Alle innlegg Sukkerforum

Savner mer jenter på egen alder her på forumet

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Møre og Romsdal) ma. 15 feb. 2010 01:31 Privat melding

Mer spesifikt at de skriver poster, siden jeg ikke kan anta hvor mange som leser i stillhet. Andelen postere, som ikke er anonyme, ser ut til å ligge fra 35 og opp, med noen få unntak. Jeg tror ikke grunnen er at det er så mange over 35 kontra under, her på Sukker.

Først vil jeg kritisere Sukker, siden vi mangler subfora. Diskusjoner her synes jeg blir fort uoversiktlige og tror at med noen designendringer og litt flere funksjoner/"features" ville vi kunne ha en annen kultur her.

Det tar meg til punkt to, og det er at det ser ut til å ha dannet seg en kultur der det stort sett er negative temaer som tas opp. Ironisk nok bidrar jeg selv her akkurat nå :-p Da blir det lite lystbetont å besøke foraet, og jeg kjenner jeg selv blir svært demotivert til å prøve så snart jeg vender snuten innom her: "Alle kvinnfolk er grådige latsabber som kun godtar en ikke eksisterende drøm" og "alle mannfolk er griser som skremmer vekk de ordentlige jentene". Jeg føler jeg blir hjernevasket.

Samtidig ser jeg ispedd håp og oppløftende kommentarer. Den siste jeg la godt merke til, var under tråden til "blæh" der SteinR delte sin erfaring med jenter som etterlyser snille menn og følger det opp, samt en artig og så definitivt sann sammenligning angående selvtillit med Jack Russel Terriere :-D

Jeg vil avslutte med å etterlyse deres tanker, ønske alle en god kveld og håper dere har hatt en god søndag/morsdag/valentin/nyttår.

Skjult ID med pseudonym pepsi ma. 15 feb. 2010 01:42

La nå folk få bestemme selv om de vil poste noe eller ikke;) Men joda, jeg tror faktisk det er en høyere andel av jenter over 30 som både leser og skriver på forumet.

En annen ting. Hvorfor kritisere, det er sukker selv som bestemmer hva slags forum dette skal være, og om du legger merke til hvor mye som faktisk skrives her, hadde vi hatt flere fora hvor det kom kanskje 1 ny tråd i uken. Ingen som gidder å gå inn på det spesifikke subforumet og lese, man får da få svar. Jeg syns det er bedre å spørre sukker om de ikke kunne hatt flere fora, enn å kritisere de for noe som faktisk ikke er kritikkverdig.

Det er vel stort sett negative ting som taes opp, fordi man ofte skriver her inne når man føler motgang eller frustrasjon over singeltilværelsen. Hva folk skriver er opp til dem selv, om du ikke liker det så hopp over;) Du kan jo begynne med å poste noen positive temaer du har lyst til å diskutere selv. Det er ikke lett å snu en "trend", med å klage selv;)

God mandag, hilsen jente 27år

Skjult ID med pseudonym RobbieGee ma. 15 feb. 2010 02:02

Godt poeng, @pepsi.

Jeg burde nok ikke brukt ordet kritikk, jeg skulle nok heller sagt "jeg etterlyser". Og hvis trafikken her tilsier at det ikke vil være noe poeng i så er jeg enig i at det ikke er så lurt å dele det opp. Det er nok heller et litt annerledes design jeg kunne tenkt meg, som viser et klarere skille mellom hver post.

Og noen positive/morsomme poster skal en nå klare å oppdrive ;) I anledning valentin: http://www.youtube.com/watch?v=WhwbxEfy7fg :-p

Skjult ID med pseudonym pepsi ma. 15 feb. 2010 17:22

URL contained malformed video;)

(mann 36 år fra Møre og Romsdal) ti. 16 feb. 2010 12:48 Privat melding

Ikke ta med smileyen på enden :-P Her, på egen linje, lettere å kopiere den da:

http://www.youtube.com/watch?v=WhwbxEfy7fg

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ti. 16 feb. 2010 17:15

Jeg tipper at de under 30 år har såpass mange aktive sjekke-arenaer at de ikke gidder å betale for å bruke nettet. Dermed får de heller ikke skrive på forum.

Det er vel samme årsak til at menn i mye større grad en kvinner dominerer her.

Skjult ID med pseudonym pepsi ti. 16 feb. 2010 18:48

Sukker er min eneste aktive sjekkearena:(

Haha, @robbie:P