Alle innlegg Sukkerforum

Første date ok! Hva nå?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sol to. 11 feb. 2010 09:54

Hei jenter!
Jeg har nettopp vært på en lunsj date og det gikk veldig fint!!. Liker å ta en uformell første date for å kjenne på kjemien...
Men hva så videre? Middag eller pubrunde først? kino? Når skal man gi det første kysset?
Kom med forslag og ideer!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym MM to. 11 feb. 2010 10:25

Kino ville ikke jeg valgt, ikke så lett å få pratet sammen og bli bedre kjent da.

Men hvis den første daten var bra, hvorfor ikke spise en middag sammen ute. God mulighet til å prate og kanskje tilogmed litt romantisk hvis dere velger rette stedet.

For meg kommer det første kysset naturlig, du vet at nå er tiden inne :) Behøver ikke ta så lang tid, spørs hvor god kjemien er.

Skjult ID med pseudonym TerraFirma to. 11 feb. 2010 10:45

Signerer MM sitt forslag

Kino kan kanskje være kjekt etter en middag, men jeg ville prøvd å finne ett sted som er rolig, intimt og som lager godt mat. Da er det lett å snakke sammen, og bli bedre kjent.

Kyssing kommer når det er riktig

Lykke til

Skjult ID med pseudonym Mr to. 11 feb. 2010 15:03

Da hun med på en koselig skitur , utrolig flott vær og mye snø i nordmarka..... da få du se om hun er så sprekk og sporty som hun sikker skriver i profilen når hun smiler pent med ryggsekk fra en fjelltopp :P

(kvinne 58 år fra Buskerud) to. 11 feb. 2010 17:19 Privat melding

Kommer an på hvor hyggelig daten opplevdes. Mine forslag, gå ut å spise. Lage middag sammen. Inviter på bowling.
Evt en kombinasjon. Det er også lov å spørre henne, aller helst kommme med noen alternative forslag og spørre hvem av alternativene hun har lyst til

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 11 feb. 2010 17:53

Hva med å foreslå en date eller treff som har noe med deres felles interesser å gjøre? Jeg tror at en fin middag ute på byen, eller en pubtur kan være veldig bra dersom dere har lett for å finne pratekjemien sammen, mens det å gjøre noe aktivt sammen kan være et fint alternativ dersom man ønsker å bli bedre kjent via noe som ikke bare innebærer prating.

Jeg ønsker helst at en andregangsdate skal være noe mer enn å bare sitte sammen ved samme bord... men det er nok mest fordi jeg har hatt ganske mange nettdater og har skjønt at jeg må gjøre noe mer enn å bare gå ut og spise/ta noen pils sammen for å bli bedre kjent med den andre.

Ellers enig med zanchine... spør henne om hva hun kunne tenke seg :-)

Når man skal gi det første kysset, vet man aldri... der får man heller bare føle seg fram :-D