Alle innlegg Sukkerforum

Dobbeltdating og tålmodighet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Whazza ti. 2 mars 2010 14:07

Jeg møtte en av de vakreste menneskene jeg har sett på mange år her inne på sukker.
Hun var en klassisk skjønnhet og så hyggelig, trivelig, sexy, rett og slett drømmedama.
Vi møttes ca en gang i uken i et par måneder utenom at vi gjorde noe mer enn å kline og litt tafsing.
Jeg tok datingen som seriøst og logget meg ut herfra i den tro at hun også ville gjøre det, uten at det var diskutert.
En venn av meg som også er her inne så henne og tipset meg om at hun var her fremdeles.
Jeg ringte henne om dette og hun svarte at hun ikke hadde en god grunn til å være her og ville fjerne seg fra forumet.
Jeg tok dette som positive nyheter, helt til jeg var på byen med henne og ei venninne da venninnen fortalte meg at jeg var en av flere dater!? Etter en "oppklarende" samtale ble ting litt kjøligere fra hennes side.

Så spørsmålet til dere jenter er hvor mange dater trenger dere for å finne ut om dette er noe eller ikke?
Hva er sosialt akseptabelt antall dobbeltdater?
Eller er jeg bare en dum sucker som har latt meg lure?

Skjult ID med pseudonym mm ti. 2 mars 2010 14:21

Så lenge dere ikke avtaler at dere skal date utelukkende med hverandre har hun ikke gjort noe galt.

Men.. siden dette tydeligvis har pågått i flere mnd, har hun allerede trukket en konklusjon på at du ikke er kjærestemateriale, men fin som en avsporing/oppmerksomhetgivende tilgjengelighet.

Dobbeltdater er "greit" i mine øyne om man enda ikke har kysset eller tatt det neste steget.

du har nok latt deg lure :/ men har vi ikke alle?=)

Skjult ID med pseudonym Siggy ti. 2 mars 2010 15:04

@ Whazza
Du er en utrolig dum sucker som lett har latt deg lure.........og hvorfor skriver jeg det, jo fordi jeg trodde et sekund her at det var jeg som hadde skrevet innlegget ditt. Skjedde nesten nøyaktig det samme med meg, bare at dama bodde 20 mil unna og jeg reiste frem og tilbake som en tulling. Synes det blir fler og fler kvinner nå som lager sine egne leker og regler. Triste saker, og veldig trist for meg for jeg trodde jeg hadde funnet den jeg skulle dele livet mitt med. Men man lærer så lenge man har en lever vel :)

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 2 mars 2010 15:16

Jeg synes synd på folk som dobbeltdater uten at det er gjort eksplisitt avtale om at det er greit. Hvis man møtes jevnlig, så er det klart at man ikke dater andre. Selv om man ikke har brutt noen avtale i TS' tilfelle, så har man handlet respektløst. Snakke litt parallelt på nettet før det blir seriøst, ja, ok. Men å date fysisk? Fuck you and the horse you rode in on.

Lakmustesten blir som alltid: Ville jeg sagt dette til den andre uten at det var noe problem? Det at vedkommende holdt tett om det, tyder jo bare på at hun innerst inne visste at det ikke ver hold i det hun drev med.

Folk, ass!

Skjult ID med pseudonym Veteran ti. 2 mars 2010 15:18

Jeg har opplevd noe lignende, men det er ikke alle damer som er sånn. Her på forumet er det lett for at alle negative opplevelser med det motsatte kjønn blir tillagt alle menn eller alle kvinner alt ettersom, og det kan oppleves som urettferdig for dem som faktisk spiller strait. Men for all del, de som spiller dobbeltspill fortjener en smekk på fingrene!

Skjult ID med pseudonym Antigone ti. 2 mars 2010 15:18

Enig med Joques, enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym R ti. 2 mars 2010 16:16

"Jeg tok datingen som seriøst og logget meg ut herfra i den tro at hun også ville gjøre det, uten at det var diskutert."

Du antok, det var feilen. Dersom forholdet deres ikke var definert på noen som helst måte og dere møttes i snitt èn gang i uka, (det er ikke akkurat så mye, synes jeg) så er det ikke innlysende at hun ikke dater andre parallellt. Jeg sier ikke at jeg hadde synes det hadde vært helt ok selv, men det er jo slik det er når vi har for mange muligheter. Man skal passe seg for å tro at andre lever etter samme regler som en selv. When in doubt, ask.

Så spørsmålet til dere jenter er hvor mange dater trenger dere for å finne ut om dette er noe eller ikke? (Som regel holder det med èn, men kan være opp til tre.)

Hva er sosialt akseptabelt antall dobbeltdater? (Sosialt akseptabelt vet jeg ikke, men jeg dater ikke flere hvis jeg er genuint interessert i èn.)

Eller er jeg bare en dum sucker som har latt meg lure? (Ikke nødvendigvis, men litt klarere linjer er kanskje hensiktsmessig?)

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 2 mars 2010 17:35

Enig med Joques.

Jeg dobbetldater ikke, det har skjedd en gang fordi han jeg møtte først var bortreiste og jeg visste ikke hvordan det ville gå, og det var bedre å date han nr 2 som jeg hadde skrevet endel med før jeg møtte nr 1, tidlig enn sent. Jeg visste rasjonelt at jeg ikke hadde noen forpliktelse. Men jeg følte likevel at det ikke var helt stuerent, så det gjør jeg sannsynligvis ikke igjen.

R,
som regel holder det med en date, men det avhenger nok av hvor mye vi har skrevet med hverandre - dvs hvor godt utgangspunktet er.
Det har vært et par jeg har skrevet med en stund, som jeg på en måte har visst at vi har endel felles, bildene har vært gode også, og da har jeg nesten visst før 1. date at vi kom til å treffes flere ganger, og da har det vært lettere å føle gnist også. Det er ikke sikkert jeg ahdde "sett" fyren like godt om vi bare hadde vekslet et par setninger før vi møttes, men de to jeg har i tankene fikk jeg veldig sansen for da vi skrev til hverandre; de fikk visst sider de sannsynligvsi ikek viser på en førstedate.
Men har også eksempler på lang tids skriving og bare _nada_ kjemi på "den" måten IRL.
Men ingen av de jeg har skrevet kort med har vært interessante å treffe igjen...hm, det innser jeg nå.

Skjult ID med pseudonym tulla ti. 2 mars 2010 17:48

Tror nok at du kan slå fast at du ikke er interessant nok for henne. Beklager å måtte si det, det er aldri greit å få det rett i trynet. Hadde hun vært interessert nok hadde hun ikke forts her inne, og ihvertfall ikke data med andre samtidig. Den eneste gangen det er greit å holde på med flere samtidig, er helt i begynnelsen hvor en bare prater sammen på nettet for å sondere terrenget. Ønsker deg lykke til videre:)

Skjult ID med pseudonym R ti. 2 mars 2010 17:51

@Vibe - Ja, jeg har også ymse opplevelser vedrørende korte/lange mailutvekslinger/msn/telefon før første møte - jeg har ingen ferdig fasit på hvordan jeg gjør slikt fra gang til gang - folk er forskjellige og det er derfor naturlig å se an hva som er naturlig akkurat denne gangen. Noen ganger kan man treffes etter 4 mail, andre ganger tar det unevnelig lang tid. Begge tilfellene kan gå bra eller til helvete :-) Men jeg er uansett ikke noens eiendom etter 2 dater og oppfører meg som jeg mener er fair. Jeg gjør ikke ting mot andre som jeg hadde mislikt at noen gjorde mot meg. Dvs, jeg driter meg sikkert ut innimellom, men gjør det i hvert fall ikke med fullt overlegg.

(kvinne 43 år fra Oslo) ti. 2 mars 2010 17:52 Privat melding

Enig med Joques jeg også. Men som jeg har skrevet i div tråder ørten ganger før, så er det noen som er helt desperate etter oppmerksomhet, og de kommer sikkert til å være sånn når de er gift med "drømmemannen" eller "drømmekvinnen" også. Er vel som regel slike personer som er utro.

Skjult ID med pseudonym Minney ti. 2 mars 2010 17:56

Kommunikasjon må til. Og man kan ikke sitte og vente på at den andre skal fortelle i klartekst hva h-n mener og tenker om det å evt treffe andre / date andre hvis man ikke tar opp emnet og snakker om det. Spør man ikke, så får man ikke noe svar. Og har man ikke noe svar, så kan man ikke vite. Og da har man heller ikke blitt lurt på noe vis. Det er først når man har avklart i klartekst hva begge parter forventer og hvordan man ønsker ting at man kan bli lurt. Vel og merke hvis man da har blitt lovet at man er den eneste for øyeblikket, og det ikke viser seg å stemme.

Hvis jeg dater en mann, og ikke har god nok kommunikasjon med han til at jeg kan spørre om hva han legger i "oss", så må jeg ta forbehold om at han også kan date andre. Man kan ikke forvente at ens egne "tolkninger" utifra usagte ord, tilsier verken det ene eller det andre. Ærlighet og kommunikasjon om hva man tenker og forventer er viktig mener jeg :)

Skjult ID med pseudonym Guri ti. 2 mars 2010 17:59

Er vel greitt å dobbeldate litt i begynnelsen, men ville dobbelsexet....Dating er vel ufarlig...

Skjult ID med pseudonym In10se ti. 2 mars 2010 18:09

Den forrige jenta jeg møtte her på Sukker og datet en periode, det var vel sånn omtrent 7-8 ganger over to måneder det også, drev også med parallelldating. Men vi hadde jo ikke gjort noen avtale om å ikke date andre så jeg er verken sur eller bitter, og jeg har faktisk fortsatt litt kontakt med henne (det er stort sett hun som tar kontakt med meg riktignok, ikke særlig mye den andre veien). Hun har tydeligvis lyst til å være venner fortsatt selv om det ikke ble noe mer mellom oss, og det er greit for min del. Hun er jo en hyggelig jente tross alt.