Alle innlegg Sukkerforum

Er vi som skal opereres ikke "datebare"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TerraFirma fr. 26 feb. 2010 14:43

Hei til alle sukkeravhengige folk.

Har ett lite spørsmål til alle sammen. Snakket med en venninne om at jeg prøver å finne en kjæreste (her og IRL), samtidig kom vi inn på at jeg skal operer kneet mitt rett etter påske. Siden dette er en korsbåndoperasjon betyr det at jeg er sidelinjet fra en del fritidsaktiviteter i cirka 3-6 måneder etter operasjonen.

Venninnen min mente at jeg ble nok mindre "attraktiv" på datingmarkedet siden jeg kommer til å bli en ufrivillig "sofagris". Stemmer dette, bør jeg egentlig bare stenge profilen min her inntil jeg kan igjen tilfredsstille alle kravene som "tur i skog og mark" & "ski under beinene hver helg"?

Håper på noen fornuftige svar.

mvh

Terra "one leg" Firma

Skjult ID med pseudonym petita fr. 26 feb. 2010 14:45

Damer flest er mer forståelsesfulle enn som så :)

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 26 feb. 2010 14:47

Føler med deg jeg TerraFirma!!
Jeg er en skikkelig sofagris nå og blir det nok ei stund til dessverre. Bare å innse at mulighetene blir mindre for oss nyopererte. Men jeg kan da si at jeg for min del klarer da å treffe jenter selv om jeg går på krykker. I mai blir jeg vel et helt menneske igjen.. :D

Det kan jo være visse fordeler med å være sykemeldt - du kan date andre jenter på dagtid!! :P

Skjult ID med pseudonym TerraFirma fr. 26 feb. 2010 14:49

@ Petita
Er det jeg håper på og

@ Gråtass
Du må ha god bedring, og jeg skal ta med meg tipset om dating på dagtid ;-)

Skjult ID med pseudonym Vesla fr. 26 feb. 2010 14:50

Nei, det spiller ingen rolle om du er forhindret fra normal aktivitet på en stund. Alvorlig talt! :;-)

Skjult ID med pseudonym Minney fr. 26 feb. 2010 15:05

For en del år tilbake var jeg på date med gips på benet og krykker :) Jeg ble hentet ved døren og kjørt hjem igjen av han jeg var på date med :) Det var en hyggelig date, og vi møttes en del ganger etter det også, både med og uten gips :P
Men noe langvarig ble det ikke ut av det....
Uten at det var gipsen sin feil :P
Så man kan fint gå på date fordi om man skal opereres eller nettopp har opereret :P

(mann 52 år fra Vestfold) lø. 27 feb. 2010 19:44 Privat melding

Hu veninna di burde du bytte ut med en gang...

Skjult ID med pseudonym TerraFirma lø. 27 feb. 2010 21:00

@ Håkon

Tror jeg beholder henne, hun har kjørt fult løp med sin egen kjæreste som har vært litt ut og inn av sykehus. Tror nok mer det var en generell betraktelse av mitt motsatte kjønn, og ja, hun tok alle over en kam på den.

@ Minney

Fint å høre at en date inkl gips og krykker kan fungere =)

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 27 feb. 2010 21:14 Privat melding

Hvis en "liten" korsbåndoperasjon skal stoppe det motsatte kjønn, er vedkommende noe å satse på i det store og det hele da? Det finnes mange andre ting man kan gjøre enn å gå opp på den høyste fjelltoppen i umiddelbar nærhet! Hvis du absolutt skal ut i naturen så kan du jo låne en rullestol et eller annet sted kanskje. Da går det jo ganske greit å komme seg ut! Det går mot sommeren og når det blir varmere så kan man jo alltids ta seg en liten båt tur! Det er jo natur, og man kan sitte helt rolig med beinet! Se mulighetene ikke begreningene!

Skjult ID med pseudonym TerraFirma lø. 27 feb. 2010 21:17

@ chairman2s

Jeg skal absolutt se mulighetene istedenfor begrensningene. Jeg håper og tror at jeg kommer tilbake enda sterkere enn jeg er nå, så det er absolutt ikke en dårlig ting å få operasjonen.

du må ha lykke til her inne du og, bra å se din positive innstilling =)

Skjult ID med pseudonym lørdag lø. 27 feb. 2010 22:37

Ehhhh ... jeg skjønner ikke problemstillingen.

Skjult ID med pseudonym TerraFirma lø. 27 feb. 2010 22:49

@ lørdag

Vil du date en som du vet kommer til å være sengeliggende for en stund fremover, og som ikke kan være fritids aktiv i de neste 2-3 månedene. Spesielt ettersom veldig mange her inne skriver så mye om hvor mye de liker ski, skog og mark etc...

Skjult ID med pseudonym man lø. 27 feb. 2010 22:51

Sengedate er ikke å forakte :o)

Skjult ID med pseudonym Suislier sø. 28 feb. 2010 00:01

Feil feil feil, ikke steng profilen.

Det kan til og med fremstå som sympatisk at du er "skadet". ;)

Skjult ID med pseudonym HUNK sø. 28 feb. 2010 15:50

Stakkars deg TerraFirma, for en patetisk "problemstilling". Med slike tanker, vil jeg heller si det er hodet ditt som er problemet og ikke et par krykker.
Jeg er "hjulbent" og er ingen "fjellgjeit", men har ikke problemer med å date. Min eldste bror som er godt gift, er faktisk misunnelig på meg og "alle" mine nye kvinnebekjentskaper.

Skjult ID sø. 28 feb. 2010 19:17

Skal ikke ALLTID høre på "venninner"- bare tull dette her!

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 28 feb. 2010 19:41

Enig med Petita, vi er både mer forståelsesfulle - og ikke minst langsiktige enn som så:)

Kjære vene, det er jo snart påske, og snart vår og 17. mai.
Så lang tid som enkelte menn bruker på å somle seg til en date, så er jo tiden frem til "like etter påske" å regne som et sekund. Hehe

(kvinne 34 år fra Oppland) sø. 28 feb. 2010 20:06 Privat melding

Jo du/dere er så absolutt "date-bare".. det har jo ingenting å si .. En gips fra eller til :)

Skjult ID med pseudonym TerraFirma sø. 28 feb. 2010 21:27

@ Hunk

Takk for at du tror at jeg ser på det som en stor problemstilling... Jeg er glad for at jeg får denne operasjonen sånn at jeg kan komme tilbake til å gjøre de tingene som jeg savner, og jeg har fremdeles tro på at jeg kan finne den en jente som jeg kan ta med på en date snart =)

@vibe

Ser ut som dette ikke er en problemstilling i det hele tatt, er glad for at de fleste her inne, kjekt å vite at krykker ikke er noe problem for jenter.

Skjult ID med pseudonym R ma. 1 mars 2010 00:26

@TerraFirma - Med mindre du skal være en sytekopp i 2-3 mnd så ser jeg ikke dette som en problemstilling, nei.

(kvinne 33 år fra Oslo) ma. 1 mars 2010 15:50 Privat melding

Selv om du ikke kan inviteres med på klatring eller squash med det første så er det et HAV av muligheter for dating med krykker. Og jeg må beklage for nå kommer jeg til å korrigere deg litt: Korsbåndoperasjon fører ikke til sengeligging i 2-3mnd for vanlige dødelige men sofaligging i et par uker SÅ da kan du jo se om du klarer å få et kjerringemne hjem på date til deg i sofakroken som i tillegg kan diske opp med litt mat før en hyggelig film sees i sofaen :-) I tillegg så får du sikkert mengder av Paralgin Forte utskrevet av legen og jeg skal love deg at du føler deg pigg med dem i kroppen så da fikser du problemstillingen til å bli en utfordring om å tenke litt nytt :-)

For problemer er jo bare utfordringer man ikke har turt å ta på strak arm enda :-)

Skjult ID med pseudonym TerraFirma ma. 1 mars 2010 19:20

@ R

Skal prøve å unngå å være sytekopp, selv om jeg vet at jeg kommer til å gå på veggene de 2 første ukene... ;-)

@ Eventyrli

Skal ta det som en god utfordring, og jeg vet at jeg ikke blir sengeliggende i mer en 2 uker, men ting som klatring, skog/mark, sykling etc må jeg vente noen måneder på =)

Skjult ID med pseudonym gråtass ma. 1 mars 2010 19:53

@eventyrli

Du har helt rett i det meste av det du skriver, men tviler på at legen skriver ut bøttevis av paralgin. Jeg for min del har fått med meg paracet og et annet preparat, men bruker det ikke i det hele tatt så lenge jeg ikke har smerter. Resepten er å ta det med ro innimellom og så gi litt bånn gass. Det gjør i hvertfall jeg om dagen. Bare å få trent armene med krykkeaktivitet istedenfor klatring. Den slags funker veldig bra med å komme seg ut og treffe damer iallfall!

Skjult ID med pseudonym Eventyrli fr. 5 mars 2010 12:29

Gråtass: Hva fikk du ikke paralgin?! hvilket kjedelig sofaliv du må ha om dagen da ;-) Jeg fikk slengt paralgin i bøtter og spann etter meg men det var sikkert egentlig for å få denne råtassen her til å faktisk ligge i ro og ikke trikse med krykkene hele tiden de første ukene.. noen som sa rastløs?!

Terrafirma: Har du vært under kniven nå eller sitter du og biter negler og gruer deg til eventuell sofadating de første 2 ukene? :-) Men tenk hvor sterk du blir i armene av å humpe rundt på krykker i x antall mnd! Makan til styrketrening har jeg aldri vært borti før selv så gled deg til bicepsen troner!

utfordringer er bare nye muligheter man ikke tidligere har sett :-)

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 5 mars 2010 12:39

@Eventyrli
Jeg grein meg bokstavelig talt til morfin intravenøst det første døgnet etter operasjon. Det var uutholdelige smerter selv for en gråtass. Men deretter gikk det rolig nedover med paracet og etter ei uke brukte jeg ingenting. Rastløs... ?? Hva er det?
Nå har det gått to uker siden operasjonen og jeg har allerede rukket en tur vestafor.. Å humpe på krykker må være ti ganger bedre enn å trene på treningssenter - både styrke og balanse på en gang i bøtter og spann! :) Kjenner allerede bicepsen strammer som bare det....

Skjult ID med pseudonym TerraFirma fr. 5 mars 2010 13:21

@Eventyrli

Nei, sitter nok og biter negler, ikke så mye pga sofadating da, mest pga den faktiske operasjonen...

Ja, blir nok veldig god trening for overkroppen med all humping/triksing med krykkene. Blir kjedelig å ikke kunne trene normalt, men hvis jeg er flink og heldig så skal jo jeg nesten bli 100% frisk i kneet, noe som kan bety at jeg kan tilegne meg egenskaper som skigåing bortover og nedover, fotballspilling og ekstrem aktiviteter i profilen min ;-p

Så blir det spennende hvor mye smertestillende jeg får, har som regel vært heldig før med lite smertestillende, men så har jeg heller aldri gjort noe så drastisk som dette mot kroppen...

(kvinne 33 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 19:01 Privat melding

Operasjonen er jo lett som en lek den :-) Du ligger der på bordet og drømmer om sol, sommer, palmesus og sikkert lettkledde damer :-D Er mye mer kjipt å bli vekket opp av narkosen og skjønne at hulahuladamen bare var en drøm ;-)

Så det går nok så bra så atte. DU kommer til å bli en racer på triksing på krykker etterhvert og dopet trenger du bare de 2-3 første dagene om du er snill gutt og ikke begynner med krykketriksing altfor fort.

Jeg får komme og lære deg et krykketriks eller 2! Gråtass kan sikkert også være behjelpelig så handy som han har blitt med krykkene sine i det siste :-P

Skjult ID med pseudonym TerraFirma lø. 6 mars 2010 08:40

Håper drømmene kan gå til varmere steder, det hadde vært deilig =)

Også gleder jeg meg til litt opplæring i forskjellige krykketriks, sosiallivet kommer jo sikkert til å bestå mest av facebook/msn/sukker diskusjonsforum (iallefall på dagtid), så alltid kjekt med besøk :-p

Skjult ID med pseudonym gråtass lø. 6 mars 2010 14:14

@TerraFirma

Ingenting å grue seg for operasjonen som Eventyrli sier. Den går som en lek. Bare å flørte i vei med den kvinnelige anestesisykepleieren som har ansvaret for deg underveis :P Ellers kommer du helt sikkert ikke til å få narkose, men spinalbedøvelse i ryggen. Det går greit det også, men var den verste delen for min del. Rart å kjenne beina gradvis blir følelsesløse fra livet og ned. Merkelig opplevelse å ligge der på bordet og høre drillen går mens Johnny Cash synger beroligende i øret "Walk the line". Drømte om en liten svingom med Reese Witherspoon der jeg lå!! :P

Jeg kan lære deg noen krykketriks. Det kan sikkert være lurt å ha gått litt på stylter før. For meg har det kommet godt med når krykkene skal prøves til å balansere på. :D

(mann 43 år fra Oslo) lø. 6 mars 2010 16:33 Privat melding

Slutter meg da til Gråtassen og Terra i haltepink-gruppa på sukker.
Menisken i kneet har (delvis) takka for seg og nå får vi bare håpe på at ortopeden kan få meg på operasjonsbordet innen 17 mai...
Men siden man bor i Oslo så er det jo mulig å bevege seg rundt med offentlig transport da ;-D

(mann 43 år fra Vestfold) lø. 6 mars 2010 16:38 Privat melding

Lykke til og velkommen inn i krykkegruppa vår på sukker, MIG! Godt å kjenne fellesskapet av krykkeentusiaster samler seg.

(kvinne 33 år fra Oslo) lø. 6 mars 2010 16:47 Privat melding

Kanskje vi skal arrangere krykkestafett? :-D

I win!

(mann 43 år fra Vestfold) lø. 6 mars 2010 18:33 Privat melding

Jeg er med Eventyrli!!!!!! Grrrrrrrrr :D

I WIN OF COURSE!!

(kvinne 33 år fra Oslo) lø. 6 mars 2010 18:35 Privat melding

Pøh!

Jeg har krykket flere mil enn deg :-P

Skjult ID med pseudonym mannigata lø. 6 mars 2010 18:37

Går heller på henda ;-p

(mann 43 år fra Vestfold) lø. 6 mars 2010 18:38 Privat melding

Jeg skal krykke flere mil før mai! Jeg er allerede oppe i mange kilometer :P Blæææææææææh

(kvinne 33 år fra Oslo) lø. 6 mars 2010 18:39 Privat melding

HAH!

Du slår ikke mine x- antall år på krykker!

PURKA VINNER!

(mann 43 år fra Vestfold) lø. 6 mars 2010 18:40 Privat melding

Jeg tror vi seriøst skal ta en stafett gitt! Konkurransegenet mitt klarer ikke la være! :P

(kvinne 33 år fra Oslo) lø. 6 mars 2010 18:41 Privat melding

Jasså, så du utfordrer meg til å hente frem krykkene mine?!?!

Da syntes jeg heler å gå på henda konkurranse som MIG hinter til er bedre :-D

Skjult ID med pseudonym TerraFirma lø. 6 mars 2010 18:41

Skjønner at jeg må øve mye på de krykkene fremover, kanskje jeg skal begynne å tørrtrene med de jeg har liggende fra gammelt av ;-)

@Mannigata
Lykke til med operasjon, holdt på å ødelegge menisken min og, men den kom seg visstnok unna.

(mann 43 år fra Vestfold) lø. 6 mars 2010 18:45 Privat melding

Det var det jeg tenkte Purka. Du er altfor mye minigris og feiger ut! :))
Å gå på henda går dårlig. Ser for meg en kar med krykker og brukket nakke inn på legevakta.. Det får holde med å bli kalt "danseløven" hos helsevesenet! :P

(kvinne 33 år fra Oslo) lø. 6 mars 2010 19:04 Privat melding

men tassen da..

har purka blitt til minigris fordi hun utfordrer deg på noe du ikke kan? :-D Jammen godt at det finnes minigrispurker også da ;-)

er vel bedre å bli kalt "danseløven" hos helsevesenet enn "sexløven"... :-P

(mann 43 år fra Vestfold) lø. 6 mars 2010 21:12 Privat melding

Purka dahhhhhhhhhhhh....
Det var jo du som nevnte at du sov som en minigris i en annen tråd.. Tenkte at din nedvurdering av deg selv måtte følges opp i praksis ;-P Ikke godt å si om jeg ikke kan gå på henda - tar da utfordringer på strak arm, bokstavelig talt! :)

(kvinne 43 år fra Sør-Trøndelag) lø. 6 mars 2010 23:16 Privat melding

Jeg har vært på date så joda- vi er datebare.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 7 mars 2010 01:36

Tassen...

hihi... ja du må vel ta alle utfordringer på strak arm nå som du ikke kan gå på strake bein :-D

pst! Jeg kan degradere meg til en minigris men det kan ikke du selv om jeg selv har gjort det (plagsom jeg?!) :-P

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 7 mars 2010 01:52

Greit for meg Eventyrli :P Du er og blir en plagsom stril med altfor mye tia maria i toppen. Skal holde meg til å kalle deg den eventyrlige purka, så lenge du ikke går lenger enn å kalle meg Tassen! :P

Hadde da vært moro å gå på strake armer og briefe med det på date en gang.. Kanskje jeg skal bruke neste uke å trene litt på det. Eller kanskje ikke.. :-)

(kvinne 33 år fra Oslo) sø. 7 mars 2010 01:57 Privat melding

Perfekt!! Gleder meg til å se deg gå på strake armer!
Kanskje det får folk til å slutte å skyte rundt i nærområdet mitt (jepp, det sa nettopp "pang!"utenfor men om det var en pistol eller en lydpotte som eksploderte er ikke godt å si gitt.. )

Skjult ID med pseudonym gråtass sø. 7 mars 2010 12:58

Hører den eventyrlige sarkasmen fra purka om at mine strake armer skal skremme bort skyting og lydpotter i Oslo... Tror jeg står over den slags dating gitt. Pffft...... Er da ingen vanlig sirkusartist heller! Får heller skremme noen med krykketriksene framover - litt turning i skranke er jo en fin øvelse :)

Skjult ID med pseudonym TerraFirma sø. 7 mars 2010 21:38

Håper skranken gir deg muligheten til å få en pen poengsum, og kanskje til og med imponere en pen jente eller 2...

Her har jeg fått masse support fra en venninne ikveld (og oppløftende lovpris om mine matkunnskaper), og ikke minst vært med på å takle 2 rødvinsflaker ;-) Nesten som jeg vil ta frem krykkene allerede, men er redd for at jeg vil tatt en litt tidlig tur til Haukeland hvis jeg hadde prøvd på alle triksene...

Håper dere har hatt en fin helg =)

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 8 mars 2010 00:40 Privat melding

Eventyrli: siden det virker som du er den som har mest erfaring når det gjelder krykker her så har jeg et lite spørsmål. For noen år siden kom jeg i en diskusjon med en som syns det virket ganske praktisk med rullestol for da slapp man å gå hjem full liksom, men så kom han frem til at det var litt mye styr å få seg en rullestol liksom bare for det liksom. Så kom vi inn på selve spørsmålet her! Hvordan er krykker? Man har liksom mer å støtte seg på når man bruker krykker, men på den andre siden så har du mer å holde styr på! Så er krykker en fordel eller en ulempe når du har hatt en så bra kveld at du ikke er i stand til å gå hjem uten å falle et par ganger på veien?

Skjult ID med pseudonym jamie ma. 8 mars 2010 00:56

Jeg kan svare kjapt ut fra min korte erfaring Chairman!
Drakk en del vin her på fredag hos en god kollega og måtte virkelig passe på at jeg ikke gikk over grensa, slik at jeg kom meg ned trappa og ikke havna på hodet i entreen etterpå. Jeg vil så absolutt si at det kan være en fordel med to bein når man drikker litt - om man da ikke bare har krykker for å støtte seg til uten at det ellers er noe i veien :)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 29 mars 2010 19:28

TERRAFIRMA!

Hvordan går det med den halte? ;)