Alle innlegg Sukkerforum

Vente på noe godt... eller forgjeves?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vesla fr. 5 mars 2010 13:27

Akkurat nå sitter jeg og venter.... Jeg kunne ventet lenge om jeg visste at jeg ventet på noe godt som faktisk kom!... Men gjør det det?

Trafff en fantastisk sukkermann. En fantastisk kveld, natt og formiddag. Han sa mye om hvorfor ting i livet hans var trøblete og trengte fokus, og det skjønner jeg... Han har nummeret mitt og sa han skulle ta kontakt igjen om ikke så alt for lenge... og har slettet profilen sin her.

Jeg tror ham i hans intensjon der og da om ikke annet... Men hvert minutt føles som " alt for lenge". Hehe... Rastløs som dere skjønner. Jeg setter jo alt på vent. Hvor lenge er rimelig å vente før man kan purre eller evt. bør gi opp?

Skjult ID med pseudonym Marikåpa fr. 5 mars 2010 14:48

Hmmmm, ja, den følelsen har vi vel alle hatt, Vesla, i hvert fall jeg :-) Det er da man føler seg som en fjortis som holder på å gå i frø fordi drømmegutten venter mer enn to timer med å ringe. Vente, vente, vente. Veksle mellom håp og tvil, tvil og håp. Og bør jeg drøye med å ta kontakt? Eller er det dumt? Eller lurt? Eller dum... Godt og vondt på samme tid, spør du meg ;-)

Råd vil jeg ikke en gang prøve å gi - bare håper sukkermannen din er søt i sukkerlaken og solid innenfor der, det vil si tar kontakt og fortsetter å være fantastisk :-)

Skjult ID med pseudonym Vesla fr. 5 mars 2010 15:12

Takk for hyggelig og varmt svar, Marikåpa.

Jeg tenker to uker, jeg... Før jeg får en liten oppdatering på status... Hører jeg ikke noe innen da, har jeg tenkt å spørre.... Det siste han trenger nå er flere som krever av ham og presser seg på, men det er jo samtidig grenser for hvor lenge jeg kan/vil avvise andre muligheter... og sette livet på vent. Hva synes dere om to uker?

Skjult ID med pseudonym Marikåpa fr. 5 mars 2010 15:58

To uker, da er du en tålmodig sjel, Vesla, høres bra ut :-)
(men egentlig håpløst å vurdere når vi ikke kjenner situasjonen).

Generelt kan det være vanskelig å finne ut om det kan bli noe varig viss den ene, eller andre, eller begge, har mye annet å bale med av utfordringer mens man prøver å bli bedre kjent, tenker jeg.
Men på den andre siden: Nettopp når det røyner på, er det at vi kan se mer av den andres virkelige jeg. Sånn sett kan det jo være positivt :-)

Tror det er smart å sette en purrefrist for seg selv, slik du gjør, så slipper man å vurdere og diskutere att og fram med seg selv hver eneste dag og time bortover ;-) Lykke til da!

Skjult ID med pseudonym snop fr. 5 mars 2010 15:59

TO uker da hadde jeg blitt gal hehe.... men er han betatt hadde han nok ikke orket å vente så lenge med å kontakte deg ... da burde jo han som det være like utolmodig som deg hmmmm :)
Huff synes synd på deg nå, vondt å ha det slik , den ventinga er PYTON :(
Lykke til ....:)

Skjult ID med pseudonym Emilie fr. 5 mars 2010 16:02

Heisann Vesla!

Tror du skal følge magefølelsen din jeg!!! Vil du melde han så gjør det - blir det feil så er han ikke der for deg.............

Skjult ID med pseudonym Emilie fr. 5 mars 2010 16:05

Høres brutalt ut, men dersom menn er interessert får de det meste til! Been there, done that...... Brukt for mye energi....

Skjult ID med pseudonym R fr. 5 mars 2010 16:05

@Vesla - dersom du ikke hører noe på 2 uker så er han ikke interessert. Da vil en oppdatering på status antagelig bare få deg til å virke treg i oppfattelsen. Tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym snop fr. 5 mars 2010 16:07

Ja send han ei melding du .... å spør hvordan han har det .... du har vel like mye rett til å ta det steget som å sitte på gjerdet å vente, du har det jo bare vondt med den usikkerheten kjære deg :D JEG HEIER PÅ DEG !! =) =) =) =)

Skjult ID med pseudonym Antigone fr. 5 mars 2010 16:37

Jeg vet hva jeg ville gjort, men jeg er nok kanskje i overkant direkte og utålmodig. Jeg ville sendt en melding nå og spurt om han har sletta profilen sin på Sukker fordi dette ble for mye for ham og at han dermed ikke er noe å vente på,eller om han gjorde det fordi han har truffet deg og derfor ike trenger den lenger.

Jeg vil ike påstå at dette nødvendigvis er et godt råd, men det er hva jeg hadde gjort fordi jeg er så dårlig på sånn venting :-)

(kvinne 43 år fra Sør-Trøndelag) fr. 5 mars 2010 18:06 Privat melding

Vesla: Hva mener du med en fantastisk kveld og natt?

Skjult ID med pseudonym snop fr. 5 mars 2010 18:10

ååååå herregud!!! tenk da menneske vi lever 2010 nå!!! @savali .... våkne nå!!! hehehehe

(kvinne 43 år fra Oslo) fr. 5 mars 2010 18:11 Privat melding

Beklager å måtte si det, men jeg tror det er et ekstremt tydelig hint du bør ta her. Move on. Og som jeg har skrevet her inne før (det er tydligvis flere jenter her inne med samme erfaringer): Feig er ikke sexy! Jeg mener da han, og ikke deg.

Jeg vet ikke hvor lenge du kjente fyren før du tilbrakte natten med han (regner med at du mener sex, eller?). Men hvis du nettopp hadde møtt han, og dette var 2. eller 3. date, så burde du kanskje ha holdt igjen litt lenger. Samme hvor moderne og åpen en fyr påstår han er, så tror jeg de fleste menn er såpass gammeldagse at de liker at jenter holder igjen litt. I allefall de jentene de liker og vil noe mer med. Er de bare ute etter 1 ting så vil de vel helst "til pers" så fort som mulig. Dette er i allefall dette jeg har hørt av mine guttevenner. Men ikke vet jeg, så her får flere av gutta her inne uttale seg.

Ble det ikke sex så kan du glemme hele siste paragraf. Lykke til i allefall. ;-)

Skjult ID med pseudonym Vesla fr. 5 mars 2010 19:03

Jeg har vært her lenge... Jeg gikk likevel rett i lidenskapsfella. Var en sjeldent god kontakt som oppsto. Jeg visste at han sto midt opp i en konflikt av dimensjoner, men fikk det utdypet på formiddagen. Jeg tenkte at han uansett ikke var klar for noe forhold enda, og det er han vel ikke heller, så jeg tok med meg det jeg kunne...

Men dette er virkelig et menneske jeg har lyst til å lære å kjenne. Derfor er jeg villig til å gi tid. Masse tid. Men bare om jeg vet om det har noe for seg.... Sukk. Men jeg synes to uker er maks... Må prøve å tenke på noe annet så lenge! Gutta løper jo hvis man er for pågående, og særlig når det er tøffe takk ellers i livet, vil jeg tro. Og jeg som alt har tråkket feil i lidenskapsfella, burde vel holde i gjen litt ekstra nå, da. Gi ham litt armslag. Men GUD, det er tøft. Har bare lyst til å stå på døra hans! :-)

Skjult ID med pseudonym Sit-ups fr. 5 mars 2010 19:09

He he, kjenner følelsen. Men for å si det sånn, hvis en fyr er interessert så klarer han som regel ikke å holde seg unna mer enn noen dager (been there), og hvis han ikke er det så har han ikke noe problem med å holde seg unna (been there too, æsj). Du får ha lave forventninger for da kan det kun gå to veier - rett frem eller opp. :-)

(Men har han deaktivert profilen sin, eller bare blokkert deg? Si i fra hvis jeg skal snuse rundt for deg. Får han vel opp i søket hvis ikke vi har matchscore under 70.)

(kvinne 43 år fra Sør-Trøndelag) fr. 5 mars 2010 21:28 Privat melding

Snop: jada...hehe... men, jeg måtte bare undersøke for sikkerhets skyld. Min erfaring hvis man tilbringer natten med en fyr og han ikke gir lyd i fra seg....da er det minimal sjanse for at det blir noe. Been there done that....og ikke noe exiting i det hele tatt. Men, hvis man bare satt å skravla og ble kjent er det noe annet....selv om jeg tror at menn stort sett viser interesse når de er interessert.

Skjult ID med pseudonym snop fr. 5 mars 2010 21:32

Menn holder ei jente ALDRI på pinebenken om interessen er der!!!!! Da er dem mer "på" en oss damer som faktisk kan gjøre oss litt kostbare hehe ;)

Skjult ID med pseudonym hmmm fr. 5 mars 2010 21:40

Det er uansett bare TS som kjenner historien...mulig det er ting her som trenger tid.. ikke vits plante bare negative tanker.. gi fyren noen dager..smil og prøv tenke på andre ting..prøv la være spinne tanken videre på "dere" før du vet mer....fyll dagene med venner og acton:))

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 5 mars 2010 21:52

Enig med Antigone, Sit-ups og snop.
Vesla, å fortelle om sine store problemer eller komplekse situasjon høres heller ikke ut som et veldig bra sjekketriks - jeg ville tolket det som taktikkeri fra hans side for å kjøpe seg tid elelr unnskylde at han "ikke er kalr for noe nå". Hadde han vært seriøs/interessert, tror jeg ikke bare han hadde tatt kontakt, men heller ikke lagt for mye ut om sine problemer....
Men to uker er ikke all verden, så det går jo an å spandere og da viser du at du er litt laid back eller ikke kvelende. Men jeg ville ikke hatt de store forhåpningene, synes han høres ut som en kalssisk drittsekk faktisk. Men nå projiserer jeg kanskje ting på ham ufortjent. Bare det ikke går vinter og vår..

Skjult ID med pseudonym Vesla lø. 6 mars 2010 01:48

Takk alle sammen for innspill! Snille dere! Det er dørgende stille foreløpig. Men jeg skal holde dere oppdatert. Noen dittsekk tror jeg ikke han er. Det er jo opp til meg om jeg gidder å sitter her og vente eller ikke. Og jeg gidder det litt til. Men ikke i all evighet. Var ute på byen nå. Prøvde og danse og flørte.. Men er ikke interessert i noen andre merker jeg... Så en avklaring må til.. Jeg bør høre noe før neste helg. Ellers spør jeg han om vi kan treffes!

PS. Han har ikke bolkkert meg. Det kan jeg se. Profilen er deaktivert. Jeg tror ikke det primært er fordi han har truffet meg, men fordi det er så mye som skjer i livet at dating må settes litt til siden... Så derfor smører jeg meg me tålmodoghet og takker igjen for støtte og innspill!

Skjult ID med pseudonym Sit-ups lø. 6 mars 2010 08:26

Ok, lykke til i allefall. Men jeg lurer nå på hvordan man kan se at man ikke er blokkert, men at profilen kun er deaktivert? (Spør da alle, og ikke kun TS.) Jeg deaktiverte en innpåsliten fyr og fikk etter noen dager en sms hvor han spurte om jeg hadde deaktivert profilen min fordi jeg var interessert i han. Han fikk nemlig opp at profilen min var deaktivert, eller at vi hadde match lavere enn 70 (Døh!). Tror Sukker har laget systemet slik at man ikke skal se at noen har blokkert deg (slik at ikke psykopatene skal få "blod på tann".)

Skjult ID med pseudonym Vesla lø. 6 mars 2010 08:49

@ sit-ups. Det kan du se. Hvis profilen er deaktivert, så får du opp kun to ord: "ingen treff" om du søker på kallenavn. Og hvis jeg klikker på profilnavnet fra in-boksen min ser jeg hjerteoversikten fortsatt. Og der står det at han ikke har vurdert min profil ennå. (Og vi hadde ikke noen hjerter der noen av oss). Så akkurat det vet jeg. Og jeg har ikke SÅÅÅ dårlig dømmekraft av situasjonen. Han er ingen drittsekk. For å si at man vil møtes for så å blokkere, er jo en helt fjern oppførsel. Men jeg har kanskje så dårlig dømmekraft at dette betydde mer for meg enn ham, og at det derfor vil skli ut i sanden.

Det jeg hadde likt bedre er om jeg fikk: Jeg kontakter deg om en ukes tid. Da hadde jeg lett kunne tenke på andre ting i mellomtiden. "Om ikke så lenge" er mye kjipere... Hva er Om ikke så lenge?

Dere gutter - om dere hadde sagt det til en jente som dere hadde LYST til å møte igjen, men kaskje ikke var dønn forelsket i etter bare ett treff, hva er da "Om ikke så lenge"? Sånn cirka?

Skjult ID med pseudonym Sit-ups lø. 6 mars 2010 09:04

Hm, oki men de jeg har blokkert og som har satt hjerte på meg står fremdeles med det hjertet, også er det ett svart ett ved siden av. Men jeg vet ikke. Du får spørre SukkerAdm om sånne tekniske ting. Uansett om han har blokkert deg eller bare deaktivert profilen sin så virker han som en dust. Man har ikke sex med en person, som du vet liker deg, og deretter ikke gir lyd fra deg. Da er du en egoist, uansett hvor vanskelig du påstår du har det. Jeg hadde i allefall ikke giddi det der. SÅ få menn er det ikke på denne planeten, og SÅ blind er jeg ikke. :-)

Skjult ID med pseudonym Biker lø. 6 mars 2010 12:49

For meg høres det ut som om dette er en mann som for tiden sliter litt, og har brukt sukker og Deg til å rømme litt bort fra hverdagens problemer.
Han er kanskje veldig interessert i deg, og hadde kanskje gode intensjoner om å både bli bedre kjent og også ringe deg opp igjen om noen dager. Men det er mulig at det som skjer i livet hans nå er så mye for han at han bare skyver den samtalen med deg fremover.
Dette er tross alt en mann, og vi menn har som kjent ikke kapasitet til å ha for mange baller i lufta samtidig. Derfor skyver vi gjerne en del ting under teppet.
Jeg støtter Antigone i innlegget 16:37....... Vær klar og direkte. Ta en telefon, og be om status. Og still konkrete krav om hva du forventer av han fremover.
Det høres ut som om dere er voksne begge to, og voksne mennesker leker ikke katt og mus leken..... Det hører hjemme på ungdomsskole stadiet.
Lykke til...........