Alle innlegg Sukkerforum

Ny rekord, 8 brev på rad, ikke svar

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vegard on. 17 feb. 2010 00:04

ok dette er en kliskje,
men begynner å bli frustrerende. Kan ikke www.sukker.no gjøre noe med dette?

Jeg leser profilen til damene. Og tar opp ting i brevet som viser at jeg har lest deres profil. Sier aldri noe om bildene deres.
Jeg pleier å skriv fra 5-12 linjer første gang.

Men i de siste ukene har jeg sendt 8 brev, ja, 8 brev. Ikke svar fra noen. Jeg sendte brev nr 9 i dag. Får sikkert ikke svar der heller.
Damene er også rundt min alder 28-38. Jeg er 35. Ser yngre ut en 35.

Venner sier at min profil er fin. Jeg er tynn, har litt muskler. Helt normale. Er høg.

Er dette vanlig at man får så få svar? Jeg vet ikke om jeg har lyst å fortsette med dette. Blir mer og mer oppgitt over hele nettdate.

Vegard

Skjult ID med pseudonym billy on. 17 feb. 2010 00:08

Jeg er 30 år, og har fått mail fra 8 forskjellige jenter siden fredag. Noen av dem har tatt kontakt med meg, to av dem tok jeg kontakt med.

Jeg tror jeg har sendt mail til 20 jenter, kun én jeg ikke har fått svar fra. Jeg syns det er rart at de ikke svarer hvis du faktisk skriver du fornuftig som viser at du har lest profilen deres...

Hvordan har du funnet frem til disse jentene? Er du sikker på at de er her inne regelmessig?

Skjult ID on. 17 feb. 2010 00:20

har vært en del høyst uoffisielle undersøkelser på dette blandt forumbrukere tidligere, og svarprosent på en 5-15 prosent for menn ser ut til å være normalen. Desverre....

så dere andre som får mer svar enn dette...nyt det så lenge dere kan :)

(kvinne 28 år fra Oslo) on. 17 feb. 2010 00:27 Privat melding

Sukker.no har faktisk gjort noe med nettopp dette! Det er derfor de har svargaranti-listen!

Matchlister --> Besøkende & topplister --> Profiler med svargaranti

Skjult ID med pseudonym igjen on. 17 feb. 2010 08:01

Dette har vært MYE diskutert i forumet, men jeg tror altså at årsaken er at veldig mange menn har urealistiske forvetninger til hvem de har sjans på. Langt fra alle, men noen. Og før dere bitre mannfolkene her inne begynner å kjefte: jeg uttaler meg om menn denne gangen. (Sikkert noen kvinner som har det på samme måten.)

Uansett, jeg får massevis av mailer fra menn som er så totalt uaktuelle at de strengt tatt burde ha skjønt det selv. Personlig sender jeg nesten heller en mail for lite, og tenker ofte at jo, han var kjekk, men jeg er såpass realistisk at jeg skjønner at jeg ikke har sjans.

Den som intet våger, intet vinner, osv., men akkurat det blir jo bare en frase så lenge dere bare kaster bort tida.

Selv har jeg begynt å miste litt trua på dette, for jeg har ihvertfall sjans på mye mer attraktive menn IRL, kanskje det er sånn den andre veien også?

Skjult ID med pseudonym tulla on. 17 feb. 2010 08:54

Vegard- det er frustrerende å ikke få svar, kan forsikre deg om at du ikke er alene. Vi er mange i samme båt både damer og menn. Dette med at damene får så mye mail er bare sprøyt. Det er kun et fåtall, oss andre sender mail og sitter og håper på svar og mail...... Tror og det er lurt å skrive til de som er superbrukere ell vipper, og ikke gratispassasjerene. Innbiller meg at de som betaler er hakket mer seriøse. Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym CCL77 on. 17 feb. 2010 09:23

Tror alle har mer sjanse på mer ”attraktive” personer IRL, men jeg tror også de fleste her inne er mer attraktive IRL enn på bildene sine. Er erfaringa mi hittil i alle fall :)

Skjult ID med pseudonym dacapo on. 17 feb. 2010 09:27

@CCL77, De ordene tror jeg er de mest sanne som noen gang er skrevet på dette forumet. Helt enig med deg.

Skjult ID med pseudonym dacapo on. 17 feb. 2010 09:29

Så konklusjonen må være at alle som får lite oppmerksomhet her og andre nettdating steder må gjøre slik de gjorde i gamle dager; treffe folk tilfeldigvis i virkeligheten ;)

Skjult ID med pseudonym dacapo on. 17 feb. 2010 09:34

For min egendel har jeg blitt superbruker for en mnd, og det var første og siste gang. Jeg har vært på en date, men jenta var veldig annerledes i virkeligheten enn det jeg hadde fått inntrykk av over nettet, og selv om vi hadde en god match her så stemte det ikke akkurat alikvel. Ellers har jeg sendt masse brev og fått svært lite tilbake. Jeg tror nettdating er best egnet for folk som jobber i modellbransjen eller som er veldig fotogene. For oss andre dødelige er nok real life mye bedre, og jeg har inntrykket av at de fleste, inkludert megselv, mener at man har bedre sjangser der.

(kvinne 49 år fra Oslo) on. 17 feb. 2010 09:38 Privat melding

Prøv å bytte profilbilde, kanskje? Jeg tror ofte det man selv kan synes er et fint bilde ikke funker sånn for folk som ikke vet hvordan du ser ut. Det bildet jeg bruker akkurat nå er et bilde jeg selv synes er litt kjedelig. Men jeg har hatt mye flere besøk på profilen min - og flere som har tatt kontakt - med dette bilde enn med det forrige jeg brukte.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 on. 17 feb. 2010 11:06

Min personlige rekord er 12 uten svar. Så ble gullrekka ødelagt av ei jente som gav meg en ”Nice try, good bye!” type melding. Hvis ikke hadde jeg greid 20.

Jeg blir litt fornærmet over velmenende råd om at vi ikke bare må skrive til modeller. Greit nok så er vi litt treige når det gjelder å forstå kvinner, men helt blåst er vi ikke. Vi skriver til et bredt spekter av kvinner: Alle som interesserer oss på en eller annen måte. Superpene jenter er forøvrig ikke noe dårligere til å svare for seg enn middels jenter, snarere tvert om (Selv om jeg ikke kan skryte på meg mange positive svar).

Saken er at folk kort og godt er mye kjipere mot hverandre over nett enn de er ansikt til ansikt. Bare se på debattene her inne: De er jo verre enn forfyllede krangler i en realitysåpe. Et alias og et bilde er ikke nok til at vi ser på de andre som virkelige personer. Ikke har det noen personlige konsekvenser om man behandler dem dårlig heller. Internett er et fremmedgjørende og upersonlig miljø og den sosiale omgangen blir deretter.

Å ta en ny kikk på profilen og bildet sitt kan være et godt tips. Veldig mye henger på førsteinntrykket. Det er riktignok begrenset hvor mye du kan oppnå med det. Mange av de jeg skriver til går ikke inn på profilen min i det hele tatt før de bestemmer seg for å ignorere meg.

(kvinne 33 år fra Oslo) on. 17 feb. 2010 11:23 Privat melding

Kanskje det bare er meg men når jeg leser en del av innleggene i denne lille debatten så virker det som om flere regelrett sitter foran pc'en og venter på at drømmemannen/dama skal dukke opp via innboksen...(!)

Sukker er jo en form for et forum hvor du kan klare å komme i kontakt med mennesker du gjerne ellers ikke hadde truffet og det er jo bra. Men å eventuelt benytte sukker som eneste måte å finne drømmemannen/dama på vil nok føre til et noe rimelig negativt resultat og kanskje til og med dårlig selvtillitt ettersom man ikke alltid får svar av den man vil ha svar av og går litt på felgen pga det. Jeg avfeier ikke med dette at det ikke er mulig å finne noen via sukker (jeg har klart det 2 ganger men det ble jo ikke noe livsvarig av den grunn) men prøver å poengtere at det er viktig å ikke bare sitte foran pc'en og tro at kjæresten kommer i postkassen som e-postbrud/brudgom..

Liker den som mottar melding av deg profilen din (ergo du appellerer til vedkommende) kan det faktisk være nok å skrive en melding som kun inneholder "hei på deg". Får du svar på den så kan man heller følge opp med en personlig melding når kommunikasjon er igangsatt - men dette varierer jo selvsagt igjen fra person til person.

Den som intet våger - intet vinner

Skjult ID med pseudonym gråtass on. 17 feb. 2010 11:24

TS: jeg er ikke blant de som har vært på drøssevis av dater eller skrevet med masse potensielle jenter her inne, men fortviler ikke av den grunn. Jeg teller heller ikke hor mange jeg får svar fra og hvor mange jeg ikke får svar fra.

Min innfallsvinkel her inne er å ta det helt med ro - jeg veit uansett at min tid kommer en vakker dag!! Inntil videre legger jeg igjen meldinger med komplimenter og godord hos de jentene jeg impulsivt finner interessante/ sjarmerende. Det betyr ikke nødvendigvis at jeg alltid ser dem som "kjærestekandidater". Men jeg velger å følge hjertet og magefølelsen og strør heller om meg med noen godord for mye enn noen for lite!!
Om jeg ikke får svar så er det helt greit - er det noen som svarer, så er det veldig hyggelig!! I de tilfellene jeg får svar er det utelukkende hyggelige mailer, selvom det ikke blir noe mer enn noen mailer fram og tilbake! Artig å utveksle synspunkter og tanker med noen her inne uansett! Finner jo fort ut om det er noen som har kjemi og hvor interessen for hverandre er tilsvarende nysgjerrig - moro når mailene fyker fram og tilbake!;) Men det tilhører uansett sjeldenhetene for min del... Hadde vel uansett vært et pes om det hadde vært sånn med alle man har kontakt med! :P

(mann 34 år fra Oslo) on. 17 feb. 2010 13:30 Privat melding

Tja, noen ganger får man svar noen ganger ikke. Får man ikke svar er det jo bare fordi den personen ikke finner deg interesant, uten at det er noe å bli lei seg over. Selv så kan det fort skje at jeg ikke for svar fra noen, for så plutselig få svar fra "alle". Er jo ikke noe poeng å svare på en henvendelse fra en person man ikke synes virker interesant. Ikke gjør jeg det selv og ikke forventer jeg andre skal gjøre det.

Ellers så blir det bare dumt og selvdestruerende å telle avslag. Skulle jeg gjort det ville bare sukker.no fremstå som meningsløs.....hvis man deretter teller antallet jeg har møtt gjennom sukker.no så viser det at siden fungerer glimrende som møteplass. He he, selv om man tydeligvis skal møte endel før det blir fulltreff

Og som andre er inne på, sukker.no fungerer veldig bra som supplement og en god arene for å møte folk, men det gjelder å komme seg litt ut i blant også. Kanskje dukker drømmedama opp på sukker, eller kanskje et helt annet sted mens man minst venter det. I mens får man heller lete rundt på både sukker.no og i det virkelige liv

(kvinne 49 år fra Oslo) on. 17 feb. 2010 13:45 Privat melding

EGlobe, jeg må bare få lov til å si meg dypt uenig i at det ikke er noe poeng å svare på en hevnvendelse fra noen man ikke synes virker interessant.

Det er alminnelig høflighet å svare på en henvendelse, her som i alle andre sammenhenger, og jeg synes at det å vise at man ikke er interessert ved simpelthen ikke å svare, er feigt og lite respektløst. Jeg tar nå utgangspunkt i at den opprinnelige henvendelsen er høflig og hyggelig.

Skjult ID med pseudonym gråtass on. 17 feb. 2010 16:31

@supermann
Det er da ikke så svart/ hvitt som du skal ha det til her. Man må ikke nødvendigvis sitte på gjerdet som ei anna kråke å vente og man må heller ikke nødvendigvis skrive meldinger i hytt og pine for å bli sett og kontaktet. Men som ellers i livet så er folk her inne også såpass forskjellige, så det som funker for deg passer kanskje ikke helt en annen.
Jeg har for eksempel god erfaring med selv å kontakte jenter her inne, men dette handler ikke om enten - eller. Noen menn liker å bli jaktet på - andre liker å jakte. Noen kvinner liker også å bli jaktet på - andre liker å jakte. Og atter andre liker da å gjøre begge deler. Så her har vi en salig blanding av måter dette kan gjøres på!!:)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber on. 17 feb. 2010 16:35

Bin there done that. Noen trenger bare tid før de svarer. Frustrasjonen over å ikke få svar kan gå over i lett panikk når du plutselig får svar fra fem likevel pluss noen uanmeldte . Da får du et logistikkproblem ;-)

Det jevner seg ut over tid det der..

Skjult ID med pseudonym gråtass on. 17 feb. 2010 16:42

Sliter du med logistikken @nettfeber? Kan se for meg at du har et renn med det kuule profilbildet ditt! :P

Skjult ID med pseudonym choco on. 17 feb. 2010 17:12

Har sendt ut en god del meldinger til damer her, både korte og lange, seriøse og mindre seriøse meldinger. Prøvd alt, men får svar fra rundt 1%, om ikke mindre. (rekorden på 8 ubesvarte på rad knuser jeg lett)...Utseende erl ikke dårligere enn gjennomsnittet (hvis man kan måle det)... hva det kan være vet jeg ikke, men begynner å tro at folk tenker stereotyp utlending (er av utenlandsk opprinnelse) og lar være å svare... hva tror dere?...

(mann 30 år fra Vestfold) on. 17 feb. 2010 17:32 Privat melding

Mulig noen av gutta kunne blitt en anelse mer restriktive på hvem de sendte ut meldinger til, hvilket hadde ført til mer balanse her inne sånn sett. Kan være vel så effektivt og fiske som å jakte etter min erfaring.

Skjult ID med pseudonym rotte on. 17 feb. 2010 18:44

Jeg anser mine lokale muligheter (Oslo) som så dårlige for dette tiåret at jeg regner med å ende med noen fra utlandet...
Ekko...

Skjult ID med pseudonym pepsi on. 17 feb. 2010 18:56

@rotte: vil du være med på date?

Skjult ID med pseudonym Nettfeber on. 17 feb. 2010 19:20

Hehe ja du verden. Om Angelina Joulie dominerer profilbildet mitt er det ikke måte på så mange besøk jeg får.. Fort vekk 50-60 på noen få timer. Kan virke som om damene her er mer interessert i henne enn meg ;-) Prøv selv å se. Sukker rekker ikke fjerne bildet før du ser resultatet. Med resultat mener jeg besøk på profilen, ikke noe renn på døra ;-)

Må vel erkjenne at jeg ikke alltid har svart selv.. Av ulike årsaker naturligvis.. Forøvrig går det i rykk og napp på Sukker. Er du aktiv selv skjer det mer og motsatt. Akkurat nå føler jeg at det er tid for en pause.. Litt uggen for tiden...

(mann 36 år fra Møre og Romsdal) on. 17 feb. 2010 19:42 Privat melding

@Nettfeber: Det er ikke så rart hvis det er flere enn meg som klikker seg inn for å rapportere en falsk profil.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) on. 17 feb. 2010 19:44 Privat melding

for min del er det rundt 40-50% av de jeg sender til som svarer.. ellers er det vel flerparten av de som kontakter meg først som gjør det igjennom hjerter, da jentene ofte ikke har VIP/super

Skjult ID med pseudonym Nettfeber on. 17 feb. 2010 19:58

Hmm så profilen er falsk om profilbildet ikke er helt i hht til reglene? Vet ikke om du så det, men det var bildet av meg der også..
Bilder av en fjern dame ved siden av en hest eller hund er vel også muligens falsk da eller? ;o)

(mann 36 år fra Møre og Romsdal) on. 17 feb. 2010 20:15 Privat melding

@Nettfeber: Jeg forstod det slik at du postet et bilde av Angelina Joulie.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber on. 17 feb. 2010 20:41

Ja bildet av meg på teskjorta hennes hehe .. Tøysefredag vet du ;o)

(mann 31 år fra Oslo) on. 17 feb. 2010 21:20 Privat melding

Ganske ny her, og har så langt bare poka forsiktig rundt med interresse/nysjerrig hjerter (ganske sjenert :P). Jeg håper virkelig svarprosenten er mer enn 10-15%. Om ikke er det litt trist. Hjelper ikke at jeg er så lite fotogen xD

Og hei regeay, fint å se noen kjente her :)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber on. 17 feb. 2010 21:25

@stray Siden er det er tusenvis av damer her å du bare vil ha en?? behøver ikke svarprosenten være så himla høy ;-)
Utfordringen er å finne den ene... ;)

(mann 31 år fra Oslo) on. 17 feb. 2010 21:29 Privat melding

@nettfeber: Godt poeng ;)

Skjult ID med pseudonym rotte on. 17 feb. 2010 21:51

@pepsi
Greit, må bare finne ut nicket ditt først.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) to. 18 feb. 2010 12:47 Privat melding

:D:D halla Stray_ ! :D er alt for mange kjente her inne.. virkelig trist om det har blitt slik at folk synes det er lettere å komme i kontakt med nye personer her inne enn på byen.. synd men sant =)

lenge siden stray =)

(mann 42 år fra Telemark) to. 18 feb. 2010 17:00 Privat melding

Vet ikke om dette er representabelt for meg ettersom jeg bare har vært her et par måneder men jeg får lite svar fra de jeg sender til.

Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 18 feb. 2010 17:05

Sånn er det bare, ikke noe spesielt med deg ;-) Man må bare slå seg til ro med det og er det en trøst er det jo mange ulike grunner for at man ikke får svar. Mange av dem har intet med deg å gjøre overhodet ;-)

(kvinne 43 år fra Oslo) to. 18 feb. 2010 17:12 Privat melding

Jeg foreslår at de damene som klager over at ikke alle svarer og de menn som klager over det samme skriver sammen. Så er problemet deres løst. :-D

I begynnelsen så svarte jeg "Sorry, du er ikke min type" eller lignende til de jeg ikke var interessert i å skrive med. Det sluttet jeg med ganske fort fordi flerparten av de jeg da svarte enten a) kom med sure tilbakemeldinger eller b) rett og slett fortsatte å skrive videre.

Jeg tror kanskje vi bør respektere at ikke alle her inne er personer som er logget på her 24/7 og i tillegg får så få meldinger at de har tid og gidd til å svare disse. Jeg svarer de færreste, og synes ikke jeg har dårlig folkeskikk av den grunn. Ikke er jeg gretten på de som unnlater å svare meg heller.

Vi får bare respektere at folk er forskjellig, og at ikke alle synes det er like interessant å skrive frem og tilbake med de man ikke er interessert i. Det er nok av andre viktigere ting å irritere seg over her i verden. :-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 18 feb. 2010 17:31

@Sit-ups helt korrekt :-)

@karvinen Ikke noen regel at de pene også kan oppføre seg som folk ;-)

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 18 feb. 2010 17:35 Privat melding

@ karvinen
I'm a little irritated myself
Hvis du sendte melding til denne jenta og sa ifra så er det bra, men du trenger vel ikke å si det til alle oss andre også. Personlig svarer jeg ca 99% av dem som skriver til meg, og begynner å bli lei av maset om dem som ikke svarer

(kvinne 43 år fra Oslo) to. 18 feb. 2010 17:49 Privat melding

Karvinen: Jeg er enig med deg. Hvis du sendte et hyggelig spørsmål, og hun valgte å svare så skulle hun ha sendt et hyggelig svar tilbake. Ellers skulle hun ikke ha svart i det hele tatt. Men jeg synes du skal fjerne nicket/navnet hennes fra kommentaren din. Det er teit å skrive om noen på den måten når de ikke er "her" for å forsvare seg.

I tillegg så har vel ikke en persons utseende noe å gjøre med personligheten. Jeg kjenner idioter som ikke er så veldig vakre, og jeg kjenner vakre mennesker som har like vakker personlighet.

:-)

(mann 36 år fra Møre og Romsdal) to. 18 feb. 2010 18:28 Privat melding

(PS. Jeg snakker ikke om profilen karvinen nevnte her, men holder meg til teamet som ble tatt opp)

Enkelte jenter har et såpass attraktivt utseende at de blir sjekket opp mange ganger per dag. Jeg kan skjønne at om en aldri får fred på seg at det kan bli slitsomt; enkelte utvikler jo en "bitch"-mentalitet for å få fred fortest mulig. Så hvorfor de da lager en profil her inne, fronter utseendet med **null** tekst og er så frekk til helt uskyldige meldinger? De kan da umulig forvente at noen skal finne dem på grunn av deres intellektuelle kapasitet. Jeg antar med en gang at profilen eksisterer for et valideringsbehov og at antall besøkende og meldinger støtter opp under egoet. Jeg generaliserer - og jeg vet om det.

Generalisering er et verktøy hjernen vår har for å håndtere verdenen. Hvis vi aldri generaliserer så vil du aldri få gjort noe. Når var det sist du sjekket at stolen din garantert ville holde vekten din? Antar du noen gang at døren vil åpne seg om du dytter på den? Frykter du at du plutselig vil falle gjennom bakken? Hvis vi alle skulle bruke tid på å aldri generalisere og sjekke hver eneste krok i verdenen vår ville vi sultet ihjel før frokosten var klar.

Jeg håper dette var en noenlunde sammenhengende tekst. Hodet mitt er så rotete med tanker at det er et strev å få organisert det som en konsis tekst :-\

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 18 feb. 2010 18:33

@RobbieGee
Så jo mer damer svarer på henvendelser, jo mindre attraktive er de? Merkelig, jeg synes nemlig at de fleste jeg tar kontakt med er svært attraktive, og noen av dem svarer jo også...

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 18 feb. 2010 18:35

Skulle kanskje vært et lite smilefjes der... :-)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber to. 18 feb. 2010 18:36

Enkelt-.... de jeg vil ha kontakt med svarer ikke meg, de som vil ha kontakt med meg svarer ikke jeg.. ;-)

Vel satt på spissen selvsagt og ingen regel uten unntak, men om de fleste går i seg selv er det kanskje noe i det der ;o))

Skjult ID med pseudonym Sit-ups to. 18 feb. 2010 18:37

Karvinen: Flink gutt. :-)