Alle innlegg Sukkerforum

hemninger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 17:34

Jeg gikk på en smal sti med høye kanter av snø på begge sider.. litt i mine egne tanker og sent ute til barnehagen.. Jammen står jeg ikke plutselig face 2 face med en kjekk fyr som galant hopper ut i fonna for at jeg skal kunne passere..bare hyggelig frøken sier han:)
Smilende fortsetter jeg mens jeg tenker jeg burde jo hoppet på han og velta oss begge ned i fonna.. mulig han ikke hadde blitt så veldig happy..men jeg hadde hatt noe å le av en stund:)).. Uansett, ville bare si det ikke alltid er såmye som skal til for å glede andre.. og tenk på hvor artig det kunne blitt om man turte gjøre det man tenker på innimellom:) noen andre som bare går å brenner inne med smårare tanker eller er dere tøffe nok til å sette det ut i action?

(mann 29 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 17:38 Privat melding

Walk the talk;)

Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 17:41

tar han neste gang:))

(mann 29 år fra Oslo) on. 3 mars 2010 17:43 Privat melding

Hehe. Høres ut som en god plan. Vi er jo ikke gentlemenn for moro skyld.

Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 17:44

hehe nei herregud:))) og om han blir sur så er han jo ikke noe til fyr likevel;)

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) on. 3 mars 2010 17:48 Privat melding

Hehe.. slike tanker har jeg stort sett hele tia..senest i går faktisk på Rema... Kom akkurat samtidig til kassa med en kjekk mann... Sa at jeg kunne vente=) "bare gå først du"... Men neeeei..han presiserte at d var viktig at frøkna fikk gå først! =) hehe.. inn i hodet mitt sa jeg " Denne frøkna er singel..og det er du og ser d ut som med tanke på handlekurven din.. blir du med å spiser middag?"..hehe.. Men om jeg hadde turt noe slik i virkelighet? neeeever! hehe

Skjult ID med pseudonym megvel on. 3 mars 2010 18:05

vi får bare bli litt tøffere:)) mye latter i etterkant iallefall..

Skjult ID med pseudonym vibe on. 3 mars 2010 18:17

Hadde en litt kjip dag og tok bussen til skiløypen forleden. Da jeg skulle av måtte jeg bare forsikre meg hos sjåføren at det var riktig.
Han bekreftet vennlig at jeg måtte gå hundre meter langs veien lenger bort, og i det jeg gikk av sa han "Pass deg for bilene!"
Da ble jeg varm om hjetet - er ikke så ofte man hører det, når man er alene:)

Skjult ID on. 3 mars 2010 18:17

hvis alle hadde turt å være litt mer frampå og tøffe...hadde det kanskje ikke vært så mange som var triste og alene.
stå på både gutter og jenter:-)
hilsen ei jente som vil prøve å være litt mer vågal ;-)

Skjult ID med pseudonym mm on. 3 mars 2010 18:30

Hehe Eirinpia :) ja tenk om du hadde bare tatt sjansen? i værste fall ser du sikkert ikke den personen igjen.

Jeg var å handlet på kiwi her om dagen, da det satt ei helt nydelig jente i kassa. hun hadde et sånn fruktklistermerke på kinnet. Det som gikk i hodet mitt var at " tenk om jeg hadde sagt at hun hadde noe på kinnet, strøki henne på det andre kinnet, og så sagt "ops! feil kinn, deretter fjernet klistermerket og gitt a et blunk" :)

hufff.. ja janteloven er kip å ha!

Skjult ID med pseudonym Zapped on. 3 mars 2010 18:37

@Eirinpia Jeg hadde iallefall takket ja til et sånnt forslag i kassakøen :)

mmm din fisk og mine grønnsaker! Your place??

Skjult ID med pseudonym zoid77 on. 3 mars 2010 19:39

@Eirinpia
Skulle vært mye galt om ikke jeg hadde vært med på den. Når man vet at nesten 1/3 av alle 30-somethings i Oslo (vet ikke hvordan det er i Trondheim) er single, så er det jo også håp. Problemet er hvis det er nærbutikken din, da... Kanskje en skulle prøvd det på motsatt ende av byen? :-)

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) on. 3 mars 2010 20:07 Privat melding

"@mm ... hehe.. er redd for at det er akkurat det som hadde skjedd..at jeg hadde truffet på den personen igjen.. slikt slår jo aldri feil!! Var på date med en fra nett..for noen uker siden.. ble ikke noe mer.., han avviste meg pent.. som "venner"..of course.. Møtte han på OBS to dager etter.. hvor er hullet i bakken når man trenger d? hehe..

@zapped.... Takket ja til å gå foran i køen eller til middag? hehe.. Kanskje jeg må bli tøffere!!!

@Zoid: hehe.. jaa..,ikke sant.. problemet er om han sier nei..syns jeg er rar..så treffer jeg på han igjen:S grøss og gru! Får dra til Røros og prøve greia der..heheheh

Skjult ID med pseudonym frk lotta to. 4 mars 2010 13:36

Sitter å leser på det dere har skrevet; sååå enig! Jeg går også rundt å bygger på små "historier" fra når jeg feks treffer på en hyggelig mann på bussen osv:)
Vi må bare bli tøffere! lettere sagt enn gjort;)
Men er det ikke slik at den som intet våger, intet vinner?=)
La oss si vi prøver dette på en butikk, langt fra den vi egentlig pleier å gå på.......hva taper vi på det da?INGENTING=)
Let`s give a shit, and try;)

(mann 53 år fra Oslo) to. 4 mars 2010 13:49 Privat melding

Men det er jo bare og gjøre det........det verste som kan skje er at man blir flau.........det beste er at man har funnet drømmen i sitt liv :)

Hadde selv en her på Hemsedal i vinterferien. Men litt motsatt da. Ei jente jeg kjenner og liker godt selv om at jeg vet at det aldri blir noe der, sto rett foran meg og pratet med noen mennesker, så henne kun bakfra men hun hadde jo på seg den samme jakke og bukse som sist så jeg tok rennafart og gruste henne ned i snøen. Hun hadde syntes det hadde vært utrolig morsomt men det var jo ikke henne. Snakk om og bli flau.................og de stakkars barna hennes pluss resten av slekta sto bare og mååpet........ble en veldig lang bortforklaring det. Men jeg fikk jo god farge i ansiktet den dagen da :-)

Skjult ID med pseudonym mm to. 4 mars 2010 15:29

hehehehehhehehe :D:D:D:D:D

hærlig sai!

Skjult ID med pseudonym Zapped to. 4 mars 2010 18:30

hehe fikk en ny lysende idé her....

@Eirinpia og andre som vil forsøke... Om du antyder butikker (navn altså) og tidspunkt så kan jo interesserte legge om litt på handle ruta ?? ;-)

2melk, ett brød og en kjæreste.... Pose? neeei tar henne i hånden .....

Skjult ID med pseudonym frøkna to. 4 mars 2010 19:02

Jeg har vært ganske godt vant med slike fine små hverdagsopplevelser som får meg til å smile og le i lang tid etterpå og som gir meg litt kick og energi.
I vinter derimot, har det vært fullstendig tørke på slike opplevelser. Virkelig trist det altså!!
I vinter har det bare vært kassadamene på Kiwi som har fått meg til å smile... noe jeg selvfølgelig er takknemlig for, men dog...

Jeg savner det!! ;p

...litt misunnelig på @megvel :-D

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) to. 4 mars 2010 19:33 Privat melding

Hehehe. ja kanskje det Zapped... Da sier vi Rema kl 18 i mårra... Rema ranheim..hehehehhehe...(spøk... sånn at jeg har sagt d..)

Men igjen kom jeg ut for en situasjon.. Var nettop å handla.. Han i kassa smilte ekstra mye..og var ekstra hyggelig.. (og så våryr som jeg er for tia så stirret jeg han tilbake i øya! =) hehe.. Og etter jeg hadde betalt så la jeg merke til at han så myyye etter meg da jeg pakket og puttet ting i vogna.. Så jg snudde meg ekstra tilbake en gang for å se.. og jooo..han såg..hehe.. Jeg bare innbiller meg ting..men her kommer poenget.. Jeg tenkte at jeg burde: gå tilbake.. og si følgende: duuu.. jeg mista noe innpå butikken... Jeg har ikke tid til å lete akkurat nå.. Kunne jeg ha lagt igjen nr til deg..og så kan du sende meg en mld om d dukker opp? Hehe.. Feigismetoden.... Sikkert helt bak mål men:P Håper ikke han er på sukker nå da..hehehe.. at det var derfor han stirret sånn.. Eller at jeg hadde noe grønt i tenna! hihi...

Skjult ID med pseudonym jamie to. 4 mars 2010 19:41

@Eirinpia
Ta den feigismetoden neste gang. Den funker garantert. Hva har du å tape på det? :P

Skjult ID med pseudonym Zapped to. 4 mars 2010 19:46

:D

Og Rema takker for folke (kunde) vandringen!
men det var bare et forslag fra min side da... (Sør-Nord-Norge er for langt å dra for å handle ... :( )

kanskje vi skulle prøve å gå ut blant folk en dag, istedet for å bare se på bilder her ? Lettere å snakke med kassa personen enn et bilde som sender rare flørter her hehe...

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) to. 4 mars 2010 19:48 Privat melding

Neeei det er overhodet ikke enklere..hehe.. Jeg har ihvertfall ikke selvtillitt til å snakke med søte gutter i kassa på Rema...

(mann 47 år fra Oslo) lø. 6 mars 2010 22:01 Privat melding

Ja, nå er jo jeg klin gæærn, ikke klinisk fastslått heldigvis, men jeg kan nå føle meg som det til tider. Og den relativt enkle frasen: "Det er bedre å angre på noe du har gjort, enn å angre på noe du ikke har gjort" er i høyeste grad en huskeregel som får en til å gi slipp på hemningsskapende barrierer og kjedelige A4-normer. Livet burde være mer som en hybrid mellom Roy Anderson-filmer og Peter Greenaway toppet med en dash Monty Python. Well...if you insist...I really can´t be asked...chuffed to pieces. Say what, mate?!