Alle innlegg Sukkerforum

Skravle skravle?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Skravle? lø. 27 feb. 2010 19:59

Har skrevet noen meldinger frem og tilbake med ei jente nå, men siden det ble litt tørt og litt for A4 etterhvert fant jeg ut at jeg skulle prøve å "friske det opp litt", og har derfor krydra samtalen med noen (ektefølte) komplimenter, og litt "friskere" språkbruk (i positiv forstand). Men - selv om det virker som det blir godt mottatt, får jeg ingenting tilbake; ingen positive kommentarer om meg.

Hvordan skal jeg tolke dette? Er det ei som bare skriver med meg for å skravle, og kanskje høste noen komplimenter?

Jada, det er bare å spørre henne rett ut, men jeg kjeder meg litt og vil gjerne høre hva andre mener uansett.

Skjult ID med pseudonym snøfrid lø. 27 feb. 2010 23:47

Nei, jeg er ikke enig med Move on.. Kanskje hun bare er litt reservert. Slik jeg leser ditt innlegg TS så har dere ikke truffet hverandre enda? Muligens er hun bare litt avventende, og venter med de litt mer "krydrede" meldinger til hun vet om dette er ektefølt fra hennes side.

Ta sats du skravle.. gi det en sjanse og tro på det positive, ikke at du blir holdt på gress. Hva har du egentlig å tape?

Lykke til - og tenk positivt!

Skjult ID med pseudonym Nettfeber lø. 27 feb. 2010 23:52

At hun har mer erfaring med detta her enn deg ;-) Bin there done that ganske sikkert.. OG vet at det er missbruk av egne resurser å fyre seg opp uten å vite om det er snev av hold irl... Thats it egentlig .. sorry ;-)