Alle innlegg Sukkerforum

Ambivalent forhold til dating nå for tida

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym osolemio ti. 9 feb. 2010 15:44

Jeg skal på date om noen få dager med en jente som jeg synes er smart, moro og søt. Dette er den første daten med henne. Jeg gledet meg til jeg fikk inntrykk av at hun muligens driver og dater flere (les: tidlig i datingprosessen). Vet ikke om det er ren noia fra min side eller magefølelse basert på erfaring herfra men uansett det ødelegger litt motivasjonen. jeg liker nemlig ikke å bli satt i konkurranse mot andre. Jeg har ikke tenkt å snakke med henne om dette men det er kanskje flere der ute som opplever det samme av og til, eller? Hadde jeg vært ute etter å ha meg med flest mulig her inne, hadde dette ikke vært et problem. Men intervjuprosessen med shortlisting av potensielle kandidater ødelegger litt for meg.

Skjult ID med pseudonym pike ti. 9 feb. 2010 15:56

Sånn er det bare! Jenter tror jeg er litt annerledes enn gutter der. Det er jo heller ikke noe du kan gjøre med det.... enn å vente og se om kjemien er der. Så si etter at dere har møttes om alt klaffer for deg... hvordan du tenker.

Ikke tenk på det. Vær glad hun vil møte deg og ha det gøy sammen med henne så skal du se alle andre menn blir mindre interessante:)

Skjult ID med pseudonym elene_39 ti. 9 feb. 2010 16:02

@osolemio

Jeg kan ikke si meg mer enig. Jeg tror ikke det er selve konkurransesituasjonen, heller det at jeg føler meg litt som en hyllevare som blir tatt ned fra hyllen, kjent litt på , ved og vurdert.... For så å bli plassert på "vent" mens potensielt andre kandidater blir mailet med, skannet og datet.... Kreepy :(

OG ja vi alle vet det hva det betyr egentlig: "He is NOT that into you"...

Skjult ID med pseudonym so what ti. 9 feb. 2010 16:37

Er ikke så sikker på at det lønner seg å møtes og ha det gøy. I så fall skulle jeg ikke ha vært singel nå. Har opplevd flere superdater, men like fullt er jeg her. Om dama liker deg og det er noe som kan ligne på kjemi og følelser må hun ta et valg. Mange her inne liker oppmerksomheten de får og vil ikke gi slipp på den. Dessuten kan jo neste mann være enda bedre.

Skjult ID med pseudonym Pingla ti. 9 feb. 2010 16:58

Kjenner meg igjen der med noen av jentene jeg har skrevet med ja.. Hun går fra å være engasjert og hyggelig til å bli fraværende og lite kreativ.. Da vet du egentlig at noe "bedre" har kommet, det blir stille og hun besøker profilen din noen ganger de neste 2-3 dagene. Ja og så blir det helt stille :p. Har opplevet noen ganger at de kommer tilbake..

Likte de 2 siste jeg skrev med.. Der følte jeg meg ikke tilsidesatt, faktisk så var ikke jentene logget på i det hele tatt når de skrev med meg etter at vi gikk over på MSN.. Ble så jeg bare ikke gadd selv heller. Alt var egentlig mye kosligere sånn :).

Skjult ID med pseudonym Sit-ups ti. 9 feb. 2010 17:20

Jeg er enig med deg. Jeg har aldri skjønt poenget med å date mer enn en person av gangen, eller avtale date med flere av gangen. Det kan virke som om noen har veldig dårlig tid, eller er litt desp etter oppmerksomhet. Det beste er å avklare slikt med en gang man begynner å småplanlegge å møtes.

Jeg synes også man bør ta en pause fra Sukker når man har begynte å date noen. Kanskje ikke etter første date, men hvis det blir aktuellt å treffes flere ganger så blir det litt rart at man skal sitte å bli kjent med nye, mens man egentlig skal bli kjent med den ene man har begynt å date.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ti. 9 feb. 2010 18:39

Jeg har to ganger avtalt flere dater i samme tidsrom. Første gang var hun første jeg traff totalt uinteressant, så det ble ikke noe problem, men andre gang ble det rotete, da den første var langt mer interessant enn den andre. Så det gjør jeg ikke igjen. Ja, jeg synes nesten det er vanskelig å ha en fornuftig dialog med ei jeg har kommet i kontakt med rett etter en annen - er vanskelig å huske hva man har og ikke har sagt og har og ikke har hørt. Ikke at det har skapt trøbbel for meg, men det kan jo plutselig ende opp med at du får et svar som Svinesund når du spør hvor hun har tenkt seg neste utenlandstur siden du mener å huske at hun likte å reise.

Tror nok mange bør ta seg bedre tid, det er jo, i hvert fall for sånne som meg, et ganske avgjørende valg, kanskje for resten av livet. Da vil jeg ta meg tid til å bli kjent med damer jeg treffer uten distraksjoner.

Skjult ID med pseudonym Pudding ti. 9 feb. 2010 22:27

Ikke legg så mye i det. Møt jenta og se hva som skjer. Er det kjempeklaff, så dropper hun nok de andre fort... tipper jeg.

(kvinne 48 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2010 22:33 Privat melding

Du skjønner vel det at på nettet skal vi finne den som oppfyller alle idealkrava en bare finner i tegneserier eller filmer...og mangler det en eller to ting som gjør den potensielle partneren helt fullstendig perfekt , fortsetter vi å lete etter idealpartneren. Vi blar oss gjennom den ene profilen etter den andre, for gresset er alltid grønnere på den andre siden! På nettet går alt an. IRL er dette helt annerledes. Her er det ikke matchkort eller en fiks ferdig beskrivelse. Som regel kommer man i prat, og liker vi å prate med hverandre avtales vi som oftest å treffes igjen. Det handler om utgangspunktet for å bli kjent!

Å være en blant "mange" for så å gå på gress å vente, nei fy...nettdating er vanskelig!

Skjult ID med pseudonym Skjult id on. 10 feb. 2010 00:04

Dette opplever jeg at noen gutter også gjør, og ja, jeg synes at det er vanskelig, spesielt når man får følelsen av at han kun "holder meg varm" med å maile lenge (og fant på unnskyldninger for å ikke møte meg) samtidig som han sjekker ut andre. Dette holdt jeg ikke ut så etter en stund blokkerte jeg ham........

Skjult ID med pseudonym Bateman on. 10 feb. 2010 09:44

Herregud! Dette er nettdating. Skal dere ha det så jævla seriøst, skriv heller en kontaktannonse til "noen som passer for meg" i Dagbladet. Vent på brev i postkassa osv. Jeg dater alltid flere enn 1, og regner med at det stort sett går begge veier. Hva er man redd for? Konkurransen? Livet er en kamp - uansett. Takler man ikke å være i konkurranse med andre beilere, så er det fader ikke rart mange forblir single.
Senk skuldrene, dette gjør man mest for moro skyld. Skulle det bli steady going, er det ren bonus. Sannsynligheten for akkurat det er forsvinnende liten....

Skjult ID med pseudonym elene_39 on. 10 feb. 2010 10:50

@Bateman

Akkurat !!! That's the reason I'm out of here :D

Enjoy !

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 10 feb. 2010 15:18

alle har vel "konkurranse" om du tenker slik på det... du har fått en date,bruk den godt...
man treffer stadig nye folk, kanskje på nettet, byen,på gata og butikken....
man bør nok bruke muligheten godt,man vet ikke hva den andre møter rundt neste sving...

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 10 feb. 2010 15:45

@Bateman
Det kommer jo an på hva du er ute etter. Mulig du bare er ute etter moro, men jeg tror fortsatt vi er noen her som er ute etter litt mer...

Skjult ID med pseudonym Sit-ups on. 10 feb. 2010 17:36

@ Bateman: Eh, det kalles vel kun nettdating når man fjaser rundt online. Hvis man møter hverandre IRL så er det vel ikke akkurat "nettdating" lenger, men "dating". Normal "folkeskikk" gjelder vel uansett.

Skjult ID med pseudonym osolemio on. 10 feb. 2010 21:32

Nå kan jeg fortelle litt om daten. Den varte i 5 timer nesten. På byen, litt mat, noen drinker, osv. The usual. Hyggelige og vittige diskusjoner. Ingen stress. Da tenker man. Ja det er kanskje noe i dette og etter avsluttet date sender man da en nice melding der man takker for en hyggelig date og håper å treffes igjen. Men dette er en tøff crowd. Så nei det kom aldri noe svar på denne smsen. Hvorfor det? Vel dama var sikkert ikke så interessert. Hadde det vært fint å få et svar? Ja, klart det!

Skjult ID med pseudonym Sit-ups on. 10 feb. 2010 21:42

Herregud, skjønner meg ikke på folk lenger jeg. Kan det være så vanskelig å svare "nei takk". Bedre det enn ikke noe svar i det hele tatt. Tror du skal være glad du ble kvitt henne. Tydeligvis så er ikke jentene noe bedre enn gutta.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 10 feb. 2010 21:43

Ja, enig i hadde vært på sin plass med et svar når man har vært ute sammen sånn. Men hun må vel kanskje se an litt, da... Hun har i det minste vært ærlig hvis hun har innrømmet at hun er i en fase hvor hun treffer flere... Nå vet hun hva DU mener. Mer kan du ikke gjøre. Om hun vil, kommer hun tlbake til deg, og hvis ikke... ja. da var det det. Noen trenger litt tid til å fordøye inntrykk. Så et par dager går det an å gi henne. Om du ikke blir lei av å vente på svar da. Det er lov det også. :)

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 10 feb. 2010 22:06

Jeg er enig med @TS
En i gangen er best.
Kan være vanskelig å fokusere på den man er sammen med om man har tre/fire på "vent".
Og om man skulle få inntrykk av at h*n er interessert i å bli kjent med en annen potensiell date, tar jeg det som ett tegn på manglende interesse for meg.