Alle innlegg Sukkerforum

Når man folk her, som man vet ikke er single......

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pudding lø. 13 feb. 2010 14:32

Jeg har oppdaget en profil her inne og flere andre steder, som tilhører en venn av en venn. Denne karen er samboer og har barn, men fronter seg selv her inne som singel, og på jakt etter den "rette". Vet også om en annen her som tilstadighet dukker opp, men som ikke er singel. Dette vet jeg fordi jeg har truffet han (han har lurt meg), for en tid tilbake. Han er fortsatt i et forhold.

Hvordan ville DU håndtrert situasjoner som dette? Jeg har holdt kjeft, selv om jeg blir veldig provosert......

Skjult ID med pseudonym bangalter lø. 13 feb. 2010 15:00

Gi meg nicket hans, så skal jeg gi han et tips om at han er observert.

Skjult ID med pseudonym Clueless lø. 13 feb. 2010 15:04

Duster! Sånne ødelegger for andre. Slemme,slemme,SLEMME menn! :-(

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 13 feb. 2010 15:08

Den kloke holder kjeft. De klarer utmerket selv å gå på trynet uten din hjelp. Det er bare snakk om tid:)

Skjult ID med pseudonym Minney lø. 13 feb. 2010 15:11

De aller fleste lar slikt fare, fordi ingen ønsker å blande seg i hva andre foretar seg. Selv ville jeg nok heller ikke gjort noe. Jeg er nok for feig til det.

MEN!!! Hadde det vært en selv som var sammen med en slik mann. Kanskje gift og med barn. Så hadde jeg jo ønsket at noen fortalte meg det dersom mannen min gjorde slike ting. Dessverre er det ofte den som blir bedratt som får høre og vite om ting sist. Fordi ingen ønsker å "sladre".

Så da spørs det hva slags "hensyn" man ønsker å ta når man får vite om noen som er utro......

Skjult ID med pseudonym seriøs lø. 13 feb. 2010 15:53

Ta å send en melding til sukker angående disse profilene, da kan de ihvertfall ha disse under observasjon. Det å være i et forhold og søke spenning her inne er dessverre fult lovlig, men ettersom disse legger ut missvisende info og er ute etter å lure damene her inne så tar faktisk sukker det på alvor. Få de tullingene ut herifra !!!

Skjult ID med pseudonym nikki lø. 13 feb. 2010 16:10

Jeg sier det samme som bangalter...

Eller send han en mail selv, og si du kommer til å fortelle hans partner om dette, om han ikke gjør det selv.

Skjult ID med pseudonym vddfdf lø. 13 feb. 2010 16:11

enig med seriøs

Hvis folk ikke er single og er her inne, så er det ikke noe vi kan gjøre med det så lenge de er ærlig om det,
men hvis man vet at profilen er "fake", så bør man si ifra til sukker.....

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 13 feb. 2010 17:21

Tviler på at det hjelper å si fra til Sukker, de kan jo uansett ikke kontrollere hvem som er single her, og det er for så vidt ikke noe krav heller.

Men er du tøff og vet hvem dama er, kan du jo prøve deg litt frem og tilbake, og når du får navnet, kan du jo si "Jøss, Jan Johansen [velger det siden det er det vanligste navnet i Norge], det heter samboeren til min venninne Anne Hansen [det vanligste blant kvinner]. Er det deg, kanske?"

Skjult ID med pseudonym Pudding lø. 13 feb. 2010 17:40

Han som er kompis til kompis, vurderer jeg "forsnakke" meg ovenfor. Dvs si "så trist at det er slutt med samboeren din" eller noe sånt. Men jeg får meg ikke helt til dette. Det er ikke min bisniss egentlig, og jeg lager muligens bare problemer for meg selv.

Skjult ID med pseudonym Pudding lø. 13 feb. 2010 17:41

@zoid77: Jeg vet godt hvem dama er, og har snakket med henne flere ganger.

(mann 52 år fra Vestfold) lø. 13 feb. 2010 17:46 Privat melding

Man gjør best i å ikke blande seg for mye inn i privatlivet til folk..selv om de lyver og bedrar.

Skjult ID med pseudonym Clueless lø. 13 feb. 2010 17:48

God innstilling Håkon......... Så lenge det ikke skjer deg er det greit, ikke sant?

Skjult ID med pseudonym seriøs lø. 13 feb. 2010 17:53

@zoid77

Har du belegg for det du sier der om sukker?
Har nemlig positiv erfaring selv med hvordan sukker håndterer slike saker. Meg og flere andre damer her inne forsto at en fyr hadde en fake profil her inne og noe missvisende info. Noen gikk rett på, men enkelte av oss andre leverte inn klage til sukker. Profilen ble slettet umiddelbart og han prøvde med flere andre profiler, men de tok han hver gang. Både meg selv og andre venninner har også opplevd det å ha en stalker og det er veldig ubehagelig, men sukker er veldig behjelpelig der også. Jeg jobber ikke for sukker hvis noen tror det, men her skal heller sukker ha ros enn kritikk på dette feltet mener jeg.

@Pudding

Jeg hadde ikke snakket bak ryggen hans til andre damer eller venner av han om han ettersom du vet ingenting om evnt. reaksjonen hans på dette. Noen mennesker går faktisk ganske langt i forhold til hevn og tenk deg nøye om. Ta heller praten face to face med personen selv eller ta det opp med sukker er mitt råd.

Skjult ID med pseudonym mann30 lø. 13 feb. 2010 17:57

De som driver med slikt, driter seg ut helt selv - det kommer bare an på hvor lang tid det går.

Det er selvfølgelig synd om han / hun ødelegger for andre på veien, så dette er et dilemma.

Hadde det vært meg, så hadde jeg tatt en prat med partneren til vedkomne. Sherriff eller ei ( godt sagt, btw Karvinen ) , så
går dette utover hans samboer, og evt barn.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 13 feb. 2010 18:04

@seriøs
Jeg tenker to ting:

1) Sukker har ikke redskapene til å finne ut om folk er samboere. Hvis noen sier det og vedkommende sier at, nei, det stemmer ikke, hvordan i all verden skal de bestemme seg for hvem de skal tro på?

2) Er det noe krav om at man er singel for å være på Sukker? Det er jo ikke gitt at alle er monogame, at noen lever i såkalt "åpne forhold". Har Sukker noe forbud mot disse?

Skjult ID med pseudonym Pudding lø. 13 feb. 2010 18:19

Tenker litt som zoid77 her jeg. Hvordan kan sukker være "politi" for hvem som er single eller ikke? Jeg kan være en forsmådd frier for alt de vet, og en sak har OFTE to sider... men ikke alltid. Men det vet ikke sukker.

(mann 52 år fra Vestfold) lø. 13 feb. 2010 18:19 Privat melding

@Clueless: Jeg mener at hvis man møter folk som bedrar med åpne øyne, hva kan da skje om man påpeker dette for vedkommede? Har man sett og merket at folk lyver og bedrar hva er da neste? Hold deg langt unna slike folk ellers så kan man fort havne i en situasjon med en forbanna mann/kvinne som jo har bevist at ikke har alt på stell mtp dømmekraften...og kan reagere deretter...

Skjult ID med pseudonym seriøs lø. 13 feb. 2010 18:19

@zoid77

Nå tenker jeg mere at Sukker kan holde en profil under oppsikt og får de nok klager på en person og at alle sier det samme at personen legger ut missvisende info og prøver å lure damene så kan faktisk sukker gripe inn og stenge profilen, men det er selvfølgelig ingen garanti at personen ikke kommer tilbake gjennom en ny profil. Sukker kan faktisk finne ut av dette hvis folk her inne klager. Her er det ikke snakk om å ta folk fordi de er uærlige, men de går faktisk inn for å lure noen og de har aldri tenkt å gå fra dama/kona si.

Skjult ID med pseudonym Pudding lø. 13 feb. 2010 18:19

Forresten så tenkte jeg klikke på profilen hans titt og ofte. Han vet jo godt hvem jeg er, så kanskje han blir skjelven.

Skjult ID med pseudonym smile lø. 13 feb. 2010 18:24

Jeg synes ikke noe særlig om at folk som ikke er single har profiler her. Det blir totalt feil for meg som single, og som ønsker å treffe en. Det betyr jo da at når man får kontakt med noen her så kan man ikke være sikker på om vedkommende er single.

Skjult ID med pseudonym dacapo lø. 13 feb. 2010 18:28

Hm...finnes det virkelig så forkastelige mennesker....Ondskapen forbauser meg, dumheten forarger meg......

Skjult ID ma. 15 feb. 2010 23:20

Ikke bland dere i hva andre gjør... Pass heller deres egne saker, det er sikkert mye å ta tak i der også... Den som ikke har syndet, løft den første stenen...

PS: Jeg er singel

Skjult ID med pseudonym Salander ti. 16 feb. 2010 19:11

Jeg kjenner en her som har forgrepet seg på barn og er dømt for det. Men det å avsløre profilnavnet er en større synd enn å risikere at han blir sammen med en dame som har barn som han kan forgripe seg på.

Sånn er livet. Face it.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ti. 16 feb. 2010 19:20

Jeg kunne kanskje advart IRL venner, men ellers får folk feie for egen dør. Jeg akter ikke å forsøke å oppdra voksne mennesker.

Skjult ID med pseudonym Bonden ti. 16 feb. 2010 19:21

Dumt å blande seg i andres saker, vanskelig å se den fulle konsekvens. Men det er iallefall beroligende å vite at det bare er menn som gjør slike ting, damer er alt for skikkelige til å kunne finne på å spille dobbelt.

Skjult ID med pseudonym Salander ti. 16 feb. 2010 19:27

Jeg kjenner en her som har forgrepet seg på barn og er dømt for det. Men det å avsløre profilnavnet er en større synd enn å risikere at han blir sammen med en dame som har barn som han kan forgripe seg på.

Sånn er livet. Face it.

Skjult ID ti. 16 feb. 2010 19:29

Ærlighet er vikitg!!! Ble selv bedratt - hadde satt stor pris på at noen av de som visste det hadde fortalt meg hva x-mannen min holdt på med...

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 16 feb. 2010 20:15

Jeg syens det er latterlig å si at man ikke "skal blande seg i andre saker". Likegyldighet er det evrste som finnes i mine øyne.
Man kan da utmerket godt kan være litt "tante Sofie" i blant hvis man vet at deg kan forhindre at noen intetanende og uskyldige blir lurt eller såret. Det handler om å bry seg.

pudding, clueless, seriøs, zoid
Vi snakker heller ikke om ersoner som skriver det i profilen, men om de som utgir seg for å være single - og altså lyver i profilen.

Sukker kan ikke verifisere 100% om noen er forhold uten å drive litt utstrakt oppsøkende virksomet, men noen ganger er det mulig å finne indikatorer på at noen er par, ved at de feks har kjøpt noen sammen, deler adresse el. liknende.
Imidlertid vil det ofte kunne holde at sukker kontakter brukeren det gjelder og spør basert på tips, om det er riktig at vedkommende har lagt ut feil informasjon. Det vil gi den det gjelder beskjed om at han/hun er observert, og kan være nok til at vedkommende selv sletetr profilen. Er tipsene flere, vil sukker kunne slette basert på skjønn.
Jeg har observert et par fake profiler som jeg ahr tipset sukker om, og jeg setter stor pris på at det blir tatt seriøst.

Skjult ID med pseudonym Fornuft45 ti. 16 feb. 2010 20:46

Det finnes raringer i alle samfunn...så også i et nettsamfunn som er her inne. Det gjenspeiler jo egentlig bare befolkningen.
Men fra det , til å begynne å være reservepoliti kan være farlig for noen og enhver. Såklart man kan være diskre med beskjeder til de det gjelder, men å begynne å henge ut noen, er ingen tjent med. Gapestokken er forlengst avviklet, selv om man i mange tilfeller gjerne kunne brukt den. Det er derfor vi lever i verdens beste demokrati, og i det vil det alltids være svakheter.
Og at noen blir lurt er selvsagt veldig leit, men det er faktisk litt slikt, IRL også. Er jo også enig at det er dumt at slike aktører bedrar andre, men av alle de tusen som er her inne, så tror jeg ikke det er mange prosentene som opplever at det er lureri.
Og som noen andre skriver om at noen har vært dømt for overgrep...Skal man skrive det i pannen på folk?
Syntes vi må se realitetene i dette, og at vi lever i et demokrati.

Bare en liten annen sak...Hvis vi da skal sette overgripere i gapestokken, så ville jeg selv hatt mange andre dømte mennesker også i gapestokken, og tilslutt ville listen blitt så lang at hvem ville ikke snart vært der....Litt satt på spissen selvsagt:)

Og da handler det kanskje litt om flg:

Hvis det står 1000 mennesker rundt for å steine et annet, og den store herre spør? Kan den som ikke har syndet være så snill å kaste den første sten.....da blir det ikke mange stener kastet? Også satt litt på spissen selvsagt.

Ha en god kveld alle sammen.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 16 feb. 2010 21:04

Det er bare snakk om å tipse sukker om at noen misbruker deres tjeneste, forid det går utover andre som har hederlige intensjoner. Det blir det ingen gapestokk ut av.

Illustrasjonen om steining er meningsløs i denne sammenhengen; skal man anvende den i alle sammenhenger, er domstoler overflødige.

(Å legge nick ut på forum er en annen ting, men det er vel ikke det det er snakk om)