Alle innlegg Sukkerforum

Hva tenker dere om de med tilgjorte profilbilder?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym NNN ma. 8 feb. 2010 21:38

Tenker da på gutter i bar overkropp som flekser "tilfeldigvis" eller tar bilder av seg selv i speilet. Jenter som poserer med trutmunn og baderomsfliser i bakgrunnen....

Jeg kjenner jeg har fordommer, for på meg virker dette kunstig, litt "selvopptatt" og .... ja man fremstår bare ikke som veldig lur når man må fokusere så mye på at man har svære muskler, eller leker fotomodell på badet og vrir ansiktet i positurer som virker tilgjorte. Har man litt brains og personlighet, så er utseende bare et bonus mener jeg, og ikke noe man så åpenlyst burde spille på (når man er voksen i alle fall...). Tenker derfor også at vedkomne virker lite selvsikker og moden.

Tenker mye om de med slike profiler rett og slett. :-/ Er jeg alene om det?

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) ma. 8 feb. 2010 21:56 Privat melding

Hehe.. følte meg litt truffet her.. Kan ikke snakke for andre enn meg selv..men jeg prøvde meg bare på å være litt humoristisk jeg da.. og ikke ta profilbildet mitt så seriøst.. =) Men jeg er veldig enig med disse bare overkroppene og jenter som viser hele kløfta... Men folk får nå gjøre som de vil? Det som er så flott med dette er jo at de som vil ha slike gutter og jenter gjerne tar kontakt med dem da..,og vi andre kan jo bare la være? Gidder ihvertfall ikke bruke en kalori på å tenke på dette.. går lett videre til neste profil! =)

Skjult ID med pseudonym ¿que? ma. 8 feb. 2010 21:57

Jeg ser etter de som har noe å flekse med, liker sånne, *sikle*!

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) ma. 8 feb. 2010 21:58 Privat melding

men da endret jeg mitt da;) vil jo ikke fremstå som usikker og selvopptatt;)

Skjult ID med pseudonym pike ma. 8 feb. 2010 21:59

Bare hopp over min profil også i samme slengen :)

Hva er bra bilde da liksom? På toppen av et fjell, i skiløypa, på stranda....? Merkelig så mye vi henger oss opp i her gitt....

Skjult ID med pseudonym ....... ma. 8 feb. 2010 22:04

kan det finnes noe mellom fjelltopper og kløfter? eller er det bare luft;).... med dårlig metning hehe

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 8 feb. 2010 22:05

@pike
Selv foretrekker jeg et helt normalt portrett, og gjerne et der man ikke ser ut som man har solgt smør uten å få betalt. Bildet er jo det første som møter deg når du ser en profil.

Skjult ID med pseudonym Emmeline ma. 8 feb. 2010 22:09

Hm, jeg synes også det kan være teit og virke "ikke veldig intelligent" å legge ut baderomsbilder av seg selv i bar overkropp (for guttas del) - men samtidig så synes jeg det kan være greit og "nyttig" å se et sånt bilde av fyren, da ser jeg hva slags kropp og fysikk han har og det teller jo for meg. Men bare menn som virker oppegående og har en bra profil ellers, med en profiltekst med godt språk og med bra innhold, kommer unna med bar overkropp-bilde for min del. Og det har jo også litt å si at han som er på bildet ikke poserer på en for "harry" måte.

Skjult ID med pseudonym Pudding ma. 8 feb. 2010 22:38

Enig med Emmeline. Syntes det skal være en ytterst oppegående profil forøvrig om han skal komme unna med baderomsbilder uten å virke cheesy. Jeg vil forøvrig ha en kar som bruker mindre tid på badet enn meg. :-P

Skjult ID med pseudonym NNN ma. 8 feb. 2010 22:41

@eirinpia:

Nettopp. Du bruker ikke en kalori på de profilene og går til neste... som du sier selv.

Klart de får gjøre som de vil, jeg bare sier at de som tror dette er godt salgstriks, så kan det virke mot sin hensikt (dette er også et diskusjonsforum by the way, he he). Men det går jo på et totalinntrykk. Ser man ut som en som er skrekkelig jålete MANN, så er man uansett ikke min type. Syntes det er flott med gutter som bryr seg om utseende sitt, men det kan bli too much også.

(mann 36 år fra Akershus) ma. 8 feb. 2010 22:48 Privat melding

Utseende teller, det er førsteinntrykket man får av personen, og kanskje også i mange tilfeller grunnen til at man klikker seg inn på profilen.

Jeg liker ikke bilder av jenter som gjør seg til, for så når det kommer til et møte, så ser man jo at personen ikke er sånn. Setter veldig stor pris på et bilde som viser meg hvordan jenta ser ut, til vanlig, ikke stasjet opp på en fest eller noe i den duren.

Men et fint bilde faller for min del gjennom om ikke profilen sier noe mer om personen. En veldig pen jente med null profiltekst blir bare klikket bort, og en jente med uintelligent profiltekst blir det samme.

Utseende teller som førsteinntrykk, men det må være et bra andreinntrykk også for at jeg skal gidde å sende melding til den personen.

Skjult ID med pseudonym Lapskaus ma. 8 feb. 2010 22:51

Baderomsbildene kan jo byttes ut med bilder fra kjøkkenkroken, der dere tilbereder norsk husmannskost. Kjøttkaker etter jobb blir satt stor pris på. Fint å få klærne strøket, slik at vi slipper å bruke tid på sånt, så gjerne avbildet med strykebrettet.
Det er jo bare å bruke fantasien, damer. Det er ikke så mye som skal til for å gjøre mannen glad og fornøyd.

Uff, så slem jeg er :D

Skjult ID med pseudonym bjeff ma. 8 feb. 2010 22:54

jeg klikker meg videre, dvs at det er mange profiler som blir skippa på grunn av det.
jeg vil ha EKTE smil i en EKTE setting, gjerne "in-a-moment" bilder:)

Skjult ID med pseudonym NNN ma. 8 feb. 2010 23:07

Liker ideene dine Lapskaus. Jeg hadde gapskrattet om jeg kom over en profil av en fyr som hadde bilder hvor han snekret, laget mat, passet barn, støvsugde, mekket bil osv. Det hadde faktisk vært verdt en mail. Liker humor! :-)

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 8 feb. 2010 23:08

NNN, Erinpia og pudding - helt enig.

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2010 10:36 Privat melding

Jeg synes det er morsomt å merke meg hvordan forskjellige profilbilder gjør at jeg får meldinger fra helt forskjellige typer menn. Bildet jeg har hatt i det siste ble fjerna av Sukker i går, fordi jeg hadde solbriller på meg, så jeg måtte legge ut et nytt, og vips kommer det helt nye og annerledes greier i innboksen min, uten at jeg skal gå i detaljer på det ;-)

Men det viser ihvertfall at det er en god idé å variere profilbildet :-)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2010 10:51 Privat melding

Men hva er prototypen på profilbilde og intelligens?

Skal alle gutter ha bilde av seg selv med sixpence, fett hår og ringer under øynene, tatt på en brun pub og presentere seg selv som det sosialistiske sosialdemokratiske ubermench med Kant under armen klare til å mase ned hvem som helst over hvor reflekterte de er eller bilde fra fjellet der de er på tur og trener på den riktige måten, nemlig friskus til fjells klare til å drite ned naturen!

Profilbilde sier meg absolutt null niks om personen annet at det tar flere år å lære noen å kjenne.

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2010 11:05 Privat melding

Det er klart at, bortsett fra i ekstreme tilfeller, sier ikke utseendet så mye om intelligens. Men profilbildet kan likevel si mye om personen ved at det viser hvordan vedkommende velger å fremstille seg selv, hvilke sider av seg selv vedkommende velger å vise frem og fremheve.

Hvis jeg ønsker å trekke oppmerksomheten mot min intelligens, er det ikke bildene jeg satser på. Det hjelper fint lite å la seg avbilde med Kant under armen hvis du ikke greier å skrive en fullstendig setning, eller på andre måter avslører deg gjennom det du skriver.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2010 11:13 Privat melding

Men jeg vil heller sende melding til en søt smågal jente med trutemunn som har en glad profil enn en dårlig Amalie Skram kopi bosatt i riktig bydel ala løkka med svart hvitt bilde og korrekt pannelug, piercing på det riktigte stedet og ansikt så surt at det gir Ottars fellesgynekolog neserykkning....hvor enn intelligent hun selv vil kreve å være der hun maser om sin masseproduserte abstrakt-fordi-jeg-ikke-egentlig-har-talent kunst.

Skjult ID med pseudonym ... ti. 9 feb. 2010 13:54

Mitt profilbilde er tatt på badet, men jeg "flekser" ikke, ei lager jeg trutemunn og jeg har ingen annen intensjon enn å gi et faktisk bildet av meg. Grunnen til at jeg ikke har et "in the moment" bildet er jeg ikke fant noe som passet! Så derfor posisjonerte jeg meg foran speilet, rettet på sveisen litt og knipset et bildet. Dette er da vel ikke kunstig? Sender man feil signaler om man går inn for å ta et profilbildet?

(mann 33 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2010 14:01 Privat melding

Alle baderoms bilder må herved være dobilder for å tilfredstille trådsstarters se-smart-ut-på-badet krav om du først skal stå der inne.
Illustrert vitenskap holder ikke som porselenslektyre, ta gjerne av bilde av deg på do med Ibsen i dine hender(selv om han egentlig egner seg best som dopapir) og ha lesebrillene på tuppen av nesen der du myser på høyverdig blåttblodskultur i en slags symbiose av lesing og pressing.
Dette vil være en glimrende erstatning av Flex&suss speil-bildet som går til sukkerbrukeres skrekk går igjen.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2010 14:02 Privat melding

og buksen må selvfølgelig være trukket ned da ingen smart person går på do med buksen på.

Skjult ID med pseudonym ... ti. 9 feb. 2010 14:15

På toppen kan det hele skje på en utedo, slik at den smarte og beleste personen også viser at vedkommende er opptatt av den norske kultuarven. Det vil si både utedoen og Ibsen!

(mann 33 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2010 14:16 Privat melding

ah karvinen...crazy fucker, jeg liker det du skriver siden du virker som en blanding av alt mulig rart uten at jeg kan si noe som helst om hva du egentlig er en blanding av hehe :)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2010 14:18 Privat melding

utedo og ibsen! jeg dåner på meg! hva mer mangler vi da? hva annet hadde vestkant akademikere som ikke var malarialeger på den tiden...hmm...jo opium! så om du itillegg er mer ruset på heroin enn alle kinasdynastier til sammen på bildet vil du være den optimale 1800talls gløggis på do! på bilde! på sukker!

(mann 33 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2010 14:27 Privat melding

hehe :) good kind of crazy

Skjult ID med pseudonym NNN ti. 9 feb. 2010 22:37

@steinR:

Det sier faktisk en hel del om personen, i mine øyne. Folk med slike profilbilder er på en helt annen planet enn meg selv tenker jeg, så jeg hopper glatt over dem. Det er rett og slett turnoff.

Jeg vet jeg ikke er stygg, men jeg vil at folk skal like meg for personligheten min i første omgang, så får utseende være en bonus (hey, hun er smart OG pen!). Om jeg får flere mailer av å vise meg i bikini på profilen min, så kan jeg si at jeg ikke ønsker den type oppmerksomhet på dette stadiet, som for meg handler om å bli kjent. Hvorfor skal jeg da vise hele "pakka" med en gang? Er det ikke litt mer spennende å vente?? I think so. Deler meg ikke ut til hele internettet.

Skjult ID med pseudonym NNN ti. 9 feb. 2010 22:40

@...:

Nei det syntes jeg ikke. Man ser forskjell de som stiller seg rett opp og ned og tar et bilde og de som kler av seg, tar push-ups for å "pumpe" og knipser seg selv mens de ligger "henslengt" på sofan eller står foran speilet på badet. Sånt må man bare le litt av. ;-)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2010 22:44 Privat melding

Det sier ingen verdens ting om personen i mine øyne og for meg tar det flere år å bli godt kjent med et menneske og dets personlighet.
Men at kropp er truende og mange mennesker ikke liker hvordan de selv reagerer på andres hud, er ikke så uvanlig.

Det pietistiske protestantiske ultrakonservative synet på kropp som farlig, "fordummende" er noe som ikke burde brukes i denne sammenheng synes jeg.

Skjult ID med pseudonym hehe ti. 9 feb. 2010 23:22

store ord fra en "liten" gutt ;)