Alle innlegg Sukkerforum

Sliter med å bli interessert,,

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym DH fr. 12 feb. 2010 00:49

Lurer på, er det flere som meg her? Har hatt kontakt med ganske mange her nå på sukker. Men merker at jeg ikke blir interessert..får ingen sommerfugler i magen! Kanskje er ikke nettdating noe for meg?? Skal jeg melde meg ut eller ikke hmmm...Merker jeg bare svarer i ren høflighet når noen tar kontakt.. Men om jeg treffer jenter på byen eller f.eks jobb bruser hjertet i hundre med en gang det blir flørt...Flere som har det slik???:) Eller får dere følelser for folk her inne, selv om dere ikke har møtt de "live"?

Skjult ID med pseudonym dansekoa fr. 12 feb. 2010 00:51

I secound that!

Skjult ID med pseudonym giddasløs fr. 12 feb. 2010 06:41

Jeg føler det samme @DH...det er vanskelig å bli interessert i et bilde og litt tekst. Jeg har ikke problemer å like gutter iRL, men her inne slitter jeg med å finne noen jeg virkelig liker. I det siste har jeg ikke gjort et eneste forsøk for å kontakte noe, og det er bare greit, jeg gjør det som jeg føler.

Om det er vits da å være her inne, for en bestemme selv...snart er det vår, flere kommer seg ut og blir litt mer sosiale :) for min del, det beste er å ikke ha store forventninger av nettsjekkinga. Men det viktigste er bare med å være nysgjerrig, avtale en date fortest mulig....da kan du kanskje begynne å få sommerfugler i magen!!!!

Skjult ID med pseudonym inlove fr. 12 feb. 2010 07:52

Jeg har vært her i kort tid og er som en liten unge, venter i spenning, har sommerfugler i magen og jubler når det ligger noe i innboksen. Tror jeg er betatt og får tilbakemelding at det er gjensidig. Vi er begge mellom 30 og 40 så vi har jo hatt tidligere erfaringer med forhold, svik og forelskelse...
Mulig vi vil bli skuffet og kjemien er feil, men den tid den undergang var det det en som fortalte meg! Lykke til!

Skjult ID med pseudonym MM fr. 12 feb. 2010 08:47

Jeg har virkelig hatt sommerfugler før et par dater, det er noe med meldingene som har gått fram og tilbake og telefonsamtaloene vi har hatt. Dermed har forhåpningene vært store før avtalt date, dette må bare bli noe.

Men neida... vi møtes og det er bare: ingenting. Absolutt ingen sommerfugler lenger, heller ikke noe ønske om å treffe han igjen. Så hvor har den gode, kriblende følelsen blitt av?

Men jeg vet at det er mulig, har vært med på det en gang også, at sommerfuglene oppsto under daten. Men umulig å forutsi.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 fr. 12 feb. 2010 11:40

For alle som er litt over 16 år så er det begrenset hvor begeistret man kan bli for andre uten å bli litt kjent med dem først. Selv forlanger jeg ikke mer enn at det er noe med utseende jeg finner tiltalende og at det i profilen finnes enkelte ting vi deler interesse for.

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 12 feb. 2010 17:29

Jeg kan ikke påstå at jeg har sommerfugler i magen når jeg ser noe i innboksen min. Men slik jeg ser det, er Sukker, og nettdating generelt, et redskap til å kunne treffe folk i virkeligheten - for det er jo da sommerfuglene betyr noe.

Skjult ID med pseudonym LovelyMan fr. 12 feb. 2010 17:52

Ser på det på samme måte som zoid77, at man bruker siden for å komme i kontakt med folk man kanskje ikke ville møtt ellers, og hvis en gitt person virker ålreit, møt dem i virkeligheten, det er da du merker om du er interessert eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Horten fr. 12 feb. 2010 18:00

Jeg har STADIG sommerfugeler i maven da :) Og det ER en HERLIG følelse :)
Men meldinger og sms er en ting. Virkeligheten er en annen. Så jeg skrur ned forventninger til absolutt null, og blir behagelig overrasket. Hver gang... Men .... osv osv... Så jeg er fremdeles på sukker :)

Skjult ID med pseudonym Gnarfz lø. 13 feb. 2010 03:15

Møtt mange mennekser jeg verdsetter. Men ja, lett å ikke få de sommerfuglene i magen.
Men jeg har vært så heldig å treffe denne her- Håper det går like bra når vi faktisk treffes. Til alle andre. Jeg vil bli kjent med alle. Jeg har vært ensom og vil ikke at dere skal måtte være det

Skjult ID lø. 13 feb. 2010 12:53

Atreju73 har et godt poeng. Jeg har drevet med nettdating med ujevne mellomrom i 8 år. Har vært på utallige dater som ikke har blitt noe mer enn den ene daten. Og så godt som hver gang hører man: "Beklager, men det kriblet ikke i magen". Og det er her kjernen ligger mht at så mange er single - og trolig vil forbli det. Med mindre man endrer holdning. Problemet er at man jager den umiddelbare og overfladiske fascinasjon. Hvis man ikke kjenner kriblingen i løpet av det første minuttet, er den andre så godt som ferdig. Og resten av daten blir et pliktløp før man reiser hjem og logger seg på Sukker for å chatte videre med neste kandidat. Og da er det på`n igjen. Hvorfor forplikte seg når man finner noe bedre rett rundt hjørnet?

Hvis dere ser rundt dere tror jeg mange av de parene dere kjenner har møttes gjennom studier, jobb eller fritidsaktiviteter. Det er på slike arenaer man kan se en person utvikle seg og modnes. Det er på slike arenaer de gode følelsene kan oppstå. For gode følelser oppstår over tid. Ikke på en to-timers date. Travelhet er et generelt trekk i dagens samfunn. Man har så mye å gjøre og så lite tid. Da har man ikke tid til å gå i dybden - noe som nødvendigvis tar tid. Og nettdating bare bidrar til denne utviklingen tror jeg.

I mange profiler kan man lese at man er lei den overfladiske sjekkingen på byen. Vel, på bakgrunn av hva jeg har skrevet, vil jeg påstå at nettdating er vel så overfladisk - om ikke mer. Den sileprosessen man blir utsatt for her er brutal. Dette er det virkelige sorteringssamfunnet.

Er man klar over dette, har selvtillit og er en av de som kan sortere ut, er nettdating absolutt en god løsning. For andre kan det være rene katastrofen. Tenk å få bekreftet hver dag at man ikke har en sjans....

Skjult ID med pseudonym Cookie lø. 13 feb. 2010 13:25

Ikke en sommerfugl i sikte.. har kun hatt det èn gang her inne.

Skjult ID med pseudonym bæib lø. 13 feb. 2010 14:12

Samme her. Men jeg har faktisk hatt det før, så selv om det ikke skjer så ofte, så hender det jo. Man må uansett treffes for å vite om det er noe, så jeg har stortsett ingen problemer med å holde entusiasmen tilbake før jeg har truffet vedkomne. Å sende noen mailer sier svært lite egentlig. Det er min erfaring.

Skjult ID med pseudonym smile lø. 13 feb. 2010 14:37

Jeg hadde nylig en date. Det var veldig trivelig, men når man ikke opprettholder kontakten blir man jo skuffa gang på gang. Jeg skjønner ikke at man ikke kan prøve å bli bedre kjent, treffes noen ganger før man gir folk på "båten" :-( Det er jo naivt å tro at det skal bli bankende hjerte etter noen minutter og et par timer. Det frister i alle fall ikke til gjentakelse å holde på med dette dating-styret.

(mann 52 år fra Vestfold) lø. 13 feb. 2010 16:43 Privat melding

Chat og nettdate er og blir aldri enkelt.

Skjult ID med pseudonym gråtass lø. 13 feb. 2010 16:52

@skjult id
Et velskrevet og godt innlegg. Jeg tror du har truffet kjernen i at mange fortsatt befinner seg her inne. Man ønsker gjerne å treffe gullfuglen på første skuddet og gir seg ikke selv tålmodighet og tid til å bli bedre kjent. Det gjenspeiler muligens litt av det travle samfunnet vi lever i - hvor vi er vant til å kikke i butikkene på de samme " hyllevarene" og tar en rask vurdering om vi liker akkurat den varen som er utstilt. Hvis ikke går vi videre!!

Jeg for min del er avslappa og tålmodig. Ser det ikke som verdens undergang om jeg ikke finner noen her inne med det første. MEN de jeg ønsker å treffe blir ikke bare et nummer i køen. Jeg legger vekt på kvalitet framfor kvantitet på datene. Det betyr at jeg dater usannsynlig få ;-)

Skjult ID med pseudonym ...! lø. 13 feb. 2010 16:57

Tja... jeg har lett for å få følelser, så jeg har ofte ihvertfall en antydning til sommerfugler før en date (selvom noe av det vel er nervøsitet), og mens jeg skriver med noen. Har også hatt en god følelse på de fleste datene jeg har vært på her inne, men føler vel ikke at jeg har fått muligheten til å bli ordentlig kjent og dermed få vist meg fra min beste side. Man er jo gjerne litt nervøs på første date også, og det er gjerne sånn at man må legge litt bånd på seg fordi man ikke kjenner den andre og ikke vet hvordan h*n vil reagere på diverse forsøk på humor etc. etc.

Det at det er jeg som har blitt "dumpa" etter nesten hver date, mens jeg selv som regel har kunnet tenke meg å treffes mer, gjør jo at jeg blir mer forsiktig etterhvert. I og med at kommunikasjonen er så bra som den er FØR daten hver gang, får jeg jo en følelse av at det er noe jeg gjør/sier eller måten jeg gjør/sier det på på daten. Eller at de bildene jeg bruker (selv om jeg har MANGE i profilen) fremstiller meg i et bedre lys utseendemessig enn hva virkeligheten tilsier.

Men det kan jo være så enkelt som at gnisten ikke er der for deres vedkommende. Men jeg tror folk faktisk må tørre å bli forelska(!). Må tørre å se den andre rett i øynene, og se vedkommende som en mulig partner. Jeg får litt følelsen av at enkelte trekker seg unna ved en date fordi det plutselig ikke bare handler om å fjase på internett lenger, men man har faktisk et levende menneske foran seg, og et mulig forhold. Hvilket resulterer i kalde føtter av og til, virker det som. Tror kanskje ikke alle er så klare for å ta det valget som de burde være når de er her.

Skjult ID med pseudonym seriøs lø. 13 feb. 2010 17:33

Nå ser jeg kun på nettdating som en annen arena å bli kjent med en evnt. potensiel partner ettersom mulighetene er også store IRL for min del, og jeg har datet svært få menn fra nettet de siste årene ettersom jeg sliter med å bli interessert i utgangspunktet. Jeg mister jo interessen før man i det hele tatt har møtt hverandre og tidligere når jeg var mer aktiv med dating så mistet jeg ofte interessen etter 1 date. For min del er det ikke kun det yttre, men også at personen passer min livsstil i forhold til moral/verdier i livet og ha enkelte felles interesser. Jeg vil finne en å bli gammel sammen med og da har jeg bare funnet ut at det beste er å finne noen rundt min egen alder.
Nå har det snudd litt og jeg har fått en interesse for en fyr på nettet som jeg veldig sjelden har fått tidligere. Han er på min egen alder. Tror det har skjedd et par ganger før at jeg har merket en slik interesse og da har det endt med et forhold. Så det her er spennende uansett hvordan det går. Det er nemlig ikke lenge siden jeg la ned profilen fordi jeg gikk lei av å ikke bli interessert i noen. Tenkte at jeg er vel så sær og vanskelig at jeg vil ikke finne noen her inne. Det er det som er den negative siden av å være for lenge singel. Håper det snur snart...:)

Skjult ID med pseudonym SuzieQ lø. 13 feb. 2010 19:05

Er ikke interessert i noen andre enn exen min egentlig. Det gjør jo dette litt vanskelig.

Skjult ID med pseudonym DH lø. 13 feb. 2010 22:34

Godt det er flere som meg her:
Har i kveld kastet meg ut i det, og skal treffe ei "live". Ikke store forventninger...uff nå virker jeg vanskelig..kanskje det er jeg som er problemet her! men ikke lett som når man var 16 dette jentestyret:P

Skjult ID med pseudonym vanskelig? lø. 13 feb. 2010 22:40

That's the name of the game... Har vært på her i litt over 6 mnd... Men hvor har jeg møtt folk).. Jo stort sett på jobb, ferie, Color Line, seminar... I utg. punktet er vi ikke skapt for å møtes på denne måten, uten at lukt, syn osv. spiller inn først... Men kan være et alternativ for mange likevel.. Er spent på hvor jeg vil "komme i mål" - "her inne" eller i RL? Nesten noe for et veddemål dette :-) Og faktisk et veldig interessant tema!

Skjult ID med pseudonym DH lø. 13 feb. 2010 22:44

Føles som å spille lotto! Rett og slett blind date! Alle kan jo virke spennende på nettet! hehe men skal gi et forsøk:D storsinnet som jeg er:P

Skjult ID med pseudonym inlove sø. 14 feb. 2010 15:40

Sommerfuglene som satt i magen når jeg åpnet innboksen hadde rett!
Det føles uvirkelig, men helt herlig!
Har mailet med noen frem og tilbake,men det har på ingen måte vært noen boblende god følelse.
Så dukker denne personen opp og vi finner ut at dette er virkelig ekte forelskelse. Man kan faktisk ha riktig følelse her inne!