Alle innlegg Sukkerforum

Er det mulig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lost to. 4 mars 2010 23:09

Det er noen små ting jeg lurer på, ny sukkerbruker som jeg er...Er selv av det slaget med barn...
Må jo si at det var litt enklere før, da jeg kunne ta sjansen på at det gikk bra. Om det ikke gikk bra så var jo ikke det noen nevneverdig krise det heller...
Med barn, så må man jo tenke på en litt annen måte...
Dere har sikkert diskutert dette før, og jeg ser jo at det er flere med barn her .. Ett spørmål;

- hvordan???

Skjult ID med pseudonym gråtass to. 4 mars 2010 23:28

Det er mulig å date andre med barn ja. Likevel er jeg litt usikker på hva du egentlig spør om! Regner med at du kanskje mener at du bør ta mer hensyn til at du har barn som h*n du finner skal komme overens med ++. Da er du i så fall i samme båt som meg.

Skjult ID med pseudonym snop to. 4 mars 2010 23:29

Den delen sliter jeg med...... fant en fyr som var alletiders.... men vi hadde barn på ulik helg, å han valgte å prøve å finne an annen med lik helg ..... ??? sitter igjen som et spørsmålstegn jeg da...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 4 mars 2010 23:32

Barn har jeg til nå holdt fullstendig utenfor. Barn har ikke noe med mine møter og dating å gjøre. Jeg skjønner at det er annerledes for de som har full omsorg alene, men for meg som har 50% har ikke datteren min noe som helst innsyn i hva jeg gjør og hvem jeg møter når jeg ikke har henne. Det vil hun få den dagen jeg finner en som jeg tror kan fungere på sikt som en omsorgperson over tid i livet hennes.

Skjult ID med pseudonym megvel to. 4 mars 2010 23:34

aush..like greit da kanskje..mye rart der ute. Men vi med barn har ekstra utfordringer.. mannen skal jo ikke bare passe oss..ikke vil man innvolvere noen før man er 200% sikker heller.. og det.. er mission impossible:)) ballen ligger fint ennå..

Skjult ID med pseudonym sai to. 4 mars 2010 23:38

Enig med deg Lilleulv. Hold barna så langt unna som mulig til en vet så godt man kan at dette er noe som kan fungere mellom alle parter. Barna er jo en veldig stor part i dette. En del av hele pakka.

Skjult ID med pseudonym lost to. 4 mars 2010 23:55

Lurer på hvordan man kan klare å få etablert ett forhold, uten å belaste barna med gjentatte mislykkede forhold...
Jeg vet rett og slett ikke hvordan jeg skal gå frem for å finne den rette.
Har ikke til dags dato klart å si til mine barn at dette er en jeg liker spesielt godt...

Ene og alene fordi jeg ikke ønsker å skuffe barna mine Jeg er veldig klar over at det ikke alltd er den beste veien å gå, men..

Er jeg bare "lost", eller er det flere som har det på samme måte?

Skjult ID med pseudonym gråtass to. 4 mars 2010 23:56

Helt enig med Lilleulv. Barna mine holdes helt utenom til jeg er godt inne i et etablert forhold. Før det skal de slippe å bekymre og tenke noe om hva jeg gjør og hvem jeg treffer utover gode venner!

Skjult ID med pseudonym sai fr. 5 mars 2010 00:04

Tror det er VELDIG mange her inne som er i akkurat samme bås som deg lost.
Det jeg har funnet ut er vel at det er kanskje det greieste og finne noen med barn selv. Da står man liksom litt mer likt og sansynligvis jobber bedre sammen om det.
Tiden er vel den gode hjelperen her også. Bruk god, ja veldig god tid før man introduserer barna for den nye i ditt liv. Ikke kast de ut foran den nye den første den første måneden....eller to........eller tre selv om det kan føles veldig tøfft. Tror man har igjen for det.