Alle innlegg Sukkerforum

Bør jeg være åpen om at jeg ikke har vært i forhold?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym g20 ma. 15 feb. 2010 02:46

Hei, snart 20 og fremdeles singel. Har ingen tidligere forhold, sexdebuter eller kyss bak meg. Er dette noe jeg bør være åpen om? Og evt. på hvilket stadie bør man si fra om det?

Er jo redd for at det vil skremme bort mange hvis jeg nevner det, men samtidig har jeg vel aller mest til å være åpen om det. Men på hvilket stadie bør det komme da evt.? På profilen, i første melding jeg skriver, på første date?

Skjult ID med pseudonym RobbieGee ma. 15 feb. 2010 03:05

Etter min mening, ingen av dem. Derimot hvis temaet kommer opp så ser jeg ikke grunn for å skjule det, si det som det er uten skam, men jeg ser ikke hvorfor en skal kringkaste slikt. Det ser ut for meg som du er usikker på deg selv fordi du tror andre har hatt 50 seksualpartnere før konfirmasjon og hadde første kysset når de var 4 år gammel (noe overdrevet for dramatisk effekt :p)

Skjult ID med pseudonym snuppa ma. 15 feb. 2010 06:37

Er helt enig med RobbiGee

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ma. 15 feb. 2010 09:51

Gode råd gitt før her. Altså ingen grunn til å være hemmelighetsfull eller juge om det, men heller ikke kringkaste uerfarenhet før tema eventuelt kommer opp av seg selv.

Saken er at dette er ikke så viktig som du kanskje tror. Når man treffer en som man går godt sammen med så er det forbausende mye som går helt av seg selv...

Skjult ID med pseudonym Marikåpa ma. 15 feb. 2010 11:04

Enig med alle andre her. Absolutt ingen ting av være flau for eller skamme seg over: Det må du først være helt enig med deg selv om!! Da vil mye av engstelsen, og nesten hele "problemet" (som egentlig slett ikke er noe problem), forsvinne av seg selv. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Pingla ma. 15 feb. 2010 12:13

Hehe jeg er 32 år uten forhold, og det går uten nevneverdige problemer.. Har vært på date med ei jente på 26 og ei på 28 i samme situasjon nå siste 3 mnd. Ikke noe å være redd for.

Har opplevet at et par har blitt litt rare når jeg har sagt det, og stille en stund.. De kom tilbake begge 2 etter et par uker da, ikke at jeg helt vet hvordan jeg skal tolke det :p.

(kvinne 50 år fra Telemark) ma. 15 feb. 2010 12:47 Privat melding

Jeg kjenner flere som var godt oppi tyveårene før de fikk sitt første ordentlige forhold. Jeg var selv 19 år da jeg fikk kjæreste første gangen. Jeg synes ikke dette er viktig i det hele tatt :)

Men prøv å grip fatt i den følelsen av mindreverd du har som ligger bak det at du problematiserer dette... Du er like bra som alle andre, og kjærlighet er oftere snakk om flaks og tilfeldigheter enn verdi og egenskaper, dessverre - for ellers kunne vi jo alle bare ha jobbet litt med oss selv for å oppnå kjærlighet:)

Så ikke gjør det at du aldri har vært i et forhold til et tema i det hele tatt når du treffer noen. Hvis du blir spurt, vær ærlig, men vær trygg når du forteller det, ikke unnskyld eller forklar det vekk. Hvis du selv er usikker på dette og føler at det er "rart" at du ikke har vært i et forhold før, kan du lett overføre denne usikkerheten på andre mennesker. De vil kanskje synes det er rart at du gjør dette til et problem.. Det meste er faktisk OK så lenge du selv er trygg på det.

Skjult ID med pseudonym dansekoa ma. 15 feb. 2010 17:23

se på det som positivt: ikke feil å være kvalitetsbevisst!

Skjult ID med pseudonym Spurven ma. 15 feb. 2010 19:38

MrsWright har gode poeng, tenk litt på de.
Dette er ikke et problem i det hele tatt, ingen er like og det er lett å tro at "alle andre" starter så mye tidligere/har så mye mer erfaring etc. Ofte er det ikke tilfelle heller, at "alle andre" har kommet så mye lenger...

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 15 feb. 2010 20:25

TS, det er jo overhodet ikke uvanlig å være 20 (eller mange år eldre) uten å ha hatt dame - og likevel være fullstendig normal (eller attraktiv for den saks skyld).

Skjult ID med pseudonym g20 ti. 16 feb. 2010 04:14

Ok tusen takk for tips, da vet jeg det. :)

@RobbieGlee: Ja, det føles slik, der treffer du spikern på hodet. Jeg får vel lære meg at det ikke er unormalt å være som meg. Det er jo rett og slett utrolig demotiverende og tja; "egoistisk" å tenke slik jeg tenker, liksom at jeg er "sistemann".

@Atreju73: Ja, det er vel kanskje mye som skjer av seg selv etterhvert, men har alltid lurt på hvordan det vil gå når amatøren jeg skal kysse noen første gang en gang, hehe.

Takk Mrs_Wright for litt motivasjon!

Hehe dansekoa, er vel ikke noe feil i å være det nei! Men jeg er ikke noe særlig selvsikker, spesielt ikke rundt damer, føler heller ikke jeg forstår konseptet bak flørting eller hvordan man unngår å bli misforstått osv. føler ikke at flørting er helt "meg" og noe jeg kan gjøre. Så jeg tror ikke jeg er i denne situasjonen fordi jeg er kvalitetsbevisst :P

Var forresten for rundt 1-2 uker siden at jeg i hybelansamlingen jeg bor i gikk forbi en pen jente i gangen som faktisk smilte og sa "Hei" til meg i det hun gikk forbi, det er jeg ikke vant med. Hun gjør det sikkert med mange da, hehe. Men ble glad da :) Samtidig er jeg ille irritert på meg selv, tror ikke jeg klarte å smile ordentlig selv eller si et tydelig og fornøyd "Hei". Jeg hadde det ganske travelt og det gikk igrunn ikke helt opp for meg før etterpå :/

(mann 30 år fra Vestfold) ti. 16 feb. 2010 17:52 Privat melding

Enig med robbigee her. Dette er ingen ting og være flau eller skamme seg over, men samtidig unøvdendig og buse ut med uten at temaet kommer opp av seg selv for det vil det alltid gjøre. Når det derimot kommer opp bare si det akkurat som det er.

Skjult ID med pseudonym dansekoa ti. 16 feb. 2010 18:53

Jeg føler med deg, jeg er en elendig flørter!!!
Du virker som en ærlig fyr, og det kommer du nok uansett langt med. Faller du, er det bare å reise seg opp igjen.
Lykke til!:)

Skjult ID med pseudonym sukk! ti. 16 feb. 2010 23:41

Er i midten av tredve årene, har ikke vært in oe forhold eller debuttert sexuelt...........ikke fordi jeg ikke har hatt sjansen eller fordi jeg ikke har vært borti damer, men fordi det bare har blitt sånn. Opplever ikke det som noe problematisk ettersom det er mer eller mindre "tilfeldigheter" som har ført meg dit.

Ikke bry deg om det, kommer spørsmålet opp så er det tross alt du som bestemmer hva slags svar du vil gi!

Skjult ID med pseudonym Atreju73 on. 17 feb. 2010 12:08

Du blir ikke noe bedre på å kline av å bekymre deg. Du blir bedre av å gjøre det.

Det er dessuten en felles innsats og ikke slik at det hele hviler på dine skuldre. For alt som ikke går supert er det mer sannsynlig at ei jente på din alder vil bli usikker på seg selv enn på deg. Det gjelder bare å være positiv å gjøre så godt man kan.

Til slutt vil jeg gjenta meg selv: Det er ikke så viktig! 90% av opplevelsen er dominert av følelser, ikke teknikk.