Alle innlegg Sukkerforum

Hva er det med kvinner og bad guys?

Vis siste innlegg
(kvinne 32 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 12:45 Privat melding

Her er det fulle svaret på hvorfor nice guys finish last:

Hr X er en ung mann på 32 som ser på seg selv som en bra catch;

"I’m clean-cut, 5'9", 228 pounds, work in accounting, rarely drink, don’t do drugs, like to hike, swim, watch movies, write poetry, and read. I like females with a little meat on their bones. I’m shy (women hold this against me as if I committed some felony) but can quickly get comfortable with someone"

MEN; han er ikke en "stud". Så hvorfor er det slik at de snille mennene med den respektable jobben ikke kan finne en bra dame fordi jenter alltid faller for den arrogante, sjarmerende drittsekken. Som E. Jean uttrykker det: "I know, I know, experts say women actually “want” a “nice guy,” but show those women a jerk, and they’ll trample their own therapists to get to him."

Jeg tror dette er fullstendig sant og de eneste som kan gjøre noe med det er oss kvinner. Men vi lever vel i drømmen om å omvende den sleipe hjerteknuseren, og være den som ENDELIG får ham til å forplikte seg. Men våkn opp jenter; that ain't gonna happen!

Full artikkel på:
http://www.elle.com/Life-Love/Ask-E.-Jean/Ask-E.-Jean-The-Good-Guy-Still-Finishes-Last

Skjult ID med pseudonym :) on. 3 mars 2010 12:56

i got news for you.... good guys is the new bad..og hvorfor? Jo fordi vi som endelig har våkna av "illusjonen" prøver gi de "snille" og "gode" en sjanse ..men siden vi er fler så har de plutselig fått høyere "verdi".. og er dermed blitt skjulte drittsekker hehe ...
For alle menn som har muligheten,er egentlig vandrende badguys;) verden vil bli lurt...
Og nå gav jeg de kanskje litt gratis reklame og skjøt meg selv i leggen..

Dagens oppgulp!!

Skjult ID med pseudonym Kokos on. 3 mars 2010 12:57

Jeg var snill fra jeg var 17 - 22, gikk dårlig med damer da, ble litt "bad" frem til jeg var 28-29 og hadde bedre hell med damene. Men ble lei falskeheten og wannabe-greia.Nå er jeg meg selv 100%, snill og ærlig som det går an å bli. Må si jeg merket at responsen fra damene dalte som et svanestup... Er 31 nå, og med dame eller ikke, integriteten er på plass:)

Skjult ID med pseudonym :) on. 3 mars 2010 13:00

Høres bra ut kokos.. og når vi jenter blir litt mer voksen så er det jo det vi vil ha..integritet!!! Nydelig ord:)))

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 13:18 Privat melding

Er ingenting som heter good/bad, det er latskap.

Den snille gutten orker ikke.

Jeg orker ikke å leke pappa og sette en jente på plass og styr og mas etter 8timer på jobb, da sender jeg henne heller tilbake til moren sin så hun kan lære å oppføre seg, lære å lage sjokolade cookies med mer smak og ikke bare tørre som knusk og henge opp klær ordentlig, ikke bare mase på at jeg skal gi henne motstand.

Samtidig bad? er det ikke litt overkill å være slem mot en jente jeg kan knuse med lillefingeren og psyke ut med noen kommentarer om at hun har blitt feit? Skjønner at noen harde situasjoner i livet krever hardt mot hardt og at en må smelle til men er det ikke litt ekstremt å skulle skyte en maur med en Tanks?

Skjult ID med pseudonym libertina on. 3 mars 2010 13:22

Tror du har misforstått dette med good og bad guys. For clarification; en nice/good guy er en mann som behandler deg med respekt, ikke ligger med kvinner han ikke har "gode hensikter" med, holder seg til en av gangen, ringer når han sier han skal og generelt ikke knuser hjertet ditt.

Bad guys kommer i mange varianter men i all hovedsak lyver de, er utro, faker interesse inntil de har kommet i trusa på deg, utnyttter deg økonomisk, seksuelt og følelsesmessig og bryr seg i alle høyeste grad kun om seg selv.

Skjult ID med pseudonym :) on. 3 mars 2010 13:24

he he assante:) prøver du framstille deg som bad? jeg leser deg som en annelse bitter.. eller med sykt bra humor:) tror uansett du treffer feile damer ja....

Skjult ID med pseudonym nigella on. 3 mars 2010 13:25

Og det aller aller verste, er å bli utnyttet følelsesmessig. Selv om alle situasjonene nevnt oppforbi går hånd i hånd

Skjult ID med pseudonym :) on. 3 mars 2010 13:26

var noen gjennkjennende trekk der libertina..a good guy gone bad:)har vi ødelagt dem alle? hahahaha

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 13:31 Privat melding

Hva mener du med tror du? vet du ikke selv hva du mener? Enten så mener du at jeg har misforstått eller ikke eller er du en troende person som lar tro avgjøre alt dine utsagn baserer seg på?

Igjen jeg mener det samme, en bad guy høres bare ut som han har mer overskudd og høyere selvtilitt...det høres ut som jævlig mye mas å skulle forholde seg til så mange jenter samtidig.

Det er så enkelt som tilbud og etterspørsel avgjør verdi og gutter som føler de har små sjangser med jenter vil behandle dem bedre i det store og hele fordi de frykter å miste tilgang til sex, mens gutter som er etterspurt trenger strengt talt ikke å ringe så mye da de har høy verdi og den biten løser seg selv.

Skjult ID med pseudonym nigella on. 3 mars 2010 13:34

@ assante, enig med det, men syns folk burde bruke hjernen og ha høyere moral enn som så. Man går ikke rundt og sårer andre mennesker fordi man lett kan få tilgang til sex. Ihvertfall burde det ikke vært slik. Det sies at penger korrumperer, vel i så fall gjør sex det også.

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 13:34 Privat melding

:) , - Nei det gjør jeg ikke og nei jeg er ikke bitter.

Skjult ID med pseudonym libertina on. 3 mars 2010 13:35

Jeg mener bestemt at du har misforståt assante.

Uansett hvor mye tilgang man har på sex og hvor høy verdi man har i markedet er det slemt å fake interesse og leke med andre menneskers hjerte.

Vi kvinner legger stort sett litt mer i det å ha sex med noen elelr å gå på date med noen, vi er rett og slett litt mer åpne følelsmessig. Jeg tror menn ofte er så redde for å bli såret at de lukker seg litt mer inne og bare spiller spillet (dersom de har høy markedsverdi altså).

Også vil jeg bare minne på at uansett hvor høy markedsverdi en mann tror han har fordi han kan ha sex med så og så mange jenter, en attraktiv jente vil alltid utkonkurrere ham. Så man kan rett og slett i måle markedsverdi og selvbilde ut fra hvor mange jenter du kan lure til sengs.

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 13:38 Privat melding

nigella ; Jeg synes ikke moral og sex burde settes i sammenheng, sulten mann stjeler brød.

Skjult ID med pseudonym libertina on. 3 mars 2010 13:41

et perfekt eksempel på hvorfor vi kvinner faktisk er nødt til å knipe igjen lårene om vi skal få det vi vil her i verden....:P Sulten mann som kan stjele brød trenger hverken kjøpe brød eller gifte seg med en baker,

Skjult ID med pseudonym libertina on. 3 mars 2010 13:48

men, hvem metter sulten kvinne?:)

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 13:48 Privat melding

Igjen der er jeg uenig og jeg opplever det litt som en myte at jenter legger så mye mer i sex eller å date noen og som du sier jenter har ekstremt mange flere partnere enn menn noe som igjen tilbakeviser argumentet om at det betyr så mye. Samtidig jo flere kvinner en mann har hatt jo flere kvinner vil ha han.

Men det er også veldig kulturelt, om en norsk gutt skulle behandlet f.eks en italiensk jente slik han behandler en norsk jente ville hun fiket til han eller klødd seg i hodet. Norske jenter krever å bli behandlet som kamerater eller guttaboys og da blir det til at mange gutter kjører et wannabe-bad opplegg.

Skjult ID med pseudonym nigella on. 3 mars 2010 13:52

Jeg kan kun snakke for meg selv, men jeg har aldri hatt sex med noen som jeg ikke var gladi/følte at jeg kunne bli glad i. Slik du sier det er det mange menn som er kun ute etter det fysiske, så da vil jeg kunne påstå at jeg i det minste legger mer i sex enn mange menn. Hvis det er slik som du sier

Skjult ID med pseudonym :) on. 3 mars 2010 13:54

det har du helt rett i nigella...vi er slik og menn er litt enklere..og jeg burde vite bedre...

Skjult ID med pseudonym nigella on. 3 mars 2010 13:55

@ :) tror vi vet det innerst alle sammen, og bare håper på noe annet

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 13:59 Privat melding

Jeg synes det er en myte, går du på byen så viser jenter med hud, pupper og lår og er like på som gutta og kler seg laaaaaaaaaant mer utfordrende i alt fra bademote til sommermote....tror liksom ikke helt på det da.

Skjult ID med pseudonym nigella on. 3 mars 2010 13:59

@ :) Du kan jo bare gå ut ifra at alle er drittsekker, da kan du bare få en type overraskelse, og det er den positive sorten

Skjult ID med pseudonym nigella on. 3 mars 2010 14:04

Ja jeg vet akkurat hva du mener. Det aller verste er når du møter en som egentlig ikke er drittsekk, men som skuffer deg allikevel, og du VET at han innerst inne er en bra mann, for den rette damen. Som ikke var deg :(

Skjult ID med pseudonym libertina on. 3 mars 2010 14:10

Nei nei nei, jenter. Det er jo her vi gjør feilen vår. En som er bra for den rette damen er også respektfull, snill og ordentlig mot deg, SELV om du ikke er drømmedama.Dette er hvorfor vi faller for slemme gutter, i håp om at VI er Ms Right.

Skjult ID med pseudonym nigella on. 3 mars 2010 14:14

@ libertina, godt poeng! Her settes tankene i sving altså, og her skal det justeres på visse krav også.
Men tenk da, menn som behandler deg med respekt selv om du ikke er drømmedama, er sjelden vare. Og med følelsesmessig kaputte kvinner i dette land, kan det jo være en smule risky å fremstille seg på den måten. Nå argumenterer jeg for noe som jeg ikke helt vet hvor hører hjemme. Hjelp meg å sortere dette dilldallet :/

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 14:17 Privat melding

Men er jenter flest så snille da? dere blir sinte for ingenting, irasjonelle og ulogiske osv...mye menn må igjennom for å få det fysiske behovet dekket.

Skjult ID med pseudonym libertina on. 3 mars 2010 14:19

at det er sjelden vare er hjo bare fordi vi jenter ikke er flinke nok til å stille krav. Tenk at vi har blitt slik at vi legger oss med hvem som helst og tillater at de behandler oss som dritt (satt på spissen dette her da). Vi må lære oss og stille krav og ikke la dem fortelle oss at vi er pripne. Vi er blitt så opptatt av å bli behandlet som likemenn, som kule og laidback at vi ikke tør reagere når han som tok oss med ut på date tre ganger og lå med oss forrige helg nå ligger og tafser på venninnen din i sofaen på nachspielet dere alle var på.

Skjult ID med pseudonym nigella on. 3 mars 2010 14:24

Og hvordan gjøres dette rent praktisk da? Man kan jo bare forsvinne og ikke se fyren mer, si at situasjonen var slik som beskrevet i eksempelet ditt ovenfor. Eller man kan hyle og skrike og bære seg. Jeg tror at jeg hadde blitt umåtelig såra om det skjedde, gått bort sagt han var en idiot, og deretter ikke tatt noe kontakt med fyren. Om det er rette veien å gå, nei det vet jeg ikke:)

@ assante alle mennesker er snille innerst inne. Jeg tror ikke det er så mange som våkner og gleder seg til å såre andre.
Og kan du gi eksempler på dette ingenting man blir sint for og hva jenter er ulogiske og irrasjonelle mht?
Så kan jeg prøve å forklare :)

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 14:29 Privat melding

Nigella mennesker som toruterer, dreper og voldtar er vel ikke snille innerst inne? de er født med feil i hjernen som gjør dem onde og burde ikke bli unnskyldt med slikt

Skjult ID med pseudonym nigella on. 3 mars 2010 14:34

Riktig assante, det finnes unntak. La meg korrigere det til mennesker flest.

Skjult ID med pseudonym Motgift on. 3 mars 2010 14:35

Libertina, denne "nice guy'en" som du omtaler er 175 høy, veier 103 kg, sier han selv er beskjeden og sjelden rører alkohol.

Han er ganske overvektig, og det hjelper heller ikke at han er under snittet høy. Det er vanligvis ikke slike typer damer kaster seg over. Om han skulle bytte ut snill-gutt mentaliteten med en litt mer bad-boy attitute, tviler jeg på at han kunne blitt noen wham-bang-thank-you-ma'am type uansett. Han ville manglet den grunnleggende attraktiviteten som er nødvendig for å vekke interesse i første omgang. Eller hva mener du, kunne du falt for en tøffing i hans utrustning?

Skjult ID med pseudonym :) on. 3 mars 2010 14:38

i doooooooo not think so:))

Skjult ID med pseudonym :) on. 3 mars 2010 15:17

sorry karvinen .. svarte motgift jeg.. men opplys meg om du vil:)

Skjult ID med pseudonym Kokos on. 3 mars 2010 15:24

Var sammen ei dame en gang som slo opp fordi jeg var "for snill", og hun ble sammen en typisk bad-boy(wannabe altså). Han behandlet henne som dritt, kontra meg som kunne gjort hva som helst for henne da jeg var stormforelsket. Grublet mye på dette og lurte på hvordan man kunne være "for snill".. Var jo ikke dumsnill heller... Men uansett, i tenkehjørnet mitt kom jeg frem til at hun assoiserte han nissen av en kar med fart og spenning, ikke tårer og pain og atter tårer... prøvde å advare henne som venn, for vi "kunne jo være venner da" (classic), men hun hørte ikke etter... og det gikk som jeg trodde med de...ÅT HÆLVET.
Er absolutt ikke bitter over det som skjedde, kan jo ikke bestemme hva andre vil eller føler, men skulle ønske jenter var litt flinkere til å se igjennom bad-boy-wannabe-jeg-er-et-rasshøl imaget og all det crap'et mange gutter serverer...

Skjult ID med pseudonym nigella on. 3 mars 2010 17:08

Man skal kysse en del frosker før man finner en prins, eller evt prinsesse ;)

Skjult ID med pseudonym JMP-1 on. 3 mars 2010 17:11

Off topic, but jesus, Unit731 seems to be some fuxked up shxt.

Skjult ID med pseudonym pølsevev on. 3 mars 2010 18:08

Pølser er litt "bad" men også litt godt, mao. passe masse er bra!

Skjult ID med pseudonym minni on. 3 mars 2010 18:31

Bad guys gets bad (or worse...stupid) girls..

Skjult ID med pseudonym Guapo on. 3 mars 2010 23:24

De som går etter bad guys får i alle fall ingen trøst eller sympati av meg etterpå. Da kan de bare ha det så godt fordi de er så blinde.

(mann 29 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 23:29 Privat melding

Jeg vil ha meg ei ordentlig traktorlesbe som jeg kan vende om til pappas lille pike.

Skjult ID med pseudonym xXx to. 4 mars 2010 18:44

Ja, vi gutta er nødt til å innta en mer gi-faen-holdning og drite mer i hva damene synes. Ikke ringe så mye, ikke gi særlig med komplimenter, kanselere avtaler i blant, være utilgjengelige, la henne jobbe for vår oppmerksomhet og si klart i fra hvis vi synes hun oppfører seg som en dust. Blomster, middager, dikt og gaver er for tapere. Nice guy greia fungerer ikke til annet enn å få venner, ikke til å få jenter interessert i deg på seksuelt. Synd at jenter flest heller ser ut til å tiltrekkes av bad guys som gir faen i dem enn av hyggelige fyrer som ønsker å være gentlemenn, passe på dem og gjøre dem lykkelige, men slik er det jo bare. Jo raskere menn innser realitetene og stopper å være patetiske nice guys, jo bedre for begge kjønn. Som Libertina også så bra skriver: Dere jenter vet stort sett ikke hva dere vil ha. Dere tror dere vil ha en snill mann, men når alt kommer til alt faller dere som regel for de slemme gutta.

(mann 33 år fra Oslo) to. 4 mars 2010 18:56 Privat melding

Jeg bryr meg ikke, jeg vet er hard og trenger ikke å bevise det for noen jente...jeg vil behandle jenta jeg liker bra uansett og gi henne alt fra blomster til fine ord, når jeg vil og hvor jeg vil og ikke late som jeg er noe jeg ikke er.

Skjult ID med pseudonym Avania to. 4 mars 2010 19:10

Pøh. Man er da ikke ordentlig bad guy hvis man ikke er voldelig og kriminell og medlem i en 1% mc-klubb. Alle andre er bare wannebe's og pudler og pingler.

(mann 33 år fra Oslo) to. 4 mars 2010 19:12 Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=JVG2wrKQKtY&NR=1 Denne passer bra, John Lennon sa mye ganske bra.

Men alikevel jeg fatter ikke poenget med å være dust mot en skapning som ikke kan skade deg eller gjøre deg noe, jeg greier f.eks ikke å bli skikkelig sint på en liten valp eller kattunge.

Skjult ID med pseudonym xXx to. 4 mars 2010 19:18

@ Avania

Ja, og slike menn drar jo som oftest vanvittig mange damer. Krimelle og voldelige menn som er med i mc-klubber, innvandrergjenger eller er samvittighetsløse finanshaier og svindlere er jo som oftest omgitt av vakre unge kvinner som synes de er tøffe og spennende. For ikke å snakke om alle de damene som sender brev til menn som sitter i fengsel. Selv til voldtektsmenn, barneovergripere og drapsmenn. Heldigvis er det bare et mindretall av jentene som er så syke, men det er rimelig mange av dem også.

(mann 33 år fra Oslo) to. 4 mars 2010 19:32 Privat melding

Hehe Zeke ja det er det mange ikke tenker over, at det er noe sykt mas med å skulle være "bad boy"...du må passe på facebooken din, mas hele tiden på msn, ha mobilen på lydløs og jenter kan kunsten med å lage drama...skulle jeg vært en bad boy wannabe skulle jeg hatt fratrekk på skatten.

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 4 mars 2010 19:34

Jeg har ikke helt skjønt hva definisjonen av en badboy er...
Men jeg har skjønt at jeg liker godt menn med en litt fandenivolds holding. Det betyr slettes ikke at de ikke er sympatiske og hensynsfulle, de kan faktisk være genuint sympatisk og hensynsfulle på alle de riktige måtene til tross for at de har en fandenivoldsk holdning.

Men det er kanskje der det glipper litt for oss kvinner/jenter av og til? Vi tror vi har truffet en selvstendig, sterk og handlekraftig mann, og så viser det seg at han bare var en show-off type som tenkte mest på seg selv og mindre på andre?

...dette er eneste forklaringen jeg kan komme på, om hvorfor jenter/kvinner liker badboys...

Skjult ID med pseudonym Avania to. 4 mars 2010 19:50

Jeg tror det kan forklares utifra en (allmenmenneskelig) fascinasjon for det farlige og det 'forbudte' - man vil kjenne på og problematisere de mørke og destruktive og irrasjonelle sidene av seg selv, og sånne menn kan gi en et innblikk i disse uransakelige og skremmende delene av sjelslivet..

Skjult ID to. 4 mars 2010 19:52

Trur det har alt med at "bad-boys" vanligvis oser av selvsikkerhet, mens "nice-guys" oser av pingle, jentunge osv.

Alle veit at nøkkeln til å få damer er selvtilitt.

Skjult ID to. 4 mars 2010 19:53

Trur det har alt med at "bad-boys" vanligvis oser av selvsikkerhet, mens "nice-guys" oser av pingle, jentunge osv.

Alle veit at nøkkeln til å få damer er selvtilitt.

(mann 33 år fra Oslo) to. 4 mars 2010 19:54 Privat melding

Det krever mye mer selvtilitt å være ansvarlig og gjøre en innsats for de rundt deg og stå på i livet enn å bare være en sur sutrete grinunge som kjefter og bosser rundt på jenter og lager kvalm

Skjult ID to. 4 mars 2010 19:59

Prøv å få poenget mitt igjen.

Skjult ID med pseudonym provokatør to. 4 mars 2010 20:06

Knull rundt på så mange jenter du kan. Da får du stadige bekreftelser på hvor attraktiv du er og det gir masse selvtillitt på sjekkemarkedet. Og så bare dump dem etterhvert som du blir lei. De kan takke seg selv for at de faller for bad-boy imaget og du behøver jo ikke love dem noe heller.

(mann 37 år fra Hordaland) fr. 5 mars 2010 10:56 Privat melding

Trodde at jeg greide og være "Bad Boy" uten at det er noe som helst vondt i meg... Tror det blir gjenomskuet, og at det hadde hvert mye og tjene på og være dritsekk i stedet.. Hmm Bad Boy vs Good Guy what to do ??

Skjult ID med pseudonym nigella fr. 5 mars 2010 12:55

Vær en good guy, rett og slett. Det er da ingen vits å behandle folk som dritt, og jeg behandler aldri folk som dritt om de behandler meg pent. Kan være du får mange venner av det motsatte kjønn, istedenfor mange ons, men in the end treffer du denne her drømmedama di!
Kanskje gjennom nettopp en av vennene du fikk som i utgangspunktet var kjærestemateriale, men som endte opp som venner fordi du ikke var "bad" nok.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 13:09 Privat melding

Men problemstillingen gjelder begge veier nå Nigella, the game kursene som ble innført av Pornopung "redaksjonen" på Bislett og Sagene i Oslo hadde som formål å gjøre norske gutter litt mer stolte, mindre desperate og slemmere mot jenter slik at de kunne få et sosialtliv. 40.000 kostet det for 6månder og 10byturer og jeg kjente mange som plutselig begynte å spare for å ta kursene, de sverger den dag idag at det har hjulpet dem og et par dem skryter av hvor harde de er blitt mot jentene, type klaps på kinnet og kommentarer om jenters kroppsvekt osv og hvor mye det gir dem iform av sex,kjærester og det de vil.

De bytter altså ensomhet med sex/kjæreste og legger folkeskikk igjen hjemme og det fungerer.

Og her er den andre veien, spesielt i USA og UK er det blitt populært med kvinnelige "wingmen" som tar med gutter på byen som endel av kurs og hauser dem opp til rett og slett være gjennomført frekke og jævlige.

Med andre ord, nå er det ikke bare BI fjompen som har lest sosialdynamikk og skal tjene penger på å lære gutter å være drittsekk men pene, ressursterke jenter som holder kursene og virkelig presser på at guttene skal virkelig være gjennomført jævlige og de garanterer guttene resultatert iform av sex og tlfnr.
Gutter som jeg vet før hadde statuser på facebook at de ville ta sitt eget liv legger plutselig ut filmsnutter der de har sex med jenter fra byen osv...guttene som jeg aldri så smile og som hatet livet og seg selv er nå overlykkelige og ringer meg hele helgen for å dra meg ut med på fester og vors og alle mulige ting nettopp pga at de har et stort nettverk som følge av sin nye oppførsel.

De er altså lykkelige og lever som Konger og alt de behøvde var å bli frekke/truende/jævlige/arrogante.....hvordan skal du fortelle dem neida bare vær snill du og sitt alene resten av livet når de kan ha seg med fine jenter og leve livet de alltid har drømt om?

Skjult ID med pseudonym nigella fr. 5 mars 2010 13:21

Det der er ikke "lykke". Lykke finner man ikke i et tilfeldig knull på byen. Og om det er slik at noen menn føler de blir lykkelige av det, hva skjer med dem da, ettersom de begynner å bli eldre? Lykke er noe man finner i seg selv, ikke i en random ons!
Jeg er heller lykkelig med familie og venner, enn ulykkelig men i et forhold med en drittsekk. Et forhold som jeg kan regne med kun hadde vært et forhold fra min side siden han her jo har fått opplæring i hvordan man skal få det øynene vil ha.
Om de har det slik som du sier i den siste setningen der, så fint, la dem holde på, men meg får de aldri. (og der går de glipp av noe gitt)

(mann 33 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 13:32 Privat melding

Tøyser du nå? fra å være en liten gnom som har blitt latterliggjort av jenter hele livet til å knulle dem i ræva etter å ha disset dem i en 15minutter på et usted er ganske så jævla mye lykke for en av de nerdene.

Problemstillingen er heller at du får en generasjon med unge menn som virkelig hater kvinner og jentene gjør det ikke akkurat bedre ved å gi de snille guttene fingeren.

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 5 mars 2010 13:38

Kan ikke fatte og begripe at du seriøst syns dette er lykke på jord Assante! Alle disse byturene gjør disse gutta blir helt desillusjonert om hva livet faktisk dreier seg om. Og om noen år siger tomheten på og de tar seg muligens i å lure på hva det var de gjorde. Kanskje ikke om noen år engang.. Trenger da ikke å knulle alle jentene på byen for å få et tilfredstillende selvbilde.

Lykke får man som regel i faste relasjoner med andre mennesker - ikke i tilfeldige treff og knull på byen. Det er forbigående moro som gir lite avkastning på sikt!

(mann 33 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 13:48 Privat melding

Hvor sier jeg at det er lykke på jord for meg? men alikevel du tøyser? stiger tomheten? ja det var kjempefælt å våkne opp ved siden av en pen velduftende jente...tror du ikke de bytter ut nettpokeren med det.
Det er blitt god butikk å gjøre de snille guttene om til drittsekker siden det fobredrer livskvaliteten dems, de voldtar ikke jentene heller så de gjør vel på sett og vis ikke noe galt.

Samtidig har jeg hørt MANGE jenter si, spesielt når jeg studerte på universitetet og ofte befant meg som eneste gutt på studiegruppen at de føler en slags avsky for snille gutter...en slags kvalmende avsky som gjør at de føler seg brydd av dem og føler de blir sittende fast med dem når de kommer bort på utesteder eller god knows where.

Skjult ID med pseudonym R fr. 5 mars 2010 13:57

"Fra å være en liten gnom som har blitt latterliggjort av jenter hele livet til å knulle dem i ræva etter å ha disset dem i en 15minutter på et usted er ganske så jævla mye lykke for en av de nerdene."

Det er en deilig verden vi lever i.

Skjult ID med pseudonym nigella fr. 5 mars 2010 14:01

Mange jenter er ikke alle. Mennesker som er brydd av at de er i en sosial setting med noen som de oppfatter som for snille, og dermed føler en kvalmende avsky for denne personen, KUN av den ene grunnen, er kanskje ikke så mye verd i utgangspunktet.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 14:17 Privat melding

Det er ikke alle nei men ganske mange hehe :) nok til at det diskuteres ivrig og ofte, og forskes på.

Skjult ID med pseudonym nigella fr. 5 mars 2010 14:19

Det eneste de forskningsresultatene muligens kan komme frem til, er at mennesker har glemt hvordan være menneskelige.

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 5 mars 2010 14:20

kan ikke bare de "dumme" jentene få de "slemme" guttene da? så kan resten av oss nyte sola smilende og fornøyd:)))) kan ikke si jeg bryr meg så mye nei...

Skjult ID med pseudonym gråtass fr. 5 mars 2010 14:21

Det høres unektelig ut som du forsvarer den lykke disse såkalte nerdene bedriver. Derfor forstod jeg det slik at du også selv oppfatter dette som lykke.
Ikke noe vondt å våkne med ei som er velduftende, men spørs om duften er forbigående når det blir bare et nummer i rekken av duftklumper som skal kjøres over. Og da mener jeg ikke voldtekt.. For meg spiller det ingen rolle om dette er bad guys eller bad girls - tviler sterkt på at livskvaliteten heves mange hakk av å bli bekreftet hver helg av x antall ONS. OG nei, jeg tøyser ikke - jeg ser ikke på dette som noe varig glede og lykke!

Og jeg sitter med et inntrykk av at "snille gutter" blir forveksla kraftig med noe annet som: nerdete, tafatt, dumsnill osv. Da har vi forskjellig tolkning av snill gutt.
Jeg er fornøyd med å være snill gutt, men det betyr ikke at jeg lar være å by jentene på motstand ++. Men jeg ser ingen som helst grunn til å behandle noe annet menneske som drittsekk. Samtidig forstår jeg poenget med at det er greit å være avslappa til det hele og ikke være desperat og "please" damene til enhver tid, men for meg så er det ingen motsetning til det å være snill gutt.

(mann 39 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 14:25 Privat melding

Kan skjønne hva Assante prøver å si, det er jo generell fakta han prater om. Folk blir lykkeligere av å følge drittsekk-prinsippet da knull og oppmerksomhet medfølger. For en som sjeldent får seg noe i form av knull eller oppmerksomhet i et seksualisert samfunn som vi lever i, så vil han jo bli lykkeligere når han blir inkludert. Men om det fyller et innvendig tomrom over tid er en annen sak, erfaringer rikere blir han uansett. Det er lite albuerom for goodguys og de med integritet, men om noen velger å bli bad så kan vel ingen klandre dem. Ying and Yang er blitt Fling and Bang

(mann 33 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 14:27 Privat melding

Jeg liker hverken de opplærte eller de naturlige drittsekkene, aller mest har jeg lyst til å gi dem en på fjeset siden jeg hater mennesker som ikke evner empati med andre mennesker og dyr.

Og det har ingenting med lykke for meg å gjøre, jeg måler meg selv etter meg selv ikke hva andre gir meg eller synes om meg....men de guttene som jeg ser har god tro på dette fremstår for meg som meget lykkelige.

Men jeg synes det er interessangt siden jeg er ung, fester og sosial og observerer de sosialereglene rundt meg.

Tror neppe det vil skje at det blir holdt the game kurs i italia hehe.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 14:43 Privat melding

choco78 - Jeg tror de aller fleste menn ville vært rusa på lykkelighet om de gikk fra 0 sex til 8-9 aktive jenter de kan ha seg med når de ville, men siden det høres overfladisk ut skal det med engang poengteres at det er skam og sex skal bare brukes til å lage skillsmissebarn hehe :)

Diskusjonen blir enda mer interessang når det gjelder hva jenter vil......hvorfor krever de ingenting? hvorfor vil de ikke kreve å bli behandlet bra? ser de på seg selv som dritt?

Skjult ID med pseudonym nigella fr. 5 mars 2010 14:45

Men kan jeg få lov til å poengtere, at selv om jeg har møtt en god del drittsekker, så har jeg faktisk truffet enda flere som ikke er det. Såklate good guys som det blir snakket om. Enkelte tafatte og stusselige, og hvilke ord man enn kan finne for å beskrive dem. De er ofte i forhold, og måler seg ikke etter hvor dårlig de kan klare å behandle et annet menneske. Det som kjennetegner dem er en slags ro fordi de vet hvem de er, og om det så er tafatt, så javel, det er fremdeles dem. (Mener forresten at denne roen er særdeles tiltrekkende)
Foruten det har jeg snakket med flere her på sukker, ganske mange faktisk, som også kommer godt igjennom i ikke-drittsekk kategorien. Og for min del vil jeg heller tilbringe tid med disse, enn med mennsker som skal komme med små stikk hele tiden.

Jeg skjønner virkelig ikke. Og dette mener jeg. Jeg begriper ikke, uansett hvor mye man argumenterer for det, at enkelte menn heller vil oppføre seg dårlig mot jenter, for å få seg noen knull, heller enn å være medmenneskelige og behandle andre mennesker slik de skal bli behandlet og så får det heller være så som så med pulinga.
Om man måler seg etter hvilken suksess man har på andre områder i livet, (og suksess varierer etter hva ethvert menneske legger i det ordet) så vil man få det mye bedre med seg selv. Det må jo være et mas å konstant tenke på hvem som er den neste man skal "nedlegge". Og ikke minst, i lengden, får man ikke annet ut av det enn et minne om god sex. Ikke er det sikkert den var god heller.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 14:59 Privat melding

Fordi de selv ble behandlet som skit når de var "snille" altså skit på en måte som du ikke kan fatte, jenter kan virkelig fryse ut menn de ikke respekterer og vise med grimaser, kroppsspråk og kommentarer at de ikke liker en gutt og det er slik disse guttenes hverdag har vært i 27-30år....dag ut og dag inn...så plutselig får de oppmerksomhet..tror du virkelig at er falsk lykke for dem? det blir jo ganske så ektefølt.

(mann 40 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 15:18 Privat melding

@ gråtass

Vi som har vært av og på Sukker en stund vet at Assante, som han kaller seg nå, aldri har vært noen varm forsvarer av PUA-bevegelsen. Snarere tvert i mot, i det minste før. Og han liker å provosere litt. Det betyr ikke at han ikke ofte - og etter min mening også her - har et poeng. Akkurat som trådstarteren, som faktisk er en ung kvinne selv. Det Assante skriver om et fenomen han observerer, og kanskje setter det litt på spissen som han ofte gjør, betyr verken at han nødvendigvis forsvarer de gutta som holder på sånn eller er slik selv. Men den biten kan han helt sikkert svare på selv.

Skjult ID med pseudonym In10se fr. 5 mars 2010 15:21

... og der brukte jeg så lang tid på å skrive innlegget mitt at han hadde svart selv.

(mann 40 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 15:38 Privat melding

At jenter som regel ikke tiltrekkes av "nice guys" er vel ikke særlig overraskende. Nå er alle jenter forskjellige, og tiltrekkes av ulike ting, men noen fellestrekk går ofte igjen blant de egenskaper de søker hos menn: Styrke, ambisjoner, trygghet, integritet, uavhengighet og selvsikkerhet er vel noen av dem. Dominans (ikke som i dominerende, men som i å ha lederegenskaper og karisma) er nok en annen, selv om den sjelden nevnes i profiltekstene her på Sukker. Men det er vel liten tvil at de mest populære gutta, lederskikkelsene i gjengen, de med makt og innflytelse på andre ofte tiltrekker seg flest jenter. Det samme gjelder næringslivstopper, politikere og andre med makt og innflytelse i samfunnet. ”Kvinners følelser er som havet”, var det noen som sa en gang. ”Stadig i endring, ofte kaotisk og stormfullt, men fullt av liv, energi og bevegelse. Det de vil ha i en mann er en solid klippe å støtte seg på, en trygg havn” (litt fritt etter min hukommelse). Jeg leste en gang en artikkel der forfatteren prøvde å skille mellom ”nice guys” og ”good guys” og forklarer hvorfor førstenevnte så sjelden lykkes på damefronten. ”Nice guys” er menn som ofte er snille, ja, men mangler mange av de andre egenskapene som kvinner ofte ser etter. De er ikke sterke (de kan være det fysisk selvsagt, men de har ikke særlig karakterstyrke eller viljestyrke), de ønsker å unngå konflikter og lar seg ofte tråkke på av sterkere og mer dominerende menn og – kanskje enda verre(?) – av kvinner. De har absolutt ikke dominans eller lederegenskaper og kan fremstå som svake og uten integritet. De tror som oftest at den beste måte å vinne en kvinnes gunst er å være supersnill mot henne, gi henne komplimenter, spandere på henne og la hun føre løpet og bestemme. Mange jenter vil nok her føle at disse mennene er svake og smiskende og forsøker å ”kjøpe” henne, at de ikke er noen utfordring i det hele tatt og – siden de som oftest aldri har forstått hvordan man flørter – er rimelig kjedelige. En ”good guy” derimot er en mann som er snill på bunnen han også (motsetning til bad guys som jo per definisjon er slemme), men som likevel har de positive, maskuline egenskapene som jenter ser etter hos menn og som de sjeldent finner hos ”nice guys”, men dessverre altfor ofte hos ”bad guys” - men der får de jo alle de dårlige egenskapene som egoisme, manglende empati og alt det andre med på kjøpet, uten at det stopper mange jenter fra å falle for disse gutta likevel. Tiltrekning er jo ikke et valg.

Skjult ID med pseudonym megvel fr. 5 mars 2010 15:42

glimrende innlegg in10se:)) da synes jeg det er noe alle bør kunne si seg enig i.. bestiller herved en stk good guy:)))

Skjult ID med pseudonym libertina fr. 5 mars 2010 16:20

Jeg og, skriver meg opp og vil ha en good guy:) En slik som in10se beskriver:)

Skjult ID med pseudonym niceguy fr. 5 mars 2010 17:42

Nå ble jeg faktisk deppa etter å ha lest in10se sitt innlegg. Ser at det han beskriver som niceguys passer så altfor godt på meg *snufs*

Skjult ID med pseudonym nigella fr. 5 mars 2010 17:54

@ niceguy, for all del ikke gå og bli en "bad guy" nå da!!

Skjult ID med pseudonym niceguy fr. 5 mars 2010 18:27

nigella

er for mye niceguy til det, mangler ambisjoner.

Skjult ID med pseudonym nigella fr. 5 mars 2010 18:33

@ niceguy, ambisjoner kan være så mangt. Sikker på at du har noen, om ikke så hadde du ikke stått opp hver morgen :)
Og jada, den påstanden kan sikkert krangles over den også...

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 5 mars 2010 22:02

Synes det blir feil å nata ut fra TS' innlegg at fyren ikke får dame fordi han er "nice"?

Uten å ha lest hele tråden, så vil jeg jo si at denne nice guy typen referert ikke ville vært den rette for meg, ikke fordi han er nice, men _på_tross _av at han er det. Han er liubben, sjenert, og han drikker sjelden, han er regnskapsfører, han skriver dikt - han er garantert en snill fyr, men sannsynligvis altfor stille og "kjedelig" for meg. Og så skal jeg falle for ham fordi han er SNILL?
(Han ville selvsgt vært enda mer uinteressant om han i tillegg var en egoistisk bølle.)

Når ble det godt nok å være bare NICE?
Det var i forroig århundre det var tilstrekkelig å ikke drikke og ikke slå.'
I dag forventer vi det - og i tillegg endel mer....en jevnbyrdig partner.
'Min konklusjon: Det er ikke de snille som taper terreng, men de som ikke ser bra ut, ikke har så gode sosiale ferdigheter/flirteegenskaper.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 22:05 Privat melding

Folk som drikker sjeldent burde få bot.

Jeg føler det blir for absurd om jeg f.eks har en jente på besøk og hun er min gjest, også skal jeg være vanskelig og liksom gjøre ting meg kronglete og motsti henne og være bossanova..hun er tross alt min gjest og det er mitt ansvar å sørge for at hun har noe godt å drikke, mat om hun vil og føler seg komfortabel....det er normal folkeskikk og det er noe jeg vil at en jente skal kreve av meg.....jeg greier ikke å skulle "bade" meg opp sånn for en skapning jeg overhode ikke føler meg truet av.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 22:15 Privat melding

motsi..

Skjult ID med pseudonym Guapo lø. 6 mars 2010 00:11

Jeg er veldig, veldig enig i Assante og hans observasjoner. Det akkurat slik jeg opplever det selv.
Jeg er en veldig selvstendig person som er trygg på den jeg er og jeg ønsker å behandle jentene bra. Nei, det innebærer ikke å ofre seg selv, men rett og slett å være en grei kar. Men jeg ser at det ikke funker. Ser ingen grunn til å slå meg vrang eller motsi ting når jeg faktisk er enig med jenta eller ønsker det samme selv. Så føler noen at de får for lite motstand... At ting går på hennes premisser. Vel, det gjør jo ikke det når man har de samme ønskene?? Fordi jeg er enig i noen ting er jeg ergo for snill og tydeligvis svak. Og det er ingenting som provoserer meg mer. Man kommer MYE lengre ved å være mer egoistisk!
Alle de jeg kjenner som kan karakteriseres som ganske egoistiske har null problemer med å få seg damer. Og vi snakker om lange forhold også, ikke (bare) flyktige netter.

Får mange tilbakemeldinger på at jeg er kjekk, veltrent, smart, flott, bra fyr osv. Men jeg blir slått superegoistene, fordi de går rundt og later som om de er konger på haugen. Jentene biter på. Da tenker jeg ikke på fjortisser, men jenter i slutten av 20-årene og 30 åringer. De burde da ha fått seg litt livserfaring nå... Og jeg har for pokker en MYE større mental styrke en disse egoistene har, men den vil ikke jentene se. Jeg har gjort en del i livet for å utfordre meg selv psykisk og fysisk og det har gjort meg til en trygg person som ikke føler behov for å skrike ut og overkjøre andre. Fordi jeg vet selv hva jeg er god for. Jeg gidder heller ikke "bade" meg opp for en skapning jeg ikke føler meg truet av. Men det funker ikke. De tror faktisk at man føler seg truet...

Som med Assante blir det unaturlig for meg å skulle slå meg vrang og bli en dust, for det faller ikke naturlig for meg. Men jeg kjenner mer og mer at jeg får mindre sympati for jenter. Når jeg nå blir med en jente hjem fra byen så har vi det veldig moro, men så slutter jeg å bry meg og vil heller komme meg vekk. Gidder ikke bruke energi på etter-sex-kosen som jeg gjorde før. Jeg får et behov for en slags kollektiv "hevn".

Tror dere jenter må gå en runde med dere selv på hva ordet "selvsikker" egentlig innebærer. Å være en egoist som overstyrer andre eller en som er trygg på seg selv, men som likevel kan gi uten at han ofrer seg selv. Jeg er i alle fall klar over hva ordets betydning er.

Skjult ID med pseudonym Guapo lø. 6 mars 2010 00:25

Forresten:
Jeg har lest The Game. Konklusjonen er klar: For en gjeng tapere de faktisk er. De gutta har seriøse problemer. Men damene legger seg etter dem pga dårlige triks.

Skjult ID med pseudonym nigella lø. 6 mars 2010 00:26

finn dere noen skikkelige damer da, som ikke faller for sånt tull

(mann 33 år fra Oslo) lø. 6 mars 2010 18:35 Privat melding

Bra skrevet Guapo :)!

Men jeg tror nok innerst inne at de menneskene som vil behandle mennesker bra og vil trives i selskap med andre, ta hensyn og skape positiv stemning både sosialt og på arbeidsplass alltid vil være flertallet av nettopp mennesker.

(mann 39 år fra Oslo) sø. 7 mars 2010 16:52 Privat melding

Jeg prøvde i en periode å være mer "badboy", og suksessen min med jenter datt rett ned. Når jeg er laid back, hyggelig, morsom, da blir det mye bedre resultater.

Tror det er en myte at drittsekker har suksess med damer. Ekte drittsekker sitter hjemme og skriver sinte debattinnlegg på vg nett.

De gutta som utstråler intelligens, styrke, sosiale skills og humor knuser badboysa langt ned i støvlene når det gjelder suksess med damer, og tilgang på sex.

Skjult ID med pseudonym Countryboy sø. 7 mars 2010 19:01

Angels love bad men, according to Waylon Jennings

Skjult ID med pseudonym Suislier ti. 9 mars 2010 01:44

Dette er egentlig (kanskje) bare en lett logikkfeil.

1. Ingen vil date en person som bare er en drittsekk.
2. Noen av badboysene har gode egenskaper.

Jenter misforstår badboy-oppførsel som "gode egenskaper", mens dette bare er tilfelle i "noen" tilfeller.

Denne misforståelsen gjør det til dominat strategi å være badboy.

Skjult ID med pseudonym Suislier ti. 9 mars 2010 01:52

Ja, og en annen grunnleggende ting er at hvis noen behandler deg dårlig så signaliserer dette at de er bedre enn deg (mer verdt/mer attraktiv)

ALLE vil ha en "bra deal" for seg selv på sjekkemarkedet, så da prøver man å omvende dem.

Forskning har også vist at dette skjer med venner. Det er ikke de som "umiddelbart" blir vennen din som du blir mest glad i, det er de du må "vinne over".

Skjult ID ti. 9 mars 2010 01:54

En ekte badboy driter i jenter. Men det finnes utrolige mange 1 be badboys der ute som er så følsome at det er til og grine av. Og jentene lar seg lure di. Jeg har vært i Oslos uteliv i 15 år og kjenner kanskje 5 ekte badboys.De har en fortsatt ekstrem drivkraft på jenter, men gidder ikke bruke den. Men gud som mange som prøver og leke at de er.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 9 mars 2010 08:16 Privat melding

suislier, hva om jenta ber deg behandle henne dårlig og blir rasende om du er hyggelig? det er hverdagen for mange gutter på 20-30år....og det blir for enkelt å si at det gjelder noen få jenter og at det er dem det er noe galt med.
Jeg har sett det selv om og om og om igjen, og andre hører det samme fra kamerater om og om igjen.