Alle innlegg Sukkerforum

Foto i bar overkropp

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym -M ti. 9 feb. 2010 19:25

Til dere menn (jeg kikker ikke på kvinnelige profiler) som har profilbilde i bar overkropp:
Jeg har ingeting imot en stilig mann i bar overkropp......alt til sin tid. Jeg er glad i sex, nærhet og nakenhet.
Likevel er det rett og slett ekkelt å se fremmede menn meske seg i bar overkropp i profilbildene sine.
Det er ikke noe fint i det hele tatt og er direkte frastøtende i 98% av tilfellene. De øvrige 2 % som ikke er frastøtende, blir jeg skeptisk til, for at de kler seg halvnakne i profilene sine.
bare et lite apropos........selvom noen menn skulle ønske vi kvinner stilte i bare BH en i våre profiler, betyr det ikke nødvendigvis at vi ønsker å se dere halvnakne.

Skjult ID med pseudonym go ti. 9 feb. 2010 19:29

Skriver under !

Skjult ID med pseudonym lashes ti. 9 feb. 2010 19:38

eh.. jeg lurer på hvordan du takler å gå på stranden med alle de nakne, fremmede overkroppene:P

Skjult ID med pseudonym -M ti. 9 feb. 2010 19:42

Som du ser, hvis du leser hva jeg skrev en gang til: Alt til sin tid:)
Jeg snakker om i profilbilder til alles skue. Ikke i en heklt naturlig setting på stranden. Skjønner?

Skjult ID med pseudonym lashes ti. 9 feb. 2010 19:47

Okei, for å være seriøs. Jeg tror ikke menn har bilder i bar overkropp for at de skulle ønske jenter hadde bilder i bare bh`n, men at de vil vise frem det de er stolte av, det de har jobbet mye med;) Og hvorfor ikke.. er bare å hoppe over om man ikek liker det. Greit nok at allt passer til sin tid, men ser ikek helt problemet jeg da.. Skjønner hva du mener ja, men ser ikke hva som er så ille med å se en bar overkropp..

Skjult ID med pseudonym ¿que? ti. 9 feb. 2010 19:53

Til dere menn (jeg kikker ikke på kvinnelige profiler) som har profilbilde i bar overkropp:
Jeg har ingeting imot en stilig mann i bar overkropp......alt til sin tid. Jeg er glad i sex, nærhet og nakenhet.

Likevel er det rett og slett deilig å se fremmede menn i bar overkropp i profilbildene sine, jeg har jo ikke en mann å beundre her hjemme.

Det er noe fint med alle, og er direkte deilig i ca 18% av tilfellene. De øvrige 82 %, som ikke er frastøtende, blir jeg ikke skeptisk til. Hvorfor kler de seg halvnakne i profilene sine? Reklame så man ser hva man får ;o) ??

Bare et lite apropos........selvom noen menn skulle ønske vi kvinner stilte i bare BH en i våre profiler, betyr det nødvendigvis at noen av oss damer også ønsker å se halvnakne av motsatt kjønn ;o)

Skjult ID med pseudonym Sit-ups ti. 9 feb. 2010 20:06

Ok, da var det denne debatten, he he.

Jeg har absolutt IKKE noe imot å se bilder av en sjarmerende mann i bar overkropp, MEN (det måtte vel være et "men") da må det i såfall være et sånn tilfeldig strandbilde, hvor fotografen er en annen en mannen selv.

Det mest tåplige jeg ser her inne er bilder en mann har tatt av selv stående foran speilen, inne på badet, men mobil i hånda.

Eller "olebole" som flekser til han blir sprudrød i trynet. Da ler jeg bare.

@ karvinen: Bra svar. Hvor er spenningen hvis man har sett nesten "alt" før man havner under dyna (evt. over dyna, avhengig av humøret)? :-D

(mann 42 år fra Rogaland) ti. 9 feb. 2010 20:26 Privat melding

Er det ikke greit å slippe å bruke lang tid på å finne ut hvor smart en gutt er da? Hvis han har et bilde av seg selv i bar overkropp på badet, et av motorsykkelen og et av tattisen... Ja.. da er det neppe Magnus Karlsen!!

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 9 feb. 2010 20:38

Hvorfor skal alle menn (eller kvinner for den saks skyld) innrette seg etter akkurat dine preferanser? Selv om du misliker menn som viser frem kroppen sin, er det helt klart et marked for disse gutta her på sukker, og jeg vet at en del av de får veldig god respons på akkurat dette. Alle er ikke nødvendigvis ute etter super seriøse forhold, og målgruppen er vel ditto jenter som poserer med trutmunn og sammenpressede pupper.

Fjellklatrerne, treningsfanatikerne og reisefantastene finner sine likesinnede matcher her inne, så jeg ser ingen grunn til at eksibisjonistene ikke skal få lov til det samme.

Skjult ID med pseudonym jente ti. 9 feb. 2010 20:38

Han kan vel være smart fordi om han markedsfører seg feil? Jeg synes det er rart at ikke gutter i blant svarer: "Fint, da vet jeg at ikke alle jenter liker dette...kanskje jeg bør drøye det badreomsbilde" når de leser sånne tråder.

Og jeg er helt enig. I 98% av tilfellene trekker det ned, det kan bety svar eller ikke svar. Likevel gjør mange dette og da må det vel være greit å tipse?

Skjult ID med pseudonym go ti. 9 feb. 2010 20:50

@karvinen, vennen, jeg liker deg uansett ;)

(mann 32 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2010 20:54 Privat melding

Et bilde i bar overkropp sier vel like mye om en person som bilder av fjelltopper eller på en cafe? Jeg tror i alle fall at settingen til bildet som personen velger sier mye om personligheten, og synes det er fint at folk har masse ulike bilder for da blir det litt enklere for meg å danne meg et bilde av hvordan akkurat den personen er:)

Skjult ID med pseudonym jente ti. 9 feb. 2010 21:19

EN gang til: Mange jenter synes de avkledde baderomsbildene (ikke strandbildene) er frastøtende. Jada ekkelt og helt feil. Men for all del - om man tar sjansen på å appellere til akkurat hun som liker det, så kjør på! Enig at variasjon er fint, men å kle av seg for egen mobil er en gjenganger, som jeg tror sjelden appellerer. Men bare fortsett om dere vil. Dere som klager på liten respons kan jo vurdere å sløyfe det til fordel for et bilde med skjorte på... :-)

Skjult ID med pseudonym eplegutt ti. 9 feb. 2010 21:22

FTD: Så du sier at de som viser bilde av motorsykkel eller tattis er tjukke i huet? Utsagnet sier vel mer om deg enn om de som kjører mc eller er tatoverte... Gratulerer med dagen!

Skjult ID med pseudonym Marge ti. 9 feb. 2010 21:29

Jeg er faktisk veldig overrasket over å høre at det finnes jenter som biter på poserende "ole-bole" bilder..jeg gjør definitivt ikke..
men sånn fra det ene til det andre... når det gjelder profilbilder generellt så bør ingen, absolutt INGEN ta bilder av seg selv med et mobilkamera på badet...med trutmunn/eller stramme kjever...whatever.. det ser ikke bra ut og i de aller fleste tilfeller så får du ikke med deg ditt virkelige jeg på sånne bilder! Hva med å få noen andre til å ta bilde av deg?? i en litt mer avslappende setting så ikke smilet og posituren blir så tilgjort!!! Et tips alle burde notere seg...

Skjult ID med pseudonym Clueless ti. 9 feb. 2010 21:43

Det er som wintermute sier: Krake søker make! Og så er det med DEN saken.

(skjønt hvorfor disse guttene på død og liv skal ta kontakt med meg som hverken har puppe-press eller trutmunn må fåglarna vite..)

Skjult ID med pseudonym Kwani ti. 9 feb. 2010 21:46

Enda verre med de som har bilde av seg selv i liten stram badebukse,og det ser ut som om de har en stiv en i buksa.Det er turn-off.

(mann 49 år fra Østfold) ti. 9 feb. 2010 21:52 Privat melding

Tro jeg lar være å laste opp de mest elegante dobildene i bar overkropp. Damene ville jo få pusteproblemer, hjertesvikt, svettetokter og sklidd rett av stolen med stjerner i øynene.

Man er jo gentleman ;-)

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 9 feb. 2010 22:08

Jeg må nok ærlig innrømme at jeg har bilde av meg selv i bar overkropp på profilen (den er nesten 75% min egen!) . Jeg har også et par bilder tatt på badet, og et hvor jeg poserer med alkohol. Merkelig nok har jeg fått skuffende lite anklager på å være "en forfyllet, hjernedød ole-bole" :D

(mann 33 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2010 22:12 Privat melding

Marge ; Det er vel en protest mot burka-regelen mange norske jenter pålegger norske menn...på opraen skal vi gå i dress og bortgjemt mens dere skal vise mest mulig...dere kan ligge i truse på grønt gress i sol mens vi skal skamme oss om vi nærmet oss bar overkropp osv....det virker som det er veldig mye skam og skamfølelse assosiert med maskulinitet i Norge og slike som deg gjør sitt beste for andre skal føle det....derfor er det jo en bra start at gutter gjør det motsatte og erklærer at de er en sjel fri for skam.

Skjult ID med pseudonym Clueless ti. 9 feb. 2010 22:12

wintermute: Hæ? Du virker ikke som bar-overkropp-på-dassen-med-alkohol-typen....

Skjult ID med pseudonym nocturne ti. 9 feb. 2010 22:14

Det er også noe med å bevare noe hemmeligheter også da.
Jeg kunne tenkte meg å vente spent til en evt date jeg, med påfølgende visning av overkropp...EVENTUELT I may add.
Det er bare lite flatterende å se menn som knipser "kæssa" og legger ut til beskuelse av hvermansen. Jeg vil føle meg som alt annet enn det, og ønsker meg en personlig visning.
Ferdig snakka..( fra min side da..) :)
(tror ikke man behøver være hjernedød for å ønske å vise bådaien sin, men det sier litt fokus på kropp og overfladiske verdier....sårry, sånn er det bare.)

Skjult ID med pseudonym -M ti. 9 feb. 2010 22:14

Moro å se at dette engasjerer. Og fint å se at vi alle har forskjellige meninger og kan utrykke de fritt. Hurra for demokratiet. Og hurra for at vi alle har forskjellig smak. MED eller UTEN klær.

Skjult ID med pseudonym nocturne ti. 9 feb. 2010 22:15

sårry for tasteleifer...

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2010 22:18 Privat melding

Hmm. Bra jeg droppa å laste opp det nydusja bildet i badekåpe og håndkle på huet der jeg skåler i Gammel Dansk...

Skjult ID med pseudonym Pudding ti. 9 feb. 2010 22:22

Jeg syntes bare det virker teit å legge med halvnakne bilder. Ikke minst når settingen bildet er tatt i, ikke tilsier at man burde gå lettkledd. Greit man har fin kropp, men det virker bare dumt å være så opptatt av å vise det. For meg kommer sånne ting mye lenger ut å "bli kjent" prosessen.

Et bilde i helfigur sier mer enn nok for meg, en sixpack til eller fra er ikke det som avgjør om jeg liker fyren eller ikke, i bunn og grunn.

Skjult ID med pseudonym wintermute ti. 9 feb. 2010 22:34

@Clue: Ingen fare. Det skal mye kreativ fantasi til for å tolke meg på den måten ;)

(mann 33 år fra Oslo) on. 10 feb. 2010 12:43 Privat melding

Hva med tær i baris? sandaler på alle bilder og tær som nistirrer på deg med sine 10 små, som en luskete amazonas edderkopp klar til å forgifte deg med alskens lukt og smittespredning.
Kanskje vi kan endre kroppsverdi-ratio-intelligensregien til at tær i baris ergorerer til dumskap i verste ole-bole ånd, se for dere ubermenchen akademikere som rister på sine hvite hoder og himler med øynene som bare smarte mennesker kan av tær som profilbilde, PÅ MED SOKKENE!

Skjult ID med pseudonym Medium on. 10 feb. 2010 12:50

@TS Orker ikke si så mye mere enn: patetisk!! Når menn i bar overkropp er "ekkelt" for deg å se på så har du store problemer med deg selv!! Liker du ikke bildene så går du bare videre, ganske enkelt, ikke sant!?

Skjult ID med pseudonym Medium on. 10 feb. 2010 12:52

Enig med SteinR! Hvis vi alle skulle opprette en tråd og klage over hva vi personlig ikke likte av bilder så hadde det vært mange tråder om folks meninger som de ikke trenger å lufte her. Liker man ikke et bilde så gå videre.

Skjult ID med pseudonym vesla on. 10 feb. 2010 13:53

Medium - dere VIL visst ikke forstå dette...

Jeg er ikke TS, men kjenner meg igjen. Har ingen problemer med verken meg selv, mannekropper, hud eller nakenhet.
"Liker du ikke bildene så går du bare videre, ganske enkelt, ikke sant!?" Men det er jo ikke det det handler om.

Nå har det skjedd meg to ganger at jeg har møtt to kjekke karer herfra - en på fest og en tilfeldig. Dvs. at jeg ble kjent med dem først og så profilen deres etterpå. Jeg hadde god lyst til å se dem begge nakne IRL, i det ene tilfellet fikk jeg sjansen til det også. :) Sexy, flotte menn. Men så åpner jeg profilene og ser denne tilgjorte nakenheten med mobilkamera.... Og synes det er fullstendig usexy og smakløst. Littegrann turn off, selv om jeg gjerne ser dem nakne igjen!

At dere ikke kan forstå dette, kan vi åpnebart ikke forvente. Men dere som klager over dårlig respons - hva med å ta det til etteretning?

Svar på innlegget

(mann 33 år fra Oslo) on. 10 feb. 2010 13:57 Privat melding

Hva med de som får respons som bare det og har overkroppen på utstilling? var det bra nok for Da Vinci, er det bra nok for meg.

Skjult ID med pseudonym Medium on. 10 feb. 2010 14:08

Vesla, du har dine preferanser og det er greit men det finnes andre som liker den type bilder. Samtidig høres det bare litt rart at du hadde lyst til å se dem nakne (disse sexy, flotte mennene) men så snart du ser deres nakne overkropp på ett bilde så får du helt avsmak!? Det høres jo ut som om du er sær!? Nakne IRL = deilig / bar overkropp på bilde = turnoff !?!?!?

Sorry, det er bare sært! Min mannelogikk skjønner ikke det!

Skjult ID med pseudonym vesla on. 10 feb. 2010 14:55

Jeg liker ville dyr. Men jeg liker dem i frihet. Ikke i bur.
Det ene er naturlig, det andre ikke.

Forstå sammenhengen den som kan og vil!

(mann 33 år fra Oslo) on. 10 feb. 2010 14:57 Privat melding

velsa, sminke er unaturlig men ?

Skjult ID med pseudonym vesla on. 10 feb. 2010 15:12

Ja, det kan du si... SteinR.

Mitt inntrykk er at mange menn også reagerer negativt på bilder av oversminkede jenter når det er kjæreste de leter etter. LITT sminke som ser naturlig ut, er nok fint. Litt hud som ser naturlig ut) er også fint (evt. mye hud i en naturlig setting /utebilder).

Det som ikke er fint, er når man ser avkledd ut for anledningen. Mange menn ser også svært ukomfortable ut med denne nakenheten på badet... som om de tror at det er noe de BØR eller MÅ gjøre.... (Gjelder ikke deg akkurat det, da SteinR).


Om det er sex man er ute etter, kan både bare overkropper og masse sminke fungere helt fint. Men om man seriøst er ute etter varige forhold, tror jeg de fleste gjør lurt å tone ned vising av både kløft, bar overkropp og voldsom bruk av sminke.
Tror ikke du?

(mann 33 år fra Oslo) on. 10 feb. 2010 15:17 Privat melding

Jeg liker mangfoldet, at det er så mye forskjellige bilder...jeg har ingen spesiell bildesmak....sminke eller ikke, hud eller ull...liker jeg jenta så gjør jeg det uansett.

Skjult ID med pseudonym vesla on. 10 feb. 2010 15:22

Det skal også sies at det ikke er så ille på de i 20-åra. Det er de på 40-50 som lider mest under dette bizarre avkledningsfenomenet.

Tenk dere selv, gutter... vil dere ønske å se kløfta til en dame på 50 pressa opp i et kamera på badet i grelt lys, for så å ta kontakt med henne og tenke at kanskje dere kan få til et kjæresteforhold? Jeg tror ikke det. Virker ikke det heller stakkarslig? Om hun i tillegg har et utrykk som gjør at man lurer på om noen har presset henne til dette, så blir det vel ekstra lite tiltrekkende. Eller hva?

Skjult ID med pseudonym vesla on. 10 feb. 2010 15:26

Joda, SteinR. Enig det! :-)

Grunnen til at jeg gidder å si noe om dette i det hele tatt , er for å hjelpe de som enten ikke får respons, eller som ikke blir tatt seriøst som kjæreste-emne her inne. Dette er nemlig en ting som kan virke mot sin hensikt. Nå skal jeg ikke si noe mer om saken. Det er fint at alle kan gjøre som de vil! Tror nesten ingen er mottakelige for å endre på dette uansett....

(mann 35 år fra Buskerud) on. 10 feb. 2010 16:11 Privat melding

fysj og æsj.. jenter i BH.. nei.. av med alt sier nå jeg.. ;o) (ironi er også fint...)

Skjult ID med pseudonym Acelezz on. 10 feb. 2010 16:17

Må faktisk si meg enig med damene her inne. Det har ikke noe med at man ikke liker å se på en naken/halvnaken kropp, men det sier litt om personen som legger ut bildene.

For min del syns jeg ikke det finnes mye sjarmerende med ei dame som legger ut bilder av seg selv halvnaken her inne, eller har bilder av seg selv i en topp som er 5 nummer for liten og halve meieriet velter ut...

Men hvis man liker den stilen, er det jo fint for dem :o)

(mann 35 år fra Buskerud) on. 10 feb. 2010 16:35 Privat melding

skriver under på den Acelezz.. samtidig som det er pent å se på, så er personlige tanker "hvis jenta kler seg halvnaken på internett for gud og enhver, hvor setter hun moralske grenser for hva som er rett og galt?" Det er i hennes fulle rett å kle av seg uten at jeg har så mye jeg skulle ha sagt.. men det er ikke ei jente jeg personlig ville innvestert mye tid på å bli kjent med ettersom jeg har mine egne oppfatninger av rett og galt. Samtidig synes jeg folk må få gjøre som de vil uten at andre skal kritisere.. vil jentene kle seg nakne på nett så for all del.. heldigvis velger vi selv hvem vi ønsker å kontakte her inne.

(mann 33 år fra Oslo) on. 10 feb. 2010 17:04 Privat melding

Jeg synes jenter med litt hofter er ofte nydelige bikini og vis det frem så mye som mulig, det sier ingenting om dem som person/menneske men er utrolig fint å se på og en fryd for øynene.

(mann 33 år fra Oslo) on. 10 feb. 2010 18:44 Privat melding

Men du beviser bare det jeg sier, den ekle ubehagelige feige pietistsosialisten som alltid må si noe stygt til sine medmennesker og arrestere de som er ulik han/henne selv...hva vil du at jeg skal gjøre? skrive deg en beklagelse for at jeg ikke er som deg? betale deg oppreisning fordi jeg våger å puste den samme luften som deg? hakke ut Lenin i marmor så du har noe å runke til?

Skjult ID med pseudonym go on. 10 feb. 2010 19:34

@karvinen, beklager.

(mann 39 år fra Oslo) fr. 12 feb. 2010 11:19 Privat melding

Australia er stedet! Laiiiid back....
Får lite respons med bildene mine her, mulig jeg også må dra frem sixpacken...

(mann 44 år fra Oslo) fr. 12 feb. 2010 11:32 Privat melding

Ettersom jeg har bar overkropp-bilde selv så har jeg i konformitetens navn forsøkt å finne en erstatning for det. Så langt har det ikke lykkes. Nå er jeg vinterbleik og forkjøla. På bildet er jeg frisk, fornøyd og har litt farge. Riktignok myser jeg litt pga. sterk sol, men så smiler jeg litt samtidig uten å få det vanlige mongo-uttrykket jeg vanligvis får når jeg tvinger meg selv til å smile mens jeg tar bilde av meg selv.

Kompromisset jeg har gjort er å beskjære bildet såpass at man ikke kan se at jeg har bar overkropp. Det kunne jo faktisk hende at jeg hadde en t-skjorte eller singlet på meg.

Skjult ID med pseudonym Medium fr. 12 feb. 2010 13:27

Dette blir bare for dumt! Det er lov å legge ut hvilket som helst bilde man vil så lenge det ikke strider mot Sukkers regler. Så om det er av deg i bar overkropp eller bilde av ansiktet med solbriller på eller et bilde av en fjelltopp eller hva som helst så la folk få bruek de bildene de vil og liker man det ikke SÅ GÅR MAN VIDERE TIL NESTE PROFIL!! De av dere som må åpne en tråd for å klage på andres bilder: get a life!!

Skjult ID med pseudonym Mr fr. 12 feb. 2010 15:53

Til dere kvinner som smiler på nesten alle bilder med en ryggsekk fra en fjelltopp dere har bestiget 3 år siden...
Ryggsekkbilde er not hot ...

(mann 49 år fra Østfold) fr. 12 feb. 2010 16:22 Privat melding

Ok, lover å slutte med slike ekle bilder ;)

(mann 36 år fra Akershus) fr. 12 feb. 2010 23:04 Privat melding

Det må være helt forferdelig for dere damer å se en mannekropp!! Uff a meg dere har det fælt, nå har vi lagd oppvaskmaskiner til dere, vaskemaskiner, elektriske strykejern, tørketrommler m.m. :) og nå vil dere ikke se kroppene våres en gang!! Ja ja, jeg må bare si god bedring.... Kan faktisk ikke forstå at det er noe problem!!?

Skjult ID med pseudonym ¿que? lø. 13 feb. 2010 00:15

Fint bilde Elfrodo ;o)

Skjult ID med pseudonym elfrodo lø. 13 feb. 2010 00:56

Takk for det... hyggelig med litt positiv tilbakemelding når man ser "julingen" vi får i tråden her :-)

Men nok visning for ikveld ;-)

Skjult ID med pseudonym ¿que? lø. 13 feb. 2010 01:19

Jeg ganske enkelt liker å se på pene (halv)nakne menns kropper jeg. Mer "ekle" bilder Bruce, Frodo og andre! Hvem av gutta er med i mannegruppen Otto? (For oss som misliker overekstreme feminister, men respekterer kvinner på en normal måte.)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 13 feb. 2010 03:13 Privat melding

Jeg lurer på om norske kvinner kommer til å gå i protesttog mot menn i baroverkropp, noe ala den iranske revolusjonen...er jo muligheter for det da du ikke møter på den type reaksjoner du gjør her til lands andre steder...det gjør du faktisk ikke og det virker som det er et tema som engasjerer sterkt.

Skjult ID med pseudonym Medium lø. 13 feb. 2010 10:50

Haha....enig SteinR!! Jeg har prøvd å legge ut bilde av meg i bar overkropp i utenlandske datingsider og ble oversvømmet av mail med kommentarer om hvor fint det var. Så prøver man her i Norge og får beskjed om at det er "ekkelt" og "turn off"!?!? Det er ikke alle norske kviner som er slik da men de av dem som er har åpenbart ALT for høye tanker om seg selv.

(mann 29 år fra Oslo) lø. 13 feb. 2010 11:02 Privat melding

Må si jeg liker at dette temaet aldri blir ferdig diskutert.

Skjult ID med pseudonym nocturne lø. 13 feb. 2010 11:50

Tror ingen prøver å fornekte at kropp er "viktig", men det er så enkelt. Så patetisk forenklet, å legge ut et bilde av sin bare overkropp....why?
Hvilken bekreftelse søker man....Vi ser hvem dere er, uten å ha sett nøyaktig størrelse på brystvortene deres, eller om det faktisk ER vaskebrett under skjorten. I do not need to know....
DET er det i hvertfall jeg reagerer på. Det er så j....lig....upfront. Masse spenning forsvinner. Ingen prøver å si at man ikke liker kropp og lurer på hvordan den andre faktisk ser ut i Adams drakt...men sleng det ikke rett i trynet på meg. Jeg liker overraskelser, OG jeg liker de av menn som har skjønt at det fortrinnet får jeg nok tidsdnok vist henne med stor H. Åkaj..? Så "keep the t-shirt on" guys...

(mann 43 år fra Vestfold) lø. 13 feb. 2010 12:26 Privat melding

Lurer på om jeg snart skal ta et nakenbilde her fra sykesenga! Skikkelig sexy kunne det blitt! :P

Skjult ID med pseudonym elfrodo lø. 13 feb. 2010 12:43

Vel, nå har jeg faktisk egen hjerne og jeg kommer ikke til å bli kommandert om hva jeg skal ha og ikke skal ha av bilder i albumet. Noe begrenser seg selvfølgelig av Sukker sine regler men innenfor det som er lovlig, gjør jeg som jeg føler for.

Så får enkelte damer gjerne få synes det er "ekkelt"... det gir jeg "#%&/# i!

Skjult ID med pseudonym Megvel lø. 13 feb. 2010 12:46

synes dere alle skal tenke på det en stund til jeg:) legg gjerne ut bilder her så kan jeg vurdere de.. tar meg en aketur sålenge.............

Skjult ID med pseudonym Cookie lø. 13 feb. 2010 13:17

*Lurer på hvorfor SteinR alltid presiserer at han snakker om NORSKE menn og NORSKE kvinner? Er ikke det litt gitt i dette forumet?..*

(mann 29 år fra Oslo) lø. 13 feb. 2010 13:44 Privat melding

Ingenting feil i å være presis med formuleringer.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 13 feb. 2010 14:01 Privat melding

Cookie det er fordi jeg føler jeg opplever ting som er kjønnsrelatert som du faktisk ikke finner noen andre steder i verden......det er så unikt, sært og kanskje farlig?? at jeg rett og slett må presisere.

Mennesker i andre land tenker ikke tanken engang om du går i bar overkropp, selv har jeg opplevd at en jente krysser gaten for å fortelle meg at "det ikke er noe fint" eller ruslet rundt i byen med en kamerat av meg som er jævlig svær...(ja han har valgt det selv å se ut slik når han har bygget seg enda større enn det han allerede var..) som ender opp med å stå rett opp og ned å grine fordi han ikke orket flere kommentarer....ja bare le og kall han en idiot og gjør narr av fyren men han er en god gutt som jeg aldri har sett gjøre så mye annet enn å smile....hvorfor skal det ikke være plass til han her og hva er det han gjør som er så direkte ubehagelig/farlig og ekkelt for andre mennesker?

Spørsmålet jeg stiller meg er om Oslo blir styrt av venstreakademiske holdninger fusionert med the european wave of Islam og at det vil skje en slags heksejakt på kropp, spesielt skal den norske mann tas..et annet spørsmål jeg stiller meg er hvordan kan slike ultra konservative holdninger vokse frem i en hovedstad der mennesker er så glad i å feste og kose seg?

Påstår jeg at andre land er så mye bedre og fratar jeg meg selv ansvar for egen hverdagstrivsel og innsikt, motivasjon og ansvar? Nei, men jeg har en overbevisning med at mennesker i andre land har nok med sine egne problemer og gir ganske så mye faen i om du har t-skjorten på eller av når solen titter frem...de sier hei uansett og det å slå av en prat med deg, ølmage eller sixpack var ikke så voldsomt farlig.

Skjult ID med pseudonym bæib lø. 13 feb. 2010 14:08

Jeg blir verken irritert eller noe av slike bilder, og det kommer litt ann på hvordan bildet er. Sånn som det JarlH har syntes jeg er ok.. det er sol og sommer og han sitter ikke og flekser og prøver gjøre seg voldsomt til.

Men likevel så syntes jeg de færresten kommer bra fra det når de tar bilder av seg selv på badet i diverse tilgjorte positurer feks. Selvfølgelig skal man få legge ut hva man vil av bilder, men om man ønsker å formidle hvem man er, så ville jeg tenkt litt på hva jeg la ut jeg. Jeg styrer omtrent konsekvent unna de som har "jeg er deilig" bilder av seg selv. Har man ingen heldige bilder av seg selv tatt i virkelige situasjoner og settinger, så er det litt rart, og jeg blir litt betenkt.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 13 feb. 2010 14:11 Privat melding

Hvordan kan du formidle hvem du er gjennom bilder på sukker? om det er så mulig så er det ikke så voldsomt mye å formidle, og det igjen nekter jeg å tro da de fleste mennesker er utrolig komplekse skapninger som består av utrolig mye rart og de fortjener å bli behandlet deretter..som levende tenkende skapninger på godt og vondt.

Skjult ID med pseudonym bæib lø. 13 feb. 2010 14:20

Vel, når du leser denne tråden så ser du at mange ser det sånn. Om man har bilder av seg fra livet man lever, så gir det faktsk en hel del. Man kan danne seg et inntrykk om dette er noe som en liker og vil ta del i, eller ikke. Se det som en reklameplakat. Har du et "modellbilde" tatt av deg selv på badet så sier det langt mindre enn om du sitter og ser flott ut i seilbåten din, mens du er sammen med venner eller gjør andre ting. Ut fra det siste her så kan man trekke konklusjoner om at man liker båtliv, er sosial og aktiv. Et baderomsnbilde sier bare at man er pen. (Om man er det). Og det er ikke nok for meg.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 13 feb. 2010 14:50 Privat melding

Der er jeg helt uenig og det stemmer ikke med mine erfaringer, jeg har møtt jenter med typisk bikinibilde som blir kritisert her som har opplevd og erfart uendelig mye mer enn meg og møtt den typiske fjellgeiten med bare fjellbilder som stort sett bare så på tv.

(kvinne 32 år fra Oslo) sø. 14 feb. 2010 15:31 Privat melding

@Troffelove, et helt uskyldig spørsmål, har du sjekket hvem det er som har funnet opp oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel, elektriske strykejern osv? Betviler ikke at det er menn, men virker litt feil å bare ta det for gitt.. Og er målgruppen sånn uten videre kvinner? Kan jo like gjerne være nyttig for menn :)

(mann 36 år fra Akershus) ma. 15 feb. 2010 17:36 Privat melding

Hehe.... Jeg tar det faktisk for gitt :)

Tror nok målgruppen i førsteomgang var damer ja, blei for mye syting og klaging så da måtte det noen kloke hoder til :) Det var ment som en liten spøk og det skjønte du sikkert, og jeg skal være den første til å innrømme at jeg er glad for oppfinningene! Unntatt strykejern selvfølgelig, inflyttingsgave fra Mutter'n. Takk skal du ha :)

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 15 feb. 2010 17:38 Privat melding

Å strykejernet tjener nok sin hensikt en dag det ligger en krøllete skjorte og venter, man må sette pris på livet og alt som følger med..:O eventuelt

(mann 29 år fra Oslo) ma. 15 feb. 2010 21:22 Privat melding

Jeg ønsker meg et strykebrett. Og et nytt strykejern forsåvidt. Ekke dritfett å stryke skjorter på et håndkle i senga - med et strykejern som holder på å kortslutte/gi meg støt.

Skjult ID med pseudonym Medium ti. 16 feb. 2010 09:24

Dere fordømmende, diskrimenerende damer som synes det er så ekkelt å se på menn i bar overkropp, få dere et liv istedenfor å henge dere opp i hvilke bilder noen menn ønsker å ha i profilen sin! Det dere gjør når dere sier at "det sier så mye om personligheten til de som har slike bilder " er forhåndsdømming og diskrimenerende og det ryker av jantelov.

Hvordan kan dere vite hva slags personlighet denne mannen har? Dere kjenner ham ikke! Skal han dømmes pga dette bilde? Hva med de andre bildene? Når dere ser en mann på gata som går med en type klær eller kommer kjørende i en type bil, dømmer dere han også da uten å kjenne ham? Det er mange mennesker som gjør slikt (menn inkludert) men det er så utrolig trangsynt og fordømmende. Folk kan ikke settes i bås slik. Mitt motto er at alle er uskyldige inntil det motsatte er bevist! Dette gjelder også menn med bilder i bar overkropp. Dere kjenner ham ikke så ikke døm ham! Liker dere ikke blidet så bla videre! Spar oss for de trangsynte, overlegne, arrogante kommentarene deres om at noen av dere synes det er ekkelt. Makan til frekkhet og arroganse!

(mann 33 år fra Oslo) ti. 16 feb. 2010 09:40 Privat melding

Medium vårt samfunn er lagt opp slik at en jente kan gjerne sminke seg med speil på bussen og gjøre seg fin men om du som gutt har en trang t-skjorte og litt muskler så skal fanden ta deg til helvete fordi du kan jo ikke være riktig klok, en uempatisk satan.....det er som opraen....jentene viser alt fra pupper og lår og rygg og ned til rompesprekken men mannen skal dekkes til...noe annet ville vel være uhørt?

Jeg tror mange gutter protesterer litt mot den holdningen på nett og nekter å bli burka-fisert fordi alt som er maskulint er negativt.

Skjult ID med pseudonym Clueless ti. 16 feb. 2010 10:06

Alt og alle protesterer ikke mot det norske samfunnet steinR.
Noen liker bare å vise seg frem...

Skjult ID med pseudonym Clueless ti. 16 feb. 2010 10:14

...og "Medium":
Hvis du ikke tror det sier noe om en mann som poserer foran speilet på badet med mobilen i hånden tror jeg kanskje du skal ta det kurset èn gang til. Selvfølgelig gjør det det! Akkurat som klærne, bilene og alle andre ting vi omgir oss med sier noe om oss!

Derimot HVA det sier, er opp til hver enkelt "mottaker" å bestemme. Sånn er det bare. Vi må regne med å bli dømt på grunnlag av signalene vi sender ut, klær, og bilen, OG hvorvidt vi velger å selge oss med eller uten bare overkropper!

Å kalle oss fordømmene,diskriminerende,frekke og arrogante fordi vi har en mening om dette er rett og slett bare DUMT!

(mann 33 år fra Oslo) ti. 16 feb. 2010 11:21 Privat melding

Så du kan si diverse om de med slike bilder men om de har en konklusjon om din mening er det bare dumt?

Skjult ID med pseudonym Medium ti. 16 feb. 2010 12:07

SteinR: helt enig med deg!

Clueless, jeg gjentar det jeg har sagt hele tiden: folk fordømmer hele tiden, det vet jeg, men det betyr IKKE at det er riktig! Du synes åpenabrt det er helt greit og eier ikke skam engang når du sier at "sånn er det bare! Hva slags holdning er det da? Klarer du ikke tenke selv? Klarer du ikke skjønne at fordi noen av dem som du setter i bås er slik du tror de er så er IKKE ALLE det!

Du er en av disse frekke, arrogante, overlegne damene som sitter på sin høye hest og skal komme her og fortelle menn hvordan vi skal være.

En ting til: det er ingen som har spurt om din mening når de legger ut et bilde av seg selv i bar overkropp. Har du ikke noe positivt å si hvorfor skal det da startes tråder på er åpent forum der menn i bar overkropp skal stemples som "ekle" og "turn off"? Hold dine negative kommentarer til deg selv! Jeg kunne også kommentert alle de tingene jeg synes er negative med jenters profiler men det gjør jeg ikke fordi hva i allverden skal det gjøre godt for? Det er bare min mening!

SLUTT med å sette folk i bås!!

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 16 feb. 2010 15:27 Privat melding

Denne her tråden er nå bare tull uansett. De som ikke liker menn i bar overkropp kan hoppe over, og alle har rett til å mene det de vil. Punktum

Skjult ID med pseudonym Vesla ti. 16 feb. 2010 16:31

Den som tror at denne tråden handler om "de som ikke liker menn i bar overkropp", har misforstått fullstendig.

Jeg liker whisky. Men likevel takker jeg nei og synes det er litt ekkelt dersom noen dytter et glass oppunder nesen min før frokost!
Get it?
:)

Skjult ID med pseudonym El9 ti. 16 feb. 2010 16:33

Det mest irriterende med denne tråden er at jeg har begynt å tenke noe voldsomt på menn i bar overkropp.....

Skjult ID med pseudonym Megvel ti. 16 feb. 2010 16:36

lol el9.. skikkelig plagsomt d derre

Skjult ID med pseudonym El9 ti. 16 feb. 2010 16:44

@Megvel: Jammen det er jo det! Går hjerteskjærende mye utover konsentrasjonen. Jeg slår et slag for at menn skal begynne å gå i burka slik at jeg kan holde mitt sinn fritt for vellystige og urene tanker!

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 16 feb. 2010 16:49

@El9 og megvel: Dere som er så anstendige burde ikke ha problemer med å holde tanker og fokus vekk fra bare mannekropper! ;)

Skjult ID med pseudonym Megvel ti. 16 feb. 2010 16:50

@el9.. kloke damen. ja det synes jeg vi må få opp til høring:) kvir meg syyyyykt til våren og sommeren.. dårlig gjort at de skal være til hinder i mine mål om gode karakterer...urettferdigt rett og slett.. NEI TIL VELLYSTIGE OG URENE TANKER!!!!

Skjult ID med pseudonym gråtass ti. 16 feb. 2010 16:53

@megvel
Det er nå slik at enkelte kvinner også får oss menn litt ukonsentrert med sine overkropper... LOL

Skjult ID med pseudonym Megvel ti. 16 feb. 2010 16:55

skam seg tassen!!;) kan vel ikke for at armene mine er større enn dine... 20% muskelsvinn i døgnet v immobilitet.. tar meg nok igjen til våren...

(mann 30 år fra Vestfold) ti. 16 feb. 2010 17:35 Privat melding

hmm, godt mulig å slenge ut sixpacken for offentlig beskuelse her er "the way to go" for å få økt anntallet mailer i innboksen, men tror jeg fortsetter og oppbevare min i kjøleskapet for nå :-P Personlig synes jeg det tar bort noe av spenningen og da, om dama viser veldig mye på bildene har man jo mindre og glede seg til kinda.

Skjult ID med pseudonym Avania ti. 16 feb. 2010 17:40

Nemlig. "Ekte mannfolk har sixpack i kjøleskapet og ikke på magen."
;)

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 16 feb. 2010 17:54

Jeg sier da ja takk til bilder av menn i bar overkropp! Selvfølgelig, jeg er da kvinne for søren!!

Jeg er derimot imot alle tråder som kritiserer det motsatte kjønn. Og av og til føler jeg at kvinnene/jentene her inne er litt for flinke til å kritisere alt av hva de ikke liker ved manneprofiler og hvordan menn helst ikke skal ta kontakt.

Selv liker jeg ikke menn som syter, men jeg liker neimen meg ikke kvinner som syter heller! :p

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 16 feb. 2010 18:13 Privat melding

Det er ingen som påtvinger noen å se på bildene med bar overkropp. Syns positivitet er mangelvare her

Skjult ID med pseudonym Vesla ti. 16 feb. 2010 18:28

Man kan velge å tolke det som syting... Eller som utveksling av preferanser og velmente tips..... Fritt valg! :-)

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 16 feb. 2010 18:37

Vesla:

Utveksling av preferanser kan jeg kjøpe, men som velment tips? nope, den kjøper jeg ikke...

TS skriver:
"Likevel er det rett og slett ekkelt å se fremmede menn meske seg i bar overkropp i profilbildene sine.
Det er ikke noe fint i det hele tatt og er direkte frastøtende i 98% av tilfellene"

Jeg opplever ikke det som et velment tips, jeg opplever det som syting...

Skjult ID med pseudonym Vesla ti. 16 feb. 2010 18:52

Jeg tenkte på tråden sett under ett, Frøkna. Jeg er enig at måten TS formulerer seg på, ikke er den mest diplomatiske. Kan skjønne at den provoserer litt. Likevel oppfatter jeg det som et tips mer enn som klaging. Det kommer an på hvilke briller man bruker når man leser et budskap også..

Skjult ID med pseudonym frøkna ti. 16 feb. 2010 19:02

Vesla:

Jeg ser den :-) Men jeg bruker akkurat nå andre briller enn deg ;p

Mine briller sier at det ikke er noe i veien for å bare klikke seg forbi profiler man ikke liker og at man ikke trenger å lage en tråd her bare fordi man ikke liker å se bilder av menn i bar overkropp.
Mine briller sier at om jeg ikke har sansen for en type bilder av menn så kan jeg bare la være å engasjere meg og heller bare klikke meg videre.
Mine briller sier at jeg aldri ville funnet på noensinne å lage en tråd der jeg forteller om hvor frastøtende jeg opplever at noen av manneprofilene her inne er!!

Skjult ID med pseudonym pusi ti. 16 feb. 2010 19:03

Amen