Alle innlegg Sukkerforum

Erfaring med nett sjekking

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Østfold) ma. 15 feb. 2010 13:19 Privat melding

Hei temaet har vært oppe flere ganger om hva slags format man bør ha på den første meldingen.
Jeg har prøvd alle å fine noe i profilen å skrive om, Si litt om meg og bare å si hei.
Resultatet er ganske klart alle er like inneffektive så det er bare å si hei så vi de som syns du er inntresant svare. Ikke noen vitenskaplig dette men verdt å legge merke til.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ma. 15 feb. 2010 13:36

Dette har jeg forlengst gitt opp å finne ut av. Jeg har skrevet lange gjennomtenkte og gjennomarbeidede meldinger uten å få svar og jeg har skrevet ”Hei på deg!” og fått svar.

Min teori er at dersom dama liker trynet ditt, så får du svar med mindre du skriver noe vanvittig fjernt. Liker hun ikke trynet ditt så får du ikke svar selv om du skriver den flotteste kjærlighetserklæring i historien.

Skjult ID med pseudonym petern1971 ma. 15 feb. 2010 13:40

Det var det som var meningen med melding at det ikke er noe poeng å skrive en lang avhandling som mange tidligere har sagt..

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 feb. 2010 13:46

en ting er å komme med en velskreven mail om noen ikke har utfyllt profilen sin men sender to a4-sider fulle av tekst og jeg aldri har hatt noe kontakt med personen så skumleser jeg ofte mailen og ser om det er noe som skiller seg ut eller om det er rett og seltt en avhandling vedkommende har sendt meg. De fleste ganger det har hendt at jeg har fått slike evinnelig lange førstemeldinger så er det "informasjon" som man heller burde ha puttet inn i profilen.

FOR:
Jeg sender jo ikke mail til profiler som ikke appellerer meg, og dersom den laaange mailen er en profilbeskrivelse som heller ikke appellerer så har jeg tidligere sendt et høflig avslag men har mer eller mindre sluttet med dette da jeg som oftest får en sur mail i retur..

Sjekking er ikke lett men ikke bli sur om man ikke får svar eller får "feil" svar - for ja, vi er kyniske og kravstore når vi sitter gjemt bak pc'en og kan leke at vi er i en drømmeverden for alt er perfekt.

En "Hei på deg"-mail kan ofte fungere bedre enn en lang avhandling da den er et lite kjært avbrekk i hverdagen (blant de laaange og/eller totalt useriøse mailene) som dumper ned i postkassen her på sukker. Jeg vil heller ha en "hei på deg" enn en profilbeskrivelse eller seksuell melding hvor det utbroderes hva vedkommende ville ha gjort med meg om vi fantes i samme rom..(!)

Skjult ID med pseudonym go ma. 15 feb. 2010 15:17

Jepp, @Eventyrlig, det er viktig at profilen appellerer og hvis det gjør begge veier, så er inneholdet av mailen uvesentlig.
Sender man mail til en som ikke liker profilen din, får du ikke svar, eller får du avslag. Sender du bare "hei" til en som liker profilen din, for du sikkert svar tilbake, ferdig med det....
Så spørsmål er : hvordan finne de riktige profilene til folk som liker det du presterte når du laget din egen profil og dermed vil svare på mailen du sender, uansett inneholdet???

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 15 feb. 2010 17:24 Privat melding

Like barn leker best og motsetninger tiltrekker hverandre:P
En god blanding er vel svaret, selv liker jeg profiler der jeg har noe til felles med vedkommende, og da særlig humor, men med nok variasjoner til at det blir litt spenning innimellom også.
Vil uansett anbefale å sende mail til dem du selv liker, istedenfor å satse på dem du tror kommer til å få svar fra :)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 15 feb. 2010 17:29

@Go

kunne ikke stilt spørsmålene bedre selv.
Vel man får vel bare forsøke og unngå lange utbroderende mailer selv og sende massevis av "hei på deg'er" så får man nok svar av en eller annen frier/frierinne :)

Man kan jo iallefall starte med å sende Hei på deg til profiltekster som appellerer og om man er i humør slenge på en humoristisk kommentar og se hvordan den tas opp. Tas den ikke opp i det hele tatt så funker ikke humoren man har og da kan man si "vær så god neste" :-)

Et annet problem jeg har merket meg er at det virker som om mennene her inne har en viss syklus, for i 14 dager er det stille i innboksen og så plutselig en dag så ligger det x antall meldinger fra folk man ikke har sett eller hørt før uten at man har foretatt en eneste justering av profilen. Men det som er typisk i slike stunder er jo at man da kanskje allerede har opprettet kontakt med en person som man vil finne litt ut av - så man svarer ikke de nye beilerne.. og hva skjer da? Jo halvparten blokkerer deg fordi man ikke svarte. Og OM du svarer dem når du fant ut at den personen du skrev med ikke var noe for deg så har samtlige beilere (som ikke har blokket deg og som man finner interessante) opprettet kontakt med en annen som de vil forske mer på...

en ond sirkel dette her :-P

Nei jeg får lufte bikkja og satse på å få et glimt av han kjekke joggeren her i området og blinke og smile lurt;-) får bare satse på at han da ikke sklir på en isvull, slår hodet, får hjernerystelse og ikke husker noe om hva som skjedde..

(mann 47 år fra Vestfold) ma. 15 feb. 2010 17:32 Privat melding

Kanskje bare å skrive det man føler for. Hvis man tiltaler noen vil man jo få mail tilbake. Skjer ikke det, så er det bare slik. Ikke noe å gjøre med det:) Kan jo ikke tvinge noen til å like seg. Så det var noen forferdelig bra og fantastiske lure ord av meg...;-)