Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Nattugle lø. 27 feb. 2010 03:28

Hei er det noen der ute som har en kur for soveproblemer. Holder på og bli tullete. 3 natten uten søvn. Noen her spurte om erfaringene med mulighetene til å treffe noen. ??????? Er det håp.

Skjult ID med pseudonym zoid77 lø. 27 feb. 2010 03:33

Slå deg selv i hodet med en slegge...

Skjult ID med pseudonym jon lø. 27 feb. 2010 04:38

@ zoid77
konstruktivt.. -tosk..

@Nattugle
mosjon i god tid før du skal sove, hold deg unna kaffe, sukker, alkohol og coca cola

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 27 feb. 2010 09:09

Du kan treffe mange, men om du treffer den eller de du egentlig vil ha er vel utfordringen.

Om alternativet er å sitte hjemme er det nok flere å vlge mellom her ja, men ting tar tid..

God sex skal være godt for søvnen, men det er vel kanskje nettopp det som er problemet :-/ Litt tragikomisk må det være lov å være ;-)

Skjult ID med pseudonym gudinne lø. 27 feb. 2010 09:29

@ jon, i den senere tid har man funnet ut at å holde seg unna sukker funker for barn, men for voksne irker det beroligende:)

Skjult ID med pseudonym Petra lø. 27 feb. 2010 10:21

Liten sjanse i følge min bok, vært her inne altfor lenge uten særlig resultat (kun et par dater) Ser på Sukker som et utstillingsvindu der alle titter innom men lite skjer. Lurer på om folk virkelig er her for å møte noen eller kun titte. Jeg har perioder der jeg er mer aktiv enn vanlig og skriver noen ord til de personene jeg liker, men har funnet ut at å sende et kompliment har fungert ganske bra, så det er noe å prøve. MASSE LYKKE TIL!!!!!

Skjult ID med pseudonym sovehjerte lø. 27 feb. 2010 10:56

@Nattugle, jeg hadde en periode for noen år siden hvor jeg ikke fikk sove, og det var ganske ille. Siden jeg helst ikke ville bruke noen medikamenter, prøvde jeg å finne andre metoder. Jeg kom bort i selvypnotisering, og der kan man da lære seg å hypnotisere seg selv i søvn. Etter litt trening funket dette jæ**** bra. Min daværende samboer fortalte meg at det etterhvert tok sånn ca 10 sekunder fra jeg la hodet på puta til det kom sovelyder. Søvnproblemene gikk over og har ikke dukket opp siden ;)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 27 feb. 2010 11:04

hadde en periode i Marinen der vi var undervanns i opptil 23 døgn i strekk. Vaktturnusen ga meg kun et kort vindu på drøye 3 timer kontinuerlig søvn. Og ca 6 enkelttimer . Noen ganger gikk frivaktene helt bort grunnet fientlige aktiviteter ;o) Med økter på opptil flere døgn uten en blund MÅTTE jeg bare klare å sove.. Å etterhvert klarte jeg det å kan selv i dag sove nesten på komando hvor som helst og når som helst.. Kan knapt huske sekunder etter at jeg legger hodet på pta. Momentan innsovning ;o)

(mann 38 år fra Akershus) lø. 27 feb. 2010 11:07 Privat melding

cognac?

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 27 feb. 2010 11:28

@nettfeber
Har den momentane innsovningen også påvirkning for andre sengeaktiviteter?

Skjult ID med pseudonym Veteran lø. 27 feb. 2010 13:47

Du må si til deg selv at nå slapper jeg helt av i hendene, armene, skuldrene, brystet osv., og så prøver du å gjøre det. Til slutt sovner du. Ei halv pils hjelper også.

Skjult ID med pseudonym man lø. 27 feb. 2010 13:57

Bli med ut på natta og hør på Perle uglenes lek nå i Mars :o)

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 27 feb. 2010 14:09

@pgmp Hehe neidu gjør min plikt å vel så det før og etter, men når det skal soves skal det soves.. Å da er det snakk om sekunder.. Kaster ikke bort tiden der .-)

Skjult ID med pseudonym Vesla lø. 27 feb. 2010 14:56

Det kommer helt an på hvorfor du ikke får sove. Det er ikke et fett om det er fordi hjernen kverner på et problem, om det er fordi du er stiv i skuldrene, eller om det ikke er noen åpenbar grunn, bare at søvnen ikke innfinner seg.

Det er også avhengig av om dette er et tilbakevendende problem for deg, eller om dette er uvanlig å oppleve.

Om du skriver litt mer skal jeg forsøke å gi råd. :-)