Alle innlegg Sukkerforum

Sikkert gammel tema.. bruk av hjerter

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Vestfold) lø. 20 feb. 2010 15:57 Privat melding

Hmm siden jeg ikke er den mest erfarene sukker-bruker.. hvis man feks er innom en profil, og setter et gult hjerte, og denne personen er innom din profil etterpå, uten å sette et hjerte, så tenker jeg at da er det ikke noe poeng i å sende en melding?

Kan noen forklare meg bruken, for jeg har ikke helt skjønt det :)

Skjult ID lø. 20 feb. 2010 16:08

gule hjerter blir stort sett brukt som huskelapp på sukker.

Send melding til de du finner interssante, uansett om de har vært på din profil eller ikke.
Hva har du egentlig å tape? :)

(mann 42 år fra Vestfold) lø. 20 feb. 2010 16:11 Privat melding

Nei, du sier noe.. tenker bare at jenter her inne får nok meldinger, og at det derfor ville spart alle for mye bortkastet tid på meldinger til noen som overhodet ikke er interessert :)

Skjult ID med pseudonym gråtass lø. 20 feb. 2010 16:14

Bare å sende meldinger til de du liker du @Elgoksen! Følg magefølelsen og det er ingen regler om hva man bør og skal gjøre verken når man mottar hjerter eller setter hjerter selv. Det sikreste for å få kontakt er jo uansett å sende i vei en melding og se om vedkommende finner deg interessant..

Skjult ID lø. 20 feb. 2010 16:16

det er forsåvidt sant det, men man vet jo ikke om det er bortkastet tid før man har prøvd å få kontakt, har man vel?

Lag en bra profil, ha gode bilder og send meldinger som ikke ser ut som en masseutsendt melding så får du nok noen svar innimellom....

Skjult ID med pseudonym Kwani lø. 20 feb. 2010 16:17

Nei,disse hjertene skjønner jeg ikke helt.Har prøvd å sende mail til etpar av de som har satt rødt hjerte på meg,men får ikke svar..Det får jeg som regel ikke ellers heller da,men.Hjalp ikke å bli vip heller gitt.

Men får være her en stund til og se..:-)

(mann 42 år fra Vestfold) lø. 20 feb. 2010 16:18 Privat melding

Jo da, jeg får svar på meldinger :) Lurte bare på om hjertene ble brukt for å vise om man overhodet var interessert :)
Og ja, mottar endel pre-fabrikerte meldinger, de skjønner jeg at andre heller ikke har behov for å motta.

(mann 42 år fra Vestfold) lø. 20 feb. 2010 16:28 Privat melding

Mmm ja.. som steinbukk og ingeniør så liker jeg kjøreregler :)

Skjult ID med pseudonym Vesla lø. 20 feb. 2010 19:26

Om jeg setter hjerte på noen, og får et tilbake, så sender jeg en melding.
Men det samme skjer ikke motsatt vet; Når en mann setter hjerte på meg, og jeg setter et tilbake hører jeg gjerne ikke noe mer. Har sikkert 5-6 akkurat nå hvor begge har satt hjerte (og jeg "svarte sist") men hvor det ikke skjer noe mer.

Og før dere er så greie og forteller meg at jeg kan da sende melding selv om jeg er interessert, vil jeg si: Nei, jeg kan ikke det. For en mann som setter hjerte, får et tilbake og ikke hører fra seg etter det, er ikke noe for meg. Punktum. :-)

(kvinne 48 år fra Nord-Trøndelag) lø. 20 feb. 2010 19:29 Privat melding

Jeg setter hjerter for at jeg synes om personen/profilen men får sjelden respons....kansje blir hjertene litt misforstått??

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 20 feb. 2010 19:32

@tuppeline
Skal ikke se bort fra det. Problemet er at folk bruker hjertene ulikt, og hvis man har tatt kontakt med en håndfull som har satt hjerte uten å få svar, så bryr man seg kanskje ikke så mye om det. Men hva med heller å sende en melding?

Skjult ID med pseudonym In10se lø. 20 feb. 2010 19:42

Jeg synes faktisk de gule hjertene er vanskelige å se. Skal du sette noe så bruk heller de røde. De legger man i alle fall merke til.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 20 feb. 2010 20:05

Jeg benytter meg ikke av hjertene i det hele tatt og i og med at jeg heller ikke har aktivert varsling (e-post) når hjerter blir satt på min profil så sjekker jeg også dermed veldig sjelden siden "hvem har satt hjerte på deg".

Min erfaring er, som andre også har nevnt, at gule er som gule post-it'lapper som rett og slett forsvinner i mengden til tider mens de røde legger man gjerne mer merke til.

Men meldinger er gull verdt i forhold til hjerter.

Og dersom man ikke får svar på en melding så kan det være så enkelt at du ikke appellerer til vedkommende eller vedkommende har andre prosjekter gående :-) Mange nye føler at det er veldig uhøflig å ikke få svar på sine meldinger og dette er forståelig - men med tiden kommer erfaring og den gjelder da også seg selv for om man blir nedrent av diverse meldinger så blir det til etterhvert at man ikke svarer dem som da er utenfor målgruppen man ønsker for seg selv, har "kvalifikasjoner" som motstrider dine egne, bor i "feil" fylke osv osv...

(mann 42 år fra Vestfold) lø. 20 feb. 2010 20:40 Privat melding

@ Vesla, det er mitt poeng, hvis jeg har satt hjerte, eller et hjerte blir satt på meg, så tar jeg kontakt med en melding, og da synes jeg det er mye enklere å legge god jobb i meldingen, fordi, hvis andre bruker hjerter som meg, da føler meg litt tryggere på at det ikke blir helt skivebom :) Men, det var litt av grunnen til at jeg spurte i forumet :) Jeg setter heller aldri hjerte med mindre jeg faktisk er oppriktig interessert, men det er min måte å bruke systemet på :) Kan jo være jeg "lærer" etterhvert ;) Lørdagskveld, når frøkna er i seng med smil om munnene etter en lang og innholdsrik da? Det er deilig det :)