Alle innlegg Sukkerforum

Er det noen som dater, uten å ha kommet over xn her inne?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mmmm on. 24 feb. 2010 00:11

Jeg er nok en av de, og selv om jeg føler meg litt skyldig som ikke sier dette.. så må jeg jo på noen måte prøve å legge henne bak meg..

Jeg har vært igjennom alle fasene av sorg, og til og med hatt en god del ONS, og flørterier, men det føles ut som den delen av hjertet som jeg hadde reservert til henne har for evig blitt tatt vekk fra meg :).

Bruddet er over et år gammelt, men jeg tenker på henne ofte hver dag..

Skjult ID med pseudonym Slank-rund on. 24 feb. 2010 00:15

Tror det i mange tilfeller er helt normalt..... Og jeg tror og at den dagen du treffer en ny kjærlighet vil denne delen av hjertet du trodde var reservert henne tilhøre den andre! =)

Skjult ID med pseudonym 1987 on. 24 feb. 2010 00:16

Ja. Er i samme båt. :) Tror det er klokest å bare ta det med ro da, være åpen for seg selv, og vedgå at personen vil være med i ens hjerte litt lenger enn man egentlig ønsker. Det er helt allright å date selv om du ikke er over eksen, synes jeg. Selv etter ett år sitter det fortsatt i hos meg også, - men kjenner det er på tide å gå videre. :) Dating er første skrittet. Lykke til! ;)

Skjult ID med pseudonym Lillemy on. 24 feb. 2010 00:24

Kjenner meg veldig igjen! et års tid siden det ble slutt for min del. Savner han veldig, men kjemper meg selv videre. Er overbevist om at den delen av hjerte som har vondt nå vil banke for en annen flott mann i fremtiden. Vi må ikke gi opp håpet!

Skjult ID med pseudonym Vesla on. 24 feb. 2010 00:41

Jeg tror det er mange som dater og som merker at de ikke helt er klare enda for forhold... Og til de som disse dater og som det ikke sømmer seg å bare ha ONS med, sier de vel ofte at kjemien ikke var tilstede...? (Innbiller meg i alle fall i blant at avslagene jeg får har med fortid og følelser å gjøre. Noen sier det rett ut også).

Jeg synes også det er greit å date selv om ikke er over eksen. Men det bør primært være flørt /kort varighet som det er krysset av for... Noe mer er disse sjeldent klare for.

Skjult ID med pseudonym kvinnen69 on. 24 feb. 2010 00:48

Nå ble jeg nesten litt glad. Har vært slutt i et år (egentlig mer, men mye frem og tilbake)med min eks. Han dater en ny og jeg kjenner at det gjør vondt . så det er greit å lese at andre også føler det slik og at det er normalt.

Har lurt på om jeg skulle vente med å forsøke å date, fordi en ofte er litt sårbar enda. Men tror det kan være et skritt på veien til å gå videre. Lykke til alle sammen!
Og det er greit å date og heller ikke si dette. Men bør man si det etterhvert? Tror ikke det. Men hvis du ønsker henne tilbake igjen blir det noe annet. Ingen vil vær enr. to i noen s hjerte. Eller, korrekt, JEG vil ikke det.

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 24 feb. 2010 00:49 Privat melding

Enig med Vesla.

Skjult ID med pseudonym Fideline on. 24 feb. 2010 00:53

Hånda i været her... Litt over 3 måneder siden jeg ble dumpa.

Jeg vet at en forelskelse er det siste som må til før jeg kommer over ham. Og forelskelser ringer sjelden på døra, så derfor er jeg her.

I dag fikk jeg vite at han - som trengte å være alene LENGE, og som ringte meg bare for å si hei for en uke siden og fortrsatt mente han skulle væe alene lenge - nå er i ferd med å få seg ny kjæreste. Som han har funnet på nett.

Jeg er her, prater og dater som best jeg kan. Er redd jeg kanskje legger lista litt høyt i det at jeg sammenligner for mye med ham (hvertfall med det som var bra med ham), og det kan godt tenkes jeg behandler enkelte urettferdig. Men jeg kjenner meg selv, jeg VET jeg er i stand til å bli like forelska igjen, og jet vet at før eller siden skjer det :-)

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) on. 24 feb. 2010 01:05 Privat melding

kjærlighetssorg unner jeg ingen :o)

(mann 33 år fra Oslo) on. 24 feb. 2010 10:55 Privat melding

Har vel vært bilde av henne i ca 1år etter det ble slutt om du ser øverst til høyre over arrangmenter der du ser hun rote litt med en fyr.

Jeg kan være litt småfrekk og tullete innenfor rimelighetensgrenser om jeg skriver en melding på sukker siden jeg elsker å provosere bare litt, men ikke mer.
Men når det gjelder jenter jeg blir kjent med og sammen med er det en respekt fra min side som aldri brytes og uansett hva jeg opplever går jeg aldri inn for å sverte eller være ubehagelig eller skape en vanskelig situasjon da jeg uten unntak ser på min rolle i et forhold eller et avsluttet forhold som en ansvarsfull, omsorgsfull og støttende part......forstår meg ikke på de som har en trang til å hevne alt mulig når det gjelder svik fra partner ellerdumping, du må vedkjenne deg et ansvar når du går inn i et forhold og du eier fremdeles ikke mennesket om du opplever svik, å bli dumpet osv.

Dessuten som mann så lenge du ikke er voldsomt rik eller har en kraftfull sosialstatus er det en rekke biologiskehensikter du må ta hensyn til når jenter i 20årene gjør det slutt og det er det enkle faktum at det er ting som teller for dem, uansett hvor flotte de er som mennesker....akkurat som jeg liker jenter med fine hofter og myke kinn og omsorgsfulle trekk osv.

(kvinne 50 år fra Telemark) on. 24 feb. 2010 12:57 Privat melding

As heard on Television: "If you can't get over someone, get under someone!" ~ The War At Home.

Skjult ID med pseudonym Cookie on. 24 feb. 2010 13:15

@mrswright:

Eller som de sa på en annen film her: The best way to get over a man, is to get under another...." ;-)