Alle innlegg Sukkerforum

Vanskelig å få date nr 2. Bedre på spillet???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ove to. 18 feb. 2010 10:57

Jeg har problemer å få dama til Date 2. Sender som oftest en sms noen timer etter daten. Så ringer jeg å avtaler noen dager senere.
Men skeptisk, har ikke funket her. Funket når jeg har møtt dama kun IRL.

Jeg har aldri brydd meg om dette spillet, men man skal vel kanskje vere mer forsiktig med ein person du møter først kunn på nett. Ikke avtale en ny date, eller snakke om en ny date med en gang?

Ove

Skjult ID med pseudonym Atreju73 to. 18 feb. 2010 11:21

Første date med ei jente du traff IRL blir mer lik andre date for en du traff via nett. Du har allerede truffet henne og snakket litt, så den innledende kontakten er unnagjort. Blir det en første date så betyr det at interessen finnes der og da skal det vel ikke så mye til for at det blir en andre også.

Første date med ei jente du traff via nett er det første reelle møtet. Det kan godt vise seg at når det kom til stykket så var det ingen interesse der er på tross av at det funket brukbart over nett. Altså er sjansene dårligere for at det blir en andre date. Måten man inviterer til andre date på tror jeg spiler liten rolle.

Skjult ID med pseudonym go to. 18 feb. 2010 12:11

Ja, enig med Atreju, det funker annerledes i RL enn på nettet. I RL møter du menneske, her inne er det profil du må forholde deg til og hver og en profil er en ganske så subjektivt utformet beskrivelse av personen bakk den. Den som leser den gjør sin egen forestilling og forventning til den andre og vips er det feil bilde av hverandre.