Alle innlegg Sukkerforum

Hva jeg ønsker i de første mailene

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vannlilje lø. 27 feb. 2010 22:03

Er det noen som er enig med meg i at det ikke er så interessant å starte rett på spørsmål interesser, jobb, familie, bosted, "gjør på du da" osv.? Disse mailutvekslingene stopper fort opp for min del, de blir for kjedelig og lite utfordrende..

Jeg liker at du begynner å snakke om et emne, gjerne noe du fant i profilen min, og så lar vi samtalen gå! Vær gjerne litt dristig (ikke i seksuell betydning nei, om du skulle tro det var det jeg mente), erte og provosere litt, bare du er leken og det går fram at du ikke mener det vondt. Etter hvert blir jeg nysgjerrig på deg, og når vi har skrevet litt fram og tilbake er det naturlig at vi fletter inn litt spørsmål for å få fram de klare fakta..

Skjult ID med pseudonym Suislier sø. 28 feb. 2010 00:13

Jeg pleier å erte og provosere litt, fordi mange har profiler som enten er delvis selvmotsigende eller "pussige" i ulike settinger hvis man bruker fantasien. Og jeg orker ikke bare smiske.

men fy f... hvor mange jenter som ikke tåler det og blir sure. Og det er forsåvidt forståelig ettersom det her på sukker nesten bare er smisk, smisk, smisk og atter smisk fra guttene til jentene. Da er det lett å hoppe over den ene "sure" (ikke-hjernedøde) meldingen du fikk i mailboksen den ene dagen...

Jeg søker en smart jente, så en slik melding er jo også en syretest fra min side. (Og bare så det er sagt, så er mine meldinger bare mildt ertete/provoserende.)

Skjult ID med pseudonym Vannlilje sø. 28 feb. 2010 09:05

Bare du klarer balansegangen, så syns jeg det er fint! Hvis meldingen er ertende og provoserende på en sånn måte at jeg føler du skal "ta" meg på noe så blir jeg ikke veldig sjarmert av det. Målet må ikke å få meg i forsvarsposisjon (da er deg game over), men å på en leken måte lure fram den selvironiske "prinsessa som ingen kunne målbinde" i meg.. da har vi det gående en god stund! :)

Skjult ID med pseudonym tulla sø. 28 feb. 2010 09:10

Skriv kort om deg selv, hvorfor du skriver til meg og still gjerne noen spørsmål. Forts sånn om du får svar, husk alltid å dra samtalen videre. Ikke bruk dager på å svare, vær hyggelig, grei og gjerne litt humor.

Skjult ID med pseudonym Vannlilje sø. 28 feb. 2010 09:15

Jeg foretrekker at du ikke stiller så mange spørsmål. Maks to i en melding, og ikke i hver melding. Om du ikke klarer å dra samtalen videre med å ta tak i det jeg skriver, og samtidig få meg til å ville ta tak i det du skriver, er kommunikasjonen dømt til å dø ut!

Skjult ID med pseudonym Sabeltann sø. 28 feb. 2010 09:28

@Vannlilje

Ikke vondt ment, men det virker som om du mener det er bare opp til mannen som skriver til deg at han hele tiden skal si de riktige tingene, ordene og på riktig måte. HVa med deg selv? Bør ikke du også yte noe? Hvorfor er det bare mannen som skal gi av seg selv mens du bare tar imot? Skal love deg at hvis mannen ikke får noe særlig respons tilbake så blir du fort svært kjedelig i hans øyne også... :)

Skjult ID med pseudonym Sabeltann sø. 28 feb. 2010 09:32

Og ja jeg vet det er en overflod av jenter inne her på sukker iforhold til menn, så vi nærmest må tenke ut smart taktikk for å få oppmerksomheten deres. Heldigvis er det ikke like ille IRL, så jeg er glad dette ikke er eneste måten å finne seg en partner på :) Men jeg er redd mange jenter ettherhvert blir så kresne her at de ikke kommer til å finne seg noen i det hele tatt, også blir det bare en haug med masse misslykkede dater fordi mannen ikke kom med de 'perfekte' ordene eller kroppsbevegelsene....

Skjult ID med pseudonym tulla sø. 28 feb. 2010 09:41

Så det er overflod av damer her, det burde jeg ha forstått!! Kanskje dere menn skulle konsentrere dere litt om å skrive til oss andre dødlige som ikke har blitt så bortskjemte og arrogante på å få mail. Eller bare rett og slett svare på de mailene dere får. Et godt stalltips er å skrive til de damene som faktisk betaler for denne tjenesten, prøv det så går nok svarprosenten deres opp og skal dere se.

Skjult ID med pseudonym Sabeltann sø. 28 feb. 2010 09:50

@ beklager tulla, det skulle være overflod av gutter i forhold til jenter...stokket seg litt i hodet så tidlig en søndagsmorgen :)

Skjult ID med pseudonym Vannlilje sø. 28 feb. 2010 09:56

@Sabeltann

Jeg skriver akkurat på den samme måten selv jeg, som jeg ønsker at guttene skal skrive til meg. Både som svar på de meldingene jeg får og som førstemailer! Så joda, jeg bør yte noe, og det er akkurat det jeg gjør.

Men det er så mange som spør hva som forventes i en melding, til og med akkurat nå ligger det en tråd nesten på toppen om dette, så er det ikke bare flott at jeg skriver hva som funker for meg, da? Så kan jo de som lurer få et litt nyansert bilde, se at f.eks. jeg og tulla ønsker forskjellig, sånn at de vet at det ikke finnes én måte å starte en melding på - men at jentene her inne er ulike.

Skjult ID med pseudonym Sabeltann sø. 28 feb. 2010 10:04

@Vannlilje , Jo det er jo kjempebra hvis du svarer på samme måte som du liker at gutter skriver til deg, jeg fikk bare ikke det inntrykket når jeg leste innleggene dine lenger opp...min feil..:/

Og ja, det er kjempebra at du forteller hva som funker for å få din oppmerksomhet da det også er sikkert mange andre jenter som også tenker som deg også :) Er ikke alltid like lett å lage den ene setningen som gjør at man skiller seg ut...:)

Skjult ID med pseudonym Vannlilje sø. 28 feb. 2010 10:10

@Sabeltann

Nei jeg kunne jo presisert det, men tenkte ikke lenger enn at jeg skulle skrive hva som fungerer at guttene skriver til meg :)

Kan jo være lurt å starte litt forsiktig også da, nettopp fordi vi er så forskjellige, ikke kjøre på med en skikkelig spydighet i første melding.. og når man spøker så er det tryggest å legge inn noen dempere og forsterkere i form av forskjellige smiletegn, sånn at det blir helt tydelig at vi leker ;)

Skjult ID med pseudonym Vannlilje sø. 28 feb. 2010 10:12

Og en ting, det var faktisk akkurat det jeg mente med å få fram "prinsessa som ingen kunne målbinde" i meg, at vi får en litt rapp mailutveksling fram og tilbake med gode formuleringer, spøker og terging begge veier :)

Skjult ID med pseudonym Sabeltann sø. 28 feb. 2010 10:21

@Vannlilje, ja det er jo sånn det skal/bør være, litt erting og spøking, og som det oftest også er i virkeligheten når man flørter med noen. Synd det er litt vanskeligere å få til de samme 'effektene' i mail...men det er vel slikt som kalles sjarm, eller glimt i øyet og det kreves tydeligvis (for min del ihvertfall) veiledning på hvordan man gjør det på mail, så bra det er noen som kommer med slike tråder:)

Skjult ID med pseudonym Vannlilje sø. 28 feb. 2010 10:25

@Sabeltann

Ja, det er vanskelig, men noen her inne klarer det på en utrolig nyansert måte! De fanger meg med en gang.

Jeg er også klar over at det finnes mange gutter som ikke har denne evnen til å skrive, så jeg svarer også på kjedelige mailer. Men jeg blir da ikke noe inspirert til å fortsette å skrive, og det er disse guttene som bare får svar på noen av de uendelig mange spørsmålene sine om trivialiteter før jeg gir opp.

Skjult ID med pseudonym Sabeltann sø. 28 feb. 2010 10:38

@ Vannlilje

Ja jeg har skjønt at man må liksom lære seg 'nettflørting' og tror det er ganske nytt og uvandt for mange på cirkus min alder og oppover (~30), ihvertfall er det det for meg. Det har jo vært et vedvarende tema her at mange synes det er lettere å komme i kontakt med folk IRL. For min egen del synes jeg det ikke er så vanskelig å sjarmere jenter når jeg omgåes de fysisk, men via mail har jeg lite erfaring og trening, og det er liksom så dumt å kanskje 'miste' en jente som man ser som veldig interessant bare fordi man ikke kan nettdatinggamet. Skulle vært et kurs...hehe :)

Skjult ID med pseudonym Vannlilje sø. 28 feb. 2010 10:52

Jeg kan jo komme med et (dårlig) eksempel på en mailutveksling som ikke fungerer, og en som jeg hadde blitt mer interessert av:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Du:
Hei! Jeg ser at du har et bilde i profilen din der du sitter på hesteryggen. Liker du hester?

Jeg:
Ehh, ja, det gjør jeg.

Du:
Hvor lenge har du holdt på med det da?

Jeg:
Siden jeg var åtte år.

Du:
Ellers da?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dette ble jeg veldig banalt da, men ;) Hva med å heller starte på denne måten?

Du:
Jeg får kriblinger helt ned i tærne av å se på bildet av deg og gampen. Høydeskrekk og hest er ikke en god kombinasjon! Sitter du alltid så trygt der oppe, eller?

Jeg:
Hehe, jeg har ridd siden jeg ble åtte, og det har blitt noen fall. Men stort sett sitter jeg ganske trygt oppå Vladimir, ja! Hvis du ikke rir, hvor i all verden får du tilfredsstilt behovet om fart og spennening? :P
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Denne samtalen kan bli interessant, fordi man tar tak i det den andre sier og bygger videre på det i en litt leken tone. For ordenhets skyld - jeg rir ikke på hest :P

Skjult ID med pseudonym Sabeltann sø. 28 feb. 2010 11:03

@Vannlilje,

Ja jeg ser jo tydelig forskjellen på de to samtalene og skjønner at det kreves litt mer enn trivielle setninger og spørsmål for å få opp interessen til motparten. Sikkert mange fler enn meg som kunne ha nytte av å lese dette ;)

Skjult ID med pseudonym Vannlilje sø. 28 feb. 2010 11:06

Hehe, vi får henvise de forvirrede og oppgitte til denne tråden :P

Kanskje flere kan legge ut eksempel på noe de hadde likt også, blir mest eksempler på hva man ikke liker!

Skjult ID med pseudonym zoid77 sø. 28 feb. 2010 14:31

Hadde bare alle profiler vært så utfyllende at man faktisk kunne bruke en slik mal...

Skjult ID med pseudonym Vannlilje sø. 28 feb. 2010 14:37

Hvis de ikke inneholder noe som helst, og du ikke engang kan ta utgangspunkt i det som står i avkrysningsrubrikkene, så syns jeg ikke jenta kan forlange noe som helst av en innledningsmail.. hun bør være sjeleglad om hun får noen =)

Skjult ID med pseudonym Vannlilje on. 3 mars 2010 23:17

Hehe, i dag fikk jeg en fin en:

God kveld du søte :-) Jeg syns du er søt liker du meg?