Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym zoid77 fr. 26 feb. 2010 17:51

Jeg har spurt om det før, men jeg blir aldri klok på det - hvor mange timer har egentlig døgnet til den jevne Sukker-dame?

I full jobb, studerer ved siden, skal til London, Washington, Moskva og Peking før St. Hans, elsker ski, både bortover og nedover, og snowboard, trener 3-4 ganger i uka, elsker toppturer, klatring, konserter, sjøliv og uteliv. Hvordan går dette i hop? Og ikke minst, hvordan skal de få tid til en kjæreste?

(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2010 18:00 Privat melding

En lege fortalte meg nylig at jeg muligens lider av noe som kalles forsinket søvnfase-syndrom, hvilket innebærer at "døgnet mitt" har noen sånt som 28-29 timer. Likevel sitter nå jeg stort sett bare hjemme og slapper av :-)

Skjult ID med pseudonym adrian fr. 26 feb. 2010 18:04

Ikke nå rart zoid77, når de samme damene krever av oss menn at vi skal både være i armkroken, rørleggeren, danseløva på byen, holde de i hånda når de ser titantic for 10 gangen, og ikke minst ta de med på jordomseiling..

Jeg vet rett å slett ikke hvordan jeg/eller de skal få tid til alt dette :P

(mann 33 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2010 18:08 Privat melding

zoid77 det jeg tenker da er at de har ekstremt mye bedre økonomi enn meg og da er jeg utelukket eller utelukker meg selv da jeg ikke føler jeg kan være mann om de er så mye høyere enn meg på samfunns kasten, men ja de aller fleste profiler er slik og da må jeg bare bla videre siden jeg ikke når opp.

Skjult ID med pseudonym tulla fr. 26 feb. 2010 18:19

Jeg har lurt på det samme når det gjelder menn vel og merke.. Blir sliten av bare å se på profilen til enkelte, stressulfa - hva i all verden skal de med dame, ja jeg bare spør jeg??

Skjult ID med pseudonym petita fr. 26 feb. 2010 18:23

@ tulla, det har jeg også lagt merke til :) Men tror at når noen skriver at de gjør ditten datten, så går det heller på at det er noe de liker og gjør det fra tid til annen :)
Men jeg innrømmer gjerne selv, at for meg så trives jeg best hjemme med en god bok. (som ble bestilt for tre uker siden og enda ikke har kommet frem!)..

Skjult ID med pseudonym sunshine fr. 26 feb. 2010 18:31

Vi er vel født med forskjellig energinivå. Noen kan bare ikke sitte stille fra naturens side. Det er vel heller ikke til å stikke under en stol at det er status i vår kultur å være aktiv og busy. Her skal man i tillegg selge seg selv, da er det vel mange som smører litt ekstra på.

Skjult ID med pseudonym Tron fr. 26 feb. 2010 18:38

Slapp av! Mange her, menn eller kvinner, prøver å skape en illusjon. De prøver å fremstille seg selv som noe de ikke er. Lettere å leve fantasilivet på nett enn IRL.

De av oss som har skjønt dette, ler litt av alle de fjollete fjelltoppbildene, fallskjermhoppingen, surfebildene og jorda-rundt bildene og klikker videre til neste profil. Samtidig tenker vi; " Du lurer ikke meg. Du har surfet èn gang og så skal det bildet liksom representere deg og dine interresser".

Forsetter folk å fremstille seg slik, kombinert med helt latterlig urealistiske krav til en partner, vil de fleste her forbli single.

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 26 feb. 2010 18:56

Forsøket med å få med noen i oslo på skitur denne uka viste i det minste at disse skielskerene ikke er på forumet.

Skjult ID med pseudonym adrian fr. 26 feb. 2010 18:58

eller at du ikke har utseendet med deg pgmp :P

eller at det er litt for "bindende" date :P

man kan liksom ikke midt på fjellet bare ... " hey du jeg må stikke jeg.. hade";P

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 26 feb. 2010 19:01

At man liker å gjøre noe betyr ikke at det er det man gjør hele tiden, men at det står på lista over ting man gjerne vil gjøre sammen med kjæresten.
F.eks synes jeg nedoverski og brett er drit gøy. Men jeg har ikke drevet med noen av delene etter at jeg flytta tilbake fra California. (For i California driver man selvsagt med sånt!)

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 26 feb. 2010 19:05

@Adrian
Det hersker vel liten tvil om at jeg ikke har utseendet med meg. Spesiellt ikke nå som det er så kaldt at jeg ikke har lyst til å klippe håret.

Invitasjonen gikk til både gutter og jenter. Og det fjellet det var snakk om for den turen var nordmarka hvor det faktisk er maks 15 min til neste t-bane.

Skjult ID med pseudonym Mr.X fr. 26 feb. 2010 22:31

Jeg har allverdens forståelse for at man blir oppgitt når man møter folk som på død og liv skal "gjøre noe" hele tiden. I dette maset om å "oppleve" ting ligger det en uuttalt forventning til partner om å henge med på hardkjøret, eller en kritikk av de som er "sløve" nok til bare å slappe av når de har tid til det. For meg er dte å bare kunne sitte i sofaen og lese en bok (eller tenke) en luksus. Ofte føler jeg at det er de øyeblikkene jeg lever for.

Det var en dame her - hun er for lengst borte - som skrev "jeg bare sitter her..." om interessene sine. Det er mye mer interessant og sympatisk enn alle disse reise- og fjellklatringsfanatikerne.

Det har også å gjøre med at de som hele tiden skal oppleve ting på det ytre plan ikke er til stede i sitt eget liv, her og nå, på et dypere plan. Her er er en glimrende uthenging av disse - riktignok med henvisning til båtlivet:

http://www.aftenposten.no/meninger/signert/article2573791.ece

Skjult ID med pseudonym petita fr. 26 feb. 2010 22:36

utrolig fin artikkel :)

Skjult ID med pseudonym Mr.X fr. 26 feb. 2010 22:39

Takk - skulle ønske jeg hadde skrevet den selv. Kunne nesten gjort det.:)

(mann 33 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2010 22:54 Privat melding

Mr.X det er også veldig spesielt med mennesker som gjør som de får "beskjed" om dvs ting som er kule derfor gjør de også det uten å ha noen spesiell formening eller kunnskap om det, de bare kjøper seg en personlighet og dermed slipper de å mene noe som helst de bare gjør.

1. snowboard
2.klatring
3. mer snowboard
4. hoppe i strikk/bungee jumping
5. blogging
6. tribal-tattoes, alle tok jo den samme en liten stund
7.mer mas om snowboard, spesielt fra de som står engang hvert skuddår
8.bable om ukjente band som er kule fordi ingen har hørt om dem

Men jeg legger merke til at Stieg Larsson har fått sparken fra profilene, han var fast invetar før med bøkene sine...nå er han ikke kul lenger.

Jeg lurer på om jeg selv skal kjøpe meg en personlighet og glemme den gamle, sette den sammen bestående av kule og riktige ting og rufse håret og kjøpe sånn moods of norway bobblejakke og slacke bukser og vips så er jeg kul, og seff mase om snowboard.

Skjult ID fr. 26 feb. 2010 23:18

Noen av oss er faktisk aktive! Jeg er på ski et par ganger i uken nå når det er snø - elsker det! Reiser ut av landet et par ganger i året og nyter late sommerdager ved sjøen, gjerne etter en sykkeltur. Ja, jeg er i full jobb og har 2 barn - kjekt å være aktiv for så å kunne kose seg hjemme. Ingen av gjør alt samtidig, men det er da fint at vi er allsidige og forskjellige!

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 26 feb. 2010 23:44

Haha, Antigone, jeg kjenner meg litt igjen.

PMGP er inne på noe; jeg har mange aktiviteter, men siden de spenner vidt, gjør jeg ikke hver av dem så ofte - men hver av dem noen ganger i året (og et par aktiivter på ukentlig basis). Flere av aktivitetene deler jeg gjerne med en kjæreste - spesielt ski & fjellturer, storbyferier eller kulturarrangementer. Men noen ting vil jeg helst sikkert gjøre mindre av, fordi jeg har bedre ting å ta meg til (=være med kjæresten min).

Men Zoid, jeg skjønner tegningen og stusser i blant på noen av mennenes beskrivelser, særlig de som fremhever at det er viktig å gjøre ting hver for seg og ha egne interesser. Det pleier ikke være noe probem for single folk; det jeg tror er problemet i mange forhold som dannes i voksen alder, er ikke at man ikke har egne interesser og venner, men at man har mer enn nok - og ikke får danent seg en felles plattform. Og så er det enkelte aktiviteter som ikke gjør det for meg, som feks seiling, klatring og dykking som jeg føler er litt sånn livsstilsgreier; at det tar mye tid, kan ikke bedrives overalt, og dikterer feirer og helger. For meg er det inenrtier om mannen da skriver at han gjerne vil dele noen av interessene med meg, og at han er villig til å trappe litt ned på bueskytingen eller hva det er, for et forhold