Alle innlegg Sukkerforum

Lurt trill rundt... DET GJØR SÅ VONDT...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Marikåpa fr. 12 feb. 2010 23:49

Ja, så er også jeg kommet inn her, i de såredes rekker... Blond og blåøyd så det rekker... Trodde på ærlighet... Trodde jeg var våken og ville klare å fange opp hvis noe skurret...

Har skrevet masse med en mann som tok kontakt og som jeg hadde så utrolig mye til felles med; alvor, holdninger, tanker og humor. Meldingene har føket på kryss og tvers, og gleden har boblet i meg. Håpet også: hadde jeg endelig funnet Mannen?

I gledesrusen ville jeg vite mest mulig om ham, lete etter flere bilder. Jeg søker på nettet: og HVA FINNER JEG? Jo, en RYKENDE FERSK FØDSELSANNONSE som sier at lykkelige mamma ditt og pappa Drømmemann har blitt foreldre midt i vår intense mailveksling. Er det mulig??? Det er da man blir lammet i vantro. Leser om og om igjen, sjekker navn og andre data på ny og på ny: alt stemmer, men det kan jo bare ikke være riktig!!

Men riktig var det, og når den lammende bedøvelsen nå sakte forsvinner, kommer smerten og tårene. Vi hadde vanvittig mye felles, ja, men ikke ærligheten...

Og om jeg synes synd på meg selv, synes jeg enda mer synd på kjæresten hans, hun den nybakte mor...

Skjult ID med pseudonym *** lø. 13 feb. 2010 00:00

Høres leit ut. Men godt du fant det ut før du ble mere involvert!

Jeg traff ei jente som jeg falt helt for. Ble utrolig glad i henne og datteren hennes. Vi var sammen i åtte uker, ganske så intenst.
Alt bare stemte så utrolig bra helt til jeg begynte å avsløre løgner og oppdiktede historier. Ikke så rart at alt stemte, når man dikter opp slik at det stemmer. Til slutt kom jeg frem til at det meste hun fortalte om livet sitt var løgner. Hun løy for min datter, mine venner. Kom med historier som ikke hadde rot i virkeligheten. Hun har a-typisk ADHD, men det går vel å leve med tenkte jeg, helt til jeg kom frem til at det var en mengde personlighetsforstyrrelser i tillegg. Hun er her på Sukker, og jeg synes synd på nestemann som blir hennes offer. Syns også synd på hennes datter som må leve opp med en mor som svever mellom løgner, historier og litt sannhet. Hun kommer til å bli ødelagt.

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 13 feb. 2010 00:05

Jøss, er det virkelig sant?
Konfronterte du ham, og hva svarte han??

Han har tydeligvis ikke de rette følelsene for barnets mor, selv om de fortsatt er sammen.
Det er heller ikke noe å unne noen; å være sammen med en man ikke elsker eller ikke elsker en.
Men jeg synes du har all grunn til å være lei deg (og synes synd på og prøve å trøste deg selv), det var jo ikke noen måte du kunne "avsløre" ham på før; hvor mistenksom skal man egentlig måtte være?

En ting er at man kanskje letetre kan la seg lure på nettet, men samtidig kunne du ikke visst dette om du så hadde møtt ham på byen eller fjelltur. Huff, jeg håper virkelig du kommmer fort over ham, UTEN å bli altfor skeptisk til andre. Man må bare våge å legge hjertet på blokken igjen.... Håper du treffer en som virkelig er som du trodde han her var, bare også ærlig.

Skjult ID med pseudonym miyata lø. 13 feb. 2010 00:06

Herregud, er helt sjokka av mine "brødre", du har min sympati og skjønner godt at du reagerer på sånt. Er en på 50 og ville aldri ha kommet i en sånn knipe. Og det må jeg si at det handler om respekt for et annet mennesket og ikke alder. Håper du da kommer over dette og finner noen du kan stole på, for det trenger vi alle for å kunne ha det bra,

Skjult ID med pseudonym Marikåpa lø. 13 feb. 2010 00:19

@***
Takk, ja, det er sant. Din historie er mye verre, når man har kommet så langt inn i forholdet og blitt veldig glad i vedkommende. Men jeg skjønner bare ikke hvordan menn tenker i mitt tilfelle?? Han var så reflektert og hadde, i hvert fall tilsynelatende, så gode holdninger til alt - og det var ikke floskler, men tydeligvis ting han hadde tenkt over og formulert selv.
Godt du fikk avslørt jenta - og i dag er du like stor optimist som før dette forholdet, eller?

Skjult ID med pseudonym Marikåpa lø. 13 feb. 2010 00:33

@ vibe @ miyata

Jeg kopierte og limte inn fødselsannonsen og sende ham...

Da kom beklagelse og innrømmelse tilbake på mail, han sendte sms, ringte - jeg har ikke svart noe sted, orker ikke, til det er skuffelsen for sviende vond.
Ja, jeg er sjeleglad vi ikke hadde møttes ennå, vibe, - krevde litt planlegging fordi avstanden var stor, men hadde begynt å prate om det :-/

Jeg kommer meg videre, om en stund i hvert fall, men langt langt mer skeptisk, om enn like blond- og blåøyd. Ja, jeg synes også det handler om respekt, miatat. Og hvorfor i all verden er en mann her på Sukker når han ved fødselsannonsekonfrontasjon presterer å skrive at han "er glad i kjæresten og ikke vil henne noe vondt"???? Jeg bare klarer ikke å skjønne det...

Skjult ID med pseudonym Marikåpa lø. 13 feb. 2010 00:53

@gråtass
Men om du ikke tjener godt nok for Eventyrli, jmfr annen tråd, gjør du god nytte for deg her i forumet. Og det er bra, for her har jeg tenkt å holde meg en stund, trygt og godt og anonymt langt unna alle løgnaktige svikefulle menn ;o)

Skjult ID med pseudonym gråtass lø. 13 feb. 2010 00:59

@Marikåpa
Takk for komplimentet!! Dessverre er jeg nok av de menn som er bånn ærlig og altfor åpen.. Må holde litt igjen faktisk!! Jeg kan ikke skjønne at du har opplevd hva du har gjort. Hvis jhan som du beskriver har så sunne holdninger, så er det rart han kunne lure seg selv så grundig. Det er jo egentlig mest synd på ham selv som må gå på tvers av egen integritet!!

En varm klem fra meg på en fredagsnatt til deg Marikåpa! :) Blei litt rørt av orda fra deg *er en ganske myk og følsom mann skjønneru ;)*

Skjult ID med pseudonym Marikåpa lø. 13 feb. 2010 01:14

@gråtass

Takk for den varme klemmen, der :)
Var i det hele tatt godt å få litt sympati i natt, ja.
Da har jeg nok sensa deg riktig da, du nesten Litt-for-åpne-og-ærlige. Skjønt nå våger jeg knapt å stole på hva jeg oppfatter om personligheten til menn lenger ;)
PS: Også er det såpeboblebildet ditt både originalt og sjarmerende

Skjult ID med pseudonym Marikåpa lø. 13 feb. 2010 01:25

@karvinen
Litt voldsomt kanskje akkurat oppi denne tråden her. Situasjonen er fersk og sår ennå, skjønner du.
Men takk for klemmen likevel :)

Skjult ID med pseudonym sowhat lø. 13 feb. 2010 01:28

Lat som du ikke har lest det, og gå videre med datinga. Han er like fin og kjekk som før da.

Skjult ID med pseudonym Marikåpa lø. 13 feb. 2010 01:35

@sowhat

Ja, jeg skal vandre videre på leting :)
Må bare slikke sårene ferdig først - fant fødselsannonsen klokka fem i kveld... :(
Og sarte sjeler har kanskje ikke noe på Sukker å gjøre - i hvert fall blir vi ille fort hardhuda her... ;)

Skjult ID med pseudonym Marikåpa lø. 13 feb. 2010 01:44

Sant det, Karvinen :) Humor, og ikke minst galgenhumor, er godt å ha!
Og visst lærer vi av alt, men denne leksjonen var såpass hard at jeg håper jeg kan få en pause fra opplæringa nå ;)
- og heller prøve å få tilbake litt av trua på menn igjen

Skjult ID med pseudonym gråtass lø. 13 feb. 2010 01:48

@Marikåpa

Å bli såra på måten du har opplevd sitter skikkelig i kroppen rent fysisk. Man mister fort tilliten totalt til også andre slik du beskriver. Det er jo som i andre tilfeller at "brent barn skyr ilden". Kjenner til det selv - derfor er jeg også veldig forsiktig i min tilnærming her inne dessverre.
Det er veldig forståelig at du har det slik når det er så ferskt, men alle er faktisk ikke slik som du føler nå. Men du må ta tida til hjelp til å la denne vonde opplevelsen bli bearbeidet!! Likevel er det som du sier at du blir forsiktigere i neste omgang - dessverre. Fordi man da holder igjen følelsene overfor en som kanskje virkelig fortjener at du åpner deg for ham!!

Masse lykke til videre Marikåpa!! Det står masse respekt av at du viser din sårbarhet her i denne tråden. En kjempegod egenskap spør du meg!! Du trenger heller ikke stole på personligheten til oss menn her med det første, men bruk tid til å se - vær åpen og skeptisk på en og samme tid!! Og følg fortsatt magefølelsen din!! :)

Skjult ID med pseudonym Marikåpa lø. 13 feb. 2010 02:23

Takk gråtass, nå begynte jeg nesten å grine igjen. Kjenner på at jeg bare vil klikke videre og videre på nye profiler selv om jeg langt fra er klar for det, vil bare rømme unna den vonde følelsen...
Vet jeg må gjøre slik du skriver: ta tida til hjelp og bearbeide først!! Hjelper å høre at andre har opplevd noe lignende, og reagerer med økt forsiktighet slik jeg også kommer til å gjøre - er noe med trøsten ved å være i samme båt og alt det der, vettu.

Vet jo at det finnes mange bra menn, men jammen er det vanskelig å skille klinten fra hveten her på nettet. Og kombinasjonen skeptisk og åpen er en øvelse for viderekommende. Især når man har åpenhet som en viktig del av personligheten sin, ikke helt lett å bli mer lukket - OG samtidig være seg selv.

Men nå skal jeg se om jeg får sove, synes forumet fungerer godt når det er noe mer seriøst folk tar opp. Ja, det fungerer godt til fjas også, selv om jeg mer leser enn deltar der. Men flere uker med sport, det syns jeg hørtes mer enn tragisk ut, vi får vel ha noen andre tråder gående også? Á la gode råd fra gammelsårede veteraner til de ferske og nysårede?
Lykke til videre med beinet forresten - ha en god OL-natt

Skjult ID med pseudonym gråtass lø. 13 feb. 2010 10:41

@Marikåpa
Nok en gang må jeg berømme deg for at du er så god til å sette ord på hva som rører seg i deg. Virker som du har god selvinnsikt og på den måten har en god plattform for å legge dette bak deg.
Apropos følelsen du har: det er naturlig å ville rømme unna det vonde/ sviket som du har opplevd og bare vil glemme. Min erfaring er at det er viktig å ta det innover seg til en viss grad og kjenne på hva det gjør på innsida. Så kan du stoppe opp og spørre: hvordan kan jeg velge å bruke denne opplevelsen videre? Jeg tror at du etter litt erkjennelse vil skjønne at du er desto mer heldig når du finner en god mann for deg! :)

Ikke lett å være skeptisk og åpen på en gang! Er nok litt åpent naiv selv, men har heldigvis ikke møtt på de store skuffelsene. Dere jenter har det nok litt annerledes der hvor det er flere over et større spekter som tar kontakt! Da kan det sikkert være vanskelig å skillesom du sier. MEN; behold åpenheten din - den er en god egenskap du MÅ ta med deg uansett. Men balanse er også viktig å trene på. Ikke alltid lett!

Jeg er enig med deg - seriøse tråder her er bra! Men jeg har ikke alltid overskudd og energi til å hente fram de seriøse og veloverveide følelsene og tankene mine. Til det er jeg altfor mye smil og fjas! ;) Derfor blir det mye fjas fra min side! Bare sånn jeg er...

Bare å lage tråder fortsatt Marikåpa!! :) Og hvis du lurer, så er ikke jeg en gammelsåret veteran. Men det er viktig å gå ordentlig ned i materien med en gang og bearbeide. Ikke la det vonde ligge å slumre over tid. Viktig å lytte til følelsene og ta dem på alvor!!

Du høres ut som ei flott jente du Marikåpa, som fortjener en flott mann!! Takk for omtanken for beinet mitt - sitter her og venter på operasjon fortsatt!!

Skjult ID med pseudonym Pudding lø. 13 feb. 2010 14:28

Han var aldri den du trodde. Alt han sa kan ha vært for å fange din interesse. Han hadde aldri noen intensjoner om å gjøre annet enn å få respons på at han var bra. Han brydde seg aldri om deg. Personen du likte eksisterte egentlig aldri.

Du kan ta dette som lærdom. Møt de du skriver med fort.
Ikke sett deg ned å depp over dette. Det finnes mange der ute som faktisk ER den de sier de er. Det som ikke dreper deg gjør deg sterkere! :-)

Skjult ID med pseudonym Marikåpa lø. 13 feb. 2010 19:18

@gråtassen

Takk for gode ord!! De gjør ekstra godt i dag. Jeg har ballast nok i livet til å vite at jeg kommer over dette. Men velger å la den såre, vonde følelsen få være der en tid - for å få den raskere bearbeidet og bort! Er sikker på at du har rett i det med å gå ned i materien og lytte til følelsene.

Har lagt et par mil på ski bak meg i dag, det gjør underverker for en såret sjel :-) Slik det også er balsam å oppleve helt normale(?) hyggelige menn som hilser blidt i sporet - og en fremmed som deler en sjokoladebit i et kryss mens vi småprater om lureste løypevalg.

Og når sporene tømmes mot kveld nyter jeg synet av myrene, der vridde små furuer blir fanget inn av lange blå skygger etter hvert som solglitteret varsomt svøpes bort for i dag. ...Og jeg forbanner meg på at INGEN mann, hvor svikefull han enn måtte vise seg, skal få lov å ta fra meg gleden over, og troen på, det enkle, det gode og det ærlige.

Ellers har rocken dundret i veggene her i dag - også en måte å få ut frustrasjon på!! :-)
Og fortsett for all del å fjase, Gråtassen, jeg sa jo at jeg leste det, betyr jo at fjaset morer meg ;-)

Skjult ID med pseudonym smile lø. 13 feb. 2010 19:22

Nei fyttirakkern...Hadde du absolutt ingen misstanke? Hva sa fyren til sitt forsvar...eller...noe sånt kan jo ikke forsvares...skulle han bare ha et nyp? isj isj...dakkars deg.

Skjult ID med pseudonym gråtass lø. 13 feb. 2010 19:29

@Marikåpa

Høres godt ut med en real skitur i dag! Er litt misunnelig på deg her jeg ligger og tenker det ikke blir noen flere turer i år! :( Buhuuu....
Jeg tror du har blåst ut skikkelig allerede jeg!! Bra det!! Stao pao - good!!:)

Skjult ID med pseudonym Marikåpa lø. 13 feb. 2010 19:29

@ pudding

Takk til deg også!! Ja, det er den bitre sannhet at han ikke eksisterte. Tar bare litt tid å ta det inn over seg...

Men hadde det hjulpet om jeg hadde møtt ham raskt? Hvis en mann først går inn for, og klarer for sin samvittighets skyld, å være så uærlig og falsk, vet jeg ikke om det nødvendigvis vil bli avslørt om vi møtes. Kan jo ikke se på en mann at han skal blir foreldre sammen med kjæresten om to ukers tid? I så måte har mennene et fortrinn i samme setting, litt vanskelig å juge bort en høygravid mage liksom ;-)

Nei, jeg depper ikke - og sterk som en okse må jeg bli etter dette for jeg lar meg heller ikke drepe av det :-)

Skjult ID med pseudonym storingen lø. 13 feb. 2010 20:31

æ for min del e nu ferdig med unga

Skjult ID med pseudonym kløna41 lø. 13 feb. 2010 21:10

Fy faen så forbanna jeg blir på sånne idioter!!!! (unnskyld uttrykket, men ingen andre ord var sterke nok!!) Godt du kom deg unna, Marikåpa. Håper du ser at du var altfor altfor god for ham! Stol på meg, det er ordentlige menn der ute også!

Skjult ID med pseudonym Pastill lø. 13 feb. 2010 22:03

Det er ufattelig at en som har ett barn som er klar for fødsel kan være så bedriten og idiot at han er utro da. Utroskap passer selvsagt aldri, men det værste tidspunktet må vel være i det øyeblikket at man skal bli far. Makan til idiot skal man nok lete lenge etter, og hva foregår egentlig i ett slik hode?

Skjult ID med pseudonym elfrodo lø. 13 feb. 2010 22:08

Alle er nok enige i at fyren er en dårlig partner. Ganske så respektløst i forhold til alle parter.

Men marikåpa. Noe som du kanskje har lært nå, er at man må prøve å holde igjen følelsene til man har truffet den man er interessert i. Det å forelske seg i tekst og stemmer er ikke en god ting. Det kan godt hende at du ikke hadde likt fyren når du traff han, uavhengig om han hadde fortalt sannheten eller ikke. Så fikk man heller ta det derfra.

Bare mitt synspunkt dette her...

Skjult ID med pseudonym vanskelig? lø. 13 feb. 2010 22:34

Off off... huff huff.. Verden vil bedras. Det må jo være noen måte man kan avsløre de på?? Eller kanskje det viser noe om tiden vi lever i? Veldig lett å logge seg på og leve seg inn i en ny og spennende (liksom)verden, fremfor å ta 100 % del i sin egen verden og det livet man lever. Selv om man nettopp har fått et barn, så betyr ikke det at man automatisk har et godt liv og er fornøyd med det.. men slike forum som dette kan åpne opp for "dobbeltliv" for enkelte, dessverre.

Skjult ID med pseudonym Marikåpa lø. 13 feb. 2010 22:49

@ smile
Nei, jeg hadde ingen mistanke. Vi hadde så god kontakt som sagt og delte mange tanker - og mye av det var nok ærlig og sant nok i og for seg. Han fortalte om eldre barn fra annet forhold og en ekskone der - men "glemte" visst å nevne at han hadde kjæreste nå og ventet/ fikk et barn underveis.

Han var vanvittig lei seg, sa han, og skjønte ikke hvordan han kunne ha vært så grusom osv. Det skulle jo i grunnen bare mangle. Men han var så fokusert på seg selv og hvor leit og vondt han hadde det - da skurret det endelig for meg: Det var da vitterlig jeg som var den "fornærmede part" oppi dette, og jeg hadde forventet at han hadde prøvd å se og si noe ut fra det - og ikke bare drukne seg i hvor vondt HAN hadde det. Men, men livet går videre :-)

@gråtass
Jeg skal stå på, vettu!!
Blir nok tur i morra også, slik at svette og sinne og frustrasjon får fortsette å renne om kapp ut av kroppen :-) Så fyller jeg heller på med noe bedre etterpå, gode ord her fra forumet for eksempel. Skal sende deg en vennlig skitanke i morra - hvis du lukker opp for åpenheten din en stund da, skal vi si sånn i ett-tida, vil du kjenne at den kommer ;-)

Skjult ID med pseudonym vanskelig? lø. 13 feb. 2010 22:55

Møtte en i RL for noen år siden.. Han løy litt på alderen (synes han var litt gammel i forhold til meg og var redd jeg ville avvise han ved å få vite hans riktige aldder), og fortalte han var skilt, samt masse om barna med eksen.. Men, han glemte å fortelle at han hadde ny samboer... Fordømt sjarmerende, og selv en oppegående (trodde jeg om meg selv) lot meg lure av denne slu reven... denne type menn vet jeg ikke hva man kan gjøre noe med. Jeg avslørte han men var allerede følelsesmessig involvert da det skjedde... og da er jeg ikke så mye bedre selv? Slikt kommer man borti både i RL og i Cyber.. vær våken!

Skjult ID med pseudonym Marikåpa lø. 13 feb. 2010 23:23

Takk til dere alle, for utbrudd og tanker. Tro meg, det hjelper å høre deres reaksjoner :-)

Synspunkter er også velkomne, elfrodo. Og ja, det er kanskje lærdommen jeg må ta: holde igjen på følelsene til jeg har møtt en mann i virkeligheten. Ikke lett for oss følelsesmennesker, men skal love å øve ;-)

Nei, hva skal vi gjøre for å kunne avsløre slike, @vanskelig, jeg regner meg også som rimelig oppegående. Jeg har ikke svaret, dessverre. Men antagelig må vi kjøre mennene gjennom løgndetektorer, psykoanalyser, scanninger, pluss desifisere dem grundig utvendig og innvendig først - bare så synd at det da kun blir ei fille igjen av dem: lite interessante med andre ord ;-)

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 14 feb. 2010 00:31

Hehe, ja hvordan kvalitetssikre en mann?!
Vi kan vel aldri gardere oss mot å møte løgnhalser, verken kvinner eller menn, verken på nettet eller i virkeligheten. Men du klarte jo å avsløre ham før det var kommet lenger! SÅ det kan lønne seg å gjøre noen slike sjekker tidlig, uten å drive spionasje.
Litt mer reservert i starten kan man jo være, det er bare det at det er så let å bli for reservert, og til slutt klarer man kanskje ikke gi slipp på alle forbeholdene og falle skikkelig.. jeg tror da de aller fleste mennesker har ærlige hensikter, du var bare veldig uheldig.

Skjult ID med pseudonym Don juan sø. 14 feb. 2010 01:56

Det er jo trist å høre da...

Men jeg må jo innrømme at jeg er i delvis samme situasjon. Jeg ble hivi ut fra xen i høst og sansynligvis gikk det "galt" siste gangen vi var intime og jeg skal altså ha barn med min x til sommeren. Det jeg sliter med er om når jeg eventuelt skal fortelle det til jenter jeg får kontakt med her inne. Jeg føler meg på de fleste måter lurt av dette, da det viste seg at min x ikke hadde de rette følelsene for meg, og hun trodde da at å bli gravid skulle løse alle våre problemer.
Så her sitter jeg, helt uskydig, med en kommende bagasje jeg ikke finner noe godt tidspunkt til å "avsløre"......

Det er så himla vanskelig å vite. Jeg er jo ikke ute etter å lure noen. Er 100 prosent singel og sånn sett ferdig med xen, men det blir jo aldri helt ferdig i og med at ungen kommer til sommeren....

Skjult ID med pseudonym Marikåpa sø. 14 feb. 2010 10:23

@Don juan
Jeg synes din situasjon, heldigvis, er ganske annerledes i og med at du ikke lenger er kjæreste med hun som skal bli mor til barnet. Det var den ekstreme formen for uærlighet som gjorde min opplevelse så vond. Han fortalte om de andre barna sine og det havarerte ekteskapet helt i starten, men unnlot altså bevisst å fortelle om babyen som skulle komme og kom mens vi mailet - og at han var i et forhold med ei han var "glad i" (hvilket står for meg som en umulighet når han kunne skrive slik han gjorde til meg.) Nok om det.

Ditt tilfelle er som sagt annerledes. Men kinkig nok, det ser jeg. Men jeg har nå fremdeles tro på ærlighet, og oppfatter det sånn at det har du også. Likevel skal det ikke mye fantasi til for å se at kommende far-status ikke er den beste åpningsreplikk overfor ei ny jente. Tror det er håpløst å gi noen råd, men jeg tenker at du bør fortelle det tidlig, kanskje ikke ved første kontakt over mail (men andre, tredje?). Og når du forteller, bør du samtidig ta med tankene du har rundt dette - og spesielt hva du (ikke) føler overfor x-en i dag.

Og du bør ha tenkt gjennom situasjonen skikkelig for deg selv først! Det tror jeg er en forutsetning. Hvis du vil ha en ærlig tilbakemelding, gitt i beste mening, kan jeg si hva som skurrer litt hos meg når jeg leser din framstilling?

For det første at du ble "hivi ut" - da høres det ut som det var mot din vilje, med andre ord at du helst ønsket å bli værende hos x-en... Men når det førstevalget er umulig, så er du klar for å ta til takke med det nestbeste liksom. Ingen jenter liker den følelsen.

For det andre, at du vektlegger sånn at du er uskyldig. Det er sikkert sant, men jeg ser etter en mann som er ærlig og står helt og fullt for de handlinger han har gjort (eller blitt lurt til for den saks skyld), og jeg tror kanskje flere er som meg? Prøv å stå trygt i den kjensgjerning at du skal bli far til sommeren.

For det tredje, bør du være klar over, og det er du sikkert, at det å bli far eller mor kan sette i gang mange følelser som vi ikke kan forutsi. Jeg tenker ikke nødvendigvis på at det kan skje noe mellom dere to foreldre, men det kan være mye annet som dukker opp.

Og for det fjerde: velg et kallenavn som høres mer solid ut! ;-)

Og til slutt: husk at det å treffe den rette uansett kan være veldig vanskelig. Men at du har et kjempefortrinn ved det at du er så bevisst på at du vil være ærlig!! Før eller siden vil du lykkes :-)

Skjult ID med pseudonym Marikåpa sø. 14 feb. 2010 10:51

...Og nå kan gjerne denne tråden død ut og forsvinne inn i glemselen for min del. Takk for all støtte, gjorde godt :-)

Nå vil jeg videre, og vi kan gjerne forfølge noen av temaene sånn generelt sett i andre tråder. Fint å kunne dele råd og tips, tull og tanker rundt dette å finne Han eller Henne som vi vil ha :-)

hilsen Marikåpa

Skjult ID med pseudonym Minney sø. 14 feb. 2010 12:01

Hvis min mann hadde lagt seg ut på Sukker mens jeg lå på sykehuset og fødte vårt barn, så håper jeg virkelig noen hadde hatt guts nok til å ta kontakt og fortelle meg om det.
Uansett om den manne "bare" hadde vært kjæresten min, og vi ikke hadde hatt barn sammen, så håper jeg det samme.
Jeg ville kanskje blitt skeptisk først, kanskje så sjokkert at jeg ikke ville vært istand til å takke vedkommende som ga meg denne beskjeden. Men jeg hadde i etterkant satt veldig pris på at noen faktisk hadde hatt baller nok til å ta kontakt med meg slik at jeg slapp å leve med løgner i livet mitt. For det fortjener ingen!!!

Skjult ID med pseudonym hingsty sø. 14 feb. 2010 16:26

Temaet er tatt opp x antall ganger TS,

Hingsty og enkelte våkne sjeler har hatt sine syn og tips rundt forhåndsregler.

Her inne i den små-brutale nett-verden men...

I følge bedreviterne og de lærdes uskrevne regler her inne så er dette et enkelt unntak

MISTENKELIG ????

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 14 feb. 2010 16:46

Bra marikåpa,
og tråden er kanskje død.
Nå har det ikke vært tema heller, om damen bør få vite. Men er enig med Minney, selv om det vil være et sjokk for en nybakte moren. Hun vil bli bedratt igjen og igjen, tenker jeg, og da bør hun heller kanskje få muligheten til å treffe en som virkelig er glad i henne. JNeg vet ikke selv om jeg hadde klart å gi besjed,om jeg her var Marikåpa, eller i liknende situasjoner.. men jeg ville jo gjerne hatt beskjed selv, så føler jo at jeg burde latt henne vite. Vi potensielle "ofre" bør ikke hjelpe utro partnere til å skjule utroskapen..

Skjult ID med pseudonym Marikåpa ma. 15 feb. 2010 09:21

@Minney @Vibe

Ja, jeg ønsker denne tråden lagt død nå, men hmmmm.... hadde ærlig talt ikke tenkt over den problemstillingen dere reiser (hadde vel nok med meg selv sånn i "akuttfasen"). Er veldig usikker på hva som er rett å gjøre..
Vil helst bare rygge unna og unnskylde det med
En: at vi aldri hadde møttes (men han har sendt MANGE meldinger),
To: at han tilsynelatende angrer svært (viss det går an å stole på det han sier, hvilket han egentlig grundig har motbevist)
Tre: at han har deaktivert profilen sin nå.

Men på den andre siden er jeg så inderlig enig med dere: jeg hadde ønsket at andre "ofre" hadde gitt meg beskjed viss min kjæreste hadde oppført seg sånn...

Minst av alt vil jeg gjøre den nybakte mor noe vondt, men hvilken løsning velger jeg da??? Som sagt: svært usikker...

@hingsty
Har du flere tips om forhåndsregler enn dem som allerede er nevnt i tråden her, tas de imot med takk. Husk at vi er mange som ikke har hatt "fast bopel" her inne over lengre tid - og vi er glade for råd som kan hindre oss i å gå i de samme fellene som naive letende har gjort før oss ;-)

- og så naiv er jeg dog ikke at jeg tror dette var det eneste unntaket, finnes helt sikkert flere av den svikefulle typen her, ja.

Men med tida til hjelp tror jeg det skal være mulig å finne ham jeg søker i aldersgruppen siste halvdel av 40-åra. For ikke bare er man litt for blond og blåøyd, litt for åpen, litt for tillitsfull - man er kanskje også litt for optimistisk: og, vet du, det har jeg faktisk tenkt å fortsette å være! :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 15 feb. 2010 09:39

Marikåpa,

Jeg vet ikke hvem du er, men jeg vet at om jeg var mann du var interessert i, ville jeg gjort mitt beste for å holde på en så smart, skarpsindig, men likevel ydmyk og dipolmatisk jente som deg. Det har ikke skjedd noen krise her i forhold til deg. DU har ikke solgt sjelen din. Du har det viktigste inntakt fortsatt - nemlig deg selv og din integritet. Så dette kommer du nok raskt over. Litt klokere, litt mer skeptisk, kanskje - men like HEL. Du vet at det ikke har noen hensikt å generalisere ut fra enkelt-episoder, og det er lite trolig a du opplever noe sånt på ny. Men Elfrodo har også et poeng, ved at man bør holde igjen følelser, fram til man virkelig kjenner et menneske og vet at det man ser og hører er ekte.

Varme tanker og klem fra Lilleulv.

Skjult ID med pseudonym Marikåpa ma. 15 feb. 2010 11:36

@Lilleulv

Litt sår ennå, kjenner jeg, for nå var det nesten så tårene kom på ny... Tusen takk for det du skriver. Er nok ekstra hungrig på gode ord i etterkant av det som skjedde. Og ekstra ute etter å fortelle og vise meg selv eksempler på at det finnes mange reale menn - noe jeg jo vet med urokkelig sikkerhet innerst inne, men som likevel er godt å få høre andre si akkurat nå :-)

Dessuten ble jeg litt imponert over at du har skjønt noe som jeg selv ikke forsto før i går kveld. Da kjente jeg nemlig til min store forundring at jeg følte meg like HEL, akkurat slik du skriver. Jeg hadde, uten å tenke nærmere over det, regnet med av denne hendelsen hadde skadet meg på et eller annet vis (og kanskje har den det), men så vokser altså denne forunderlige følelsen av helhet og styrke fram, jeg kjenner med krystallklar bevissthet at jeg står støtt på egne bein - og ikke minst, jeg skjønner at min noe vaklende gang med ærlighet som en enkel og kanskje naiv rettesnor, er den riktige for meg.

---

Og følelser for menn skal jeg heretter aldri tillate meg å ha! ;-) Bare her inne på forumet vil jeg ta imot klemmer - som jeg for øvrig kjenner varmer på en ellers litt hustrig dag :-) Takk igjen til deg, Lilleulv, klok og god, du.

Klem tilbake fra Marikåpa :-)

Skjult ID med pseudonym zanchine ma. 15 feb. 2010 13:45

Marikåpa,

Dette er den flotteste tråden jeg har lest på lenge, og jeg skal prøve å forklare.

For det første står du frem med et tema som ikke alle ville ha blottstillt, selv ikke i anonym tilstand. I tilegg skriver du sabla godt.
For det andre, så er det utrolig flott og ha fått lov å følge deg i en slags utvikling du har hatt bare gjenneom denne tråden. For meg ser det ut som du faktisk alleree har vokst masse på enne hendelsen.
For det tredje, så har tråden så godt som hele tiden holdt seg seriøs og innleggene fra diverse folk har hatt et høyt nivå i kvalitetet, masse visdom, bare velmenende bidrag osv osv.

Jeg vil tro det er flere enn meg som har lært noe av dette. Og forhåpentligvis vil også folk se at en konstruktiv tråd som dette gir oss mye mer, enn div andre tråder som til tider regjerer forumet.

Så selvom denne hendelsen har vært vond for deg, så virker det som du har gjort noe veldig smart med å dele med oss på forumet.
Men for all del, ikke slutt å få føleser for menn :-)) den sjansen må man jo ta om man vil treffe noen.

Klem fra meg også og lykke til.
@zan

Skjult ID med pseudonym Marikåpa ma. 15 feb. 2010 17:18

Kjære Zanchine,

tusen takk for det du skriver, og ja, du har helt rett, for meg har det vært smart - og veldig nyttig - å kunne bruke forumet i denne sammenheng. For jeg skal være så ærlig at jeg ikke akkurat roper utover gater og streder her i mitt nærmiljø at jeg har vært på nettet og latt meg lure så grundig ;-) Men ett sted er det godt å kunne få bearbeidet en slik opplevelse gjennom å måtte formulere og forklare hendelsen og følelsene for andre - og gjennom å motta andres reaksjoner og tanker.

Det er alltid en risiko forbundet med å poste noe her i forumet, i blant synes jeg folk heller kunne holdt munn enn å kritisere andres innlegg: Det går an å tenke over at man ikke trenger å såre folk unødvendig.

Men jeg har også sett mange, mange eksempler på at når en sjel i oppriktighet forteller, eller spør, om noe som er vondt eller vanskelig, så er omtanken og omsorgen i forumet stor og god. Slik jeg selv til fulle har fått oppleve siden jeg startet denne tråden fredag kveld - og som du også bidrar til med ditt innlegg, Zanchine :-) Støtten fra dere andre i forumet har helt klart hjulpet meg i prosessen med å legge denne hendelsen bak meg, og det er ikke tomme floskler, det er reinspikka sannhet!!

Og du så vel blunken bak min uttalelse om aldri mer å få følelser for en mann?? For det kan jeg forsikre deg om: jeg setter altfor stor pris på disse skapningene til at jeg lar denne ene hendelsen skremme meg! :-D :-D

Ønsker deg også lykke til Zan, vi finner dem nok en vakker dag, vet du, de gode og ærlige mennene vi søker :-)

PS: Og som sagt før, liker jeg også fjasetrådene, tillater meg å sitere min traktorvenn Gråtass: "Jeg har ikke alltid overskudd og energi til å hente fram de seriøse og veloverveide følelsene og tankene mine. Til det er jeg altfor mye smil og fjas! ;) "
Mangfold er en fin ting, også på Sukkers diskusjonsforum, spør du meg ;-)