Alle innlegg Sukkerforum

Mange gjengangere her på sukker, hvorfor?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym adrian fr. 26 feb. 2010 17:06

Er det bare meg eller er det mange gjenngangere her på sukker?
Er vi blitt så kresne at selv ikke de på aller høyeste nivået på stigen ikke finner seg noen? Jeg er mann med et helt normalt utseende, og har selv vært på en god del dates med jenter her inne.. hvorfor er det slik at man ikke finner seg noen?

for meg virker det som om man har større sjanse om an "hooker" opp med noen fra byen, det må jo være rart når man her inne har tilgang til å være svært selektive, og dermed øke sjansene?

Eller er sukker blitt et sted der folk får vist seg fram, ikke nødvendigvis for å finne seg den "rette", men for å øke selvtilitten og selvfølelsen? Isåfall har jo sukker hjulpet meg, men det hjelper ikke når det jeg ikke når det jeg er ute etter.. å finne ei jente jeg kan gå hånd i hånd med :)

Skjult ID fr. 26 feb. 2010 17:10

en del er nok her kun for å vise frem. Andre blir bare kresnere og kresnere,
men flesteparten har nok litt for mye grønt gress på andre siden av gjerdet :)

Dvs at selv om man finner noen interessante, så er man hele tiden på utkikk etter noe enda bedre. Og sånn fortsetter det hele tiden.
Og holder man på slik så blir det selvsagt aldri noe ut av noenting :)

Skjult ID med pseudonym jon fr. 26 feb. 2010 17:14

+1
Har litt med innstilling å gjøre tror jeg. Blir du introdusert via felles bekjente er det langt mindre skepsis og derved større sjanse for ar det blir noe mere. Her har man jo ingen referanser. Som igjen ofte fører til mere eller mindre velbegrunnet mistenksomhet.

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 26 feb. 2010 17:15

Tror ikke du er den eneste som opplever det slik. Og det er jo egentlig litt paradoksalt også, i hvert fall for de av oss som faktisk er ute etter noe varig. For burde det ikke egentlig vært slik at det å vite litt om hverandre på forhånd er en fordel, da? Jeg mener, man får faktisk vite litt mer her enn man får på et eller annet lugubert kjøttmarked klokka halv tre natt til søndag.

Får en til å tenke litt...

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 26 feb. 2010 17:20

Det er litt rart, ja. Mange som er så halvhjertet her.... Type: VI kan vel taste litt en kveld... ? Men ikke hvilken kveld! Det meste sklir ut i sanden for det kommer noe nytt seilende hele tiden, virker det som. Hva med litt entusiasme? Hva med: Har du lyst til å chatte? Flott! Når da? Men i stedet er de meste så lunkent...." Joda.. kan godt det... må bare spise litt først..." Og så er de ikke pålogget resten av kvelden... sukk.

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 26 feb. 2010 17:21

Jeg blir mer og mer kresen for hver date, så nå har jeg slutta nesten helt med dating og leser forum mens jeg venter på å bli desperat.

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 26 feb. 2010 17:24

@feline
Nå er det jo ikke lov å snakke om andre datesteder her inne, men jeg lurer litt på om det bare er jentene som får flere meldinger andre steder, eller om det også gjelder oss gutta. Grunnen til at jeg lurer på det, er at Sukker er litt spesielt i og med at det holder at den éne er betalende medlem, mens det vanlige synes å være at begge må være betalende.

(kvinne 52 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2010 17:26 Privat melding

får vel spørre noen gutter da..

(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2010 17:27 Privat melding

Jeg har akkurat sletta profilen min på et annet datested der jeg ble fullstending nedrent av meldinger selv om jeg ikke hadde bilde og ikke hadde skrevet noe om meg selv i profilen. Da foretrekker jeg helt klart få, men som regel mer interessante, meldinger her på Sukker.

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 26 feb. 2010 17:29

@feline
Var ment som et åpent spørsmål til alle, ville bare knytte det til et innlegg... :-)

(kvinne 52 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2010 17:31 Privat melding

@zoid77
Skjønner :-))

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 26 feb. 2010 17:41

Matchsystemet i sukker gjør at man får filtrert bort mange som ikke hadde vært potensielle partnere. Det reduserer nødvendigvis også antallet useriøse henvendelser for jentene. De potensielle "spammerne" finner rett og slett ikke profilen. Samtidig gir det gutta en større sjans til å synes i haugen av meldinger som enkelte jenter får.

På sukker skal i teorien meldingene som kommer ha et større potensial til å føre til noe mer.

Jeg har vært innom mange datingsider, og sukker er det stedet med nest-høyest svarprosent. (Stedet med høyest svarprosent hadde så få medlemmer at jeg hadde snakket med alle potensielle partnere i løpet av en helg.) Sukker er også det eneste stedet jeg har opplevd å få førstemeldinger.

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt fr. 26 feb. 2010 17:45

Du gir deg selv et ganske godt svar i andre avsnitt; "når man her inne har tilgang til å være svært selektive...". Jeg kan selvfølgelig ikke svare for andre enn meg selv, men min gjengangerstatus er et direkte resultat av at jeg gir meg selv lov til å være svært selektiv, både på og utenfor nett.

Jeg ser det som et privilegium å kunne bruke tid på å finne et helt spesielt menneske, den ene personen, kinderegget. Og hvorfor skulle jeg ikke det?

Min livserfaring forteller meg at det tar tid å bli kjent med et menneske, uansett om det gjelder vennskap, kjærlighet eller arbeid for den del. Tre-måneders-regelen bærer ofte med seg mye sannhet, og da er det kanskje ikke så rart at mange av oss blir nettopp gjengangere her inne. I nettdatingens verden skjer mye på overflaten og basert på tidvis misvisende profiler, og da blir det lett enda raskere intervaller i av- og nyregistreringer av profil.

I mitt tilfelle handler det i alle fall ikke om å vise seg frem. Sannheten er nok betydelig nærmere en alt for neglisjert og lite gjennomarbeidet profil, som direkte følge av min stadig krympende tiltro til seriedater og alle andre overflatesenarioer nettdatingen byr på. Jeg blir mer og mer kresen når det gjelder personlighet og egenskaper. Verden er full av grønt gress, men det imponerer meg ikke mer enn at noen annen får være greenkeeper :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 26 feb. 2010 17:52

@HeltEnkelt
Hva er tremånedersregelen?

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt fr. 26 feb. 2010 17:58

En påstått sannhet om at det tar minst tre måneder å komme til bunns i bli-kjent-fasen, zoid77 :) For min del har den regelen blitt sann oftere enn jeg til å begynne med likte å innrømme :)

Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 26 feb. 2010 18:23

Om det er tilfellet skjønner jeg det godt... De fleste forventer jo at det skal være full klaff etter to minutter på en eller annen hip kaffebar...

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt fr. 26 feb. 2010 18:26

Forelskelse kan være fort gjort, men "å finne seg noen" og finne noe det er verdt å bygge på er vel en litt større utfordring for tominuttersforventningene, kanskje ;)

Skjult ID fr. 26 feb. 2010 19:07

jeg kom i kontakt med en gutt..så hyggelig ut.,og koselig å skrive med.vi avtalte at vi skulle møtes en av de nærmeste dagene.plutselig kom det en melding fra ham,at han datet en annen dame,men at vi kunne treffes hvis det ikke fungerte mellom de to.....
ble ganske paff.
er det så enkelt å bytte ut en...? da kan jo ikke interessen for en person stikke særlig dypt.jeg,for min del skal virkelig kjenne "at her er det noe" før jeg begir meg ut på en date...har ikke "flere på lager"
er det bare meg som er sånn??

Skjult ID med pseudonym jente fr. 26 feb. 2010 20:19

Jeg har ofte et par tre jeg har snakket om å møte. Se ikke noe galt i det. Ting sklir så fort ut i sanden her. Og da blir jeg ikke så skuffet når en plutselig sletter profilen sin uten varsel eller skriver en melding ala den du fikk.
Jeg er selv aldri den som bare blir borte uten å si fra. Men det er et vanlig trekk hos mange dessverre, og jeg er bare glad jeg ikke rakk å bli forelsket i dem... Tror mange har hjertet sitt fullt av et eller annet, og derfor er det lett å backe. Hva jeg måtte føle er underordnet... Åpenbart.

Skjult ID med pseudonym rotte fr. 26 feb. 2010 20:31

Jeg er her ennå fordi jeg er mindre attraktiv og blir skydd.
Blir vel her ut tiåret.

Skjult ID med pseudonym nigella fr. 26 feb. 2010 20:42

@ rotte, begynner å nyte de humoristiske innspillene dine :)

(kvinne 43 år fra Sør-Trøndelag) lø. 27 feb. 2010 11:47 Privat melding

Til skjult ID: har du hørt noe mer fra den mannen?

Skjult ID med pseudonym rekkus lø. 27 feb. 2010 12:58

@pgmp: Er du betalt av sukker? ;)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 27 feb. 2010 13:28

@rekkus
Langvarig sponsor av sukker, kortvarig sponsor av diverse andre. Og tilhenger av logisk resonering