Alle innlegg Sukkerforum

Hei Sukker: Er dere ikke som Vår Herre? :)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Marikåpa to. 18 feb. 2010 17:09

Jeg har sett for meg Sukkeradministrasjonen som en blanding av Vår Herre og tidligere tiders damer på telefonsentralen. Det vil si at de ser og holder oversikt over alt hva vi små sukkerbarn måtte finne på.

Så sender jeg i min uskyldstro i vei ikke én, men i to omganger noen få spørsmål for å få svar fra disse oraklene. Men enser de meg? Nei, ikke så mye som en blafring i øyevippen er å se.

Hmm.. Er mine spørsmål for enkle, les:dumme, til at de fortjener respons? Burde jeg funnet svarene skrevet ett eller annet sted på sidene viss jeg bare hadde lett enda bedre?
ELLER, slo det meg her, besitter ikke disse unge mennene de samme ferdighetene som kvinnfolka på sentralen, enn si Vår Herre: Kan de ikke se at det er lille meg som er avsender når jeg bare underskriver med kallenavn? Må jeg huske å skrive fullt navn eller e-postadresse for å bli verdiget oppmerksomhet her nede på det kjærlighetssøkende grasrotnivået??

Skjult ID med pseudonym Borgersen to. 18 feb. 2010 17:11

ville kanskje vært enklere for andre å gjøre seg en mening hvis du hadde bidratt med et par eksempler på spørsmåla du har sendt.

Skjult ID med pseudonym Borgersen to. 18 feb. 2010 17:16

Men det er helt klart at henvendelser til sukker bør besvares uansett hvor dumme de er.

Skjult ID med pseudonym Marikåpa to. 18 feb. 2010 17:32

Borgersen: Tråden var jo mest ment for å komme i kontakt med Sukker da, siden jeg ikke har nådd fram via andre kanaler. Også var det halvt i spøk...
Men når dere andre sender spørsmål, er det alltid svar å få?

PS: Så forresten i en annen tråd her hvor Sukker-Morten hadde svart, at han og jeg bare har 70 i match, kanskje det har noe å si ;o)

Skjult ID med pseudonym Borgersen to. 18 feb. 2010 17:34

Jeg sendte et spørsmål engang, men jeg finner ikke ut hvor jeg kan se om det foreligger noe svar

Skjult ID med pseudonym Borgersen to. 18 feb. 2010 17:35

har vel ikke kanskje lagt så mye i det heller da.....

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 18 feb. 2010 17:47

Har sendt to meldinger til Sukker hittil, fikk aldri svar :-)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 18 feb. 2010 17:51

Hei, vår dame på support er tilbake i morgen :)

Skjult ID med pseudonym zanchine to. 18 feb. 2010 19:21

Jeg har også kommet med forslag til noen forbedringer, og ikke hørt et kvidder tilbake. Kanskje det skulle være en slags oppslags tavle et sted hvor sukker legger ut innkomne spørsmål, evt at vi kan stemme for om vi henegr oss med på forslage, og evt litt kommentar rundt dette, feks noe slikt som: vi jobber med saken. Eller vi har vurdert dette men funnet ut at det ikke går, eller osv.
Bare nok et forslag til sukker fra meg.

Skjult ID med pseudonym Marikåpa to. 18 feb. 2010 19:46

Henger meg på ditt forslag, Zanchine. Spørsmålene mine har jeg funnet svaret på sjøl, men jeg har også kommet med et forslag til forbedring uten å få noen tilbakemelding. Burde jo være positivt at vi brukere engasjerer oss og vil hjelpe til med å gjøre Sukker enda bedre, synes jeg :)
Selv om de selvsagt ikke kan imøtekomme alle forslag, er det greit å få respons tilbake. Ved å bruke en oppslagstavle eller noe lignende kan de også slippe å svare på de samme spørsmålene om og om igjen.

Skjult ID med pseudonym zanchine to. 18 feb. 2010 21:24

Da vil vi gjerne har litt oppslutning her folkens, om vi skal få noe gehør må flere henge seg på :-)))