Alle innlegg Sukkerforum

Om attraktivitet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Eva ma. 22 feb. 2010 12:17

Er det bare meg, eller? Når jeg ser en profil jeg liker og vi ikke matcher på attraktiv tenker jeg at jeg må sjekke hvorfor. Jeg har svart midt på treet på attraktiv fordi jeg selv mener at jeg ser helt vanlig ut og kunne ikke tenke meg å sett høyt på dette (selv om jeg får kommentarer om at jeg er pen). Når jeg ser profiler som har svart høyt på attraktiv tenker jeg alltid at dette er skikkelig turn-off. Jeg er ikke interessert i en mann som har så høye tanker om seg selv, som på en måte setter seg over gjennomsnittet. Hvorfor tror han selv at han er så attraktiv? De som har svart dette ser jo som oftest helt alminnelige ut (ihvertfall de som kom frem hos meg - jeg tok nettopp en sjekk). Hva er grunnen til at noen setter høyt på dette? Skjønner at det er noen få som er veldig pene og som ønsker å matche andre som er pene. Men hva med alle de som ser helt alminnelige ut? Hvorfor har de satt høyt på dette? Er det fordi de selv mener at de er veldig attraktive, for å tiltrekke seg en attraktiv partner, eller? Noen synspunkter?

Skjult ID med pseudonym petita ma. 22 feb. 2010 12:21

Tror det rett og slett er fordi de selv mener de er attraktive. Attraktivitet er jo et relativt begrep og varierer fra person til person. Selv om ikke du syns det, så kan det jo være at de mener det selv, og det må de jo få lov til :)

Skjult ID med pseudonym Eva ma. 22 feb. 2010 12:37

Ja, det får de selvsagt lov til, jeg har ikke sagt noe om det. Jeg prøver bare å forstå hvordan folk tenker, jeg forstår ikke helt bruken og vitsen med attraktivitet. Jeg synes at det sammenfaller med selvtillit, ihvertfall når det er snakk om sjekking. Jeg tenker også på de som har svart lavt på dette. Her inne diskuteres det jo om at utseendet er det eneste som teller. Hvordan kan noen sette lavt på attraktivitet og tro at de skal få napp her inne?

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 22 feb. 2010 12:37

Hva er pen og attraktiv da? Pen for meg er jo ikke pen for en annen fyr? Er enig med deg TS om at de som setter seg høyere enn gjennomsnittlig her ikke virker veldig sjarmerende for min del heller - tvertimot! Selvom de kanskje kan ligne på Angelina Jolie etc. så har det jo med hvordan de betrakter seg selv. Og jeg er lei av den hylletenkningen som mange snakker om her inne - jeg gidder selv ikke finne ut hvilken hylle jeg ligger på. Er da ingen vare til salgs heller!!

Skjult ID med pseudonym petita ma. 22 feb. 2010 12:55

Jeg er ikke enig i dette. Se for dere den situasjonen at de fleste her syns de var attraktive, da ville gjennomsnittet ha vært å være attraktiv. Syns ikke det er noe galt i å sette høyt på attraktivitet, dette innebærer ikke at du automatisk mener du er bedre enn folk flest. Kun at du selv mener du er attraktiv. Hvilket i og for seg er tiltrekkende (for meg) ettersom å sette pris på seg selv og sitt uteseende, uansett hvordan man ser ut, er en bra egenskap :)

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 22 feb. 2010 13:01

Jeg er fornøyd med meg selv - no doubt @Petita!! Men det betyr ikke at jeg sikter mot stjernene og ei heller at jeg går med halen mellom beina. Men generelt gidder jeg ikke henge meg opp i dette. Ut fra et bilde ser jeg da fint om ei jente er attraktiv for MEG! Ikke for nabo'n eller han på jobben... ;)

Skjult ID med pseudonym Eva ma. 22 feb. 2010 13:04

Pepita - Om man regner at 5 er gjennomsnittet i forhold til andre (det er det som står som veiledende når man fyller ut relasjonsprofilen) og man velger høyere enn dette, da mener man vel at man er mer attraktiv enn folk flest, eller?

(kvinne 50 år fra Telemark) ma. 22 feb. 2010 13:13 Privat melding

Jeg er litt enig med Petita jeg.. Det handler vel mer om selvbilde. Har man ikke hørt menn klage over at kvinner som har komplekser. ødelegger mye for seg selv i forhold til sexliv og nytelse eksempelvis? Jeg ser at det er pragmatisk å anse seg for å være attraktiv - selv om det ikke skulle være tilfelle. Rett og slett fordi man har det hyggeligere og har det bedre med seg selv og tør mer i sosiale sammenhenger. Og det er vel kanskje derfor man sier at kjærlighet faller like lett på en lilje som på en lort, fordi attraktivitet handler om noe langt mer enn ytre skjønnhet. Tror man at man er attraktiv, blir man det. Akkurat som man blir sexy av å føle seg sexy.

Etter min mening er de aller fleste attraktive og burde svare således. Samtidig synes jeg det er et overflødig spørsmål ja, for som flere her sier - man ser da hvem som er attraktiv for akkurat en selv. Men jeg ser da ikke ned på mennesker som krysser av for attraktiv. Jeg har ikke behov for å se ned på mennesker, jeg er bare ute etter en som matcher meg og vise versa.

Skjult ID med pseudonym petita ma. 22 feb. 2010 13:14

Om du ser hva jeg skrev så er var det at dette ikke automatisk betyr at du er bedre enn folk flest. Du kan mene at du ser bedre ut enn andre uten at du ser ned på dem av den grunn. Om man derimot setter utseende veldig høyt og mener at de som du eventuelt ser bedre ut enn, også er dårlige mennsker er noe helt annet. Jeg ser ikke noe feil i å mene at man kan se bedre ut enn andre, tross alt er dette ens egen oppfatning, og ikke noe universielt.

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 22 feb. 2010 13:25

Jeg kunne selvfølgelig valgt å smelle til og sette attraktivitet til 10 på skalaen, siden jeg mener at jeg er attraktiv for den rette dama. Men for meg gir det helt feil signaler og for mye rom for tolkning. Man kan lett tolkes dithen at man mangler litt sosiale antenner og selvinnsikt selvom man er trygg som grunnfjell og langt fra er usikker... Dette bladet på profilen gir derfor, etter min mening, ofte et helt feil bilde av virkeligheten og burde derfor vært kuttet ut siden vi likevel kan bruke bilde og uttrykke attraktivitet på langt mer utdypende måter i profilen. Attraktivitet handler for meg ofte mer om indre skjønnhet enn ytre IRL.

(kvinne 50 år fra Telemark) ma. 22 feb. 2010 13:26 Privat melding

Eva skrev: "Om man regner at 5 er gjennomsnittet i forhold til andre (det er det som står som veiledende når man fyller ut relasjonsprofilen) og man velger høyere enn dette, da mener man vel at man er mer attraktiv enn folk flest, eller?". Ja. Og hva så? De aller fleste oppfatter seg som bedre sjafører enn gjennomsnittet, og det er også en statistisk umulighet. Samtidig skulle jeg likt å se objektive standarder over akkurat hvilke egenskaper som gjør at enkelte er mer attraktive enn andre - skal man ta fram målebånd og måle avstand mellom øyebryn og bredden på kjeven sin? Tykkelsen på leppene? BH-størrelse og bredde på skuldrene?

Jeg har grublet mye over dette med selvtillitt som er en parallell til attraktivitet. For hvorfor er det så viktig å ha en sunn selvtillitt når man neppe er noe bedre enn gjennomsnittet? Fordi det er pragmatisk, selv om det ikke er sant at vi er så unike, enestående, vakre, kloke og flotte mennesker som vi _trenger_ å tro vi er for å ha en sunn selvfølelse. Det handler om at optimister er mye mer robuste selv om pessimister er mer realistiske - og mer deprimerte. Optimister er også de som oppnår mest i livet og lettest når sine mål. Når forhold går i stykker er det de som legger skylden på den andre, som fortest kommer over bruddet. De som grubler, tar inn over seg kritikk og klandrer seg selv, er de som blir deprimerte og bruker lengst tid.

Så min konklusjon er at noen ganger er det rett og slett pragmatisk å lure seg selv. Men likevel er det slik at jeg opplever at de aller fleste menneskene er mer attraktive enn gjennomsnittet. Det er en statistisk umulighet, men hva så? Livet er vakkert og menneskene likeså:)
.

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 22 feb. 2010 13:32 Privat melding

@ Mrs Wright. Syns det er en veldig fin tanke du kom med der, at du opplever de aller fleste menneskene som mer attraktive enn gjennomsnittet selv om det er en statistisk umulighet.
"Gjennomsnittet" er for meg et nøytralt ord, "under gjennomsnittet" er negativt ladet og "over gjennomsnittet" blir da positivt ladet. De fleste mennesker ser på seg selv i et positivt lys,så jeg syns det er naturlig at ALLE svarer at de er mer attraktive enn gjennomsnittlig;)

Skjult ID med pseudonym Eva ma. 22 feb. 2010 13:33

Pepita - jeg har ikke sagt at de tror at de er bedre enn folk flest, men mer attraktiv enn folk flest. Jeg synes det rett og slett er lite attraktivt med folk som har så høye tanker om seg selv, altså at de mener at de er mer attraktive enn folk flest. For ja - det er jo subjektivt og opp til hver enkelt å vurdere. Du sier at de nødvendigvis ikke ser ned på andre og at de er bedre enn folk flest, men vurderer de ikke at de er bedre enn andre på dette punktet?

(kvinne 50 år fra Telemark) ma. 22 feb. 2010 13:33 Privat melding

Gråtass, etter min mening er du helt klart en 7 eller 8 ;)

Men hva er attraktivitet egentlig? I dag fikk jeg spørsmål fra en om bildene mine er realistiske. Jeg vet da faen.. Hva mener han med realistisk? Skal jeg sende han bilde av meg selv på morgenen når håret står alle veier, jeg har poser under øynene og putemønster på kinnet? Det er jo like realistisk det, som profilbildet.

Jeg fant en gang en link til en side der det var bilder av popstjerner og skuespillerinner før og etter make up og deretter fotoredigering. De fleste mener vel Brittney Spears er attraktiv, men uten make up er hun virkelig en grå mus. Så igjen - kanskje er spørsmålet om attraktivitet også et spørsmål om hvor godt man tar vare på utseendet sitt? Og for noen har det en betydning.

Skjult ID med pseudonym petita ma. 22 feb. 2010 13:37

@ eva, de vurderer at de er mer attraktive enn andre på dette punktet. Om de er bedre er noe helt annet og består av en mengde ting som alle er vitkigere enn utseende. Det finnes tusener av såkalte attraktive mennesker som jeg ikke ville tatt i med en tang fordi de i mine øyne har andre kvaliteter som gjør dem motbydelige. Du skal få lov til å mene akkurat det du vil. I mine øyne blir det uansett ikke noe galt i å å sette seg selv som attraktiv

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 22 feb. 2010 13:42

@Mrs Wright
Takk for komplimentet!! :)
@Petita
Det er uansett attraktivt at du byr på motstand og er såpass reflektert rundt dette. Men jeg lar være å fastsette et nummer på deg :P
Positive jenter er uansett ATTRAKTIVT!! :D

Skjult ID med pseudonym Eva ma. 22 feb. 2010 13:43

Jeg ser at det er flere måter å tolke dette på, men jeg forstår fortsatt ikke bruken og nytten med å ha attraktiv med i relasjonsprofilen. Hva med de som setter lavt på seg selv her hvor mange er så opptatt av utseende? Og hva oppnår man ved å sette lav eller høy score på attraktiv?

(kvinne 50 år fra Telemark) ma. 22 feb. 2010 13:43 Privat melding

@eva: Jeg ser ikke at spørsmålet er en objektiv skala der gjennomsnittet skal være på 5. Her er ytterpunktene i den ene skalaen av "utseende, utstråling og fremtoning (attraktivitet) " følgende: "har definitivt sterkere sider" kontra "Vekker oppmerksomhet pga utseendet". De aller fleste vekker faktisk oppmerksomhet pga utseendet. Gjør ikke du også?

Skjult ID med pseudonym Eva ma. 22 feb. 2010 13:47

Mrs Wright - under "Fyll ut din relasjonsprofil" står det at man kan ta utgangspunkt i at en gjennomsnittsperson er på 5.
Ja, jeg vekker også oppmerksomhet pga utseendet, men ikke mer enn folk flest.

(mann 43 år fra Vestfold) ma. 22 feb. 2010 13:48 Privat melding

Jeg vekker ikke oppmerksomhet pga. utseendet, men mer pga. den jeg er...

Skjult ID med pseudonym petita ma. 22 feb. 2010 13:50

den du er kan, ikke for alle men for noen, gjenspeiles i hvordan de ser på seg selv. Mitt poeng her er at det er vel ett fett hva folk har svart på det spørsmålet? Det kommer an på hva hver enkelt legger i det

Skjult ID med pseudonym Eva ma. 22 feb. 2010 13:59

Mrs Wright - En liten avsporing. Jeg har også grublet mye over dette med selvtillit, og ikke minst selvfølelse -siden det er den jeg har slitt med. Har du lest "Selvfølelse nå" av Mia Tornblom? Kan anbefales!

(kvinne 50 år fra Telemark) ma. 22 feb. 2010 14:02 Privat melding

@Eva, jeg vet da ærlig talt ikke hvor mye oppmerksomhet folk får :) Men jeg får ærlig talt mye oppmerksomhet, og jeg har utstråling som nok er en enda sterkere side hos meg enn selve utseendet. Objektivt sett tror jeg også at jeg ser bedre ut enn andre kvinner på 42 og 43. Jeg har eksempelvis fortsatt en fast kropp, jeg vet jeg har et flott hår, jeg har en vakker fremtoning - det har jeg alltid hørt, jeg har en stor og fast byste, jeg har timeglassfigur selv om jeg er frodig, jeg har så og si ikke rynker. Beklager, men dette er ting jeg vedkjenner meg, selv om jeg også vet at jeg ikke konkurrerer i de øverste klasser - jeg har svart 6 på min attraktivitetsskala. Du kan tro jeg er innbilsk hvis du føler behov for det, men jeg har ikke tenkt å skamme meg over at jeg føler meg flott. Og jeg ser ikke ned på andre av den grunn, jeg tror IKKE jeg er bedre enn dem - de kan ha andre sterkere sider enn utseendet sitt - sider jeg ikke har, så hva er problemet?

For uansett om 5 er gjennomsnittet, så betyr det at det er folk både under og over gjennomsnittet. Jeg plasserer meg litt over gjennomsnittet og synes det er bedre enn å skamme meg og alltid tro jeg ikke er noe tess. Verst av alt er at jeg TROR jeg er en 6'er. Lev med det - jeg nekter å skamme meg over det :) Og du får lov til å se ned på meg for det ;) Særlig hvis det gir deg en god følelse ;)

@Gråtass, den du er er jo en del av din utstråling og fremtoning. Hvis den vekker enda mer oppmerksomhet enn ditt utseende, burde du kanskje score mer enn jeg har foreslått? ;)

(kvinne 50 år fra Telemark) ma. 22 feb. 2010 14:09 Privat melding

@Eva, ja jeg har lest den!! Det var den første boka jeg leste om selvfølelse. I en periode drev jeg en selvfølelse-gruppe på Nettby (som nå er lagt ned) så har lest mye teori om selvfølelse. Jeg liker spesielt en artikkel skrevet av Jesper Juul på http://www.aftenposten.no/amagasinet/juul/article1379434.ece :)

Selvfølelse handler jo om å kjenne sin størrelse på godt og vondt, og leve med det uten protest og behov for perfeksjon. Og igjen teller det pragmatiske. Jeg liker også buddhismens syn på kjærlighet til seg selv og til andre - betingelseløst, aksepterende, uten polariteter som "godt og ondt". I buddhismen handler det om det som er pragmatisk på den ene siden, og det som fører til forvirring og lidelse på den andre siden.

(kvinne 50 år fra Telemark) ma. 22 feb. 2010 14:11 Privat melding

@petita, har vært og sett i albumet ditt - synes du er mer attraktiv enn de fleste jeg :)

Skjult ID med pseudonym Eva ma. 22 feb. 2010 14:12

Mrs Wright - Det er ingen som skal skamme seg her inne, jeg ser heller ikke ned på andre. Jeg har ikke sagt noe av dette. Det er helt likegyldig for meg hva dere har svart, jeg dømmer ingen her. Det jeg prøver å finne ut av er hva nytten av å ha dette med er? Og hva tenker de som har svart veldig lavt eller veldig høyt om dette i forhold til andre?

Skjult ID med pseudonym petita ma. 22 feb. 2010 14:16

@ mrs wright. Tusen takk for det :)

(kvinne 50 år fra Telemark) ma. 22 feb. 2010 14:21 Privat melding

Det er godt å høre det da, at du ikke dømmer noen og ikke ser ned på andre :) Da har jeg mistolket det du skrev om: "Jeg synes det rett og slett er lite attraktivt med folk som har så høye tanker om seg selv, altså at de mener at de er mer attraktive enn folk flest. For ja - det er jo subjektivt og opp til hver enkelt å vurdere. Du sier at de nødvendigvis ikke ser ned på andre og at de er bedre enn folk flest, men vurderer de ikke at de er bedre enn andre på dette punktet?". Jeg regner med at dette betyr at du har en observerende holdning til temaet og ikke prøver å moralisere. Nå har du vel fått et godt inntrykk av hva enkelte her mener når de mener de er mer attraktive enn en 5'er.

Det jeg lurer på er hvordan noen kan oppfatte seg som under en 5'er..

Skjult ID med pseudonym Eva ma. 22 feb. 2010 14:31

Mrs Wright - Jeg ser det kan mistolkes, men ingen moralpreken fra meg. For meg er det ikke attraktivt med noen som har satt veldig høyt på seg selv, og da snakker jeg ikke om en 6'er - det er mere midt på, men om 9 og 10. Grunnen er nok at jeg ikke skjønner hvordan de tenker at de kan være så mye mere attraktive enn folk flest.
Jeg forstår heller ikke de som har satt en veldig lav score på seg selv. Når jeg søkte disse opp var de jo også - for meg - helt alminnelige (på samme måte som de som har høy score). Spørsmålet mitt er derfor hva nytten er og om dette ikke handler mest om selvtillit i en sjekkesammenheng?

Skjult ID med pseudonym Eva ma. 22 feb. 2010 14:42

han der - du tenker altså at de burde ha fikset seg noen på byen? Skjønner tankegangen din, men det kan jo være mange som ikke går ut på byen;) Eller så er det jo ikke sikkert at alle er like ærlige i profilen sin....

Skjult ID med pseudonym petita ma. 22 feb. 2010 14:45

personlig syns jeg at byen som sjekkearena er oppskrytt. Selv er jeg bare ute etter en dans når jeg går ut :)

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 22 feb. 2010 14:45

@han der
Måten du skriver på reflekterer mindre attraktivitet for meg som leser det du skriver - uavhengig av ditt utseende. Gå og si til deg selv at selvfølgelig kan du be opp peneste jenta til dans, men det lønner seg å ikke ha så høye forventninger om at du alltids må få napp på første forsøk. Og det er vel heller ikke spesielt attraktivt å være despo eller bli snurt hvis den dama du syns er pen takker nei til dansen.
Mitt råd: lek med livet og livet leker med deg! Det kommer du langt på også i relasjonsbygging... Min erfaring iallfall! :)

Skjult ID med pseudonym pelle ma. 22 feb. 2010 14:51

Det er et godt spørsmål mrs vright. Må si at bladet for attraktivitet aldri har opptatt meg, eller vært særlig avvikende på de trærne jeg har tittet på, hva nå det måtte bety. Men denne diskusjonen i seg selv fikk meg til å gå inn for å kikke etter hvor jeg selv har vurdert meg ..............

Skjult ID med pseudonym arkeologen ma. 22 feb. 2010 14:56

Det er jo også en mulighet at de har satt lavt på attraktivitet... må ikke sette midt på treet eller høyt.

Skjult ID med pseudonym ...! ma. 22 feb. 2010 15:06

Jeg vil tro en del av de som er normalt utseende men som har krysset av 'over 5' på attraktivitet har gjort det fordi man også må tenke litt 'taktisk', det vil si at man av og til må tenke litt på hvordan andre tolker de valgene man gjør.

Og så setter de forholdsvis høyt fordi de ikke vil at andre skal tro de har dårlig selvtillit når det gjelder utseendet.

Man kan jo ikke styre andres tolkninger, og man har jo da også tolkninger som TS sin, men jeg vil tro mange (antagelig fler) vil mene at en/ei som har satt lavt på attraktivitet også har lavt selvbilde der.

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 22 feb. 2010 15:06

Føl deg kjekk og du er kjekk @han der. Det sitter mye mellom øra. Bra du skriver med de attraktive her inne ellers ville det jo vært kjedelig. Jeg skriver kun med de jeg selv opplever attraktive og da mener jeg ikke nødvendigvis bare det ytre.

Dette handler i bunn og grunn mye om sunn selvtillit! Fokuser positivt på deg selv. Sier ikke alltid at det er lett, men du får gjerne oftere mer positive tilbakemeldinger også.

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 22 feb. 2010 15:13

Jeg har den heiagjengen jeg @han der! ;) Og det er bare herlig!!

(mann 37 år fra Akershus) ma. 22 feb. 2010 15:18 Privat melding

æså pen så, høh!

våknæ opp vær mårra å si te mæ sjæl. du e så pen du.

pffffffff

Skjult ID med pseudonym Hanløve ma. 22 feb. 2010 17:20

Her er SVARET:

Fra en svenske!?

"Det kan härledas till din självuppfattning som person. Det finns härliga människor som ser helt ordinära ut, som du och jag, men som uppfattar sin personlighet och sitt utseende mer positivt, kanske/máskje för att de är mer harmoniska eller använder sin kropp i sport, eller liknande. Det finns människor som ser ut som modeller, men som uppskattar stt utseende som "ordinärt" eller "trist". Alltsá, det handlar mer om hur du ser pá dig själv, än om hur andra skall kunna bedöma dig."

Ja ja...

Skjult ID med pseudonym Hanløve ma. 22 feb. 2010 17:31

Lurer da om noen har svart lavt på attraktiv ... hmm.

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 22 feb. 2010 17:58 Privat melding

@ TS: Hvordan ser du at noen har svart veldig høyt på attraktivitet? Du ser vel bare om det er match eller mismatch? Anyway, janteloven er tydelig fremdeles rådende her i landet, uheldigvis. Jeg har absolutt ikke noe problem med en mann som mener han er attraktiv. Hvis det stemmer så er det jo bra for han, og hvis det ikke stemmer (etter min smak) så er det komisk og kult på en gang. Synes det er bra at "prinser" og "prinsesser" har bra selvtillit, for det er veldig ofte de med dårlig selvtillit som har et behov for å tråkke andre nedi møkka.

Skjult ID med pseudonym Hanløve ma. 22 feb. 2010 18:17

Absolutt enig med deg @Sit-ups!

Det noe positivt, med de som har lav selvtillit,, den kan bare bli bedre. I tilegg et pluss hvis de har mer penger en gjennomsnittet.

@TS. Tror ikke "sukker folket" har lagt stor vekt på denne posten i sin "Match kalkulasjon" !

(mann 33 år fra Oslo) ma. 22 feb. 2010 18:33 Privat melding

Men er ikke janteloven litt utslitt? type sminkeblogg Lisa fra lillestrøm som har stor kursivskrift på headlinern der det står "dont judge me before you know me bitches" janteloven ass! Eller Tommy fra østfold med tribals på forarmen som er lei av at det konservative paret i huset ovenfor går i ring rundt bullterrieren hans som han aldri har i bånd...screw tEh JanteloVz!

Om noen prøver å tråkke meg ned i møkken så river jeg av foten som prøver å tråkke og spiser den opp.

Hva om det bare er så enkelt som at TS rett og slett har mange mennesker hun ikke liker, hun liker ikke mennesker så veldig godt og hun beskriver en årsak og en grupperingen ikke liker og det bare slik hun er, hell mennesker er ikke akkurat hyggelig mot hverandre når du ser de i butikker og kollektivtransport osv..så hvorfor er det så rart det hun skriver når vi ser det hverdag ellers?

Skjult ID med pseudonym Eva ma. 22 feb. 2010 20:09

Sit-ups - når du søker opp dine matcher kan du velge blant alle parametrene i relasjonsprofilen, og sortere disse ved å for eksempel velge høyt på attraktiv. Jeg dømmer ingen, men for meg er det ikke attraktivt at en mann setter veldig høyt på seg selv (9,10) siden jeg ikke forstår det, like lite som jeg forstår de som setter veldig lavt på seg selv (1,2). De som har satt lavt og høyt på attraktiv ser like alminnelige ut, mener jeg, så poenget mitt var - hva er bruken og nytten av attraktiv i relasjonsprofilen?

Skjult ID med pseudonym vibe on. 24 feb. 2010 00:25

Eva,
jeg betrakter ikke "attraktivitet" kun som en utseendemessig greie, men som en totalitet. Muligens fordi jeg var vant til at "attractive" i USA var et bredere begrep enn "goodlooking". Jeg tenker på totalattraktivitet som partner; altså hva man har å by på - en kombinasjon av det ytre, det indre, ressurser, humør, kulhetsfaktor, hvordan man er som kjæreste.

Jeg har vel selv satt 8 basert på hva eks-typer og kamerater har sagt til meg, og ergo vil en mann som setter høyt på seg selv score bra hos meg. Men jeg erfarer jo oftree at jeg synes de har tatt vel mye i da; og at de vil treffe meg igjen, mens jeg ikke vil treffe de igjen, enn ovendt. Snakker vi om bare utseendet er jeg enig i at noen tar litt vel hardt i. Men jeg kan forstå det også; man vil jo ikke diskvalifisere seg selv, og her på nettet tror jeg man vinner mer på å ta i enn å være beskjeden...

Skjult ID med pseudonym Guri on. 24 feb. 2010 18:51

Søkefunksjonen på sukker er interessant. Har ved flere anledninger søkt etter menn som scorer høyt på attraktivitet.... de fleste treffene jeg da får opp er av menn som på bildene ser veldig ordinære eller normale ut....He, he har alle menn eksepsjonelt bra selvtillit?

Skjult ID med pseudonym Eva on. 24 feb. 2010 19:50

Guri - jeg synes det samme, altså at mennene ser helt ordinære ut. Det samme gjør de som scorer lavt på attraktivitet....

vibe - Takk for forklaringen, nå forstår jeg bedre hvordan dette kan tolkes og hvorfor folk setter høyt på seg selv:)

Skjult ID med pseudonym Guri on. 24 feb. 2010 20:19

Jeg mener attraktivitet går på utseende, altså om kropp/ansikt ser bra ut....

Jeg oppdaget noe morsomt... jeg har høy score på frigjorthet, men de fleste jeg har høyt matchtall med, er ganske ordinære av utseende. Så endret jeg min profil til middels status på frigjorthet.... Da dukket det plutselig opp en haug med kjekke/attraktive gutter som matchet meg bra....Er alle pene gutter tradisjonelle i senga, mens de mer ordinære er mest lekne;-)?

(mann 33 år fra Oslo) to. 25 feb. 2010 08:29 Privat melding

Ifølge denne tråden er altså pene mennesker uten innhold, i dårlig form og ordinære i sengen mens noen kg ekstra automatisk gir bedre former og mer personlighet.