Alle innlegg Sukkerforum

Single kvinner vil ha menn som er opptatt...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nigella lø. 27 feb. 2010 11:33

I denne artikkelen påstås det at single kvinner vil ha menn som er opptatt, og forklares hvorfor.
Syns det var interessant lesing ;)
http://www.kk.no/820595/du-er-som-angelina

Skjult ID med pseudonym sunshine lø. 27 feb. 2010 11:41

kan ikke si at jeg kjenner meg igjen å ville ha gifte menn, men det med at de på en måte er "forhåndsgodkjent", altså har vært i et forhold før, vist at de har turt å forplikte seg, der er det kanskje noe.

Skjult ID med pseudonym In10se lø. 27 feb. 2010 12:07

Det der er vel gammelt nytt. Den beste måten å få jenter interessert i deg på et utested er jo å være der sammen med andre jenter. Da er du jo "forhåndsgodkjent" av de andre, så da må det jo være noe spesielt med deg ikke sant? I det minste må du være en skikkelig fyr som de andre jentene stoler på og ser noe i, for ellers ville de vel ikke ha vært sammen med deg? Sitter du derimot bare sammen med en kompis eller tre er du gjerne langt fra like interessant. Rart det der, men jeg ser det gang på gang. For bare et par uker siden var jeg ute på et sted på grunerløkka sammen med en kompis for å prate og ta noen øl. Hadde vi bare sittet der vi to hadde sikkert ingen jenter brydd seg noe særlig, men da han festrøyker og jeg ikke gjør det ble jeg sittende alene ved bordet vårt inn i mellom. Så jeg begynte å prate med jentene ved nabobordet mens han var borte fordi jeg kjedet meg, fleipet og tullet litt med dem og fikk etterhvert god kontakt. Og vips, i løpet av kort tid var det ikke bare én men to grupper med andre jenter som slo seg ned hos oss eller nabobordene - og den ene gruppen så vi at flyttet seg fra den andre siden av lokalet hvor de opprinnelig satt, så det var definitivt ikke tilfeldig. Dere jenter er rare;) Selv ville jeg foretrekke å gå bort og ta kontakt med en jente som sitter alene eller bare sammen med noen venninner heller enn omgitt av andre menn, slik at jeg kan få hennes oppmerksomhet for meg selv og slippe å måtte "slåss" mot en eller flere andre menn om henne, men slik er tydeligvis ikke mange av dere jenter.

Skjult ID med pseudonym yepsipepsi sø. 28 feb. 2010 00:46

@ In10se
Den tok du på kornet....:)
Terningkast 6
By the way, det kan også funke helt flott å gå ut på byen på egenhånd.
Hvis en jente som man finner attraktiv tar kontakt ut av det blå, så scorer hun poeng, (hvis det er med manerer og oppdragelse)

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 28 feb. 2010 10:45

Det er noe i dette; at en mann som er eller nylig har vært i forhold er kvalitetssikret. Men gifte typer, på byen elelr ellers, erpr definisjon uinteressant for meg og defleste single kvinner (i den gra de får mer oppmerksomhet på byen forido de har ring på finegren, er det blant andre gifte folk som skal ha noe uforpliktende for en natt el.l.)

(kvinne 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 28 feb. 2010 12:09 Privat melding

Jeg tror det er såpass enkelt som at det er den "opptatte" personen, ikke om vedkommende er gift,samboer, forlovet. Man faller for en person rett og slett. Det har jeg også gjort en del ganger (uten å gjøre noe med saken) Jeg holder meg unna.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 28 feb. 2010 13:34 Privat melding

En opptatt mann som viste interesse for meg, ville jeg jo uansett ikke hatt. For det indikerer jo at han fort kan være utro. Og da er jo sjansen for at han gjør det mot meg igjen senere rimelig stor.

Jeg vil ha en mann som viser den han er sammen med så stor respekt, at han ikke viser andre damer interesse på annet vis enn kun venskapelig (og evt tøyseflørting i den forstand at jeg gjerne kan være tilstede mens han flørter.....flørten han ikke ønsker at jeg skal se, er jo den som er "farlig"). Og at han sannsynligvis gjør dette helt automatisk fordi han elsker den han er sammen med veldig høyt :)

En opptatt mann som stadig er på "flørtern" med andre damer, er kanskje sammen med sin "kjære" av gammel vane. Eller så har de problemer han rømmer fra. Jeg vil ha en mann med bein nok i nesa til å opprettholde gløden i forholdet, og som kan kommunisere om alt som evt skurrer så det kan jobbes med istedet for å feies under teppet. Og går ting så langt at han begynner å "flørte" og "se seg om" etter andre damer, så bør han heller være tøff nok til å gjøre det slutt først. For da er jo ikke foholdet vårt noe mer "verdt" lenger uansett.