Alle innlegg Sukkerforum

værdt å ta risken? date en gutt med "xer"??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym malene23 on. 24 feb. 2010 18:55

Altså, han er gode venner med minst 2 av xene sine, og tilbringer mye av tiden hos de, han har også endel kontakt med noen av jentene som han bare har hatt sex med.. for meg virker det som om han har de i "reserve"?

Jeg har ikke lyst til å bli såret, og å innlede et forhold eller en romanse med en slik fyr (selv om han er fantastisk på alle mulige områder) synes jeg blir for skummelt =(

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 24 feb. 2010 19:43 Privat melding

Alle har xer, det beste er at man skilles som venner, spesielt der det er barn. Men hva mener du med mye tid? Hvis du skal få tillit til ham at han ikke mener mer med dette enn vennskap, må dere begge være åpne: du om hva du mener om dette og hva du er redd for, og han: hva han mener med å tilbringe tid med xene og om han tar deg alvorlig på dette. Hvis han innlemmer deg i sin krets, er jo mye egentlig gjort. Tillit er noe man bygger opp, ikke noe man automatisk får. Dersom du synes han er verdt å satse på, må du kanskje ta den risken.

Om jeg ville ha gjort det? Aner ikke, kommer helt an på hvordan han behandler meg på akkurat dette og ellers.

Lykke til med dilemmaet ditt :-)

(kvinne 50 år fra Telemark) on. 24 feb. 2010 19:50 Privat melding

...burde ikke ekser være de man minst av alt bør frykte? Er det ikke verre med lekre kolleger, gode venninner som man ennå ikke har hatt sex med, damer på t-banen som man ser hver dag, ekspeditrisen på Kiwi.. Verden er jo full av damer som er potensielle sexpartnere. Så burde du ikke heller være glad for at blant alle disse er han opphengt i akkurat deg? vet ikke, er en stund siden jeg fant ut at sjalusi var bortkastete følelser.

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) on. 24 feb. 2010 21:02 Privat melding

er nok enig med karvinen..

å forholde seg til ei jente som er ofte hjemme hos sine exer og lekevenner tror jeg ikke er særlig sunt for et nytt forhold. tror ikke det har særlig med sjalusi å gjøre.

Skjult ID med pseudonym mannigata on. 24 feb. 2010 21:04

Run (do not walk) towards the exit!
Uttrykket du leter etter er Player!

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 24 feb. 2010 21:11

la ikke fortid være avgjørende.
synes siden han er ærlig om det og forteller det,så bør ikke det være noe negativt for dere.
man må vel ikke være fiende med eksen vel?
hadde heller skydd banen om typen ikke var på talefot(ikke nær venn) med noen av eksene sine..

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 24 feb. 2010 21:16

og det er forskjell på singel og ikke... man bruker forhåpentlig vis mer tid med dama,typen om man har det,enn når man er singel.

(mann 29 år fra Oslo) to. 25 feb. 2010 00:01 Privat melding

Hehe. Jeg likte det du skrev, Mrs Wright:)

(mann 47 år fra Vestfold) to. 25 feb. 2010 12:21 Privat melding

Er jo ikke lett dette da... Det er selvsagt individuelt. Jeg er av den oppfatning at man må lukke kapitler. Det å henge rundt eksene sine vil jo kunne skape usikkerhet. Hvorfor må han/hun på død og liv henge rundt x-en? Selv om forholdet er over angående kjærlighet vil det allikevel være tråder som binder hverandre sammen.

For min del hadde jeg ikke likt at kjæresten min (når jeg får det) hadde hatt et sosialt samvær med x-en. Nei, la man bygge en fremtid sammen og ikke la gamle forhold henge igjen.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 25 feb. 2010 13:49

Ang. de to eksene: jeg er enig med Twosocks. Dersom du innlemmes og inkluderes, er mye gjort. Tidligere ville jeg ikke like tanken på å være i samme rom som ekser uansett - rett og slett fordi jeg vet hva som har vært. Nå gjør det meg ikke noe hvis jeg er trygg på eget forhold. Har de barn sammen, må de jo ha kontakt, og det er en fordel om de da er venner framfor uvenner. Hvis eksene tar i mot deg med åpne armer og typen inkluderer deg, er det sannsynligvis helt ufarlig. Hvis det ikke "passer så godt" at du er med når han treffer dem, ville jeg blitt skeptisk.

Å ha kontakt med de han bare har hatt sex med derimot, bør han jo slutte med om han kommer i et seriøst forhold. Er han ikke villig til det, tror du? At han har kontakt med dem per i dag hvis han fortsatt er singel er jo noe helt annet.

Skjult ID med pseudonym Sabeltann to. 25 feb. 2010 15:35

Å tilbringe alenetid med x'er er respektløst overfor partneren spør du meg. Hadde jeg hatt dame og hun hadde stadig tilbrakt tid sammen med lekegutter, og gamle ex'er så....vel det hadde ikke vært et forhold jeg hadde satset på iallefall. Men noen er vel mer liberale og bryr seg ikke om sånt. Jeg er allergisk mot utroskap, og for meg så blir det å tilbringe tid med gamle x'er sånn ikke naturlig.

Skjult ID med pseudonym rekkus to. 25 feb. 2010 15:53

Typisk playeregenskaper. Han holder mange "varme" samtidig, sånn i tilfelle. Jeg råder deg til å være forsiktig og ikke tro på alt han sier. Det er neppe sant alt. ;)

Skjult ID med pseudonym Enda En to. 25 feb. 2010 17:58

Ser i utgangspunktet ikke noe galt i å ha kontakt med hverken ekser eller noen man har hatt sex med en gang eller ti, men det forutsetter selvsagt at man ikke har noen andre intensjoner enn å være venner nå.

Selv har jeg mye kontakt med tidligere ekser, og nye kjærester involveres der så tidlig som mulig for å komme usikkerhet og sjalusi i forkjøpet. Det er ingen "sånne" følelser der lengre, kun vennskap.

Skjult ID med pseudonym pølsevev to. 25 feb. 2010 18:08

Å leke med x`n er dødssynd nr.1

Skjult ID med pseudonym pølsevev to. 25 feb. 2010 18:11

Til Enda En: "Ingen følelser der lenger" Yeah right, og jeg tror på julenissen.

Skjult ID med pseudonym Enda En to. 25 feb. 2010 18:16

pølsevev: For de av oss som ikke gjør det slutt fordi vi alltid sloss i fylla, puler på hverandres kompiser eller krangler om småting men rett og slett finner ut at vi passer bedre sammen som venner enn som kjærester, så går det helt fint.

Selvsagt er det følelser der, men ikke av "den" typen. Jeg er kjempeglad i henne på samme måte som jeg er glad i mine andre venner. Vi passer ikke sammen som kjærester, og det vet vi begge to.

Skjult ID med pseudonym rablegass to. 25 feb. 2010 18:56

@ Enda en, litt slækt av deg å måtte insuniere at pølsevev og 'de andre' har dårligere moral en deg og nærmest er huleboere siden han/de mener at det ikke er greit at kjæresten tilbringer tid sammen med x'ne sine. Du burde trekke fra egoskuggelappane dine frå augo og slå opp ordet empati, og lære deg litt om elementær psykologi.

Skjult ID med pseudonym Enda En to. 25 feb. 2010 21:31

rablegass: jeg mener på ingen måte at min moral er bedre enn noen andres.

Som jeg skriver så er jeg fullstendig klar over at det at jeg er venner med eksene mine kan være en kilde til sjalusi og usikkerhet hos en ny kjæreste. Derfor gjør det jeg kan for å vise vedkommende at det ikke er noe å bekymre seg over, både ved å snakke om det, og å introdusere de for hverandre tidlig.

Litt usikker på hvordan du mener jeg skulle håndtert det anderledes for å være mer empatisk og psykologisk riktig.

Skjult ID med pseudonym Lysstråle to. 25 feb. 2010 21:40

Hmm..er selv venner med 2 x'er...dette ligger så langt tilbake i tid at jeg ikke tenker på dem som mine x'er,men bare venner blandt resten av venneflokken. Ser ikke helt problemet..Skal jeg kutte ut omgang med de når jeg evnt. får meg ny kjæreste?

Skjult ID med pseudonym rablegass to. 25 feb. 2010 21:57

@ Enda en, TS skrev : "han er gode venner med minst 2 av xene sine, og tilbringer mye av tiden hos de, han har også endel kontakt med noen av jentene som han bare har hatt sex med.."

Jeg mener at hvis man har en kjæreste så gjør man ikke slikt fordi: uansett hvor mye man forteller kjæresten sin og uansett hvor mye man snakker om det, vil det alltid være en liten tanke og tvil hos den andre. Jeg mener at hvis man er glad i kjæresten sin så bør man vise så mye respekt at man ikke omgåes x'ne sine alene som som om de skulle være den beste vennen man hadde. Jeg mener ikke at man skal kutte all kontakt, men man bør, etter min mening, begrense det av respekt for partneren. Den beste vennen burde vel være kjæresten? Er de gamle x'ne i omgangskretsen din, eller av vennegjengen din, så mener jeg at man burde iallefall ikke tilbringe tid med de alene.. Er kjæresten med deg bør det ikke være noe problem...men er en vesentlig forskjell der....iallefall etter min mening.