Alle innlegg Sukkerforum

Trening og det derre

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym glenrodney ma. 1 mars 2010 21:36

Jeg lurer på om det er mange jenter her inne som ikke trener og likevel føler seg bra nok til å date oss gutta.
Må ikke trene for å ha det bra da. Kan altids kose oss i sofaen med hverandre og gå tur et par ganger i månden. Fins det såne jenter her på sukker?

Skjult ID med pseudonym oppgitt ma. 1 mars 2010 21:39

Har lett etter slike i 3 år her inne nå uten resultat :-(

Skjult ID med pseudonym jepp ma. 1 mars 2010 21:40

du finner dem kanskje på fjellet.. de trener ikke.. de går bare i fjellet..

Skjult ID med pseudonym nigella ma. 1 mars 2010 21:42

pfft, jeg trener ikke og har det helt fint :) Går tur rimelig mye (når det ikke er vinterferie:P ) men regner ikke det som trening ettersom det blir temmelig opp og ned tempo med en unge som stikker av, eller stanser helt opp :)
Koser meg mye på sofaen og bryr med midt i om hvor mye folk mener man burde trene:) Det holder at man er i bevegelse utover dagen :)

Skjult ID med pseudonym Avania ma. 1 mars 2010 21:47

Men man behøver jo ikke å gjøre alle aktiviteter sammen alltid da - Du kan gjerne bare gå en tur noen ganger i måneden, jeg vil ut og gå en lang tur hver dag (du behøver ikke være med liksom.. :)

Skjult ID med pseudonym glenrodney ma. 1 mars 2010 21:53

Takk for fine svar fra dere alle sammen hitil. godt å se at det er flere som tenker sånn.

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 1 mars 2010 21:56

Tror - eller håper i det minste - at de treningsmengdene enkelte oppgir mer er et uttrykk for et ønske enn fakta. I hvert fall når man ser hvor mange det er som oppgir slike størrelser.

Skjult ID med pseudonym sofagris ma. 1 mars 2010 22:00

Jeg elsker sofa-kroken min!! Går gjerne en tur, men bare når jeg har LYST til det....:) Blir du med?

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 1 mars 2010 22:17

Jeg skjønner egentlig ikke helt hva enkelte mennesker har i mot andre mennesker som trener??
Kanskje det har noe med alder å gjøre... jeg har ikke spesielt behov for å føle meg fin i kroppen, men jeg har absolutt et spesielt behov for å føle meg sterk og sprek, og derfor trener jeg.

Jeg er 45 år og merker at kroppen trenger mye mer aktiv vedlikehold nå enn før, og for meg er det en positiv ting å trene, å være aktiv og å utfordre meg selv fysisk. Det synes ikke på meg at jeg trener, men det ville nok syntes veldig godt på meg dersom jeg ikke hadde trent :p

Men jeg skulle jo tro at det er så mange forskjellige mennesker som lager seg en profil her inne at det finnes en for alle.
Å trene, og å være fysisk aktiv er i dag så attraktivt og et tegn på å være vellykket så jeg tror at alle prøver å få med det på profilen sin selv om det ikke er noe de holder på med gjevnlig.

Mitt tips er at selv om kvinnen skriver at trening er viktig, så kan du uansett prøve å kontakte henne selv om trening for deg ikke er viktig. Du har jo ingen peiling på hvilket nivå hun trener, og kanskje er det bare noe hun ønsker å få til men ikke har kommet i gang med enda. Og uansett, mange som opplyser at de trener, trener to ganger i uka på et helsestudio.... det betyr to dager i uka der de bruker ca to timer etter arbeidstid på å trene. Å komme seg til treningssenteret, skifte, gå til timen, dusje, tørke seg, kle på seg og komme seg ut at treningssenteret. Hvor ille er det å forholde seg til det, da! :p

Skjult ID med pseudonym zoid77 ma. 1 mars 2010 22:19

@frøkna
Skal man dømme ut fra den gjennomsnittlige profilen her, er det treningsstudio 4-5 ganger i uka, i tillegg til toppturer, skiturer, sykkelturer og you-name-it-turer.

Det er derfor jeg er litt skeptisk... :-)

Skjult ID med pseudonym Kosekanin ma. 1 mars 2010 22:41

Koser meg selv om jeg ikke bestiger en hver fjelltopp.... en tur ut i fisk luft et par ganger i uka + hus , hage og sex med min fremtidige kjærest er nok for meg =)

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 1 mars 2010 22:42

zoid:

hehe, det er sikkert smart å moderere seg litt.
Men for å ta meg som et eksempel, da, så står jeg slalom sånn sirka en gang i året. Dersom det var en aktivitet som var viktig for meg, og noe jeg kunne tenke meg å gjøre med en framtidig kjæreste, så ville jeg ha skrevet om det i profilen min. Dermed kunne jeg blitt tolket dithen at jeg var var en aktiv slalomkjører, selv om min mening var å formidle at til tross for at jeg bare gjør det en gang i året, så var det noe jeg kunne tenke meg å gjøre oftere dersom jeg traff på en som også kunne tenke seg det.

Det er ingen grunn til å tro at interessene folk skriver om i profilen sin, er noe de gjør ukentlig eller månedlig.

Jeg klarer fint å ta noen skiturer i løpet av en vinter, kombinert med kanskje en topptur. Når snøen forsvinner har jeg heller ikke vansker med å ta noen sykkelturer i løpet av våren-sommeren-høsten.
Jeg skjønner faktisk ikke helt hvordan dere tolker slike profiler... Jeg har god tid til å ta noen skiturer på vinteren, og jeg har god tid til å ta noen sykkelturer i løpet av våren-sommeren-høsten. Av og til blir det noen helger på et eller annet fjell også.
Året har tross alt en del helger å ta av...

Skjult ID med pseudonym rekkus ma. 1 mars 2010 22:43

jenter som ikke trener er uinteressante................for meg;)

Skjult ID med pseudonym megvel ma. 1 mars 2010 22:46

henger meg på frøkna:) av alle dager i året skulle det være mer enn nok tid til å gjøre litt av alt:) dessuten får man masse deilig ekstra energi av å trene..og bedre humør..

Skjult ID med pseudonym Nissefar ma. 1 mars 2010 22:50

Det virker som om oppgitt treningsmengde- og interesse er en sånn ting man bare må ha med og gjerne overdrive for ikke å "falle utenfor". Selv har jeg så vidt jeg husker oppgitt at jeg har sånn nogenlunde gjennomsnittlig høy treningsinteresse, men har ikke satt foten min på et treningsstudio på årevis og har ingen planer om å gjøre det. All "trening" foregår utendørs til fots eller på to hjul, evt. på to ski når tørr asfalt er dekket av snø. Og jeg bruker hermetegn her fordi det ikke er trening i ordets rette forstand - det er mer en fritidsaktivitet uten nevneverdige mål eller hensikt, annet enn å få litt blodomløp og frisk luft.

Stygt redd for at en slik holdning kan få endel (innbilte eller ikke) treningsfriker til å skygge unna, men da er de sannsynligvis ikke noe å spare på uansett.

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 1 mars 2010 23:02

Det var uansett ikke meningen å kuppe tråden til @glenrodney :-)

Jeg kan skjønne at man kan bli frustrert av alle trenings- og aktivitetspositive profilene her inne, for det er det mange som blir, både blandt menn og kvinner :-)

Skjult ID med pseudonym glenrodney ma. 1 mars 2010 23:10

greit at dere kuppa tråden frøkna,,,,,, tror ikke du er noe for meg. noen for alle her inne høres bra ut Håper jeg også.

Skjult ID med pseudonym frøkna ma. 1 mars 2010 23:19

glenrodney:

Jeg er ganske så sikker på at det er mange kvinneprofiler som passer for deg her inne :-) Jeg tror nok som zoid antyder at det er mange som overdriver litt når det gjelder aktivitetsnivå.
:-)

(kvinne 48 år fra Nord-Trøndelag) ma. 1 mars 2010 23:23 Privat melding

Tror ikke trening er nevnt i min profil gitt:-)

Skjult ID med pseudonym bellamin5 ma. 1 mars 2010 23:57

Å trene 4 ganger i uken er ikke så veldig problematisk, sentrene har ganske lange åpningstimer:)
Dessuten er det vannvittig godt å slenge seg på soffan med fjernkontrollen på kvelden sliten,trøtt og med god samvittighet..

All to theyr own :)

Skjult ID med pseudonym tulla ma. 1 mars 2010 23:58

Her er en til som ikke overtrener. Jeg går en del turer men skulle gjerne trent litt og, men jeg er for makelig anlagt. Kanskje til våren, hehe.... Vil bare understreke at det er helt fint for meg å ha en mann som trener, en trenger jo ikke å gjøre alt sammen heller da.

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 2 mars 2010 00:00

Jeg brukte 3 timer daglig til hundelufting over flere 10 år men kalte det aldri trening:) Men det har iallefall betalt seg godt i og med at det som satt som det skulle for 20 år siden fremdeles sitter der det skal:)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 2 mars 2010 12:07 Privat melding

Liker jeg en jente så liker jeg henne, om hun trener eller ikke greier jeg ikke å bry meg om samme hvor mye jeg prøver.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli fr. 5 mars 2010 12:19

Jeg er en sofagris av dimensjoner og har blitt en "turfantast" som går minst 3 turer om dagen!
MEN det er jo fordi jeg har bikkje som er like krevende som et helt treningssenter ang vedlikehold - så hunden er mitt trimapparat enkelt og greit :-) og må si at det er utrolig deilig å gå og vase i snøen opp til knehasene, lufte vettet og nyte frisk luft fremfor sur svettelukt inne på treningssentrene (har nemlig prøvd det også men det var for ille til å bli min form for aktivitet).

Så ja, det finnes mange jenter som ikke trener 6-7 dager i uka eller hva enn snitter her er, men som gjerne driver med andre aktiviteter som stimulerer hjernen litt mer enn tv-titting i sofakroken 24/7. :-)