bitter i det hele tatt. Konstaterer bare noen enkle faktum, og legger til at jeg synes at det er kjedelig at det skal være slik. Det burde være i interesse både for guttene og jentene at ting var litt mer dynamisk her inne.

Skjult ID med pseudonym Marge sø. 7 feb. 2010 19:55

Påstår ikke at jeg får så veldig mange mail i innboksen min i utganspunktet. For det gjør jeg ikke. For å få respons så må man være aktiv har jeg skjønt.

Skjult ID med pseudonym ...! sø. 7 feb. 2010 20:04

Folk bruker også Sukker forskjellig. Noen er kun medlemmer her sånn *i tilfelle* drømmedama/typen *tilfeldigvis* skulle ramle over deres profil. Andre er her for å finne noen og bruker Sukker mer aktivt til det. Den første kategorien gidder vel ikke svare på noe særlig med meldinger i det hele tatt vil jeg tro, med mindre det da *er* fra drømmedama/typen.

Skjult ID med pseudonym lashes sø. 7 feb. 2010 20:11

Jeg har aldri trodd jeg er noe bedre enn det jeg er, og er klar over at jeg er siste stikk på sukker;) Fingern er godt plantet i jorda. Men du er tydeligvis furt over dårlig respons, get over it! Sånn er det forde fleste her.

Skjult ID med pseudonym 1987 sø. 7 feb. 2010 20:58

@q-li: Hva mener du med å bli mer "dynamiske"? At alle skal senke kravene sine, fremfor å vente på en man faktisk kan "hit it off with" tar kontakt/joiner Sukker? :-) Jeg som trodde poenget med Sukker var at man bruker litt andre kanaler for å finne en man virkelig kan fungere sammen. Hva er ellers poenget? Man joiner jo ikke Sukker med uselviske intensjoner.

Ang. åpningsreplikker... Det er mye bedre å stille spørsmål til profilteksten, bruke litt humor, eller fortelle noe om seg selv/påpeke noe man har til felles, enn å bare skrive "hei søta, fint profilbilde". Den biter i alle fall *aldri* på meg uansett hvor pen fyren som skriver det er.

Skjult ID med pseudonym Marge sø. 7 feb. 2010 21:54

@1987- takk. Godt det ikke bare er meg som ikke biter på uinteressante åpningsreplikker.
Får man et spørsmål som henviser til profiteksten din, som du sier humoristisk eller å påpeke en felles interesse så blir man med ett mer interessert. Det virker iallefall som om avsenderen er oppriktig interessert i å få vite mer om deg, ikke bare treffe deg i håp om å få seg et score. Jeg er ikke intr i å skive 2 setnigs meldinger til hverandre. Og få svar med enstavelses ord. VELDIG mange av disse "pretty-boysa" tror dettte holder! Skjønner meg ikke på dem. Jeg har desverre lagt meg opp en fordom mot såkalte modell-pene mannfolk. Og nå vet jeg at jeg "drar alle over en kam", beklager, men jeg har enda ikke møtt en sånn mann som ikke oppfører seg på dette viset.

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 7 feb. 2010 22:08

På tide å komme ned på jorden, ja.
Det blir stort sett en/to svarmail med damer her, uansett om det er jeg eller (sjeldent) dem som tar initiativ.
Eneste positive nylig er at jeg fikk et svar fra ei som på profilen skrev at hun svarte sjelden :)

De eneste aktive kontaktene jeg har nå er med et par damer i Russland jeg øver meg på (fikk kontakt med ei her og ei annen på en konkurrende norsk datingsite)...

21 mnd siden siste date og jeg har fått særdeles få forventninger til det lokale utvalget dette tiåret.

Skjult ID med pseudonym yepsipepsi sø. 7 feb. 2010 22:09

Hvem skal stikke fingern i jorda...

Skjult ID med pseudonym Pudding sø. 7 feb. 2010 22:29

Det oser bitterhet av innlegget ditt.

Skjønnhet er ganske subjektivt, så hvem som er pen nok for hvem kan vel ingen uttale seg om? Om man sitter her og venter på respons fra gutter som er kjekkere enn deg q-li, så kanskje du burde se litt på jenter som er mindre pene da? Kanskje det er deg det er noe galt med? ;-)

Skjult ID med pseudonym Pudding sø. 7 feb. 2010 22:30

Hvordan har du kommet frem til at dette er faktum forresten? Hvordan måler du?

Skjult ID med pseudonym rotte sø. 7 feb. 2010 22:47

Hadde jeg fått utbytte etter få meldinger hadde det klart seg med få meldinger.
Akkurat nå holder jeg på og prøver hardere blant et større utvalg av de lokale, før jeg går ut i verden og leter.

Skjult ID ti. 9 feb. 2010 00:13

Kanskje damen er flotte? Og at det er du som burde stikke fingeren i jorda og ikke være sur for at du ikke får svar fra alle de pene?

(mann 33 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2010 09:27 Privat melding

Jeg vil påstå at det er motsatt, jeg får flere svar enn kamerater som er langt kjekkere/penere enn meg selv...de gutta jeg kjenner som ser best ut får lite oppmerksomhet av jenter i Norge generelt...men i utlandet er de omtrent stjerner....det kan nesten virke som om det er en forbannelse å være barbie-ken i landet med brunost og kneipbrød.

Skjult ID med pseudonym pusi on. 17 feb. 2010 21:08

@SteinR - Kan være det er slik fordi man tror at man ikke når opp til barbie-ken sine standarder, uansett hvor pen man er, fordi man antar at barbie-ken alltids kan få seg noen penere