Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan påvirker mails deg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nerdinator ti. 11 des. 2007 01:19

Er jo ingen hemmeligehet at de jentene som er flinkest til å vise seg frem på profilbildet blir oversvømt av meldinger. Hvordan påvirker det deg? Hva tenker du om all oppmerksomheten? Hvilken meldinger er frastøtende, hvilken er kjedelig og hva får deg til å svare? Hva venter du på? Hva tenker du på at skal ligge i innboksen din som skal gjøre deg lykkelig neste gang du logger deg på sukker? Hvordan er sukker forskjellig fra virkeligheten?

Har hørt at kvinner er svært opptatt av oppmerksomhet. Er det avhengighetsskapende med alle beiler mailsa? Hva er ditt syn på den gjennomsnittlige beileren?

Har jeg glemt å spørre om noe nå?

Skjult ID med pseudonym lady35 to. 13 des. 2007 00:18

Fikk mye mail i staren, ble da også kjempestresset av det, følte jeg måtte svare ordentlig på alle, og hadde vanskelig for å avvise fordi jeg var redd for å støte noen og for å være for dømmende. Endte opp med å vikle meg inn i noen dater som var bare helt på trynet. Men nå har jeg lært. Blitt litt mer ... kynisk?? Huff. Men dessuten flater interessen ut til sporadiske hilsener etter en tid.

Alle er vel forskjellige, men for meg gir det ingen boost hvis ikke typene som mailer meg er attraktive/appellerer til meg. Og ofte synes jeg ikke det, dessverre. Og da kan man tvert i mot kan man bli deppa av det, masse henvendelser fra uaktuelle typer får en til å føle at man er rimelig sær eller at singlemarkedet er helt off. "All oppmerksomheten" er knekkende likegyldig hvis det ikke er fra rette person Og er det rette eprosn, ja da holder det jo med én. Altså kvantitet (opplevelse av match, utover talelt selvsagt) viktigere enn kvanitet. For meg.

Skjult ID med pseudonym Nerdinator to. 13 des. 2007 17:58

Waow! Takk for svar. Veldig lærerikt og innsiktsfullt. Tror det vil hjelpe mange menn å forstå hvorfor de ikke alltid får svar når de leser dette.

Skjult ID med pseudonym Pippi to. 13 des. 2007 18:27

Enig men Lady i tilegg vil jeg si at det er svært få som er av intresse og da tar jeg skikkelig tak med en gang ;=)