Alle innlegg Sukkerforum

Min datehistorikk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nexus ma. 1 mars 2010 19:17

Det er mange som klager over manglende respons her inne. Selv er jeg en mann i begynnelsen av 30-årene, er utseendemessig midt på treet, har høyere utdanning og er vel egentlig ganske så ordinær. De fleste jeg skriver til svarer, men det er mye vanskeligere å få noe forhold ut av all datingen. Jeg har vært på sukker i to år nå, og etter en liten opptelling i går fant jeg ut jeg har vært på 18 dater - løsaktig som jeg er!

Jeg meldte meg inn her etter at et langvarig forhold nettopp hadde tatt slutt, så i begynnelsen var jeg nok ikke klar for en ny dame. I mangel på noe mer konstruktivt å gjøre satte jeg meg ned for å rekonstruere hvordan datene hadde gått, og kjapt oppsummert gikk det som følger (fortsetter i neste innlegg):

Skjult ID med pseudonym Nexus ma. 1 mars 2010 19:18

Nr 1: Møttes en måned etter at det ble slutt med eksen, ble med henne hjem første kvelden og hang sammen i omtrent tre måneder. Hun var ikke min type, hadde psykiske problemer, og jeg gjorde det slutt.

Nr. 2: Møttes to ganger, hadde sex den andre gangen, men jeg fant ut at hun var en tabbe og valgte å ikke gå videre.

Nr. 3: Ok dame og hyggelig kaffedate, men det ble med den ene daten.

Nr. 4: En av de to jeg likte fra første stund, men hun likte dessverre ikke meg. Det ble en ganske kort date, men hyggelig nok.

Nr. 5: Hyggelig jente som jeg hang sammen med i to måneder. Til tross for god sex ble vel ingen av oss forelsket. Hun valgte å avslutte.

Nr. 6: En av de få som kontaktet meg, og jeg var vel egentlig aldri interessert. Snakket kontinuerlig om sykdommene sine i nesten to timer. Fascinerende.

Nr. 7: Møttes to ganger, likte henne bedre første gangen da det var alkohol med i bildet og det ble litt tafsing.

Nr. 8: En fra andre siden av landet som tilfeldigvis plukket meg opp da hun var på besøk på stedet jeg bor. Hyggelig date, men for lang avstand til at det ble interessant.

Nr. 9: Karrierekvinnen - beinhard sådan! Det ble med den daten, ingen av oss var interessert i noe videre.

Nr. 10: Snakket kontinuerlig om eksen sin i to timer som var SÅ fæl. Merket at jeg fikk sympatier med ham, så da kan dere gjette hvordan det gikk!

Nr. 11: Hun var to år eldre enn meg, og jeg falt for henne med en gang. Søt, reflektert, velutdannet og morsom. Møttes fire ganger, men hun "hadde ikke de rette følelsene".

Nr. 12: Ifølge sukkersystemet en 100% match, men det var nok mer på papiret. Møttes én gang.

Nr. 13: Den verste daten. Hun viste seg å være kjempestor, luktet vondt og snakket rart. Neineinei!

Nr. 14: Koselig date, men det ble med ett møte på grunn av forskjellige ting. Hun var kanskje litt for barnslig når jeg tenker meg om.

Nr. 15: Nok en som var to år eldre. Hyggelig, men ingen jeg kunne falt for - ble med det ene møtet.

Nr. 16: Møttes et par ganger, sov sammen uten å ha sex. Hun hadde mer kompisfølelser.

Nr. 17: Hyggelig og sjarmerende jente som jeg likte i begynnelsen. Datet i to-tre måneder før det gikk over av seg selv.

Nr. 18: Nok en hyggelig engangssdate der ingen av oss var særlig interesserte.

Jeg er såpass realistisk at jeg tror at det vil lykkes for meg også. Hva tror dere? Hvordan ser deres datehistorikk ut?

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 1 mars 2010 19:24

Morsom/begredelig liste..min er nok ganske lik, bare myye lenger;P
..men jeg syntes det hadde vært mer interessant å lese en sånn liste som mine dates hadde laget om meg..hvem vet, kanskje jeg hadde opplevd å oppnå selvinnsikt på hvorfor jeg fortsatt er her inne.......:)

Skjult ID med pseudonym ...! ma. 1 mars 2010 19:38

Hei Nexus - er du meg, eller min onde tvilling!? :D Ha ha - - jeg er omtrent like gammel, har vært her ca. halvparten så lenge, og datet ca. halvparten så mange, men begynnelsen på lista di er skremmende lik min! :D

Skjult ID med pseudonym sutrer'n ma. 1 mars 2010 19:45

Min liste:

#1 Total kræsj.

#2 Var på date mens jeg var syk - neppe noe sjakktrekk.

#3 Hun tok kontakt, men kjemien var totalt fraværende.

#4 Hun tok kontakt, hang sammen et par måneder, men det skle ut.

#5 Hang sammen et par måneder, men så opplevde hun en del i familien som gjorde at hun ville prioritere annerledes.

#6 Sannsynligvis den mest nervøse jenta jeg har møtt.

#7 Hun tok kontakt, men overhodet ingen kjemi.

#8 Ingen kjemi.

#9 Jeg presterte å snakke nedsettende om en norsk syngedame som dessverre var venninnen hennes.

#10 Vi diskuterte på nett i mange kilometer og hadde ikke noe mer å snakke om, tydeligvis.

#11 Hun tok kontakt, vi møttes tre ganger, men vi var mer av kompistypen.

#12 Igjen, tre møter, kompistypen.

#13 Vi hadde det fantastisk i to-tre uker, så trakk hun seg ut, og gjorde det samme igjen etter nylig å ha tatt kontakt.

#14 Overhodet ikke min type.

#15 Jeg likte henne, men hun likte visst ikke meg.

#16 Åpenbart bare ute etter en elsker, så, nei takk.

#17 Overhodet ingen match.

#18 Hun tok kontakt, fantastisk jente, vi møttes tre ganger, men dessverre rett i kompisfella.

...og her er jeg, da...

Men det er en slags trøst å se at de aller fleste av disse fortsatt er på Sukker også...

Skjult ID med pseudonym Nexus ma. 1 mars 2010 19:46

Elikapeka: Du er i hvert fall ikke på min liste. Synd egentlig, for du virker som en ok person etter skriveriene dine på forumet å dømme. Det hadde nok blitt nok en hyggelig date, der ingen av oss følte noe mer ;)

zeke: Fire eller fem av de på listen kontaktet meg først, og det var som regel de som var minst interessante. Men hvorfor fokusere så mye på hvem som skriver først? Norge har ikke kommet lenger enn at det som regel er gutta tar initiativet.

...!: Ond, ja. Tvilling, nei! :D

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ma. 1 mars 2010 19:52

..hehe, skal mye til for å "føle noe" etter bare en date da(i hvert fall for min del), men man ser som regel fort om det er potensiale der eller ei;P
Og, ja jeg ER ganske OK, egentlig;P

Men det virker som om du stiller på dates med så få forventninger som overhode mulig, og det er jo ikke nødvendigvis noe negativt i nettdatingens verden;)

Skjult ID med pseudonym mannigata ma. 1 mars 2010 21:44

Hehehe Morsom liste, kjenner meg igjen i en del av det, selv om jeg heldigvis (!) enda ikke har møtt noen som lukta vondt ;-D

Skjult ID med pseudonym R ma. 1 mars 2010 22:12

Åherregudihimmelen....Ha ha ha :-) Artig sak, jeg har desverre mistet oversikten/rekkefølgen, men skal nå prøve å rekonstruere litt frem til våren i fjor. Etter det har jeg ikke klart å frembringe lysten til å date, gitt... Jeg venter på at den skal komme tilbake! Altså, en kombinasjon av endring av min innstilling og møtet med rett mann. Jepp. 2010 blir året. Right :-)

Skjult ID med pseudonym rotte ma. 1 mars 2010 22:12

Oj.
Skal det være på det viset, og skulle jeg satse på bare de lokale, ville det spøke for også det neste tiåret (dvs 202x)...

Skjult ID med pseudonym sma ma. 1 mars 2010 22:29

1. Hyggelig fyr, råklining på utested, han ville møtes igjen, jeg ville ikke fordi han var elendig på nevnte klining, møttes aldri igjen
2. Hyggelig fyr igjen, endel øl, prating om jobb hele tiden(begge i helsevesentet-gjesp). Han startet daten dårlig ved å komme for sent pga en fotballkamp. Møttes aldri igjen
3. Mannen i mitt liv. Han skjønte det bare ikke selv. Råklining på utested igjen. Aldri sett han etterpå.
4. Han møtte opp drita full og fortalte om den dårlige selvtilliten sin halve kvelden. Han ville møtes igjen, ikke jeg.
5. Enda en som møtte opp full. Syntes jeg var det beste siden sliced bread. Han ville møtes igjen, ikke jeg.
6. Møttes en fin sommerdag, han var tydelig veldig uinteressert og sendte meg hjem på første og beste buss. Når jeg kom hjem logga vi på sukker samtidig. Sukk.
7. Hyggelig fyr, drakk en del øl, trodde vi skulle møtes igjen men hørte aldri noe fra han, helt greit.

Ganske sikker på at jeg mangler et par stykker her... Som man ser av lista har jeg ALDRI vært på en date nr 2...

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 1 mars 2010 22:36

Veldig interessant å se guttenes erfaringer - og underholdende lesning - takk for delingen.
Kunne gjerne datet dere jeg, men tror ikke jeg har det....Synes jo sutrer'n nr 9 var komisk da.

Min liste er litt lengre:
Begynte med sukkerfest: Traff type, sammen ett år, jeg avsluttet - føltes ikke riktig "nok", ulike prioriteringer på mye rart. (Men bra start!)
Nettdater 1-25(?): To forhold, et på noen måneder (jeg avviklet, han var sykelig sjalu, og en grinebiter, kulminerte med utskjellig på mail fra hans side, fikk innsmigrende mail igjen etter at han registrerte at jeg var på nettet igjen), et på et år (slutt pga praktiske forhold som avstand & barn).

Traff de andre typene fra 1 til 4 ganger. De fleste hyggelige, men manglende gnist fra min side eller fra begges side, en som jeg håpet å treffe igjen, men som ikke følte nok for meg (og kun hatt et seksuelt forhold i en alder av 40, tror barrieren er blitt for høy for ham).
De verste: Et par mannssjåvinister, en gamlis, et par som så radikalt forskjellig ut fra bilde, flere som hadde skrytt på seg vel mye av kvaliteter og et par som virket ganske non chalant til å møtes, men som da de på daten skjønte hvilken sjanse de hadde;) prøvde å kompensere for det med å briljere med latterlige ting som lønnsopprykk og bilmerker. Sikkert noen jeg har glemt også.

Konklusjon:
Er nok blitt en "regular" på nettet, og lite action her nå i forhold til starten. Men har hatt bedre uttelling ved å treffe typer på andre måter; på byen, jobben, felles venner, ferier. Men - det ene utelukker ikke det andre :)

Skjult ID med pseudonym Nexus ma. 1 mars 2010 23:24

Elikapeka: Jeg prøver å skru ned forventningene til en minimum, ja. Det lærte jeg etter nr. 4. Det beste er nok en mellomting - en bør ikke skru av forventningene helt heller. En prøver jo på en måte å beskytte seg selv oppi det hele også. Guarden må være oppe, men på ett eller annet tidspunkt er du nødt til å senke den, og da må du være forberedt på å få deg en skikkelig på trynet. :)

En annen ting jeg har merket er at jeg på en måte får en mer og mer kald tilnærming til datingen. Det går litt rutine i det for hver date. I framtiden har jeg bestemt meg for å bare møte de jeg virkelig liker. Dessverre blir det sjeldnere og sjeldnere mellom dem. Når noen jeg bare synes er ok spør om vi skal treffes så sier jeg som regel ja. Det er kanskje litt dårlig gjort overfor dem, men jeg tenker som regel at det sikkert blir en hyggelig kveld, og at det er sunt med litt sosial trening. :)

zeke: Har ikke fått med meg den tråden. Jeg er på en måte enig med deg at når folk skriver til deg først, så er muligheten større for at de ønsker å treffes. Men, muligheten er større for at du ikke kommer til å like dem. På den annen side så er muligheten også stor for at du kommer til å treffe noen til slutt.

Skjult ID med pseudonym adrian ma. 1 mars 2010 23:25

Mann 26

#1 første daten etter et 3år langt forhold. Møtte henne 5-6 ganger, men hun var ekstremt sjenert, og jeg orket ikke å pushe, gav opp.
#2 likte meg alt for godt, sendte alt for mange avslørende bilder med engang, noe som tok livet av "spenningen"
#3 møtte henne igjennom et litt mer utfordrende nettsted, hadde masse deilig sex, men ikke noe annet
#4 møtte ei jente igjennom skolen, datet og var vel nesten sammen, selv om hun ikke ville kalle oss det, hun hadde nettopp gått ut av et 7år langt forhold(og hun var 22) da vi møttes. endte med at jeg sa ifra at jeg ville ikke mer om det bare var sex. hadde fått følelser
#5. møtte ei igjennom sukker igjen, utrolig flott jente, alle kvalitetene som jeg lette etter, datet men hun følte det gikk for fort fram. så gikk det for sakte og hun ble veldig gira. plutselig ble hun stille og mistet interessen. hadde ikke hatt sex.
#6 møtte ei ny ei fra sukker. datet i 2-3 mnd, hun fant ikke den fysiske tiltrekningen(forelskelse) samme som jeg manglet på date 1-3
#7 møtte ei jeg fant bra tonen med her på sukker. fikk ingen følelser for henne
#8 møtte ei lignende jente som egentlig var helt fantastisk, som også likte meg, men som jeg ikke syntes passa meg
#9 så møtte jeg ei som var veldig frampå igjen, ville møte meg hver dag, og det ble for slitsomt, selv om jeg likte henne veldig ogdt.
#10 har nå møtt ei fantastisk jente, som jeg bare går å venter på finner ut at jeg ikke er materiale for henne:P

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 1 mars 2010 23:31

@adrian
Nummer ni ville ikke jeg sagt nei til... :-P

Skjult ID med pseudonym adrian ma. 1 mars 2010 23:33

vet..

tror faktisk sukker er farlig.. gresset ER alltid grønnere på den andre siden.. slik føles det iallefall ut !

Skjult ID med pseudonym tulla ma. 1 mars 2010 23:43

Hvis jeg var deg tror jeg at jeg ville si takk for meg TS :)

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 1 mars 2010 23:46

Jeg tror jeg må spare mine liste til bokutgivelsen min jeg - den er nemlig lang som et vondt år etter på og av på sukker i 4-5 år. Men har klart å få 1 sambo og 1 kjæreste inniblant alle de rare, morsomme, miserabelige og hysteriske datene..

Noen som sa evig singel? ;-)

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ma. 1 mars 2010 23:47 Privat melding

krevende jente du da Eventyrli? eller er det oss mannfolka som er helt på bærtur?

Skjult ID med pseudonym Eventyrli ma. 1 mars 2010 23:56

"Ja takk" begge deler Regeay :-P

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 2 mars 2010 00:31

Skjønner ikke hvordan dere klarer å huske alle datene når det blir over 10? Husker dere hva de het også? Hehe...

Skal prøve å oppsummere:
1. Møttes på lokal cafe her. Han var skikkelig nerd, og jeg møtte alle mine venner der. Det var flaut. Han ville møtes igjen, ikke jeg
2. Møttes på samme cafe. Veldig hyggelig. Han fulgte meg hjem. Var sikker på at vi ville møtes igjen. Han svarte aldri på SMS.
3. Superkontakt, veldig hyggelig. Dumme meg blir over første kveld. Oppnår ikke kontakt igjen på telefon, SMS eller meldinger.
4. Rar date. Han kysser meg uventet. Men går hjem. Det var smart. Ble litt forelsket. Møttes tre ganger. Har litt kontakt som venner
5. Date på konsert. Fullstendig mislykket. Han blir full og spytter på meg (ufrivillig) hver gang han skal si noe. Han vil mer. Ikke jeg
6. Møtes på restaurant. Han skkynder seg å spise opp og dra hjem. Vet ikke hvorfor. Passe hyggelig.
7. Ble bedt hjem mens han hadde fest. Kom ikke, men dro til ham en annen dag. Ble to dater, før han sa han ville date flere. Poeng for ærlighet!
8. Lunsj som ble til kino på kvelden. Og diskotek... Veldig tenning, men hver til vårt pga. jobb. Møttes tre ganger. Var yngre og penere enn meg, så jeg skjønte at jeg ikke egentlig hadde sjans på sikt...
9. Fyr som avlyser tre ganger med de villeste historier. Et hyggelig møte før tre nye avlysninger... Jeg gir ham opp til slutt.
10. Fyr som ikke vil bestemme sted. Når jeg velger, er alt feil. For meg er han helt feil.
11. En veldig hyggelig lunsj. Praten går av seg selv. Jeg ville gjerne møtes igjen. Han fant ikke "kjemien" på den halvtimen
12. Jeg drar utenbys, og skulle egentlig sove over. Men han ombestemmer seg og sender meg hjem likevel.
13. Han velger spisested. Et av byens dyreste. Vi deler... Det er OK, men jeg kjeder meg litt. Han prøver å stirre meg i øynene... Men det ble med det møtet.
14. Fyr som hadde så dårlig råd at vi dro på kirkekaffe i stedet for kafe for det var gratis. Merkelig fyr. Jeg trakk meg.
15. Utenbys date fordi han Sååå gjerne ville møte meg. Hadde ingenting å prate om. Pinlig affære.
16. Hyggelig lunsj med liten businessmann med skinnetui til mobilen... Følte meg litt som en radikal dundre. Vi skulle møtes på nytt, men det bare skle ut, fordi ingen kunne på samme tid.
17. Var på date og hadde det hyggelig til jeg oppdager at han gir bort nummeret sitt til en dame som la an på ham... Jeg gikk.
18. Middag i byen etter lang tids skriving. Ingen romantikk . Ett treff. H

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 2 mars 2010 00:34

Det er utrolig egentlig hvor mange jeg har møtt. Og bare et par ganger har det blitt mer enn ett møte! Og aldri mer enn tre!!!! Det er jo villt! Jeg vil jo ha kjæreste - ikke 70 dater! Vanskelig dette her....

Skjult ID med pseudonym omg ti. 2 mars 2010 00:35

@ binders, "vi deler..." hva betyr de tre prikkene bak?

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 2 mars 2010 00:38

@ omg: Det betyr ikke noe mer spennende enn regningen, er jeg redd. Kostet ca. 1400 den ene daten... :-)

Skjult ID med pseudonym omg ti. 2 mars 2010 00:39

dyrt

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 2 mars 2010 00:43

Ja, da. Men penger er penger og maten var god! Men det verste er de som ikke har vett på å svare når man tar konakt etter en date!

(mann 29 år fra Oslo) ti. 2 mars 2010 00:57 Privat melding

Hehe. @ omg - godt observert.

Skjult ID med pseudonym Antidote ti. 2 mars 2010 01:17

Dersom man dater og dater uten at man kommer noen vei må man ta et skritt tilbake og vurdere situasjonen. 70 dates uten resultat kan jo være et symptom på at man treffer feil type menn eller frastøter dem man er interessert i uten at man helt vet hvorfor. Da må det analyses.

- kanskje man har lagt lista for høyt. Jeg har lest at kvinneandelen er temmelig lav her inne, og av den grunn vil de få som er her bli overøst med tilbud. Man ekskluderer mange, og velger å gå på date med Jon Almaas, Kristopher Schau, Aksel Lund Svindal eller Mystery the Pick-up-artist. Det er neppe ulogisk at de kjemiske krefter ikke utløser noen hydrogenbinding mellom partene.

Forslag til løsning. Senk kravene. Må daten absolutt være 1,88, rockestjerne og med doktorgrad i humor? Øk din egen verdi, tren, vær empatisk, kle deg stilig, etterlign Angelina Jolie, vis at du er kresen, imponer daten med kunnskap du har forberedt. Er dere på kinodate, kan du jo hviske noen interessante momenter inn i øret hans under filmen. Sensuelt.

- kanskje man har dårlig oversikt over hvilke mindre attraktive egenskaper man selv viser fram. Om man lukter rart, har dårlig ånde, spytter når man snakker, har hysterisk latter, er for nervøs, går som en kylling, kler seg mindre stilig, sutrer over x'en, kommer med morsomheter som blir misforstått eller tatt ille opp, gjør stadige kritiske bemerkninger, fremstår som usympatisk, negativ og kjedelig, er overmåtes interessert uten at det gjengjeldes.... the list goes on.... ja, da ville det vært veldig kjekt å få tilbakemelding om dette. Men, det er jo uhøflig og kanskje litt risky å kritisere noen man nettopp har møtt. Resultatet kan fort bli en bortkastet og skuffende kveld.

Forlag til løsning: sett opp en date der dere på forhånd avtalter at dere skal snakke ut om hvilket inntrykk dere fikk av hverandre - der konstruktiv positiv og negativ kritikk skal gis annenhver gang. Det er ikke lov å bli såret. Kan være interessant for begge parter å høre hva folk tenker om en.

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 2 mars 2010 03:26

Ja, nexus, dating har lett for å bli rutine.
Har vært på sukker i 16mnd nå. Hadde vel ca 20 dater de første 6 mnd, og 4 dater de siste 10mnd. Før sukkertiden var jeg aktiv på flere andre nettsteder parallelt, noe som sikkert ga date med ca 20 jenter fordelt på 3 år. Min 2. nettdate ga et "forhold" på 3 mnd. Ca den 10. daten resulterte i et forhold på 6mnd. Av de andre datene er det bare to jeg har møtt mer enn fire ganger.

Det store antallet henger sammen med fillosofien om å møtes så fort som mulig for å bli kjent i RL før man danner seg for mange illusjoner om vedkommende i meldinger. Dating ble rutine og er det fortsatt, selv etter pause. Ingen nerver, ingen spenning, ingen forventninger, knapt noen forhåpninger.

De fleste av datene har endt med at hverken hun eller jeg har tatt kontakt etterpå. Det har vært tre jeg veldig gjerne ville møtt igjen, men de ville ikke møte meg. Og med noen få unntak kunne jeg godt hatt en 2. date med de fleste, men jeg har vært slapp med å ta initiativ til det.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 2 mars 2010 12:13

omg,
vet ikke om binders tenkte tanken, men jeg synes at når en date forslår et dyrt setd så kan han tilby seg å betale, i alle fall mer en halvparten. Så kan da kvinnen evt avslå (og hvis han insiterer på å ta litt mer enn halvparten, så scorer han på det). Men aknskje cluet er å ikke foreslå et så dyrt sted da.

Tror forøvrig jeg har fortrengt noen grusomme dateopplevelser.

Antigone, gode innspill - observerer noen ganger andres blindsoner som jeg tror kan ødelegge mye gang på gang, men er ikke så lett å si fra til folk om det. Selv har jeg hatt bra utteling de gangene jeg har vært interessert, men for ofte er det jeg som ikkevil møtes igjen fordi jeg syntes at fyren ikke er så bra som han markedsførte seg som. Mens han mener at jeg er noe for ham da. Selv etter å ha møtt opp på date i shabby klær.
Men jeg har gått på for mange dater der jeg tror ikke fyren er interessant nok, men vil gi ham en sjanse, men så var magefølelsen riktig. Så det har jeg sluttet med. Og siden jeg har vært på nettet on and off noen år, så blir det dermed veldig lite dater.

Skjult ID med pseudonym Antigone ti. 2 mars 2010 12:34

Vibe, jeg har ikke sagt noe i denne tråden. Antidote, kanskje? Forvirrer meg noen ganger også :-)

Skjult ID med pseudonym rekkus ti. 2 mars 2010 14:28

Shit......alle har visst møtt alle her. Det er bare å logge seg av! ;p

(mann 33 år fra Oslo) ti. 2 mars 2010 14:28 Privat melding

Jeg kan ikke fatte hvordan noen orker en date, det er ubehagelig, pinlig, jævlig kjedlig og du blir ikke kjent med personen uansett og som gutt blir du stort sett avvist uansett da hun har flere som må dates.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 ti. 2 mars 2010 14:29

Morsom lesing!

Min egen liste er for kort til å gi noen som helst annonymitet selv om jeg skulle bruke et annet nick, så jeg står over.

Skjult ID med pseudonym barelurer ti. 2 mars 2010 15:35

@Assante, hvorfor er du her egentlig? Hvis du ikke vil på date mener jeg? Tror noen virkelig har trampa på deg gitt!

Skjult ID med pseudonym Malene ti. 2 mars 2010 16:05

Kanskje han erter noen...

(mann 33 år fra Oslo) ti. 2 mars 2010 17:16 Privat melding

Nei aldri vært på en date og vil aldri gå på en heller, thank god....og hvorfor lurer du? hvorfor føler du at det anngår deg? Det går fint ann å si hei til noen uten å måtte sitte klint oppå dem i 2timer under kleine omgivelser og vente på riktig unnskyldning, det vil jeg heller gjøre med en jente jeg kjenner som liker meg og visa versa..ikke en ukjent jente også er jeg mr.30000.00000 i køen som skal sitte der og bli "godkjent"..ah fuck off så mye bullshit.

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 2 mars 2010 17:22

Obs, antodote, ikke antogone - begynte å bli vel trøtt.

Assante, merkelig prioritering å bruke tid og penger her da... Men du lirer vel bare av deg noe BS for moro skyld; tviler på at det aldri hender at du drar damer.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 2 mars 2010 17:27 Privat melding

Vibe hva mener du det og hvorfor bryr du deg?På hvilken måte er det merkelig? Har sagt hei til flere jenter her på byen eller lignende og hatt det gøy på vorspiel osv... kan ikke si sin mening om et tema uten å måtte forklare seg på personlig nivå?

Jeg kan si hei til jenta om hun skal ut f.eks samme kveld som jeg skal, men ikke faen om jeg selger stoltheten min for å være en god nr.2 på en tulledate der en skal vise seg fra en side som slettes ikke er seg selv i det hele uansett...dessuten så har de fleste jenter sine seksuelle behov dekket i størregrad enn menn så jeg sitter ikke der på date og skal imponere/varte opp en som skal hjem og suge pikk etterpå eller dagen etter eller har gjort det rett før.

Skjult ID med pseudonym litt hmmmm ti. 2 mars 2010 17:45

oj oj., livet var mulig litt enklere på den gammeldagse måten. lett og miste respekten for hverandre om vi driver på slik

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 2 mars 2010 18:29

Jeg mener med det at de fleste bruker tid og penger på nettsjekking for å treffe noen her.
Men du bruker tid og penger på å gi et negativt inntrykk av deg selv, og svartmale eller rakke ned på norske jenter.
Det synes jeg er merkelig.
Jeg bryr meg på den måten at jeg lurer på hva poenget er, og synes det er trist at du i en alder av 25 har så mye fiendtlighet i deg; det blir ikke bedre på den måten i alle fall..... Men lykke til da.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 2 mars 2010 18:43

@Assante

Du sier: "Jeg kan ikke fatte hvordan noen orker en date, det er ubehagelig, pinlig, jævlig kjedlig og du blir ikke kjent med personen uansett, og som gutt blir du stort sett avvist uansett da hun har flere som må dates.", for deretter å legge til: "Nei aldri vært på en date og vil aldri gå på en heller, thank god..."

Eh, blir ikke det litt som når datteren min sier hun ikke liker maten uten å ha smakt?

(Dessuten er det flere som vinner i Lotto i Trøndelag statistisk sett, så det har ingen hensikt å prøve for oss som bor i Oslo... ? ;-)

Skjult ID med pseudonym mm ti. 2 mars 2010 19:05

Jeg dater ei fantastisk jente nå og går i drømmeland for tiden:) hun virker som innehar alt jeg ser etter=) hverken mer eller mindre:D
blir spennende å se om dette blir noe av

Skjult ID med pseudonym smaritni ti. 2 mars 2010 23:48

Aner ikke hva dere mener med at vi jenter blir overfalt av gutter og mail her...hakke sett noe til det gitt!

Skjult ID med pseudonym harepus on. 3 mars 2010 00:00

Jeg har vært på èn date, så dette var jo oppløftende statistikk! Jeg skjønner at jeg bare kan belage meg på en 20-30 nedturer i året som kommer + at jeg sannsynligvis bare kan takke ja til det tilbudet fra Sukker om automatisk fornyelse av medlemsskap.. Dumme meg som trodde det holdt å fornye det fra måned til måned!
Det verste (beste?) er at jeg synes selv jeg er ganske ålreit; det må da være noen andre også som kan bli glad i lille meg?

Skjult ID med pseudonym soma on. 3 mars 2010 00:05

Har vært her i snart ett år, har datet 11. Tror jeg.

1. date: morsomt, fint, men ingen tenning. Han ville se meg igjen. Vi møttes en gang til, som venner.
2. date: veldig feil, vi hadde ulikt verdisyn. Han ville møte meg igjen, jeg ville ikke.
3. date: topp, og utover kvelden ganske alkoholisert. Endte med full pakke og sov over hos ham. Hørte aldri fra ham igjen.
4. date: fin date, men ingen tenning fra noen side. Vi møttes likevel en gang til, for å sjekke om det kanskje kunne være noe der likevel. Det var det (fortsatt) ikke.
5. date: fantastisk, trodde jeg hadde møtt drømmemannen. Han virket også ivrig, og sms-et ivei. Vi rakk aldri å møtes igjen før han en dag sendte at han hadde blitt sammen med ex-en igjen.

lang pause

6. date: fint og greit, vi møttes tre ganger før begge innså at det ikke var liv laga. Ble nok litt revet med av sommervarmen der.
7. date: grusomt, vi hastet begge hvert til vårt etter et par øl.
8. date: super fyr, men ikke helt min type, dessverre. Likevel full pakke. Han ville møtes igjen, jeg ville ikke.
9. date: helt feil, men ganske hyggelig. Ingen ville treffes igjen.
10. date: suverent, men har nå blitt kynisk og lurer på hvor lenge dette vil vare. Han er superivrig og vi møtes igjen. Ikke så sjarmerende denne gangen og bare ute etter én ting. sms-er en del etterpå. Han virker fortsatt ivrig, men blir etter hvert taus og slutter å svare.
11. date: veldig hyggelig, men er date-sliten, trist & lei. Han følger meg hjem, og sier han skal ringe. Det gjør han ikke.

På tide med ny pause, slikking av sår og pussing av rustning før jeg hiver meg uti igjen.

Skjult ID med pseudonym kamelåså on. 3 mars 2010 00:14

hva gjør man egentlig for å komme så langt til at motparten blir med på date?
nå har jeg brukt min "super"-fordel til å pepre ulike jenter med mailer, og ikke et eneste svar.
milevis unna noen dater her i gården altså. har skrevet både kreative mailer og mer standard mailer.
har forøvrig ikke mottatt noen mailer heller, uoppfordret.

hvor ligger feilen? har dere noen heite tips til hvordan bygge opp en kontakt til å oppnå en date?

Skjult ID on. 3 mars 2010 00:20

Kanskje starte med å date deg selv?

Skjult ID med pseudonym kamelåså on. 3 mars 2010 00:25

forklar meg gjerne hvordan det skal hjelpe å date meg selv?

Skjult ID med pseudonym mm on. 3 mars 2010 12:50

vis oss profilbildet så kanskje vi kan hjelpe deg litt. ofte er det rett å slett et dårlig bilde og en litt malplassert profiltekst som gjør at man ikke får date

Skjult ID med pseudonym re on. 3 mars 2010 12:59

Datinghistorikk for ca 2 år. Alder 30. Det har vært noen pauser innimellom.
#1 Noen øl i sentrum. Hyggelig. Møttes igjen dagen etter. Også hyggelig. Besøkte hverandre et par ganger(lang avstand). Endte med ingen følelser fra noen av oss etter et par måneder.
#2 En øl ute. Pratet to kvelder hjemme hos han. Skjedde ingenting. Gode venner i dag.
#3 En svært kort kaffe. En del chat. Han virket ustabil/aggressiv. Jeg avsluttet. Han ville møtes igjen.
#4 Veldig kjekk mann. Datet en drøy måned. Ingen forelskelse fra han. Jeg ville fortsette.
#5 Et glass vin. Han var kjekk og hyggelig, men virket nervøs. Ikke min type. Han ville møtes igjen. Jeg droppet det.
#6 Datet/kjærester en drøy måned. Etter hvert ble det tydelig at vi hadde et veldig ulikt verdigrunnlag så jeg avsluttet. Han ville fortsette.
#7 Datet 3 ganger. Inkl. ONS. Han var først sjarmerende, men fremstår nå som usympatisk. Holder han på lang bekjentavstand.
#8 Ekstremt pen mann. Hyggelig. 2 dater. ONS. Han ville møtes igjen. Jeg tror ikke han var interessert i et forhold, så takket nei.
#9 Yngre enn meg. Morsom. Ikke ute etter noe seriøst. Skjedde ingenting. Møttes ikke igjen.
#10 Gikk kort tur. Dårlig timing. #11 hadde allerede tatt kontakt, så jeg bestemte meg for å heller se hva det kunne være. På hils.
#11 Mannen i mitt liv! Kjærester i et halvt år. Jeg var ikke kvinnen i hans liv. Kjærlighetssorg.
#12 To dater. Først drink, så middag. Usikker på hans hensikt.
#13 Kjekk. 2 dater. Først drink. Date nummer 2 var middag og jeg var litt nervøs. Jeg pratet uavbrutt pga ubehagelig situasjon. Han var hyggelig og sa at det var kun kompis fra hans side. Bra mann.
#14 Vin en kveld. Utrolig stilig, men dessverre for gammel for meg. Fortsatt kontakt.
#15 Gikk en tur. Ikke riktig, ikke feil. Han ville ikke møtes igjen, ok for meg.
#16 Morsom kveld med vin. Han ga ikke lyd fra seg igjen før leenge etterpå (etter #17 forsvant), men har sporadisk,vennskapelig brevveksling. Usikker på hva meningen med dette er, men jeg likte han.
#17 Usedvanlig flott. Mailet og pratet mye i tillegg til at vi hadde felles kjente. Møttes. Full klaff. Møttes igjen. Han virket veldig interessert/forelsket. Jeg trodde på kjærestemateriale. Omtrent som å møte nummer 11. Men så var visst en jente han hadde kjent lenge plutselig interessert, og han forsvant ut til venstre. Skuffet, men ikke nede for telling.