Alle innlegg Sukkerforum

Dumbie på bra date, men hva nå?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Salander to. 25 feb. 2010 18:09

Jeg møtte en fyr for noen dager siden, og for min del må jeg si det var full klaff! Denne karen traff jeg på et annet nettsted.

Han logget seg på MSN dagen etter og sa han mer enn gjerne ville møte meg igjen, men at han vil vente til en kveld da dattera ikke er hjemme. Jeg synes det er litt vanskelig å finne på noe å prate om for jeg er sjenert, og etterhvert sa jeg derfor at jeg måtte gå. Etter det har han ikke vært på MSN. Og jeg blir gal. Jeg vil møte han igjen. Og selv om jeg vet det er tidlig, så tror jeg dette kan utvikle seg i en veldig god retning. Men hva nå? Skal jeg tørre å sende han en SMS? Hva kan jeg skrive i den? Jeg er redd og sjenert, men jeg vil møte han igjen og er redd han tror jeg ikke er interessert!

Skjult ID med pseudonym Atreju73 to. 25 feb. 2010 18:12

Er du 14 år?

;-p

Du sender en sms der du skriver: "Hei og takk for sist! Det var kjempekoselig og jeg vil også gjerne møtes igjen."

Skjult ID med pseudonym pølsevev to. 25 feb. 2010 18:12

Skriv en melding og si at du er verpesyk.

Skjult ID med pseudonym In10se to. 25 feb. 2010 18:28

Du har all grunn til å være nervøs for at han skal tro at du ikke er interessert hvis du fortsetter å unngå han eller unnskylde deg og stikke når du ikke kommer på noe "lurt" å si. Da vil han trolig fort tro at du enten ikke er særlig interessert, eller han tror du spiller et spill ("hard to get"). Begge deler vil ofte være turn-off. Men når det er sagt så betyr ikke det at du takket for deg og avsluttet chatten én gang at han vil tro noe av dette. For alt han vet hadde du noe veldig viktig du måtte gjøre.

Men hvis litt initiativ. Send han den meldingen. Det virker som det er en utbredt misforståelse ute og går blant mange jenter at vi gutter ikke forventer at dere også skal ta litt initiativ og vise at dere er liker oss. Det gjør ikke at dere på noen måte virker løse på tråden, det viser bare at dere er interessert. Vi liker jenter som viser at de liker oss. Vi liker ikke like godt jenter som virker (ekte eller påtatt) uinteresserte, kalde og avvisende. Da går vi videre til neste. Vel, i det minste gjør jeg det, og jeg er sikkert ikke den eneste.

Skjult ID to. 25 feb. 2010 18:36

enig med In10se

Skjult ID med pseudonym Salander to. 25 feb. 2010 18:57

Nei, jeg er ikke 14 år, men jeg har ADHD og sliter med følelser når de blir for sterke.

Jeg har sendt han en melding nå, venter på svar.

Skjult ID med pseudonym nigella to. 25 feb. 2010 19:06

@ salander - u go girl. Det er ikke akkurat lett å være jente og skulle vise seg selvsikker og initiativtakende når det i lang tid har vært forventet av oss at vi ikke gjør det. Men her ser man et glimrende eksempel på at vi gjør nettopp det om vi virkelig liker noen!
Syns det er flott at du sendte melding, om ikke annet så er du en erfaring rikere!!! Stooor klem, dette går bra :)

Skjult ID med pseudonym Salander to. 25 feb. 2010 19:06

Fikk svar: Han har besøk i kveld og skal på konsert de neste to dagene og kom ikke med noe forslag om når vi kunne møtes etter det. Jeg tar det som et tegn på at han ikke er så interessert. Og plutselig ble følelsene lettere å håndtere. Dette er jeg så vant til. Avvisning er jeg en kløpper på å håndtere:-)

Skjult ID med pseudonym nigella to. 25 feb. 2010 19:10

@ salander hmm det er her vi trenger innspill fra menn, er jo så lett å tenke ja men da er han bare opptatt de neste par dagene og så sender han melding etter det, eller eventuelt slik du tenker at han ikke er interessert. Menn - hvordan tenker dere?

Skjult ID med pseudonym Atreju73 to. 25 feb. 2010 19:18

hm... Det er jo ikke så merkelig å være opptatt fredag og lørdag. Likevel er det betenkelig å ikke foreslå et annet tidpunkt. Enten så gjør han seg vanskelig eller så er han ikke så interessert. Ikke så lovende uansett syns jeg. Er man skikkelig keen, så spikrer man neste møte så rask som mulig.

Skjult ID med pseudonym Salander to. 25 feb. 2010 19:22

Tenker som deg jeg, Atreju73.

Skjult ID med pseudonym Tapper to. 25 feb. 2010 19:45

@salander Hadde han vært interessert, så hadde han nok skrevet det i meldingen at det ikke passer akkurat nå, men at dere skulle møttes en annen gang. Det ville jeg ha svart ihvertfall... men, husk at vi er fortsatt mange single menn her ute, stå på videre!! :))

Skjult ID med pseudonym Salander to. 25 feb. 2010 19:46

Jo han skrev at han gjerne ville møte meg igjen, men passet ikke nå. Men jeg tenker som så at det er naturlig å kanskje prøve å holde kontakt i mellomtiden, så nå får det være opp til han.

Skjult ID med pseudonym Tapper to. 25 feb. 2010 19:51

hmmmm okeida, salander... :)) skulle det ikke funke, så ikke glem meg da! hint hint, blink blink.. :-)

Skjult ID med pseudonym In10se to. 25 feb. 2010 20:00

@ salander

Ja ta det rolig og ikke gå så fort fram nå, dere har jo bare møttes én gang. Han har jo sagt at han har lyst til å møte deg igjen, han er bare litt opptatt akkurat nå. Men nå har du vist initiativ og vært modig, så nå synes jeg faktisk at det er helt ok hvis du overlater det neste trekket til han;) Jeg tipper han tar kontakt i løpet av noen dager jeg, senest i første halvdel av neste uke. Men hvis du ikke hører noe fra han på en ukes tid eller så er det nok han som enten ikke er så veldig interessert eller som spiller spill ja. (medmindre det faktisk skulle skje noe alvorlig og uventet i livet hans selvsagt. Et pluttselig dødsfall i familien eller noe sånt. Slike ting kan jo også skje tross alt, men i såfall vil han nok fortelle om det når han omsider tar kontakt).

Skjult ID med pseudonym zoid77 to. 25 feb. 2010 22:06

Det er jo Dumdumboys-konserter denne helga, og fansen deres er jo ganske så fanatiske...

Men se på det motsatt - hva har du å tape? Kom med et forslag og hør hva han sier.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 fr. 26 feb. 2010 09:34

Jeg er enig med In10se. Det er han som har erklært seg for opptatt, så da er det opp til ham å ta opp tråden igjen. Best å skru ned forventningene og vente og se litt nå syns jeg.