Alle innlegg Sukkerforum

Begynne å bli lei av sukker. Og sukker er eit herk for dyslektikere

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vetle fr. 12 feb. 2010 13:02

På sukker i snart 3 måneder nå.
Har vert på noen dater, ikke funnet den rette enda. Men har ikke vert så aktiv heller.
Fordi jeg synest det er et herk med alle disse brevene fram og tilbake. Bruker mye energi på å skrive når jeg har problem med dysleksi. Noen ganger har jeg brukt 20-30 min på å skrive noe.

Enklest for meg å bare skrive noen få ganger så møtes. Vist ikke daten funker, ok, greit.
Men virker som det ikke er lov her. Ofte brev vekslingen stopper fort opp da.

Så hva anbefaler dere? Skal jeg sitte her på sukker å bruke mye energi på disse brevene, eller bare kome meg ut fra denne nettdatingen og finne den rette en annen plass?

H.
Vetle

PS. Jeg brukte 20 min på dette forresten;). Hadde for mye spørsmål, kom ikke til poenget.

Skjult ID med pseudonym spesped fr. 12 feb. 2010 13:21

Jeg skjønner veldig godt at det er slittsom underveis å skrive det du vil men bruke så lang tid på det....men må du virkelig skrive så mye? Mengden og lengden i kommunikasjon her inne varierer en del fra person til person, men hvis du har faktisk vært på noen dater så ille går det vel ikke??

Jeg tenker at kanskje du kunne bruke noen hjlepemidler (noe jeg tipper du allerede gjør, siden meldingen din var feilfritt), men også å prøve å få kontakt med de du er interessert via telefon/webchat når du har mulighet til det.

Ikke gi opp selv om jeg vet at du bruker mange krefter på skrivinga....og kos deg også iRL :)
Med ønsker av en god helg....:) til alle sammen her inne

(kvinne 58 år fra Buskerud) fr. 12 feb. 2010 15:52 Privat melding

@vetle
Dysleksien din,...den ville jeg brukt som påskudd til å slippe unna skrivingen :-))))

Du bør selvfølgelig ha en god profil og bilde. Det er slik du må selge deg. Få evt hjelp til å utforme en ærlig og god profil av en venninne som kjenner deg godt og som du vet har gode verdier som du også er opptatt av. Du kan jo også opplyse i profilen din at du har dysleksi og derfor helst vil møtes. Eller du sier det i først mail at dette er et hinder for deg og du foretrekker å treffes.

Jeg er helt sikker på at de som er interessert i deg, utfra foto og profil vil takke ja til dette!

Du har da silt bort de som er uinteressante, du har også silt bort de som bare vil skrive i det uendelige... Det er jo faktisk først et møte i virkeligheten som vil vise om det er kjemi eller ikke.

Jeg har også, uten å ha dysleksi, sluttet å maile noe særlig, nettopp fordi det som oftest ikke bety noe som helst. Jeg har ikke opplevd at noen sier neitakk, jeg vil skrive mer før vi møtes. Tvertimot, tror de fleste er glad for å slippe skrivingen.

Så, selvom det ikke er ok å ha dysleksi, så mener jeg at du i nett datings verdenen kan bruke det til din fordel : - ))

En annen ting er utålmodigheten din. Hallo, hva er 3 mnd?? Du har i tilegg hatt noen dater. Jeg er sikker på at det er mange som har vært her lenger enn 3 mnd som ikke har hatt en enetse date enda.

Om det er riktig måte å treffe noen på eller ikke, det må du jo selvfølgelig selv ta stilling til. Både fordeler og bakdeler ja.
Men om du blir for negativt innstilt til dette, så utstråler du det om du vil eller ikke og da kan det være bedre å gi seg?

(PS. Og dette innlegge har jeg nok brukt mye lenger enn 20min på, fordi jeg prøver å veie mine ord, så de forhåpentlig ikke vil bli misforstått)

Skjult ID med pseudonym lillemjau fr. 12 feb. 2010 16:04

@Vetle: Ikke gi opp! kommunikasjon er og blir krevende, og det tar tid -dysleksi eller ikke... at du gir det en sjanse, skriver og tar deg tid til det er flott...! ;) Men, som det er sagt over her: de som forsvinner når du foreslår et møte i stedenfor ukesvis med mailing er ikke de du vil ha likevel. :) Jeg har overhode ingen problemer med å formulere meg skriftlig, men har LIKE vanskelig for å skulle lære folk å kjenne på denne måten..å møtes vil gi sååå mange flere svar. :) :) Så... keep up the good work - sukker kan være en skikkelig fjaseplass, men gudene skal vite at det er mye flotte og utrolig bra jenter og gutter her inne også! :)

Tvi tvi, og god helg! :)

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 12 feb. 2010 16:38

Ja, dyslkeisen er jo en god forkalring på hvorfor du foretrekker å treffes,e vt snakke på telefon tidlig.
Du kan evetnuetl skrive i word og bruke spell-checken, og så lime inn her, men jeg vet ikke om det kanskje er like møysommelig.
Men ikke gio opp - mange vil ikke skrive noe særlig uansett skriveferdigheter, fordi de anser det som dårlig verktly for å vurdere hvem de faktisk kan passe med - da må et mtøe til. Så du vil ikke være alene om å ønske det - lykke til:-)

Skjult ID med pseudonym Vetle fr. 12 feb. 2010 17:10

Takk, takk, blir sikkert ei fin helg:)

Men, men fant ut for noen dager siden at det er Valentin dagen på søndag. Og en veninne har bedt meg til å spise middag hos henne. Jeg datet henne for noen år siden, det funka ikke. så vi ble venner.

Håper ikke hun tenker for mye nå på søndag.... Huff;)

Vetle

Skjult ID med pseudonym Babylove fr. 12 feb. 2010 20:19

Vetle: hvorfor ikke skrive i profilen, eller den første mailen du sender, at du har dysleksi og at masse mailing bare pes. Hadde ikke gjort med noe å begynne på tlf rimelig kjappt hvertfall. Jeg syns man får mye mer feeling av hvordan personen er på tlf enn på mail. Syns masse mailing er tull, liker å snakke og treffes rimelig kjappt:) Ønsker deg lykke til:)

(mann 36 år fra Akershus) fr. 12 feb. 2010 22:55 Privat melding

Mann eller dame?? Er du dame er det jo ingen problem å skaffe seg en date, mann da har du ett problem!!

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 12 feb. 2010 22:56

@Troffelove
Strengt tatt er vel menn like ofte på date som kvinner?