Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym i e sø. 7 feb. 2010 22:37

Hvor mye har dette å si for svar?

Skjult ID med pseudonym fysen:-) sø. 7 feb. 2010 22:41

For min del veldig lite, men det avhenger ofte av at jeg får lite post.. :-)

Men det hender jo noen ganger at jeg sender mld til jenter og da for jeg som oftest svar.. og tviler sterkt på om det er åpningen som er utslagsgivende..

Men nå spørs det vel kanskje litt an på hvilken åpning du snakker om??

Skjult ID med pseudonym lady sø. 7 feb. 2010 22:44

Ser ut at for enkelte har det mye å si. Alle venter på spennende mailer med masse humor. For meg er det nok med et "hei".
Men kommer det fra en profil uten teks og bilde, er det vanskelig å svare allikevel.

Skjult ID med pseudonym 1987 sø. 7 feb. 2010 22:46

For meg er åpningen viktig, da den forteller mye om personen. :-) Forteller også i hvilken grad personen faktisk er interessert; er man litt kreativ, oppmerksom, eller på annen måte skiller seg ut mht hva man skriver, er det mye større sjanse for at jeg svarer, enn om noen bare skriver "Hei, du var pen, står til?" - den har jeg fått ekstraordinært mange av. Og dæven så kjedelig den er å få gangpågangpågang... For mange (tipper det gjelder både damer og menn) tror at det å ha et pent bilde er nok for å sikre seg svar.

Skjult ID med pseudonym Fideline sø. 7 feb. 2010 22:47

Jeg vil si at kombinasjonen profil og åpning har mye å si. Nå er jeg så høflig/dum (stryk det som ikke passer) at jeg svarer alle uansett, men hva pokker skal man si til en "Hei søta" fra en fyr uten bilde og en profil så og si uten tekst? Det blir fort en del sarkasme i mitt svar da. Men en kort melding fra en godt utfylt og spennende profil, vel det er en helt annen historie :-)

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 7 feb. 2010 23:41 Privat melding

Åpningsmailen har mye å si. Finner jeg noen her jeg synes virker interessante, åpner jeg gjerne en mail med akkurat den biten jeg synes er interessant ved fyren. Og jeg får som regel svar tilbake. Det sier også en del om at du har tatt deg bryet med å lese profilen og funnet noe som vekker din interesse. Jeg har fått åpningsmail som "hei, du er deilig, " hei, står til," hva gjør du?" osv...synes det sier så lite, men sender som regel en høflighetsfrase tilbake. Fortsetter mailene på samme måte, pleier jeg ikke å svare igjen. Boooring spør du meg.

Skjult ID med pseudonym Horten ma. 8 feb. 2010 10:49

Forslag til åpning: Teit? Morsom nok til å pirre interessen?

Hei, står til?
Har kost meg med gårsdagens jomfrutur med ny snøfræsar (10.5hk, Briggs&Stratton, tusenmeter, justerbart utkast og elektrisk start) Så har etter 3 timers risting (DrrrrrRRRRRRrrRRRRRrrrrRRR) og justering fått snøfreser skjelven og kan skryte av å være eneste vestfolding med innebygd vibrator :)

Skjult ID med pseudonym Pingla ma. 8 feb. 2010 11:41

For min del betyr det 0 og nix, det som kommer i de neste 2 - 3 mailene betyr så mye mer...

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 8 feb. 2010 12:11

For meg er åpningsmailen alfa&omega! Den sier alt om hva slags mann du er, og om du i det hele tatt har tenkt igjennom hvordan mottaker oppfatter deg.

Å sende meg en mail hvor det står: "Hei, hvordan står det til?" fortjener knapt en respons.

Skjult ID med pseudonym Speedy ma. 8 feb. 2010 12:57

@twosocks
Hvis det er så mange som skriver "du er deilig" at du finner det kjedelig, så har du enten et luksusproblem eller så har du drømt hele greia

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 8 feb. 2010 13:12

Speedy.

Du ville blitt overrasket over hvor mange menn som tror at akkurat det der er toppen av en icebreaker..

Skjult ID med pseudonym Marge ma. 8 feb. 2010 15:47

HORTEN

Artig!!

Skjult ID med pseudonym Hofingen ma. 8 feb. 2010 15:49

@Clueless

Er det ikke det det er....pokker'n heller, har misforstått jeg da :P

Skjult ID med pseudonym Marge ma. 8 feb. 2010 15:52

Bruk heller en icebraker med humor da!
Hvis jeg får en melding hvor det står "du er deilig" så er man heldig hvis jeg i det hele tatt svarer... og da er det i såfall sarkastisk..!
Man er vel ikke på feshow heller!!¨

Skjult ID med pseudonym himitsu ma. 8 feb. 2010 17:16

@clueless, så om jeg skriver deg en melding så kan du svare med alt om hva slags mann jeg er? sånn i teorien altså? er litt nysgjerrig på hvor detaljert et bilde du hadde forestilt deg;p

Skjult ID med pseudonym jente ma. 8 feb. 2010 18:03

For noen er hei nok. Ikke for meg. Ikke fordi jeg får så mange meldinger ,for det gjør jeg ikke. Ikke fordi det er så veldig galt, men fordi erfaring viser at folk som kjører HEI som førstemelding, er folk jeg aldri har fått i gang er samtale med. Da svarer jeg gjerne "hei" tilbake. Og etter tre dager kommer kanskje : Og hva gjør så denne damen da?

Det blir bare aldri noe ut av det... Er det så halvhjertet, kan det ikke gå bra! Men nå tenner jeg på litt entusiasme og humor. Mye mer enn om han er kjekk... Så en som skriver morsomt uten bilde får svar! En kjekkas med bilde som bare skriver hei, får det sjelden. Men jeg tror det er omvendt for de fleste jenter.... At en kjekkas med et HEI har større sjanse... :-)

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 8 feb. 2010 18:09 Privat melding

Speedy: ikke så bitter nå...skal jeg skrive "du er deilig" til deg, slik at du også kan skilte med at du har fått en slik mail? :-D Blir du i bedre humør da?

(kvinne 34 år fra Akershus) ma. 8 feb. 2010 18:12 Privat melding

@speedy: greia med at det er kjedelig å få en du er deilig mail her på sukker, er vel at ingen kan vel for pokker vide om jeg er deilig ut fra de bildene jeg har her.. Det er noe annet å høre det irl;) Da får jeg litt følelsen at de bare masse-sender mailer til de jentene som er på, i håp om napp hos noen
Det var hvertfall grunnen til at jeg syns det er kjipt med du er deilig mailer..

(mann 37 år fra Akershus) ma. 8 feb. 2010 18:13 Privat melding

Åpningsteksten forteller alt om personen?? Akkurat som hva slags sko du går i forteller alt om deg?

Folk har tydeligvis rare oppfatninger om hvordan vurdere andre mennesker :-)

Skjult ID med pseudonym FaloTnek ma. 8 feb. 2010 18:14

Altså hvis det er slibrige meldinger og bare fjas, så ja da avslører man seg ganske mye, Men å tro du vet noe om en person som sier hei, da er du bra selvsentrert.

Jæjæ.........

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 8 feb. 2010 18:21

@Falo
Problemet er jo bare at man har veldig lite annet å forholde seg til her...

Ellers tenker jeg at enkelte her tar samme trikset som en jeg gikk på skole med. Han startet på toppen av klasselista og prøvde seg på jentene - og han ble til slutt sammen med ei som het Øverland, eller noe i den duren.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 8 feb. 2010 18:28

@yourX
Selv svarer jeg (nesten) på alt, men det er nok lettere å starte en fornuftig samtale dersom det er noe konkret i åpningsmeldingen.

(mann 37 år fra Akershus) ma. 8 feb. 2010 18:29 Privat melding

Jeg bruker alltid en nyttig regel. Antakelser er alle tabbers mor. Alltid bruk utgangspunktet at så lenge du ikke har nok informasjon, så kan du ikke trekke riktig konklusjon. Ergo, man må bruke litt tid på å finne ut det man føler er nok til å sette sammen en helhet.

Å vurdere mennesker er tricky. Alle er ulike. Det skal litt til før man har kartlagt nok. Noen tar det raskere enn andre, men fordommer har roten i at man antar ting utifra irrlevant informasjon.

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 8 feb. 2010 18:30

Kent: Ja, så pretty much! Et: "hei!" vitner om mangelfull fantasi og intelligens. Et: "du er deilig" forteller meg at du er en enkel mann som egentlig bare er ute etter å få dyppet snabelen. etc, etc..

Men en mann som har litt mellom ørene vil alltids klare å formulere en interessant og humoristisk mail. Uansett hva slags hensikter han måtte ha. Og siden jeg hverken dater eller ligger med dumme menn hjelper det.

Skjult ID med pseudonym Utrøstelig ma. 8 feb. 2010 18:30

Nå skal det vel sies at det er nå ikke bare mannfolka her som sender meld med mer eller mindre vettig innhold her.tror vel det er noe som noen og enhver her kan ta innover seg.Har vel mottatt meld.her ifra opptil flere damer hvor det har vært sparsomt med tekst.Har begrenset seg til hei,nysjerrig på deg,liker profilen din.
Hygglig det at de er nysjerrige og liker profilen,men er vel nesten så man forventer at de følger opp med noe mer.
Er de nysjerrige må det vel være mulig å komme opp med hva de er nysjerrige på,da førstehåndsinformasjon står å lese i profile.Er det meningen at man skal blottlegge hele livet sitt slik at mottaker kan gjøre seg opp en mening der og da,eller skal man ta det etterhvert som man blir bedre kjent.(personlig foretrekker jeg det siste.
Når det gjelder å være nysjerrig er det jo mulighet for å spørre.

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 8 feb. 2010 18:41

@utrøstelig:

True that. Det går vel begge veier.

Skjult ID med pseudonym FaloTnek ma. 8 feb. 2010 18:47

@Clueless

"Hei" kan bety at man er sjenert, nervøs, ikke den beste til å starte en samtale med vilt fremmede mennesker. Men man kan allikevel være en oppegående person med mye å gi.

Du klarer ikke å vurdere intelligensen til en person som sier "hei" i en førstemelding. Men for å snu på det litt, så sier det mye om deg hvis du faktisk bruker det som et kriterium til å vurdere intelligens. Ikke for å være slem, men husk at du også viser mye av deg selv når du sier noe, og du er neppe den eneste som analyserer andre mennesker. ;-)

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 8 feb. 2010 18:52

Kent: Javel. Så kan det være en oppegående person med masse å gi blablabla... I dont care. Dette er MINE kriterier, og hva du synes om det/meg er ikke veldig viktig for meg. Ikke for å være slem.. :-)

Skjult ID med pseudonym FaloTnek ma. 8 feb. 2010 19:06

@clueless

Ja det er dine kriterier. So what? Hvordan vurdere individer på en korrekt måte er ikke individuelt. Det fungerer i form av logikk og empirisk observasjon.

Det er ditt valg om du vil lytte eller fortsette som du gjør. Men jeg har et spørsmå til deg. Hvor mange ganger har du blitt skuffa over andre mennesker?

Spørsmålet er retorisk så du trenger ikke svare ;-) Bare tenk på hva jeg sa, og vær åpen for å lære. Og husk at andre analyserer deg og hvis du ikke er forsiktig kan du bli satt ganske på plass av rette person. Reffererer ikke til meg naturligvis, men bare nevner at det er noen mennesker der ute som kan analysere deg opp og ned og hit og dit og fortelle deg ting om deg selv du ikke ante var der, eller trodde andre kunne finne ut ;-)

Ha en fin kveld :-)

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 8 feb. 2010 19:25

@yourX
Mener ikke at jeg foretrekker lange utredninger om både det ene og det andre, men hvis hun for eksempel skriver i profilen at hun liker å reise, spør jeg gjerne om hun har vært på noen spennende reiser i det siste. Da har man et tema, og man viser at man faktisk har lest profilen. Og det gir vel heller ikke prestasjonsangst?

Skjult ID med pseudonym Pudding ma. 8 feb. 2010 21:29

Det har ikke så mye å si. Liker jeg bildene og virker man sympatisk ut i fra profilteksten, så svarer jeg. (Jeg er jente).

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 8 feb. 2010 23:40

Dere er deilige! God natt!