Alle innlegg Sukkerforum

Desverre, dessværre, dessvere osv...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bonzo ti. 2 mars 2010 23:52

Jeg har lest mange profiler, fått mange mailer og lest flere av trådene i forumet. Det som slår meg oftere og oftere, er hvor forfedelig dårlig mange skriver. Det er så utrolig lite fengende å lese de samme dølle tingene. Folk finnes ikke kreative, og når profilene samtidig er fulle av skrivefeil (sammen med alt det intentsigede viss-vasset), så er det kroken på døra for meg. Nå har jeg flere blokkerte brukere enn det er single damer på sukker....

For meg er det en forutsetning at den jeg skal treffe både kan lese og skive, og selv om jeg ikke er på jakt etter Helene Uri, så er det et minimumskrav at voksne mennesker faktisk kan forskjell på og/å eller aldri og alltid.
En ting er dyslektikere, men jeg nekter å tro at over 50% av sukkers brukere lider av dette.

Er det noen som er enige med meg, eller er jeg psyko?

Skjult ID med pseudonym ... ti. 2 mars 2010 23:54

en anelse negativ bare;) uuuuuups glemte stor forbokstav

og punktum

Skjult ID med pseudonym ... on. 3 mars 2010 00:00

foressten.. er dølle et virkelig ord?

Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 00:04

åååååååååå jeg kunne sagt sååååååå mye her..men lar det være..sparer mine vokaler til månen:)) beklager ts, at vi ikke når opp..
Shame on u Karvinen

Skjult ID med pseudonym Pedagog on. 3 mars 2010 00:07

Jeg stammer ikke, jeg bare repeterer!

Skjult ID med pseudonym Antigone on. 3 mars 2010 00:07

Kjære Bonzo. Selv om du nettopp har kalt meg nisse, er jeg fullstendig enig med deg. Og jeg har sagt det selv, gjentatte ganger, sikkert til de flestes store kjedsommelighet.

Ha en god natt alle :o)

Skjult ID med pseudonym Uffda on. 3 mars 2010 00:11

@TS - Du bør vel feie for egen dør.

Skjult ID med pseudonym ranabanana on. 3 mars 2010 00:18

... men på den andre siden er det flere her som skriver både lesbart, levende og lærerikt om til dels seriøse tema ...:)

Skjult ID on. 3 mars 2010 00:22

så flott at dere dropper folk fordi de skriver litt feil her og der. Da blir det færre konkurrenter for meg.....
Akkurat som at det har noe å si i det daglige liv. Eller skal dere bruke resten av livet til å sende brev til hverandre? :)

Skjult ID med pseudonym Atreju73 on. 3 mars 2010 00:33

Min kampanje for ortografi begrenser seg til ordene interessant og intelligent.

;-p

Skjult ID med pseudonym Veteran on. 3 mars 2010 01:18

@Bonzo
Du har skrevet forfedelig i første linje, jeg antar at det skal stå forferdelig. Lenger nede har du som @karvinen påpeker skrevet skive i stedet for skrive. Jeg er enig i at rettskriving er viktig, men man bør kanskje begynne med seg selv?

Skjult ID med pseudonym Malene on. 3 mars 2010 01:37

Alle har visst dæsvære sovna over grammatikkbøkene sine...

Skjult ID med pseudonym jamie on. 3 mars 2010 01:50

Norsk ordliste blei korrigert stadig vekk når jeg gikk på barneskolen. Sikkert derfor alle, inkludert TS, sliter litt med rettskrivinga. Jeg tror vi må leve med å være litt fleksible til detta her gitt - folk er jo stressa og våryre når de skriver meldinger og innlegg. Klart det da går ut over den språklige "fingerspitzgefühl", intonasjon og bøying av verb/adjektiver og det som verre er.

De som skal date må nok hoppe bukk over et par havresekker - ferdig med det!! Ingen her inne som er høyesterettsjustitiarius vel og kan dømme folk til livstid grunnet feil bruk av "og" og "å". Jeg hopper stadig vekk over noen og som blei til å. Litt slitsomt med all denne hoppinga, siden jeg bare har ett bein å stå på. Whatever; it works out quite well anyway! :))

Skjult ID med pseudonym Veteran on. 3 mars 2010 01:54

Hunden min snorker ( og jeg skjønner den).

Skjult ID med pseudonym Malene on. 3 mars 2010 02:03

God natt, alle sammen!

Skjult ID med pseudonym Nettfeber on. 3 mars 2010 15:16

Ja du er litt "psyko" Du har fått den språklige varianten av "støv på hjernen".. Språket er ikke lenger så himla korrekt fremført lenger da man veldig ofte tar seg friheter av helt andre årsaker,. Mer enn et punktum for å visualisere mer enn bare ord kan i teksten. En smilie her eller der for å krydre. Litt slæng for å få frem en holdning etc etc..
Når jeg Skriver God Hælj på FB for at det er god helg men at jeg likevel skriver "feil" er bevisst og kun ment som ekstra krydder :-)

Jeg synes du burde fokusere mer på budskapet og formen den har enn å finlese norsk ordbok fra A til Å ;-)

Skjult ID med pseudonym ord on. 3 mars 2010 15:29

Enig med trådstarter, er forskrekket over hvor dårlig mange skriver morsmålet sitt. Men liker ikke at det påpekes på en nedlatende måte. Det viktigste er tross alt at flest mulig skriver her og andre steder. Enig med Atreju også, ville bare ha tilføyd ordet sjanse til dine to kjepphester: interessant og intelligent.

(mann 41 år fra Akershus) on. 3 mars 2010 15:31 Privat melding

Mye fæææælt her i verden gitt! :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 3 mars 2010 15:36

For noen er det viktig med en partner som trener og vil se bra ut. For andre er det viktig med en partner som bryr seg om språket, og kan føre seg ved hjelp av pennen.

Du er ikke psycho, TS. Mange som har dine preferanser... Er vel bare fint at vi vektlegger ulike ting når vi leter etter partner... Det øker jo sjansene til å hevde seg for flere...

Skjult ID med pseudonym ord on. 3 mars 2010 15:40

Godt sagt

Skjult ID med pseudonym Nettfeber on. 3 mars 2010 15:43

Om damen er fin og koselig tar jeg løpefart å driter jeg i om hun staver alt hun skriver korrekt.. Så enkel er jeg ;o)

Befriende enkel kan jeg nesten tilføye når jeg nå har blitt introdusert for enkeltes kjepphester og hatobjekter ;-)

Skjult ID med pseudonym Antigone on. 3 mars 2010 15:59

Lilleulv er som vanlig fornuftig :o) Enig der - bortsett fra at det i mitt tilfelle er snakk om å ville ha begge deler ;-p

(kvinne 47 år fra Oppland) on. 3 mars 2010 16:12 Privat melding

Slitsomt å pass på alle...... er det du har som hobby her inne Bonzo?? .... jeg har mange skrive/slurve feil..... men mine bra sider er så mange flere - som "shand" så fint sier i diamanten

Skjult ID med pseudonym gudrun on. 3 mars 2010 17:08

jeg skjønner ikke denne fikseringen angående rettskriving.
Greit nok at vi har alle våre "krav", men når det gjelder skriving, så er jo det noe de fleste av oss faktisk bruker relativt lite tid på dagliglivet. Hvorfor bry seg så mye om dette da?Skulle tro man nesten var litt manisk :)
og enda verre at man bruker energi på dette i forbindelse med å finne den rette. Man kan da være en strålende kjæreste fordi man skriver ett par ord feil på handlelappen....

Da er det faktisk bedre å irritere seg over dolukk som er oppe/nede som faktisk vil være en reel problemstilling for mange :)

Skjult ID med pseudonym Antigone on. 3 mars 2010 17:16

Nå hadde jeg tenkt å sitere meg selv fra en tidligere diskusjon, som et svar til Gudrun, men kom på at en viss luring har sletta den tråden. Men, men... en god tanke kan ikke tenkes for ofte.

Jeg er en av de fikserte. Manisk? Nei. Handler det om handlelister? Nei. Poenget er ikke hverdagen, men hvordan man er skrudd sammen mentalt, og om det å ha felles interesser - eller felles kjepphester :-)

Jeg innrømmer villig vekk at jeg er en skikkeig nerd når det gjelder språk, og jeg er sikkert irriterende for store deler av mine omgivelser. Selvsagt vet jeg at skriveførhet ikke er noen garanti for at man har et rikt følelsesliv eller er en god elsker eller en hel rekke andre egenskaper, men det er likefullt en indikasjon på visse egenskaper jeg setter stor pris på hos en mann. Derfor velger jeg å legge vekt på det, i tillegg til alt det andre.

Forventer jeg at resten av verden skal mene det samme? Nei. Barev evldig gjerne den éne mannen jeg ender opp med :-)

Skjult ID med pseudonym gudrun on. 3 mars 2010 17:28

@antigone
poenget er vel at du legger vekt på egenskaper som er mer eller mindre usynlige i det vanlige liv :)
Det er for meg uforståelig.

Hadde det enda vært noe som man la merke til til vanlig, så hadde det vært noe helt annet :)

Skjult ID on. 3 mars 2010 17:30

tror du har et problem.spiller vel ingen rolle,om hun/han kan skrive feilfritt eller ikke???hovedsaken er hvordan vedkommende er som person.er vel ikke helt på topp den stavingen din heller...tror du kommer til å fortsette å være alene med holdningen der......

Skjult ID med pseudonym Antigone on. 3 mars 2010 17:36

Jeg legger vekt på både synlige og usynlige egenskaper. Det gjør vi vel alle? Veldig mange av spørsmålene i relasjonsprofilen (og bladene på matchtreet) handler om usynlige egenskaper. Det er sikkert unødvendig at jeg ramser opp eksempler, og jeg vil tro at hvis du tenker deg om, så legger du også vekt på mer enn hvordan en person ser ut.

Det at man er glad i, har respekt for, kan leke med språk er en viktig egenskap for meg, både i seg selv og fordi jeg mener den sier noe mer om hvordan man er skrudd sammen mentalt også.

(mann 35 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 17:39 Privat melding

Følgende bonuskromosomprega dimlinger burde blitt kasta skrikende utfor lange, bratte fjellskrenter:

- d som skrvr prfl i smssprk. u r så gjrrg at u syns d r dyrt å slite tztatr?

- ELLER KONSEKVENT VRÆLER I CAPS LOCK. Mer irriterende enn multiple utropstegn (og vi vet jo alle hva det er tegn på?).

- ... ælr skriv på ei eller ænna dialækt eller ællrhelst fler i samma setninga førr å virk ekstra hæjjdunndrainnes pærssonli', eller ka de nå e som fer følk te i fullt allvår dittsje skriftspråke å skrive so dæ snakker?

- de som bruker ord mellom rom i alle sammen satte ord (også kjent som sær skriving).

- ... men aldri ordmellomrom etter komma,kolon,komma,semikolon,komma,punktum eller komma.Og,$DEITY forby,i hvert fall ikke etter komma,utropstegn,komma,spørsmålstegn,komma eller komma!Nevnte jeg komma,forresten?

Bør også nevne de som tror astrologisvada får profilen til å virke mer intellektuell enn den ellers ville ha vært (og faktisk har rett i akkurat det).

(mann 29 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 17:41 Privat melding

Haha!

Skjult ID med pseudonym nigella on. 3 mars 2010 17:50

Hvilket stjernetegn er du Cthonic?

(mann 35 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 17:52 Privat melding

Y'ha-Nthlei

Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 17:57

@cthonic.. du viser brilliant at man kan kan vise mye med det skrevne ord selv om det er skrevet på trynet hehe. og det er møøøøøøkje viktigare i min verden hehe

Skjult ID med pseudonym nigella on. 3 mars 2010 18:03

Finnes ikke i zodiaken

Skjult ID med pseudonym Nettfeber on. 3 mars 2010 18:49

@Antigone.. Du finner deg nok en snerten språkprofessor en vakker dag så kan der leve lykkelig alle deres dager ;-)

Hvordan man er "skrudd sammen" har altså noe med rettskrivning å gjøre.. jaja ?

Du vet hvordan de skriver å snakker i kongehuset gjennom generasjoner?. Men han er antagelig ikke din målgruppe uansett ;o)

I dont care ...

Skjult ID med pseudonym Antiblond on. 3 mars 2010 22:27

Mye sprøyt her dæsværre. Ser at selveste Antigone har greid å blande bokstavene feil i siste linje kl. 17.16. Utrolig men sant!

Skjult ID med pseudonym Antigone on. 3 mars 2010 22:46

Selvsagt gjør jeg også feil. So what? Det er ikke finmotorikk og evne til å skrive touch jeg prater om, det er det å være glad i språket og behandle det deretter.

Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor det provoserer folk så veldig at jeg er opptatt av språk så lenge jeg bare snakker generelt om hva jeg liker og ikke hakker på eller forsøker å drite ut enkeltpersoner. Har jeg noen sinne korrigert spesifikke skrivefeil her inne? Eller på noen annen måte gjort dette til en personlig greie?

Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 22:55

provoserer ikke meg:) @Antigone. Jeg skriver feil selv jeg.. men sammensetningen er viktig.. ordspill og det som står mellom linjene..De jeg melder med er stort sett flinke til å ordlegge seg og det er viktig.. ellers mister jeg fort interessen.. om de ikke er kjappe til å be om date og er kjekke så klart;) kanskje de kan rette opp språkintrykket irl.. tror bare du ble litt misforstått.

Skjult ID med pseudonym mannigata on. 3 mars 2010 23:00

@nigella - tror du må lete i Necronomicon for å finne stjernetegnet til Chtonic ;-D
(Lovecraft for de som ikke er litterære ;-p)

Skjult ID med pseudonym Antiblond on. 3 mars 2010 23:02

Når man markedsfører seg selv som perfekt så må man regne med å bli ertet litt...

Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 23:04

kan det kalles brainsex:)? å kunne beherske språkets kunst., når to sammen kan utfordre hverandre gjennom ord og tale.... mailet med en frem til jul... hmmmm jepp:))).. og NEI! ikke noe dirtytalk!! Digital språkkjemi

(mann 35 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 23:06 Privat melding

Det aristocratisque Sprog - med den bløde Ordklang og de Laaneord divine - er for os vællykkede og smukke en vælplassered Øx mod den snafsede Proletarknold.

Skjult ID med pseudonym nigella on. 3 mars 2010 23:07

@mannigata, jeg googla det, og det er fremdeles ikke et stjernetegn :)

Skjult ID med pseudonym Antigone on. 3 mars 2010 23:08

Antiblond: Jeg er langt fra perfekt og har heller aldri markedsført meg som perfekt. Jeg er faktisk mye mer opptatt av å fremheve mine særheter enn å overselge meg selv på noen måte.

Megvel: Jepp, brainsex! Og jeg vet jeg ikke provoserer deg, det er stort sett gutta ;-)

Skjult ID med pseudonym Antiblond on. 3 mars 2010 23:12

Er du sikker på at det ikke egentlig er jenter du liker @Antigone?

Skjult ID med pseudonym Antiblond on. 3 mars 2010 23:13

( Skal slutte nå)

Skjult ID med pseudonym nigella on. 3 mars 2010 23:15

føler en sterk trang til å kommentere at det ikke er jeg som er antiblond her

Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 23:18

bølleper:)

Skjult ID med pseudonym Malene on. 3 mars 2010 23:20

nei sikkert noen som ikke har noe annet å finne på enn å sitte her hele døgnet tror du ikke det per for det tror jeg også

(kvinne 50 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 23:22 Privat melding

Nigella: I know ;-)

Antiblond: Ingen komentar. Diskuterer ikke mine seksuelle preferanser med anonyme folk.

Per: Snakker om hakk i plata...

Skjult ID med pseudonym Antiblond on. 3 mars 2010 23:22

Nå er det en Antiblond og en antiblond her ( sikkert ikke alle som ser forskjellen).

Skjult ID med pseudonym nigella on. 3 mars 2010 23:23

Hebbe/karl&co/per

Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 23:24

Kanskje du burde prøve tullle litt selv Per.. veldig forløsende.. enten det eller finne senga kanskje:))

Skjult ID med pseudonym nigella on. 3 mars 2010 23:27

Du har hatt 50 år på å vokse opp. Det er alt jeg sier denne for denne gang

Skjult ID med pseudonym megselvja on. 3 mars 2010 23:27

Jeg skulle ønske at jeg kunne skrive mye bedre! Tror at jeg greier meg, men egentlig er det litt rart at så mange av oss ikke kan mer.
Det er jo vårt språk. Skulle vi ikke være litt stolte over det? Ikke sånn nazi-glad da...

(Brukte ikke "Å" eller "Og" nå...hehe:))

Hvis jeg kommer over en profil med veldig mye rart språk unngår jeg den. Noe bør man kunne skrive. Men man trenger ikke å være en norsk-lærer for min del.

Jeg bruker ofte ordbok når jeg står helt fast... hvor bra det blir, er jeg ikke helt sikker på...hehe. Men kanskje en ide for oss som bommmmer litt på ordene.

Skjult ID med pseudonym Antiblond on. 3 mars 2010 23:28

@per har slettet det ene innlegget sitt, og så det som var så velformulert

(mann 29 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 23:28 Privat melding

Hurra for det norske sprog!

Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 23:28

kjært barn mange navn:) tror mange kvinner tenker det ville være det enkleste innimellom.. men må man, så må man

Skjult ID med pseudonym Antigone on. 3 mars 2010 23:30

Åh jeg må le! Per, du er ganske morsom når du bare prøver :-)

Skjult ID med pseudonym Antigone on. 3 mars 2010 23:32

Vet ikke jeg, Per... Jeg har noen brev liggende som er til å grine av, og ikke fordi de er dårlig skrevet, om du skjønner...

(mann 29 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 23:33 Privat melding

Hehe.

(mann 29 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 23:35 Privat melding

Får du ikke sove, Per?

(mann 35 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 23:35 Privat melding

Denne "Per" har en tendens til at være baade snafset og grovmundet. I Ghettoen ligger han og rulder i Sølen, besudlet og hæmsk, mens han slænger sine pauperistisque Ord om sig som Pæsten selv. Hans Værdi maa kunde stildes paa Linie med Pungdyr og Smaamændesker.

(mann 29 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 23:36 Privat melding

GHB?

Skjult ID med pseudonym Antiblond on. 3 mars 2010 23:36

Tusen takk per!

(mann 29 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 23:36 Privat melding

Jeg liker at pungdyr og småmennesker sidestilles:)

Skjult ID med pseudonym nigella on. 3 mars 2010 23:37

hahahaha, de to komikerne våre :)

(mann 29 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 23:37 Privat melding

Ja, godt å høre at du holder oversikten, Per;)

Skjult ID med pseudonym Veteran on. 3 mars 2010 23:38

Noen som har tråden her? ( i tråden)

(kvinne 50 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 23:38 Privat melding

Takk, Cthonic, veldig bra :o)

Er det meg eller Antiblond som er "antidepresiva"?

Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 23:39

jeg er småbrisen:) lurer på om jeg bare vaser eller om jeg skriver like skjønn poesi som vanlig:))

(kvinne 50 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 23:40 Privat melding

Megvel, du er hvertfall like antidepressiv som vanlig. Fortsett med det :o)

Per har da faktisk et talent for corny kallenavn?

Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 23:42

nuuuuup er ikke jeg som vaser:)) er visst bare litt laaaaangsom, mye nytt å lese mellom hver gang jeg entrer:)

Skjult ID med pseudonym nigella on. 3 mars 2010 23:42

hahaha har alle slått seg på humorbølgen her eller? Jeg vet hvorfor jeg sitter her :) Prima underholdning!

(mann 29 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 23:43 Privat melding

Per har opptil flere talenter..

Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 23:43

takk@antigone:)) du er artig lesestoff:)

(kvinne 50 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 23:44 Privat melding

Megvel: Som vi pleier å si i min familie, Tiden går fort i hurtig selskap. Skål :o)

Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 23:44

haha herlig:) skål

Skjult ID med pseudonym Veteran on. 3 mars 2010 23:45

Drikker dere? Er det helg?

Skjult ID med pseudonym Antigone on. 3 mars 2010 23:47

Vent, hvor er regelboka? Må det være helg for at vi skal drikke? I'm up shit creek without a paddle.

Skjult ID med pseudonym Antiblond on. 3 mars 2010 23:47

per er sikkert snill når han er edru

Skjult ID med pseudonym Antigone on. 3 mars 2010 23:48

Mulig det, men det er ikke jeg...

(mann 29 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 23:50 Privat melding

I'm up shit creek without a paddle. Haha. Najs - den noteres ned.

Skjult ID med pseudonym Veteran on. 3 mars 2010 23:50

Her konsentrerer jeg meg om å skrive skikkelig norsk, og så slår noen over i utenlandsk så jeg ikke har mulighet for å følge med

Skjult ID med pseudonym Malene on. 3 mars 2010 23:53

Dette er så interessant at jeg glemmer å legge i ovnen

Skjult ID med pseudonym Antigone on. 3 mars 2010 23:53

Hehe, JarlH, jeg skal prøve å ikke drite deg ut fordi du er så ung at du ikke har hørt den før ;-) Dette bør leses som: Ikke gi meg kred for det uttrykket, det er gammelt som alle hauger (eller hvertfall som en eller annen amerikansk film fra 70-tallet, eller noe sånt).

Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 23:55

Du skal bare være så inderlig glad jeg ikke begynner med engelsken min du veteran:) som jeg forøvrig har praktisert lite i frankrike..

Skjult ID med pseudonym Antigone on. 3 mars 2010 23:55

Noen som skal ha noe i kjøleskapet?

(mann 29 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 23:55 Privat melding

Haha. Det klarte du fint uten å måtte prøve;) Med andre ord er den minst like gammel som 'langt å gå, (...)'.

Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 23:56

med ett følte jeg meg yngre jeg og:) trenger ingen kano for å padle heldigvis

(mann 29 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 23:56 Privat melding

Tar du med et glass melk(eller en iskald øl), så er du et knupp:)

(mann 29 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 23:56 Privat melding

Haha. Det klarte du fint uten å måtte prøve;) Med andre ord er den minst like gammel som 'langt å gå, (...)'.

Skjult ID med pseudonym Antigone on. 3 mars 2010 23:57

To Tipperary?

Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 23:57

tja en kald Heiniken kanskje.. for å trekke inn litt tysk:) ?

Skjult ID med pseudonym Antigone on. 3 mars 2010 23:58

Melk eller øl? Bestem deg.

Skjult ID med pseudonym Antigone on. 3 mars 2010 23:58

Har bare Tuborg. Og melk. Og hvitvin.

Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 23:59

så lenge den er grønn:)) og kald

Skjult ID med pseudonym Veteran to. 4 mars 2010 00:00

Svært så snille alle ble. Er det stille før stormen?

(mann 29 år fra Oslo) to. 4 mars 2010 00:00 Privat melding

Guinness Draught?

Skjult ID med pseudonym Antigone to. 4 mars 2010 00:00

Consider it done. Virtuelt, så lenge. Får ta det igjen neste gang jeg er i Bergen. (Håper hukommelsen ikke tuller med meg nå...)

Skjult ID med pseudonym megvel to. 4 mars 2010 00:00

jeg har absint:)) men ingen av oss trenger det tror jeg

(mann 29 år fra Oslo) to. 4 mars 2010 00:00 Privat melding

Tuborg or not to borg sier jeg bare

(mann 29 år fra Oslo) to. 4 mars 2010 00:01 Privat melding

Nei, fra alvor til spøk. Jeg tar gjerne det glasset med melk. Har du litt sjokoladepulver?

Skjult ID med pseudonym Antigone to. 4 mars 2010 00:01

Hjælp, her går det fort i svingene for en gammal røy av en servitør. Sorry, ikke noe Guinness, draught or otherwise. Som sagt, Tuborg eller melk.

(kvinne 50 år fra Oslo) to. 4 mars 2010 00:03 Privat melding

Sjokopulver? Check!

Megvel, er det ekte absint?

Skjult ID med pseudonym jamie to. 4 mars 2010 00:04

Mye drekking uten skikkelig mat her syns jeg!!!!!!!!!! Tar en kald melk! :P

Skjult ID med pseudonym Antigone to. 4 mars 2010 00:04

Ah, der har du noe av forklaringen, Jamie. Jeg glemte å spise middag.

Skjult ID med pseudonym megvel to. 4 mars 2010 00:04

jeg trenger forresten 2... smalt halebeinet i vannuttaket isted.. ikke å anbefale..

Skjult ID med pseudonym megvel to. 4 mars 2010 00:06

aner ikke.. x som satt den igjen:) så helt sikkert haha:)) sparer den til du kommer til bergen

Skjult ID med pseudonym Antigone to. 4 mars 2010 00:07

Topp! Blir vel først i sommerferien, som vanlig.

Skjult ID med pseudonym Veteran to. 4 mars 2010 00:08

Bor du i Bergen @megvel?

Skjult ID med pseudonym megvel to. 4 mars 2010 00:08

er da kokkene som må komme m maten.. hva passer egentlig til absint?

Skjult ID med pseudonym megvel to. 4 mars 2010 00:09

bergenser her ja:) er du her vær sommer antigone? heey hvem skal vi krangle m foressten? jeg er vant til å være syndebukk, i tilegg er jeg jo bergenser:))

Skjult ID med pseudonym Antigone to. 4 mars 2010 00:10

Maten kommer fra havet når jeg er på de kanter (som da ikke strengt tatt er midt i Bergen, men ute på hytta i havet). Tar du med absint så fikser jeg fisk :-)

Skjult ID med pseudonym megvel to. 4 mars 2010 00:11

ååååå herlig:)) med på den! men jeg og vil ha stang!!

Skjult ID med pseudonym Antigone to. 4 mars 2010 00:12

Du finner alltids noen å krangle med i min familie. Stang? Vel, vi får se... Det fisker (fikser) seg :-)

Skjult ID med pseudonym megvel to. 4 mars 2010 00:14

aaaah høres ut som en familie med vestlandsgener:) men det heter ikke krangle, det er å diskutere;)

(mann 41 år fra Oslo) to. 4 mars 2010 00:14 Privat melding

Jeg later som om dette fortsatt er en språkdiskusjon, og gir Antigone min uforbeholdne støtte.

Skjult ID med pseudonym Antigone to. 4 mars 2010 00:16

Wow, en mann! Takk :o)

Skjult ID to. 4 mars 2010 00:16

sikkert ingen som hadde tatt skade av å holde seg litt til trådens tema, hvis ikke så finnes det nok av fjase tråder.....

Skjult ID med pseudonym megvel to. 4 mars 2010 00:16

:) en mann med fornuft endelig:) ser du antigone.. der er håp;)

Skjult ID med pseudonym megvel to. 4 mars 2010 00:18

ble jo akkurat reddet av teiresias:) dessuten er det jo nettopp språket vi diskuterer?

Skjult ID med pseudonym megvel to. 4 mars 2010 00:20

oooooooooj tikk takk.. finner puta og tar med den ene skoa:) natta

Skjult ID med pseudonym Antigone to. 4 mars 2010 00:24

Aldri så jeg en tråd så fjas...

Tema styres av de som er med og diskuteres. Liker du det ikke. så les en annen tråd. Eller les eventuelt "Uten en tråd" :-)

Skjult ID med pseudonym Antigone to. 4 mars 2010 00:35

Mmm. Conversation killer. Takk uansett til teiresias for et hederlig forsøk på å hente oss/meg inn på slutten her :o)

(mann 29 år fra Oslo) to. 4 mars 2010 00:39 Privat melding

Hvor blir det av sjokomelken?

Skjult ID med pseudonym Veteran to. 4 mars 2010 00:41

Slutten?

Skjult ID med pseudonym Antigone to. 4 mars 2010 00:48

Er du fortsatt våken? Sorry, bikkja drakk opp sjokomelken :-/

Skjult ID to. 4 mars 2010 00:49

"Tema styres av de som er med og diskuteres"
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullshit.
Dårlig unnskyldning for at man ikke har respekt for TS, det er DDR

Temaet er nemmelig satt av trådstarter. Liker dere ikke temaet, så lag egne tråder hvor dere kan fjase....

(mann 39 år fra Oslo) to. 4 mars 2010 00:54 Privat melding

@Jarl
Her :p

Skjult ID med pseudonym Antigone to. 4 mars 2010 01:02

Det gis mulighet, når man starter en tråd, til å ytre ønske om at "tråden skal være seriøs, uten småprat eller avsporinger". Det har ikke TS gjort i denne tråden.

Skjult ID med pseudonym hallaballa to. 4 mars 2010 01:26

Huff, e d no rart at d e krig i verden..............................

(mann 29 år fra Oslo) to. 4 mars 2010 01:41 Privat melding

Haha. Najs! Nå koser jeg meg:)

Skjult ID med pseudonym Veteran to. 4 mars 2010 10:06

Jada @Skjul ID. Tråden handlet opprinnelig om rettskriving. Nemmelig! ( Mulig jeg sløste bort et poeng nå?)

Skjult ID med pseudonym nocturne fr. 5 mars 2010 23:26

oi...dette var en lang tråd....
Jeg er litt enig med Bonzo jeg altså.. Man kan si mye om dysleksi eller ikke...
Det handler for meg litt om å vise kvalitet. At man legger noe i det. Skulle man faktisk HA dyleksi, så få venninna/kameraten til å gjennomlese da vel. Rettskrivning heter det jo faktisk fordi det er det mest korrekte.
For meg er de turnoff om profilen er ganske kortfattet og i tillegg har masse feilskrivninger og i det hele tatt, virker som "hastverksarbeid". Det blir som å levere kladden på norsk tentamen, ikke gidde å føre inn.
Sånn er det, for meg, og åpenbart også Bonzo. Slår meg på ditt hjertesukk jeg altså. Vær litt kreative OG nøyaktige, så snakker vi!
Ingen grunn til å være så hårsåre folkens. I et forum, kan man jo lett bomme på en tast, mange og kanskje lange innlegg. Men en profil er jo en ting man lager som skal "vare". Som en bok, som må korrekturleses før den går til trykking.
Ja ja, har vel fått frem mitt poeng.

@ Bonzo: og hva med regelen om " da og når"....... Den er litt kinkig! ( "den gang da, hvergang når" ).

Nå skal Per E Hegge-junior legge seg....natta folkens! God , og rett, skrivelyst...thi hi.

PS (siste...jeg lover..) Er folk her bare for å krangle......man må jo ikke ha rent mel i posen for å mene noe. Diskusjon er diskusjon. Handler ikke alltid om rett og galt, og å vinne. Det handler om å delta!

God skrivekløe!

Skjult ID med pseudonym mann lø. 6 mars 2010 00:16

En ting er det at man ikke klarer å skrive riktig en annen er at man ikke klarer å lire av seg noe annet enn klisjeer og kjedelige selvfølgeligheter. Noen damer gidder jo ikke engang å skrive noen ting.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli lø. 6 mars 2010 00:20

Det gjelder nok begge kjønn både det Fairdinkum og Mann nevner - det er iallefall min erfaring..!
Og når man skriver fort for å respondere på en melding man får her inne så er det fort gjort å få en tasteleif eller to i iveren etter å få sendt meldingen - såfremt det ikke er fryktelige skrivefeil så overser jeg dem glatt (tasteleifene altså), men er de gjentagende; vel da blir jeg litt mer skeptisk gitt. Jeg er nemlig en norskfantast av dimensjoner og kan ikke fordra feil orddeling f.eks..

(kvinne 58 år fra Rogaland) lø. 6 mars 2010 22:04 Privat melding

Mange ord her,
har ikke lest alle
men en ting
er sikkert
ord
er
viktige

(mann 35 år fra Oslo) lø. 6 mars 2010 22:06 Privat melding

o_O

Dette er skaden Erlend Loe påfører samfunnet.

(kvinne 58 år fra Rogaland) lø. 6 mars 2010 22:16 Privat melding

Morsom du